Forum » Igre » Streljačine
Streljačine
VuLc4n0 ::
Sem velik ljubitelj streljačin vendar več ne vem katero naj igram. Obrnil sem že: tron 2, quake 3 arena, unreal tournament, unreal 2, chaser, freedom figters, gore, half-life, soldier of fortune 1 in 2, postal 2,purge,serious sam 1 in 2,will rock,duke nukem 3d ..itd...
Morda pozna kdo kako stran namenjeno izključno streljačinam, ali pa stran kjer je kak spisek streljačin ali nekaj podobnega da bi videl katere streljačine so sploh zunaj. Ker sem nujno potreben streljanja saj me freedom fighters ni zadovoljila (z dolžino).
Morda pozna kdo kako stran namenjeno izključno streljačinam, ali pa stran kjer je kak spisek streljačin ali nekaj podobnega da bi videl katere streljačine so sploh zunaj. Ker sem nujno potreben streljanja saj me freedom fighters ni zadovoljila (z dolžino).
http://christinalake.cjb.net
VuLc4n0 ::
Zanima me HALO samo nisem siguren da je vreden svojega denarja
http://christinalake.cjb.net
Matek ::
VuLc4n0, dej si dol Enemy Territory pa igraj prek neta, če maš adsl .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
andrej ::
Halo seka. Jaz ga z veseljem igram - seveda multiplayer. Se posebej, ker lahko uporabljas tudi razna prevozna sredstva, kot so jeep ali tank, ali pa vzames kaksnega frcoplana. Trenutno so internet serverji se dokaj prazni, vendar se bo to hitro spremenilo
boom-bar ::
MOHAA
Wolf
Battlefield
Vietcong
Splinter Cell (mogoce)
Jedi Knight
...
To so igre ki sm jih obrnu in sm jih z veseljem igral.
Wolf
Battlefield
Vietcong
Splinter Cell (mogoce)
Jedi Knight
...
To so igre ki sm jih obrnu in sm jih z veseljem igral.
Legalizirajte mehke droge!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša igra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19279 (7688) | oo7 |
» | ID objavil izvorno kodo Doom 3 pogona in to pod GPL 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 13762 (10210) | opeter |
» | Nintendo ponekod umika Dead or Alive v izogib pedofilskim obtožbamOddelek: Novice / Igre | 7377 (5532) | MrStein |
» | Kaj kupiti za igreOddelek: Kaj kupiti | 1338 (1109) | BIG_Yack |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10447 (6688) | Poldi112 |