Forum » Pomoč in nasveti » Problem z CD romom PIO mode
Problem z CD romom PIO mode
MP ::
Kaj mi jebe CD Rom, da se sam nastavla v PIO mode
Najbel sovražm da se mi to nardi kr u windowsih
Medtem k snemam kak film na disk Od začetka je vse vredu(najprej piše 3min pol gre na dve pol se pa začnejo cifre večat in skočm v Upravljatelja naprav, kjer je kar naenkrat Onli PIO mode, ko pa začnem je DMA 2
Pol morm diske sklopt(k mam na istem kontrolerju sistem) sistem premonterat na drug kontroler in prvega zbrisat Ko pridem naslednič u windowse je že spet vse vredu(instalera se kontroler in CD rom ma spet omogočen DMA) in spet ista pesem
To mi gre na jetra Aja pa še da boste sploh vedl o čem govorim: Pekač TEAC W552E 1.05(52/24/52) in plata EPOX 8RDA3+(PREJ 8RDA+, na kateri se mi je to zgodl mnjkrat)
Pojma nimam kva bi to blo(če kdo kej sumi ali ve z besedo na dan)
Pa še neki Kaki se vam zdijo WD SerialATA 120gb Zdej sm ga kupu in za enat nimam nobene prpombe( razn da Serial ata mal upočasni zagon) Drgač je pa disk TIH da sploh ne vem če dela(šalo na stran)
Najbel sovražm da se mi to nardi kr u windowsih
Medtem k snemam kak film na disk Od začetka je vse vredu(najprej piše 3min pol gre na dve pol se pa začnejo cifre večat in skočm v Upravljatelja naprav, kjer je kar naenkrat Onli PIO mode, ko pa začnem je DMA 2
Pol morm diske sklopt(k mam na istem kontrolerju sistem) sistem premonterat na drug kontroler in prvega zbrisat Ko pridem naslednič u windowse je že spet vse vredu(instalera se kontroler in CD rom ma spet omogočen DMA) in spet ista pesem
To mi gre na jetra Aja pa še da boste sploh vedl o čem govorim: Pekač TEAC W552E 1.05(52/24/52) in plata EPOX 8RDA3+(PREJ 8RDA+, na kateri se mi je to zgodl mnjkrat)
Pojma nimam kva bi to blo(če kdo kej sumi ali ve z besedo na dan)
Pa še neki Kaki se vam zdijo WD SerialATA 120gb Zdej sm ga kupu in za enat nimam nobene prpombe( razn da Serial ata mal upočasni zagon) Drgač je pa disk TIH da sploh ne vem če dela(šalo na stran)
Highlag ::
Pa si sploh prebral kaj si napisal?
Razumem približno 30% besedila
Meni se je CD postavil v PIO-mode samo ko se se sesul Nero med pisanjem na CD.
Vendar zato ni treba pretikat kable na CD ju in diskih.
Da pa te potolažim. V Device Managerju samo odstraniš napravo Primary oz. Secondary IDE Channel (pač na katerem imaš priključen CD) In sprožiš iskanje nove naprave. Okna sama najdejo napravo in CD spet dela v DMA načinu.
PS:
Če bi malce uporabil funkcijo iskanja, bi našel vsaj 4 teme, ki se ukvarjajo z PIO-mode in CD-ji.
Razumem približno 30% besedila
Meni se je CD postavil v PIO-mode samo ko se se sesul Nero med pisanjem na CD.
Vendar zato ni treba pretikat kable na CD ju in diskih.
Da pa te potolažim. V Device Managerju samo odstraniš napravo Primary oz. Secondary IDE Channel (pač na katerem imaš priključen CD) In sprožiš iskanje nove naprave. Okna sama najdejo napravo in CD spet dela v DMA načinu.
PS:
Če bi malce uporabil funkcijo iskanja, bi našel vsaj 4 teme, ki se ukvarjajo z PIO-mode in CD-ji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Data rateOddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1124) | Hana |
» | Disk v PIO-modeOddelek: Strojna oprema | 1219 (1034) | HroSCeK |
» | problemi z DMA & pekacem v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1494) | fictionel |
» | Iz PIO Moda v DMA ModeOddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1415) | q:-p |
» | LG CD-RW problemOddelek: Pomoč in nasveti | 979 (905) | Fury |