Forum » Loža » Vprašanje Tinder - leta
Vprašanje Tinder - leta
Vazelin ::
Imaš označeno, da si star npr. 35 let.
Greš iskati 22 letnice (kot primer). Je nakaj ponujenih možnosti za swajpat.
Ali se ti v tem primeru ponujajo za swajp samo tiste 22 letnice, ki imajo tudi one ciljno starostno skupino na vsaj 35 let, da "prideš notri"? Pač ugibam, glede na to, da je nekaj 22 letnic na voljo, sem pa prepričan, da jih je v regiji na Tinderju še veliko več...
Je kdo preštudiral ta sistem mogoče?
Ali se ti v tem primeru ponujajo za swajp samo tiste 22 letnice, ki imajo tudi one ciljno starostno skupino na vsaj 35 let, da "prideš notri"? Pač ugibam, glede na to, da je nekaj 22 letnic na voljo, sem pa prepričan, da jih je v regiji na Tinderju še veliko več...
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
- spremenilo: Vazelin ()
Uporabnik ::
Imaš označeno, da si star npr. 35 let.
Po moje je to poslovna skrvnost. Predvidevam da tebi pokaže vse, njim pa pokaže samo tisto, kar imajo one označeno oz- še mnaj, saj imajo nek interni sistem za ocenjevanje in če si slabo ocenjen te ful malo kažejo. Tinder je škoda denarja in časa, če že, je fajn za v tujini, recimo Afrika, tam boš popularen :)
BuDi79 ::
Po moje je to poslovna skrvnost. Predvidevam da tebi pokaže vse, njim pa pokaže samo tisto, kar imajo one označeno oz- še mnaj, saj imajo nek interni sistem za ocenjevanje in če si slabo ocenjen te ful malo kažejo. Tinder je škoda denarja in časa, če že, je fajn za v tujini, recimo Afrika, tam boš popularen :)
A to tisto, ko je bil dokumentarec na TV ? https://www.rtvslo.si/tv/novosti/sakawa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje ste spoznali svoje boljše polovice (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 32571 (26768) | PrihajaNodi |
⊘ | Tinder - izkušnje iz prve roke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 52950 (49001) | desni_jype |
⊘ | ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23088 (19400) | BigWhale |
» | Metode plačilaOddelek: Kaj kupiti | 1921 (1567) | juroz |