Forum » Pomoč in nasveti » CD Image recover v eMule
CD Image recover v eMule
Xplicit ::
Probu sm dobit dol z emule en *.IMG file (image cd-ja) in je obstal nekje pri 80% ker pac ni mogoce dobit ostalih delov
zdej pa me zanima a bi se dal nekak vn iz unih fajlov k jih eMule ustvar potegnt vsaj tist kar je zlovdal dol
hotu sm narest preview kot nardi racimo za zip in rar file pa mi noce sploh odpret programa za pregledovanje .img fajlov (winISO) - preview funkcija kao ni mozna na izbiro
jest si zamisljam nekak v smislu:
1. iz nepopolnega downloada da bi naredu pac nepopolm image,
2. katerega bi odpru racimo s programom winISO in pobral vn une fajle k zo bli dl-jani
torej a obstaja ksn program da bi naredu to kar sem zapisal v tocki 1?
btw - image cd-ja je freeware (eni zastonj 3d modeli za 3dstudio), sam je ful mal sourcov pa nebi rad vse se enkrat isku pa dl-ju
hvala
zdej pa me zanima a bi se dal nekak vn iz unih fajlov k jih eMule ustvar potegnt vsaj tist kar je zlovdal dol
hotu sm narest preview kot nardi racimo za zip in rar file pa mi noce sploh odpret programa za pregledovanje .img fajlov (winISO) - preview funkcija kao ni mozna na izbiro
jest si zamisljam nekak v smislu:
1. iz nepopolnega downloada da bi naredu pac nepopolm image,
2. katerega bi odpru racimo s programom winISO in pobral vn une fajle k zo bli dl-jani
torej a obstaja ksn program da bi naredu to kar sem zapisal v tocki 1?
btw - image cd-ja je freeware (eni zastonj 3d modeli za 3dstudio), sam je ful mal sourcov pa nebi rad vse se enkrat isku pa dl-ju
hvala
Xplicit ::
ne ker ne vem kak bi iz unih .part in .met ter .bak fajlov pretvoril v .IMG
sam to je problem
sam to je problem
Tr0n ::
Hmm, .part fajl, za katerega ves, da je .img pac renejmaj v .img in probaj odpret v UtraISO/WinISO/IsoBuster,... ceprav dvomim, da bo delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neroOddelek: Programska oprema | 851 (795) | Quikee |
» | Program v .BINOddelek: Programska oprema | 1228 (1062) | CaqKa |
» | Kako odpreti tele neznane fajle?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1704 (1453) | gumby |
» | kako to nardim z "imageom"...Oddelek: Igre | 1323 (1162) | pivmik |
» | ISOOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1102) | [t502] |