» »

Kako preveriti USB ključek

Kako preveriti USB ključek

twom ::

Apacer USB 3.1 16 GB, zdi se mi počasen pri pisanju. Format (brez Quick) ni nič izboljšal situacije. Kako bi preveril če so celice že izrabljene, oziroma kakšen drug test, kakšen tool... Lp

marvin42 ::

Moj komentar bo mogoče neprimeren, ampak vseeno: če nisi več prepričan v njega, ga vrži v smeti. Usb ključek je zdaj že skoraj kot disketa 20 let nazaj.
Mostly Harmless

49106 ::

Tudi mene zanima, predvsem zato, da ne onesnažujemo, če ni potrebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

marvin42 je izjavil:

Moj komentar bo mogoče neprimeren, ampak vseeno: če nisi več prepričan v njega, ga vrži v smeti. Usb ključek je zdaj že skoraj kot disketa 20 let nazaj.
Ravno zato ker nisem prepričan da je težava v ključku...

twom je izjavil:

marvin42 je izjavil:

Ravno zato ker nisem prepričan da je težava v ključku...

probaj na drugem računalniku
Mostly Harmless

Marvin42, neuporabne in off topic nasvete talaš.

Zakaj? Rekel je, da ni prepričan, da je težava v ključku. Če proba na sosednjem računalniku, še tam sformatira in vidi kako se ključek obnaša, bo lahko izločil kakšen razlog, ne?
Pri 3 eurih za ključek pa tudi moj prvi nasvet ni čisto brezvezen. Eni se pač ne zavedajom, da 16 GB ključ ni več 100 eurov.
Mostly Harmless

Vuli ::

verjetno Check Flash (ChkFlsh)
https://www.raymond.cc/blog/how-to-chec...
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

marvin42 je izjavil:

Zakaj? Rekel je, da ni prepričan, da je težava v ključku. Če proba na sosednjem računalniku, še tam sformatira in vidi kako se ključek obnaša, bo lahko izločil kakšen razlog, ne?
Pri 3 eurih za ključek pa tudi moj prvi nasvet ni čisto brezvezen. Eni se pač ne zavedajom, da 16 GB ključ ni več 100 eurov.
pizda's'nadležen, od osmih odgovorov so trije tvoji in dva moja odgovora na tvoje tri

Zgodovina sprememb…

• spremenil: twom ()

hojnikb ::

chipgenius da preveriš kater chipset ima. S tem podatkom dobiš potem proizvajalčev MPtool, s katerim ga nanovo incialirziraš. Tako bi mogu spet delat s polno hitrostjo.
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

chipgenius da preveriš kater chipset ima. S tem podatkom dobiš potem proizvajalčev MPtool, s katerim ga nanovo incialirziraš. Tako bi mogu spet delat s polno hitrostjo.

Vuli je izjavil:

verjetno Check Flash (ChkFlsh)
https://www.raymond.cc/blog/how-to-chec...

Hvala obema.

Han ::

Če ima še polno kapaciteto po ZERO USB DRIVE in svežem formatu, je z njim načeloma vse ok.

https://www.osforensics.com/tools/write...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows to Go (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
8811147 (7293) Pesimist
»

Formatiranje USB-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
81764 (1692) hojnikb
»