Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
GregiB ::
@Pujsek... vse to drži, a žal dokazuje prav to, da delnice nikakor niso naložba brez konkretnega tveganja. Sam sem bil "žrtev" sklada KD Galileo, v katerega sem mesečno vlagal kar kmalu po ustanovitvi 2002. In ker sem veselo vlagal praktično do zloma, sem ob prodaji 2010 (nakup nepremičnine) imel kapitalskih dobičkov toliko (upoštevaje inflacijo), da sva z ženo šla na večerjo. Toliko o varnih delnicah
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Neon87 ::
@Pujsek... vse to drži, a žal dokazuje prav to, da delnice nikakor niso naložba brez konkretnega tveganja. Sam sem bil "žrtev" sklada KD Galileo, v katerega sem mesečno vlagal kar kmalu po ustanovitvi 2002. In ker sem veselo vlagal praktično do zloma, sem ob prodaji 2010 (nakup nepremičnine) imel kapitalskih dobičkov toliko (upoštevaje inflacijo), da sva z ženo šla na večerjo. Toliko o varnih delnicah
Ker ste prodali na "dnu", res pa je, da če se kupi nepremičnino je pač to neizogibno. Verjetno pa bi imeli 30% manj, če bi imeli denar v nogavicah.. So pa ti skladi kar nekaj, INR pa bo samo račun s katerim boste upravljali sami, stroški pa bodo nizki.
GregiB ::
Ker ste prodali na "dnu", res pa je, da če se kupi nepremičnino je pač to neizogibno. Verjetno pa bi imeli 30% manj, če bi imeli denar v nogavicah.. So pa ti skladi kar nekaj, INR pa bo samo račun s katerim boste upravljali sami, stroški pa bodo nizki.
V bistvu sem prodal 2010, ko je vrednost enote od dna narasla za 50% po padcu cca 65% v letu 2008. Ta vrednost enote je potem vztrajala še leta. Prodal sem zaradi nakupa nepremičnine, a ne bi nič profitiral, če bi sklad držal še par let.
Odzval pa sem se zgolj na trditev, da so trenutno delnice najbolj varna naložba, kar je v zadnjem času ob tako geopolitičnem, kot ekonomskem dogajanju zelo vprašljivo
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
ChirkKarlie ::
Gledate na te stvari, kot da flikneš not denar in ne vložiš nič spremljanja in raziskav v to kar mečeš?!?? In ti pol o riziku?!? Sej sploh ne znaš trejdat lmao
Tole je huje kot reddit..
Tole je huje kot reddit..
Traktor1989 ::
Še jokali boste da niste dokupili sedaj. Nema nista 30k. Drugi časi so. Nižje ne gremo. Sam v spricerjevi glavi 30k.
Kupite. Še enkrat, kupite. Kasneje se mi bowlste zahvalili. To je le popravek, gremo naprej gor. Cikla ni več, je drugačen. Zdej se bo komaj začelo fantje. Zdaj.
Kupite. Še enkrat, kupite. Kasneje se mi bowlste zahvalili. To je le popravek, gremo naprej gor. Cikla ni več, je drugačen. Zdej se bo komaj začelo fantje. Zdaj.
Ja, jaz sem že pustil službo, ker je denarja enostavno preveč, kaj šele bo...
LP Marjan
LP Marjan
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
Bravo smo že na pravi poti sam ne kupuj BTC..
Zgodovina sprememb…
Kdor ne gre sedaj po kredit in kupi btc je moron. Pa to je zagotovljenih x2 do 2026![]()
260k
Lepo se sliši 260k 2026
Zgodovina sprememb…
V temi o delnicah nas opravljajo.. hah, mi smo nad tem, se vidi kdo bo bodoči triljarder..
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Second job da čimveč lahko vržeš v kripto.
Fama "vložite toliko kot lahko izgubite" je brezveze
Fama "vložite toliko kot lahko izgubite" je brezveze
aulcnik ::
model hibrid Bi-LSTM + XGBoost ,uporaba RSI, MACD, Fed/ECB podatki, VIX, geopolitični indikatorji kot trgovinske tarife, ocenitev Okvirna cena na dnu: 40.000–55.000 USD.Okvirni datum za dno: Oktobra–novembra .Hibridna analiza kaže nižje dno (36k–50k v bear scenariju z 65–80 % padcem), omejeno z institucionalno podporo (ETF-i, NUPL modra cona) in supply šoki, vendar višje (54k–60k) v normalnih pogojih brez bankrotov.2026.
bonanno ::
fantje kdo je vzel je un k ga je po 50usd kupoval..to sedaj je sam igračkanje gamblanje itd.. prej boste osvieli kot čakali na nek zalsužek.... en nasvet - arbeit haha.
Evo zdaj se odbija na Luno efekt Bogomoljke je v teku sile delujejo.
0G zgleda zanimiv
0G zgleda zanimiv
Zgodovina sprememb…

Nekaj se je prevesilo
Konec mikro bulla?
Ma grem si raje še enkrat shintarota ogledat
Konec mikro bulla?
Ma grem si raje še enkrat shintarota ogledat
Shintaro was handling even TUI gun easily. At that point of the Timeline, Depressed Shintaro is probably the strongest in the verse.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
sexy
10-30M stane sidepod sponsorship na WC car, meh sem mislil, da je več. Tolk bom jaz mel konc leta.
10-30M stane sidepod sponsorship na WC car, meh sem mislil, da je več. Tolk bom jaz mel konc leta.
Zgodovina sprememb…
Btc pravkar inverzno pleza proti 65k
To pomeni, da gre lahko samo še vertikalno navpično.
Zgodovina sprememb…
IgorCardanof ::
Danes pod 60k spet?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Špricer ::
Traktor1989 je izjavil:
Še jokali boste da niste dokupili sedaj. Nema nista 30k. Drugi časi so. Nižje ne gremo. Sam v spricerjevi glavi 30k.
Bi treba delat boužček. Fabrika vabi. Penezofi ne rastejo na drevi. Kaj si že rekel? Jutri pod 60000...
GenZNPC ::
IgorCardanof je izjavil:
Danes pod 60k spet?
To bi blo fajn, zdaj al 50k al 30k niti nima tolko veze.
Za mene v Nemciji je tudi pomembno kupiti cimprej, da lahko po 12 mescih brez davka prodam cim prej. Tako tudi drugi planirajo.
Ker jeba je ce bo treba prodat pa si pod 12 mescev pa nabijejo 40% davka na dobicek
skibidi
bonanno ::
IgorCardanof je izjavil:
Danes pod 60k spet?
Za mene v Nemciji je tudi pomembno kupiti cimprej, da lahko po 12 mescih brez davka prodam cim prej. Tako tudi drugi planirajo.
Ker jeba je ce bo treba prodat pa si pod 12 mescev pa nabijejo 40% davka na dobicek
kako? a niso rekli da nebodo kripto obdavcil v slo?
IgorCardanof je izjavil:
Danes pod 60k spet?
kako? a niso rekli da nebodo kripto obdavcil v slo?
Deutschland
Traktor1989 ::
Spricer kje je 30k? Bolnik?
Ti kar deli v fabriki. Vemo da delaš. Jaz ne delam in potujem. Dost mam do penziona.
Ti si pa revež.
Bolni revež.
Pes juričef lazniv.
Ti kar deli v fabriki. Vemo da delaš. Jaz ne delam in potujem. Dost mam do penziona.
Ti si pa revež.
Bolni revež.
Pes juričef lazniv.
PujsekPepe ::
Traktor1989 je izjavil:
Ti si pa revež.
Bolni revež.
Pes juričef lazniv.
Kje pa potujes?
Traktor1989 je izjavil:
Ti si pa revež.
Bolni revež.
Pes juričef lazniv.
Ti se sprehajaš po mansardi...fabrika pubec, fabrika.
30 bo, samo počekaj pubec. Ne oglašaj se tukaj dokler ne raste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Benny123 ::
Pač ljudje,.Kitajska printa denar na polne bombe zaradi enormnega dolga.. zato folk pač vlaga v zlato, ker je crypto ban na kitajskem. Drug problem je Japonski dolg. Ko je bil denar na Japonskem poceni se je folk pufal v jenih in kupoval BTC. Sedaj pa je ob menjavi oblasti donosnost na 40-letne japonske državne obveznice (JGB) pravkar dosegla rekordnih 4,0 %. To je za Japonsko, ki je desetletja živela v svetu ničelnih ali celo negativnih obresti, popoln šok.Ker teh obveznic sedaj ne morejo prodati ker jih nihče noce pač prodajo edino likvidno sredstvo in to je BTC. Ijeee. Folk je šel tut v AI , pa predvsem v zlato zaradi Kitajske. Likvidnost za BTC je padla.. ko se cikel obrne bo šel folk nazaj iz zlata v BTC in takrat bo počilo navzgor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Benny123 ()
GenZNPC ::
Insider info, nemski kripto miljonarji cakajo na padec ta teden mogoce celo danes zvecer okoli dveh pod 50.000€ za buy
skibidi
PujsekPepe ::
Prosim za zaklep teme. Eni imate prevec insajderskih informacij verjetno od Eipsteina.
Kur* pa Melanija. Sem jo prodal. Sem racunal da bo film uspesnica in jo bo se gdo kupil
Kur* pa Melanija. Sem jo prodal. Sem racunal da bo film uspesnica in jo bo se gdo kupil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()

kriptobog ::
IgorCardanof ::
Pač ljudje,.Kitajska printa denar na polne bombe zaradi enormnega dolga.. zato folk pač vlaga v zlato, ker je crypto ban na kitajskem. Drug problem je Japonski dolg. Ko je bil denar na Japonskem poceni se je folk pufal v jenih in kupoval BTC. Sedaj pa je ob menjavi oblasti donosnost na 40-letne japonske državne obveznice (JGB) pravkar dosegla rekordnih 4,0 %. To je za Japonsko, ki je desetletja živela v svetu ničelnih ali celo negativnih obresti, popoln šok.Ker teh obveznic sedaj ne morejo prodati ker jih nihče noce pač prodajo edino likvidno sredstvo in to je BTC. Ijeee. Folk je šel tut v AI , pa predvsem v zlato zaradi Kitajske. Likvidnost za BTC je padla.. ko se cikel obrne bo šel folk nazaj iz zlata v BTC in takrat bo počilo navzgor.
Tole je na nivoju “Kitajsko novo leto je sedaj in folk prodaja, da lahko kupi darila. Potem gremo pa spet gor”
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.