Forum » Strojna oprema » Tiskalnik v kleti?
Tiskalnik v kleti?

demokedes ::
Zdravo,
Kupil sem nov laserski tiskalnik, ki je brezžični. Zanima me, ali mu lahko kaj škodi, če ga imam v kleti, kjer pozimi tudi blizu 5 stopinj?
lp,
Kupil sem nov laserski tiskalnik, ki je brezžični. Zanima me, ali mu lahko kaj škodi, če ga imam v kleti, kjer pozimi tudi blizu 5 stopinj?
lp,
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.

Miha 333 ::
V navodilih oz. specifikacijah je navedeno tudi temperaturno območje in dovoljena relativna vlažnost.

Dag ::
Temperatura ni toliko problematična, če je konstantna. Večji problem je vlažnost zraka, ker se začne papir sprijemati in zatikati.

Ashrack ::
Imel tiskalnik v kleti in najvecji problem, kot je ze Dag povedal, je vlaznost zraka. Zdaj ce lahko zagotovis nizko vlaznost v kleti, ne bi smel imeti problema.
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plesen na stenah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 50837 (29312) | Matejjjjj |
» | vlažnost prostora in delovanje elektronikeOddelek: Strojna oprema | 732 (545) | XLapse |
» | Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)Oddelek: Loža | 12030 (10750) | fosil |
» | Kateri razvlažilec zraka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 80146 (63406) | matijadmin |
» | Sušenje perila v kletiOddelek: Loža | 12323 (8214) | Jakka |