» »

Ročna dvižna pisalna miza

Ročna dvižna pisalna miza

MoCa ::

Zdravo,
verjamem, da ima večina raje električne, a me vseeno zanima, če imate kak nasvet za ročne dvižne pisalne mize? Ima kdo kako mnenje o Habitechovih mizah? Gledam namreč model basic. Hvala. Lp.

paraboŁa ::

Vem, da ima Ikea eno ročno dvižno mizo, drugje ročnih še nisem videl. Izgledajo mi precej nerodno in verjetno se naveličaš vsakič gonit ročko. Cena ročne je nekje 200-300$. Se pa dobi na Amazonu za cca 200-250$ čisto solidne električne, smo jih imeli na firmi. Pošljejo iz EU skladišča in ne plačaš dodatnih zadev. Na konzoli imaš neke 3-4 pozicije, ki si jih lahko shraniš. V slo kar sem gledal so cenovni rangi nekje 600-900€.

LapD ::

Ročna bo stran vržen denar, ker se boš hitro naveličal vrteti ročico in boš na koncu imel samo eno drago statično mizo. Če resno misliš s stoječim delom našparaj in kupi električno.
web&motion designer

codeMonkey ::

Imamo Ikeino rocno za otroke in elektricno za delo. Rocna je super, ce jo zelis le obcasno prilagajati za razlicne potrebe in sproti z rastjo otroka. Ni pa prakticna za uporabnika, ki bi rad veckrat na dan prehajal med sedecim in stojecim polozajem. Ze enkrat bi bila muka.

NovTom ::

Tudi mene zanimajo Habitech dvižne mize. Če ima kdo kakšno izkušnjo z njimi, bi prosil za mnenje. Gledal pa sem ta model:
https://habitech.si/dvizne-mize/optisma...

Kolega si je nekaj podobnega sicer naročil preko amazona, vendar jo še čaka. Tu pa mi paše, da jih imajo na zalogi, ker bi rabil čim prej - delo od doma je namreč zadnje čase precej popularno :)

Master_Yoda ::

Ja mene tudi zanima ce ima kdo izkusnje s habitech - kaksni motorji so pri habitech mizah ? Garancija je 2 leti, ampak nebi rad da crkne takoj po dveh letih.
Gledal pa sem tudi ze IKEA IDASEN, samo tam pa nimajo "moje" dimenzije 140x80.
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

afne_guncam ::

Kolega je kupil omenjeno ročno dvižno mizo iz Ikee in je bil zelo nezadovoljen. Vrnil jo je po enem tednu.

mkk20 ::

Jaz tudi ze nekaj mesecev gledam, kako bi rocno kupil, pa ste me zdej sparavl v dvome. A je dejansko tezko rocko gont, se zatika ali je problem samo ker traja, recimo dvignit 40 cm?

Pri elektricnih me skrbi zivljenska doba, ne bi rad, da mi miza za 500€ crkne, ne vem, po petih letih...

Master_Yoda ::

Pomoje ni taksen problem rocke gonit, ampak v tem da se ti po tednu oz. mesecu ko obcutek novitete izgine vec ne da toliko spreminjati pozicije. Recimo ce bi mel elektricno bi spreminjal veckrat na dan pozicijo, ko pa imas rocno pa je velika verjetnost da bos to vedno manj uporabljal in bo pol miza uporabljena bolj kot navadna namesto dvizna.
Dovie'andi se tovya sagain.

NovTom ::

Se javljam po dolgem času - mogoče komu pride prav.
Po cca. 2 letih uporabe naj povem, da sem z mizo habitech zelo zadovoljen. Imam pa električno in mi ni žal (ponavadi jo namreč dvignem in spustim 2x dnevno) - z ročnim pogonom tega verjetno ne bi počel. Pri tem zelo prav pride tudi memory funkcija.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljše dvižne pisarniške mize? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34284949 (375) waits321
»

Lesena miza z vgrajenim računalnikom in urejenimi kabli (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9511876 (7156) Zimonem
»

Predlogi za računalniške mize?

Oddelek: Kaj kupiti
253786 (2958) krneki0001
»

Nakup stola, na katerem sedite pred računalnikom

Oddelek: Loža
348651 (7032) c00L3r
»

Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6227213 (24702) root987

Več podobnih tem