Forum » Na cesti » CV Axles (Homokineticni zglob)
CV Axles (Homokineticni zglob)
CleanPower ::
Pozdravljeni,
sumim da so mi šli CV jointsi pri Skodi Octavii 1u2 letnik 2002. Kolikor sem bral na netu, so vsi aftermarket zglobi zanič. Ima kdo izkusnje s tem? Katera firma bi bila ok? Se sploh splaca menjati? Simptomi so le tresenje pri pospesevanju pri hitrostih nekje 40-210.
PS: prosim za komentarje res le tistih, ki mislijo da se na zadevo spoznajo(in so v to tudi prepricani z doloceno, dovolj visoko verjetnostjo). Raznih pametnjakovicev, katerih prijatelj je to enkrat menjal 20 let nazaj, ne rabim.
Lp
sumim da so mi šli CV jointsi pri Skodi Octavii 1u2 letnik 2002. Kolikor sem bral na netu, so vsi aftermarket zglobi zanič. Ima kdo izkusnje s tem? Katera firma bi bila ok? Se sploh splaca menjati? Simptomi so le tresenje pri pospesevanju pri hitrostih nekje 40-210.
PS: prosim za komentarje res le tistih, ki mislijo da se na zadevo spoznajo(in so v to tudi prepricani z doloceno, dovolj visoko verjetnostjo). Raznih pametnjakovicev, katerih prijatelj je to enkrat menjal 20 let nazaj, ne rabim.
Lp
- spremenil: CleanPower ()
dxx ::
Jaz sem dal zglobe obnovit v FD avtodeli(ježica), originalne so mi ojačali z močnejšim materialom, od takrat nobenih problemov več. 7let+. Je pa to Honda, l. 1990.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena menjave zavornega diska (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 24439 (17493) | WizzardOfOZ |
» | Logitech kvaliteta no more? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12582 (9740) | boolsheat |
» | rami + napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1303 (1141) | wade |
» | Servis - težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 8418 (7059) | PINki |
» | MacBook-i so zakon (ali zakaj ne želite zamenjati svojega PC-ja)Oddelek: Strojna oprema | 3174 (2558) | Zheegec |