Forum » Sedem umetnosti » hardcore&thunderdome
hardcore&thunderdome
fx19 ::
caw,zanima me kdo se kaj poslusa hardcore&thunderdome,ker je ta muska ze malo izumrla se mi zdi,da to poslusa malo ljudi.meni je res ta glasba zelo vsec upam da je se komu od vam lepo se imejte,pa hvala za odgovor
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
CaqKa ::
upam da te bo tale tema zadovoljila Vsi mamo radi Psy in Goa Trance! v kolikor se ne gre za različne zvsrti muzike bom tole zaklenil.
lp moderator (zvok in slika)
temo bom premaknil v sedem umetnosti, tamkajšni moderator se pa naj sam za dalje odloči.
lp moderator (zvok in slika)
temo bom premaknil v sedem umetnosti, tamkajšni moderator se pa naj sam za dalje odloči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
DoloresJane ::
Tema bo v Sedem umetnosti kar dobrodošla. Malo boš moral počakati, da se ti kdo s podobnim glasbenim okusom oglasi. Med tem pa se malo razglej po oddelku in poišči med starimi temami kaj, kar ti ustreza.
%x ::
meni. ce ti je vsec thunderdome, probaj se terrordrome. ce kje dobis mp3je od napalm-a, se mi javi, tisto je men bil najboljsi HC, konkretno komad: Napalm V(5) - Vouck
Hehe, pejt na http://www.mp3.com.au/Music/Artists/53/..., pa poisci Deadlock. Ne bos ga prebavil
lp
Hehe, pejt na http://www.mp3.com.au/Music/Artists/53/..., pa poisci Deadlock. Ne bos ga prebavil
lp
snow ::
spadajo dana, luna, technoboy, warmduscher pod hardcore al je to bolj hard trance?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
crusader ::
Hehe no jaz si nisem nikoli mislil, da toliko ljudi pozna to sceno pri nas. Sam imam kar lepo zbirko tega stuffa :)
Btw fx19 a ni thunderdome samo event od id-t? Nekako se mi zdi da to ni neka posebna zvrst glasbe
Drugace pa samo informativno HC oz. gabber HC je nekako the dark side of electronic music. Za mnoge neprebavljiva zvrst ;)
No ja sicer pa zna stricek google povedati se marsikako glede tega
lp.
Btw fx19 a ni thunderdome samo event od id-t? Nekako se mi zdi da to ni neka posebna zvrst glasbe
Drugace pa samo informativno HC oz. gabber HC je nekako the dark side of electronic music. Za mnoge neprebavljiva zvrst ;)
No ja sicer pa zna stricek google povedati se marsikako glede tega
lp.
snow ::
> Btw fx19 a ni thunderdome samo event od id-t?
Je ja. :) Ma kaj veš... pač si je nekdo izmislil da sedaj pa on suče thunderdome
Je ja. :) Ma kaj veš... pač si je nekdo izmislil da sedaj pa on suče thunderdome
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasba po mojem okusuOddelek: Sedem umetnosti | 1771 (1421) | Tic |
» | thunderdome-hardcoreOddelek: Sedem umetnosti | 1152 (1053) | snow |
» | Zakaj iPod ne predvaja standarda vorbis?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3380 (3380) | Poldi112 |
» | Vsaka glasba ima svoja ušesaOddelek: Sedem umetnosti | 1639 (1392) | dëych |
» | Komplilacija... "Adrenalinske glasbe"? :)Oddelek: Loža | 1544 (1182) | webcreator |