» »

Merkur - "rigged" nagradna igra

Merkur - "rigged" nagradna igra

blazkj ::

Nekaj dni nazaj sem opravil spletni nakup v Merkurjevi spletni trgovini (malo čez 100 eur). Seveda sem zaradi reklam na njihovi naslovni strani pričakoval, da po nakupu dobim še kodo za sodelovanje v njihovi nagradni igri.

No, izkaže se, da stranka za spletni nakup dobi samo račun (seveda je na njem tudi datum nakupa), medtem ko potrebno kodo za sodelovanje v nagradni igri prejme po pošti skupaj s paketom. To zaplete situacijo, ker Merkur ni Amazon Prime in dostava nikoli ni na isti dan nakupa. Posledično je v mojem primeru predvidena dostava paketa šele potem, ko je nagradna igra že zaključena. Splošni pogoji nagradne igre definirajo, da mora kodo dobiti vsaka stranka ob nakupu pred zaključkom nagradne igre, a tega več kot očitno za spletne nakupe ne zagotvaljajo. Sem prepričan, da je vse skupaj na meji regularnosti.

Če pustimo ob strani nesmiselnost teh nagradnih iger in izplena, ki gre praviloma vedno znancu/sorodnikom vodstvenega kadra, zakaj je tako težko par številk ali črk poslat prek emaila ali obrazca?

Vuli ::

ma kurc, jaz sem zadnič neki v trgovini vzel, pa nisem dobil noben kode za to nagradno igro.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Ales ::

blazkj je izjavil:

... Splošni pogoji nagradne igre definirajo, da mora kodo dobiti vsaka stranka ob nakupu pred zaključkom nagradne igre, a tega več kot očitno za spletne nakupe ne zagotvaljajo. Sem prepričan, da je vse skupaj na meji regularnosti. ...

Kaj pa oni pravijo na to?

Sodeč po tvojih besedah je možno, da v tvojem primeru kršijo pogoje nagradne igre.

Ampak po naslovu bi pričakoval, da bo ukradena najmanj glavna nagrada, če ne kar vse po vrsti... :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nagradna igra PURO - Slovenija in nepristransko obravnavanje udeležencev (GOLJUFIJA)

Oddelek: Loža
306673 (4785) s1m0n
»

Spletna stran z nagradami

Oddelek: Loža
151717 (1250) AndrejS
»

Velika nagradna igra

Oddelek: Izdelava spletišč
51177 (1091) Gost
»

Verodostojnost nagradne igre "Mi smo družina" na Radio Center ?

Oddelek: Omrežja in internet
112756 (2268) space_monkey

Več podobnih tem