Forum » Šola » Družboslovnje (mag) -> IT (mag)
Družboslovnje (mag) -> IT (mag)
thisguy ::
Zanima me, če se je že kdo znašel v takšni situaciji: Imam mag stopnjo izobrazbe družboslovne smeri in bi želel iti študirati informatiko. V osnovi sem nameraval izvesti vpis na vs nivo, vendar mi je nekdo iz tega it faksa (ki sicer ni svetovalec) predlagal, naj grem direktno na mag program.
Sicer imam nekaj predhodno pridobljenega znanja informatike in osnovno razumevanje o programiranju, vendar daleč stran od diplomanta informatike, ki se vpisujejo na mag program.
Kaj narediti?
Sicer imam nekaj predhodno pridobljenega znanja informatike in osnovno razumevanje o programiranju, vendar daleč stran od diplomanta informatike, ki se vpisujejo na mag program.
Kaj narediti?
WhiteAngel ::
Zanima me, če se je že kdo znašel v takšni situaciji: Imam mag stopnjo izobrazbe družboslovne smeri in bi želel iti študirati informatiko. V osnovi sem nameraval izvesti vpis na vs nivo, vendar mi je nekdo iz tega it faksa (ki sicer ni svetovalec) predlagal, naj grem direktno na mag program.
Kaj narediti?
Kateri študij konkretno? FRI ali FERI bosta zahtevna. FOV v Kranju je pa druga zgodba.
thisguy ::
WhiteAngel je izjavil:
Kaj narediti?
Kateri študij konkretno? FRI ali FERI bosta zahtevna. FOV v Kranju je pa druga zgodba.
Nič od naštetega ampak privatna ustanova. Sem danes izvedel, da bi naj za vpis na mag program moral v roku meseca dni opravit tri diferencialne izpite, kar je no-go. Tako da vs program it is I guess.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FERI ali FRI? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18734 (13464) | KraitPay |
» | FRI: RI VŠ in RI UNOddelek: Šola | 4613 (3380) | TheBlueOne |
» | Višja šola kam naprej?Oddelek: Šola | 8662 (7734) | Sarazyph |
» | Kakšna je razlika med uni in vsOddelek: Pomoč in nasveti | 6717 (6457) | DOOM_er |
» | UNI ali VSOddelek: Šola | 5129 (4163) | KraitPay |