Forum » Pomoč in nasveti » Mp3 File + cue ka z njim nardit?
Mp3 File + cue ka z njim nardit?
Brainstorm ::
Pozdrav!
Dobil sem cel album v enem mp3 filetu zravn pa cue datoteko v kateri je lepo napisano za vsak komad kje se začne in kje konča sam ka nej zdej to ročno postavlam indexe al ka. Sem probu odpret z nerotom pa kr neki vse obstane sploh ne nalozi cue fajla.
Thanks
Dobil sem cel album v enem mp3 filetu zravn pa cue datoteko v kateri je lepo napisano za vsak komad kje se začne in kje konča sam ka nej zdej to ročno postavlam indexe al ka. Sem probu odpret z nerotom pa kr neki vse obstane sploh ne nalozi cue fajla.
Thanks
boyan64 ::
Sam sem imel isti problem.Tudi meni je Nero čakal in sem mislil, da se je obesil. Pa se ni, pusti ga in počakaj, morda se bo kaj zgodilo. Na koncu mi je lepo naredil in zapekel CD. Doma pa imam eno bolj slabo mašino tam pa sem čakal in čakal in sem se naveličal ter zadevo preklical.
Brainstorm ::
Boš mel verjetno kr prav tut men je kr neki obstalo vse je blo belo pol sem ga pa po enih 2 minutah skenslal bom probu bit bolj potrpežljiv z mojim mlinčkom!
Hvala za Info
Hvala za Info
Predator ::
mp3direct cut, pa splitita mp3 po cue sheetu in posnemita, veliko hitreje kot pa če čakaš v nerotu
"posamezne komade" v tem mp3-ju pa lahko tudi poslušata v winampu, ker plugin mp3cue lepo prebere info, ki je zapisan v cue
"posamezne komade" v tem mp3-ju pa lahko tudi poslušata v winampu, ker plugin mp3cue lepo prebere info, ki je zapisan v cue
MarushY ::
Mp3 & cue se da spect brez problemov v CDRWINu, medtem ko Nero pece wav & cue, mp3 pa ne (vsaj meni noce).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flac fileOddelek: Programska oprema | 1493 (1416) | Benssi |
» | mp3 player z podporo .cue fileovOddelek: Zvok in slika | 1674 (1243) | Naabo |
» | program za splitanje mp3Oddelek: Programska oprema | 1236 (1133) | boych |
» | Best Winamp pluginOddelek: Programska oprema | 2203 (1748) | pajac |
» | Winamp 5 mnenjaOddelek: Programska oprema | 2501 (1482) | Caligula |