Forum » Pomoč in nasveti » Facebook - ne dobim potrditvene kode na telefon
Facebook - ne dobim potrditvene kode na telefon
Diana1 ::
Lepo prosim za pomoč.
Nenadoma nimam več dostopa do svojega profila. Facebook je zahteval potrditveno kodo. Poslal naj bi mi jo na telefon, vendar je ne dobim. Vsakokrat, ko zahtevam, da mi jo pošlje na telefon in je potem ne dobim in, ko ponovno zahtevam njeno pošiljanje, pa me zaklene za 24 ur. Vsepovsod. ko iščem pomoč, me pošiljajo na fb stran za podporo, kjer o tem ni nič napisano ali pa na poštni predal za pomoč, ki pa mi je nedostopen, saj moram imeti delujoč profil. Do katerega pa ne morem več priti. Nikjer pa tudi ne najdem kakšen mail, kjer bi se lahko neposredno obrnila na njih.
Upam na pomoč, hvala, Diana
Nenadoma nimam več dostopa do svojega profila. Facebook je zahteval potrditveno kodo. Poslal naj bi mi jo na telefon, vendar je ne dobim. Vsakokrat, ko zahtevam, da mi jo pošlje na telefon in je potem ne dobim in, ko ponovno zahtevam njeno pošiljanje, pa me zaklene za 24 ur. Vsepovsod. ko iščem pomoč, me pošiljajo na fb stran za podporo, kjer o tem ni nič napisano ali pa na poštni predal za pomoč, ki pa mi je nedostopen, saj moram imeti delujoč profil. Do katerega pa ne morem več priti. Nikjer pa tudi ne najdem kakšen mail, kjer bi se lahko neposredno obrnila na njih.
Upam na pomoč, hvala, Diana
ngc2392 ::
čisto za foro poskusi poslati kodo na telekomov telefon. sem že imel primer, ko na bob omrežje nikakor ni prišla koda. na telekomovo omrežje pa v trenutku.
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 113 114 115 116 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1650130 (8619) | toro69 |
| » | Kako izbrišem spletno stran. Nočem več plačevati!Oddelek: Omrežja in internet | 4811 (3330) | SaXsIm |
| » | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 299710 (204471) | clix |
| » | Telefon ali omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7929 (7203) | Mesar |
| » | Tuš SMS iz tujineOddelek: Mobilne tehnologije | 2955 (2572) | Ice-Heki |