Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za AMD 2400+
Hladilnik za AMD 2400+
Crimson_Shadow ::
Zanima me kateri hladilnik za CPU 2400+ bi bil najprimernejši: CNPS6000 AlCu ali CNPS7000A - AlCu. Lahko mi predlagate tudi druge, ampak naj ne bo to v stilu reaktivnih (glasnih) motorjev.
Sicer trenutno nimam namena navijati, ampak bi vseeno rad vedel, kateri hladilnik je dokaj tih in tudi učinkovito hladi tako nenavit kot navit procesor. Sicer me mika 7000A ampak se mi zdi kar drag (jebat ga, imam dokaj omejene finance). Aja, plata je Abit NF7-S.
Se mogoče dobi termalno pasto zraven hladilnika ali bom moral to naročil posebej? Je samo bakren (Cu) hladilnik kaj boljši od Aluminijasto bakrenega (AlCu) in za koliko hladnejši je CPU na samo bakrenem hladilniku?
Ja, ja, saj vem imam cel kup vprašanj. Se pač ne spoznam na to. Samo nočem imeti dodatnega radiatorja v sobi (temperaturo nad 50 stopinj).
Sicer trenutno nimam namena navijati, ampak bi vseeno rad vedel, kateri hladilnik je dokaj tih in tudi učinkovito hladi tako nenavit kot navit procesor. Sicer me mika 7000A ampak se mi zdi kar drag (jebat ga, imam dokaj omejene finance). Aja, plata je Abit NF7-S.
Se mogoče dobi termalno pasto zraven hladilnika ali bom moral to naročil posebej? Je samo bakren (Cu) hladilnik kaj boljši od Aluminijasto bakrenega (AlCu) in za koliko hladnejši je CPU na samo bakrenem hladilniku?
Ja, ja, saj vem imam cel kup vprašanj. Se pač ne spoznam na to. Samo nočem imeti dodatnega radiatorja v sobi (temperaturo nad 50 stopinj).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD recoder ???Oddelek: Kaj kupiti | 1088 (939) | Caligula |
» | Katera plata?Oddelek: Kaj kupiti | 1138 (971) | boštjan |
» | 2500 Barton hladilnikOddelek: Kaj kupiti | 1264 (1192) | boštjan |
» | Eno hitro vprasanje o routerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1625) | Baja |
» | Spam zaščitaOddelek: Programska oprema | 1497 (1432) | Bakunin |