Forum » Strojna oprema » Tiskalnik v kleti?
Tiskalnik v kleti?
demokedes ::
Zdravo,
Kupil sem nov laserski tiskalnik, ki je brezžični. Zanima me, ali mu lahko kaj škodi, če ga imam v kleti, kjer pozimi tudi blizu 5 stopinj?
lp,
Kupil sem nov laserski tiskalnik, ki je brezžični. Zanima me, ali mu lahko kaj škodi, če ga imam v kleti, kjer pozimi tudi blizu 5 stopinj?
lp,
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
Miha 333 ::
V navodilih oz. specifikacijah je navedeno tudi temperaturno območje in dovoljena relativna vlažnost.
Dag ::
Temperatura ni toliko problematična, če je konstantna. Večji problem je vlažnost zraka, ker se začne papir sprijemati in zatikati.
Ashrack ::
Imel tiskalnik v kleti in najvecji problem, kot je ze Dag povedal, je vlaznost zraka. Zdaj ce lahko zagotovis nizko vlaznost v kleti, ne bi smel imeti problema.
....
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Plesen na stenah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 53270 (31745) | Matejjjjj |
| » | vlažnost prostora in delovanje elektronikeOddelek: Strojna oprema | 776 (589) | XLapse |
| » | Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)Oddelek: Loža | 12540 (11260) | fosil |
| » | Kateri razvlažilec zraka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 82350 (65610) | matijadmin |
| » | Sušenje perila v kletiOddelek: Loža | 12951 (8842) | Jakka |