Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Benny123 ::
Zdej govori se da ni super cikel, da je likvidnost majhna na trgih, zaradi kitajske pa se je folk selil v kovine, ker tam država printa kot nora baje in ker je crypto banan, folk kupuje zlato.. govori se da je 4.letni cikel in bo dno enkrat do oktobra med 30000 in 50000 dolarjih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Benny123 ()
Špricer ::
Idioti sayloru f glavi špila.
Strategy bought 1,142 BTC between February 2 and 8.
The company now holds 714,644 BTC which it acquired for $54.35 billion.
The MSTR stock is down over 5% at the market open today.
Strategy, previously MicroStrategy, has announced another weekly Bitcoin purchase despite its current unrealized loss of around $5 billion on its BTC holdings. Meanwhile, the MSTR stock has lost some of its gains from last week's close amid Bitcoin's drop below $70,000 today.
MSTR stock price crashes more than 17% to $106.99 as Bitcoin plunges below $65K.
Strategy reported a massive net loss of $12.4 billion in Q4 2025.
Strategy sits an unrealized loss of nearly $8.50 billion currently.
CFO Andrew Kang said Strategy's capital structure is stronger and more resilient today.
Strategy Reports Massive Net Loss
MicroStrategy reported a net loss of $12.4 billion, or $42.93 per diluted common share, in Q4 2025 earnings results, as compared to a $670.8 million loss reported in the same quarter a year earlier.
The company reported an operating loss of $17.4 billion due to an unrealized $17.4 billion loss on its digital assets under fair value accounting. Total revenues increased 1.9% to $123.0 million year-over-year.
"2025 marked a landmark year for corporate Bitcoin adoption, supported by the implementation of fair value accounting for bitcoin, clarity that unrealized gains on bitcoin are not taxed under CAMT, and the relaunch of our S&P credit rating," said chief financial officer Andrew Kang. "Strategy's capital structure is stronger and more resilient today than ever before," he added.
Strategy bought 1,142 BTC between February 2 and 8.
The company now holds 714,644 BTC which it acquired for $54.35 billion.
The MSTR stock is down over 5% at the market open today.
Strategy, previously MicroStrategy, has announced another weekly Bitcoin purchase despite its current unrealized loss of around $5 billion on its BTC holdings. Meanwhile, the MSTR stock has lost some of its gains from last week's close amid Bitcoin's drop below $70,000 today.
MSTR stock price crashes more than 17% to $106.99 as Bitcoin plunges below $65K.
Strategy reported a massive net loss of $12.4 billion in Q4 2025.
Strategy sits an unrealized loss of nearly $8.50 billion currently.
CFO Andrew Kang said Strategy's capital structure is stronger and more resilient today.
Strategy Reports Massive Net Loss
MicroStrategy reported a net loss of $12.4 billion, or $42.93 per diluted common share, in Q4 2025 earnings results, as compared to a $670.8 million loss reported in the same quarter a year earlier.
The company reported an operating loss of $17.4 billion due to an unrealized $17.4 billion loss on its digital assets under fair value accounting. Total revenues increased 1.9% to $123.0 million year-over-year.
"2025 marked a landmark year for corporate Bitcoin adoption, supported by the implementation of fair value accounting for bitcoin, clarity that unrealized gains on bitcoin are not taxed under CAMT, and the relaunch of our S&P credit rating," said chief financial officer Andrew Kang. "Strategy's capital structure is stronger and more resilient today than ever before," he added.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Kripto ::
To kar počne Saylor me zelo spominja na film Rogue trader...film po resničnih dogodkih. Če kdo še ni gledal, naj pogleda.
Wealth is mindset!

gruntfürmich ::
XRP danes -15%. Pred 5 leti so pravili po youtubeu da bo čez 5 let prisel na 100EUR, kakšni nakladači in lažnivci. Ta kripto ni vredn počenega groša več.
Pa potem SUI. Japonska valuta za katero sem mislil da bo kaj iz nje, ker japonci so resni ljudje. Septembra je bil dobre 3 evre, danes niti evro ne več.
Pa da bo btc milijon ane. Ko boste dojel da se služi tudi ko pada boste pa kj nardil. Al pa pejte longterm. Kot klasične indexe. Na vsaj 15 let, še bolje pa 20+. Lepo vsak mesec en del not, ko je korekcija pa malo več. Dobro za živce in dobro za kupček denarja, ki se ustvarja
na kateri platformi je najbolje shortat te zadeve?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
ChirkKarlie ::
gruntfürmich je izjavil:
XRP danes -15%. Pred 5 leti so pravili po youtubeu da bo čez 5 let prisel na 100EUR, kakšni nakladači in lažnivci. Ta kripto ni vredn počenega groša več.
Pa potem SUI. Japonska valuta za katero sem mislil da bo kaj iz nje, ker japonci so resni ljudje. Septembra je bil dobre 3 evre, danes niti evro ne več.
Pa da bo btc milijon ane. Ko boste dojel da se služi tudi ko pada boste pa kj nardil. Al pa pejte longterm. Kot klasične indexe. Na vsaj 15 let, še bolje pa 20+. Lepo vsak mesec en del not, ko je korekcija pa malo več. Dobro za živce in dobro za kupček denarja, ki se ustvarja
na kateri platformi je najbolje shortat te zadeve?
:D
Zgleda, da se pripravlja bitcoin bull trap. Bomo videli ali bo zdržalo.
Wealth is mindset!
ChirkKarlie ::
Zgleda, da se pripravlja bitcoin bull trap. Bomo videli ali bo zdržalo.
Čaka se na odločitev o legislacijah v US.. Ne kaže dobro..
Možna ponovna razprodaja.
https://bitcoinmagazine.com/news/passin...
Aja pa Trump ne bo napadel Irana pred koncem OI, tko da smo safe za bull, kinda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()

endelin ::
Depresija gledati nekdaj eminentne alte cardano, dash, polka ......
Še en "bull run" in bo vse na 0 :D
Še en "bull run" in bo vse na 0 :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

endelin ::
Jim Cramer Says He's 'Heard' Trump Is 'Gonna Fill' The Bitcoin Reserve At $60,000
Mnenje?
hunter01 ::
Jim Cramer Says He's 'Heard' Trump Is 'Gonna Fill' The Bitcoin Reserve At $60,000
Mnenje?
Ko sem takoj po padcu v območje 82.000 USD spraševal chatGPT kje bi bil primeren buy zone, mi je napisal, da 60.000 - 62.000 naj ne kupujem prej in naj bom potrpežljiv. Predlagal je buy 50% planiranega in 50% na strani, če gre še nižje v 50-55k zone.
Pa je bilo vse skupaj prehitro, še preden sem si kaj na exchange nakazal je bil na 60k in nazaj na 65-70k.
aulcnik ::
dno lahko pričakujemo O3/Q4 oz 9/10 mesec v letu 2026.Verjetnost nastopa tim dna je trenutno ocenjena na 60%. Okvirna cena BTC ja bo najbolj verjetno 35K-40K, ralen cenovni razpon/BTC pa 30K-45K.
alekskac ::
Mnenje?
Ko sem takoj po padcu v območje 82.000 USD spraševal chatGPT kje bi bil primeren buy zone, mi je napisal, da 60.000 - 62.000 naj ne kupujem prej in naj bom potrpežljiv. Predlagal je buy 50% planiranega in 50% na strani, če gre še nižje v 50-55k zone.
Pa je bilo vse skupaj prehitro, še preden sem si kaj na exchange nakazal je bil na 60k in nazaj na 65-70k.
Kadar zagusti,si morš takoj na menjalnico nakazat sredstva. Sej ni nujno da porabiš, pač nastaviš limitirano naročilo. Če se popolni, v redu, če ne, pa tudi ni tragedija. Dnar ostane. Sicer pa mislim da nisi še nič zamudil. Prilik za nakup bo še dosti.
dno lahko pričakujemo O3/Q4 oz 9/10 mesec v letu 2026.Verjetnost nastopa tim dna je trenutno ocenjena na 60%. Okvirna cena BTC ja bo najbolj verjetno 35K-40K, ralen cenovni razpon/BTC pa 30K-45K.
Odličen glas razuma. Moje kalkulacije predvidijo celo 15000. Videt čemo. Gotof je traktor. Kdor sedaj dca bo kmalu brez plače in prihrankov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
deco16 ::
Če boš spet čakal nekih 15k ti spet nebo ostalo za špricarje.
DCA ni tolk napačna zadeva ko je stvar na 50% ATH.
Lovit špice pomeni da lahk ostaneš brez nič ker je vedno predrago.
Seveda. Čekam 15000. Kot vedno. 70% od ath vsaj. Poglej si grafe po logaritmu. Poglej si grafe vseh let od 2012. Prehitra rast 2021 je pokazala svoje zobe. Gotofi smo.
Naslednja noga dol z zelo veliko verjetnostjo v rang 50-55k USD. Celo leto bear market z volatilnostjo bo počasi šlo proti dnu, z vmesnimi dead cat bounces, bull traps... Razen, če bi se zgodil nek čudežni preobrat, game changer.
Kje bo dno? To bomo še videli. Dno bitcoin proti 30k USD ne bi bilo nič posebnega, tudi kakšna kratkotrajna špica še nižje v rangu 20-30k USD zame ne bi bilo posebno presenečenje. Bodo pa alti šli tudi do deljeno z 10, nekateri pa gladko proti 0.
Kje bo dno? To bomo še videli. Dno bitcoin proti 30k USD ne bi bilo nič posebnega, tudi kakšna kratkotrajna špica še nižje v rangu 20-30k USD zame ne bi bilo posebno presenečenje. Bodo pa alti šli tudi do deljeno z 10, nekateri pa gladko proti 0.
Wealth is mindset!
aulcnik ::
Seveda. Čekam 15000. Kot vedno. 70% od ath vsaj. Poglej si grafe po logaritmu. Poglej si grafe vseh let od 2012. Prehitra rast 2021 je pokazala svoje zobe. Gotofi smo.
verjetnost tim black wicka(beri15K) po oceni mojega modela bayes s pomočjo monte carko simulacije je ocenjnena glede na trenutno gibanjeBTC-ja na 3-5%, za cono stresa(24K) pa 10-15% , verjetno dno računi okoli 32KUSD. Uporabil sem matematičnimode Hidden Markov Model(HMM) kot osnovo skupaj z tehnično analizo kot nadgradnjo(indikatorji (RSI, Bollinger, MACD) in)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aulcnik ()
verjetnost tim black wicka(beri15K) po oceni mojega modela bayes s pomočjo monte carko simulacije je ocenjnena glede na trenutno gibanjeBTC-ja na 3-5%, za cono stresa(24K) pa 10-15% , verjetno dno računi okoli 32KUSD. Uporabil sem matematičnimode Hidden Markov Model(HMM) kot osnovo skupaj z tehnično analizo kot nadgradnjo(indikatorji (RSI, Bollinger, MACD) in)
Upam na vsaj 22000.