Forum » Pomoč in nasveti » Sony VAIO Laptop PCG-8N2M drivers
Sony VAIO Laptop PCG-8N2M drivers
VirtualM ::
Zdravo!
Nabavil sem laptop Sony VAIO PCG-8N2M, ki je imel prednaložen winXP Home z vsemi gonilniki. Sam sem si zaželel XP Pro v SLO, a mi ne prepoznajo grafične (GF Go), modema in mrežne. Tudi Windows auto drivers update nima v bazi teh gonilnikov. Sem šel na stran www.vaio-club.com, kjer naj bi lahko dobil driverje še za XP Pro, a se ne MoRem logirat, ker mi ne sprejme serial in Prod. no., ki sta potrebna za registracijo, se sicer opravičujejo, da teh številk ni vnjihovi bazi, a DL še vedno ne morem.
Mi lahko kdo pomaga pri dl oz gonilnikih.
Hvala in Lp
Nabavil sem laptop Sony VAIO PCG-8N2M, ki je imel prednaložen winXP Home z vsemi gonilniki. Sam sem si zaželel XP Pro v SLO, a mi ne prepoznajo grafične (GF Go), modema in mrežne. Tudi Windows auto drivers update nima v bazi teh gonilnikov. Sem šel na stran www.vaio-club.com, kjer naj bi lahko dobil driverje še za XP Pro, a se ne MoRem logirat, ker mi ne sprejme serial in Prod. no., ki sta potrebna za registracijo, se sicer opravičujejo, da teh številk ni vnjihovi bazi, a DL še vedno ne morem.
Mi lahko kdo pomaga pri dl oz gonilnikih.
Hvala in Lp
-------------------------------------------
Always look on the bright side of life!
VirtualM ::
Žal ti driverji ne delajo, je treba imeti original sony....
-------------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - novi windows, ni wifijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1424 (1057) | stiper7 |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10605 (4593) | amigo_no1 |
» | Wi-Fi na ToshibiOddelek: Omrežja in internet | 1446 (1219) | Valentin |
» | Win XP SP2 in BlutoothOddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1853) | jast |
» | Sony VAIO PCG-FR315M GonilnikiOddelek: Strojna oprema | 1405 (1279) | Andrejcek |