Forum » Kaj kupiti » Metode plačila
Metode plačila
kanko ::
Pozdravljeni.
V kratkem bom odprl spletno trgovino in me zanima katere metode plačila so popularne pri slovencih?
Leta 2011 sem našel ta info od uporabnika OvcaX:
V kratkem bom odprl spletno trgovino in me zanima katere metode plačila so popularne pri slovencih?
Leta 2011 sem našel ta info od uporabnika OvcaX:
V Sloveniji gre nekako takole (od najbolj popularno do najmanj):
Predračun
Moneta
Kreditne kartice
Paypal
potem so pa zanemarljivo
Abanet
Nlb Klik
Diners
American Express (pazi ni avtomatizirano)
Modri dirkač ::
Na začetku vsekakor mastercard/visa (mogoče še diners), potem po predračunu in po možnosti še paypal, ampak ta IMHO v štartu lahko počaka, da vidiš, kako se stvar razvija.
Everybody lies!
juroz ::
Najlažje za štart boš imel predračun, po povzetju ter paypal. Pokril boš pa tudi ogromno s tem. Potem se spravi na mastercard/viso.
janezvalva ::
coinpayments, payza, perfect money, web money, skrill, solidtrustpay, advcash, 2pay4you, payeer, okpay, payu,
...
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: janezvalva ()
Ahim ::
janezvalva je izjavil:
coinpayments, payza, perfect money, web money, skrill, solidtrustpay, advcash, 2pay4you, payeer, okpay, payu,
...
OvCa77 ::
Verjetno res bolj paypal oz. hčerinsko podjetje braintree
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
profii ::
Kaj pa prodajaš?
če prodajaš predpasnike za stare mame potem 99% po povzetju, če pa naročnino na tinder je pa dovolj kartica ali paypal :) Ni univerzalnega recepta
če prodajaš predpasnike za stare mame potem 99% po povzetju, če pa naročnino na tinder je pa dovolj kartica ali paypal :) Ni univerzalnega recepta
kanko ::
Prodajam različna oblačila, med drugim tudi predpasnike :D
V prvi fazi bom uporabil metode plačila Paypal, po predračunu in plačilo po povzetju.
Ko bo smiselno, pa bom dodal še kreditne kartice. Grem kar zdaj preverit stroške povezane s karticami.
V prvi fazi bom uporabil metode plačila Paypal, po predračunu in plačilo po povzetju.
Ko bo smiselno, pa bom dodal še kreditne kartice. Grem kar zdaj preverit stroške povezane s karticami.
juroz ::
Verjetno res bolj paypal oz. hčerinsko podjetje braintree
braintree - support v kurcu.
draga sta pa oba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: juroz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojPaket spletna trgovina Pošte SlovenijeOddelek: Kaj kupiti | 6082 (2813) | _Denny_ |
» | Spletno plačevanje storitveOddelek: Izdelava spletišč | 3408 (2384) | hendriks |
» | ebay.de način plačilaOddelek: Loža | 12986 (4586) | vilonja |
» | najbolsa resitev za prejemanje placil iz bancnih kartic??Oddelek: Izdelava spletišč | 1138 (931) | primanavis |
» | na kateri spletni strani iz tujine plačaš izdelek ob prevzemu?Oddelek: Kaj kupiti | 4171 (3349) | bdoxx |