Forum » Loža » znanec brez moje vednosti ali privoljenja nekomu posredoval moj email
znanec brez moje vednosti ali privoljenja nekomu posredoval moj email
FrRoSt ::
Za neumnosti se med norci lahko zahteva karkoli!!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: bluefish ()
Samael ::
in zdaj dobivam svašta od spama. imam kako podlago, da vsaj gajbo zahtevam?
Saj ne more biti tako grozno no. Upam, da vmes nisi spregledal kakšnega popusta za viagro, pa nagradno igro za novi iPhone. Jaz sem jih zadel že enih osem. Ti samo klikaj!
Samael != Samuel
gslo ::
FrRoSt ::
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
hogorq ::
šaljivcem in otrokom hvala.
ostale pa sprašujem, če obstaja kak zakon ali predpis o podatkih, ki tako početje obravnava.
ostale pa sprašujem, če obstaja kak zakon ali predpis o podatkih, ki tako početje obravnava.
SeMiNeSanja ::
Tudi če bi obstajal - kako bi karkoli dokazal?
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
dild0idis ::
Objavi tukaj javno mail, ti bodo stručkoti na Slo-techu porihtali, da ne boš več dobival spama.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
SeMiNeSanja je izjavil:
Tudi če bi obstajal - kako bi karkoli dokazal?
dokažem lahko komot
Slopek ::
Aston_11 ::
bobiii16 ::
Ne vem čemu skrivate maile, ali imate doma na bajti tudi zakrite številke in ime ulice, pa vam poštar prinese cel kup reklam. Maili so zato da se jih napiše, še vedno lahko blokiraš spam.
Spet občutljiva snežinka. Daj mu na gobec, da bo razumel, da ni pametno, da tvoj mejl deli naokrog.
Saj ni ime.priimek@gmail.com?
če bi hotel take vrste nasvet, bi šel na over net. na gobec in tožit ne mislim. vprašal sem, če obstaja kaka zakonska podlaga, da ga napizdim. nič drugega. in ne, ni ime.priimek@gmail.com.
Tody ::
Zakonska podlaga lezi v GDPR in ves spam ki ga dobis je pac podložen temu. Napizdis ga brez zakonov. Tozis ga lahko brez zakonov. Tudi prijavis ga lahko policiji brez zakonov. In na gobec ga lahko tud.
Rezultati bodo seveda razlicni ampak ker si tak tezak zdaj vemo zakaj je to naredil.
Rezultati bodo seveda razlicni ampak ker si tak tezak zdaj vemo zakaj je to naredil.
Zakonska podlaga lezi v GDPR in ves spam ki ga dobis je pac podložen temu. Napizdis ga brez zakonov. Tozis ga lahko brez zakonov. Tudi prijavis ga lahko policiji brez zakonov. In na gobec ga lahko tud.
in ti si ravno toliko v pomoč, kot tisti na over net.
zmaugy ::
Kako pa veš, da je on posredoval tvoj email? Komu in s kakšnim namenom? Sprašujem zato, ker bi bilo od odgovora odvisno, kaj bi sam naredil v takšnem primeru - če je na primer v "nagradno igro za ajfona" vpisal 10 email naslovov in je vpisal tudi tvojega, potem je idiot in ga pač daš na šit listo in ga na tiho odjebeš. Karkoli mu boš razlagal, bo pozabil čez 5 minut.
Če je to naredil iz hudobije, ponovi postopek, edino morda malo bolj glasno.
Če je dal tvoj email naslov v dobri veri, da počne nekaj koristnega zate, si vzemi čas in mu razloži zakaj se to ne dela.
Če je to naredil iz hudobije, ponovi postopek, edino morda malo bolj glasno.
Če je dal tvoj email naslov v dobri veri, da počne nekaj koristnega zate, si vzemi čas in mu razloži zakaj se to ne dela.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23356 (17073) | AštiriL |
⊘ | To uporabniško ime je že zasedeno..Oddelek: Loža | 4347 (2321) | Ganon |
» | isto ime v gmailu - latinica oz. cirilicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1026) | jype |
» | spletna trgovina problem !Oddelek: Informacijska varnost | 1513 (1122) | System |
» | Yahoo bo recikliral e-poštne nasloveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6180 (4137) | nodrim |