» »

Skladiščenje opreme, pogodba

Skladiščenje opreme, pogodba

sloxl8 ::

V skladišču, kjer nekdo oddaja prostor, bi rad skladiščil opremo.

Ima kdo vzorec pogodbe, v kateri bi bili vključeni tudi pogoji za zavarovanje opreme za primer škode, npr. če bi v delu skladišča, kjer ni moje opreme, prišlo do požara, pa da bi bila moja oprema vseeno na nek način zavarovana. Ali npr. proti kraji.

Rad bi namreč sestavil neke vrste pogodbo, ki bi imela v primeru tuje krivde kakšno težo pri povračilu škode.

Daliborg ::

To kakor se jaz spomnim gre iz zavarovalnice podjetja kateri imajo zavarovan prostor. Naj ti oni povejo kaj vse je zavarovano in na kakšnem mestu bo tvoje blago in ali je nadzorovano z video opremo. To morajo oni vse kriti, zato pa plačuješ skladiščnino.

Sedaj če pa ti to sklepaš z nekom, ki niti ne ve kaj mora naresti oz. ima samo prazen prostor se glede na tvojo bojazen jaz ne bi spuščal v tak posel. Če je oprema vredna in jo rabiš skladiščit varno, to daj nekomu ki se s tem ukvarja, ti bo on dal tako pogodbo v roke katera vse to kar te skrbi zajema.

Aha pa še to, zavarovalnica skladiščem ne izplača celotnega zneska fakture ker tvoje blago ni zavarovano po fakturi, to moraš urediti sam če želiš v primeru totalne poškodbe dobiti povrnjeno celoten znesek.

lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Daliborg ()

Furbo ::

Najameš in zavaruješ sam. Najemodajalec ni tudi zavarovalnica ponavadi.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

sloxl8 ::

Hvala vama za informacije.

Daliborg ::

Najbolje je da se zmeniš glede dodatnega zavarovanja ponudniku skladiščenja ali pa vsaj na isti zavarovalnici ker potem je vse lepo krito in gre gladko skozi, ko pa sam zavaruješ pri drugi zavarovalnici se pa v primeru odškodnine lahko vleče to po sodiščih po nekaj let. Ampak to so spet specifike, v dosti primerih gre tudi med zavarovalnicami dokaj hitro skozi, ne pa vedno.
Furbo, ja imaš prav ni najemodajalec zavarovalnica ampak tega tudi trdil nisem, ima pa prostor zavarovan za neko vsoto v primeru poškodbe blaga katerga hrani saj je le v njegovem interesu, da ne vleče iz lastne denarnice v primeru da razbije kaj. Kot sem rekel to imajo resna skladišča, vse ostalo pa so kritični pajzli. Saj na koncu če je fakturna vrednost zavarovana se itak povrne samo ta vsota, za vse ostalo pa so prisotna sodišča.

lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavarovanje nepremičnine (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6112100 (5197) wcpapir
»

Zavarovanje na dogovorjeno vrednost ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5910452 (9108) AndrejO
»

DPD - uničen paket - povrnitev škode?

Oddelek: Loža
317901 (5877) blackbfm
»

Zavarovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5224395 (23013) igor37

Več podobnih tem