» »

Mp3 File + cue ka z njim nardit?

Mp3 File + cue ka z njim nardit?

Brainstorm ::

Pozdrav!

Dobil sem cel album v enem mp3 filetu zravn pa cue datoteko v kateri je lepo napisano za vsak komad kje se začne in kje konča sam ka nej zdej to ročno postavlam indexe al ka. Sem probu odpret z nerotom pa kr neki vse obstane sploh ne nalozi cue fajla.

Thanks

boyan64 ::

Sam sem imel isti problem.Tudi meni je Nero čakal in sem mislil, da se je obesil. Pa se ni, pusti ga in počakaj, morda se bo kaj zgodilo. Na koncu mi je lepo naredil in zapekel CD. Doma pa imam eno bolj slabo mašino tam pa sem čakal in čakal in sem se naveličal ter zadevo preklical.

Brainstorm ::

Boš mel verjetno kr prav tut men je kr neki obstalo vse je blo belo pol sem ga pa po enih 2 minutah skenslal bom probu bit bolj potrpežljiv z mojim mlinčkom!

Hvala za Info

Predator ::

mp3direct cut, pa splitita mp3 po cue sheetu in posnemita, veliko hitreje kot pa če čakaš v nerotu

"posamezne komade" v tem mp3-ju pa lahko tudi poslušata v winampu, ker plugin mp3cue lepo prebere info, ki je zapisan v cue

MarushY ::

Mp3 & cue se da spect brez problemov v CDRWINu, medtem ko Nero pece wav & cue, mp3 pa ne (vsaj meni noce).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

flac file

Oddelek: Programska oprema
61493 (1416) Benssi
»

mp3 player z podporo .cue fileov

Oddelek: Zvok in slika
131674 (1243) Naabo
»