» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1621 / 1621
»
»»

tilio ::

Kripto je izjavil:

Tilio, ti se spoznaš na Cardano. Kaj praviš na to?

Ne vem kaj te zanima. Je kar nekaj stvari omenjenih. Josh je drugače kul, pošten youtuber. Kar se tiče novic je vse res, njegov ton je pa optimističen, ker verjame v Cardano - ampak to je njegovo mnenje.

Kaj počnete s kešom v obdobjih stagnacije ali ko zaključite nek trade. A ga imate npr. v kakšnem stable coinu in ga vežete za obresti ali samo pustite ležat na računu? Kakšne so obresti v tem primeru?

deco16 ::

vezave so out

deco16 je izjavil:

vezave so out

OK, kaj pa če ni vezava ampak imaš likvidnen stalbecoin? Ali ga potem uporabiš za dodaten APY?

ViperR ::

Kupim več btc. Sicer pa nekaj USDT ke fajn met, ker ko odpreš nov trade in ti ne gre takoj gor si boš moral sposojat denar in plačevat dodatne obresti.

deco16 ::

tilio je izjavil:

OK, kaj pa če ni vezava ampak imaš likvidnen stalbecoin? Ali ga potem uporabiš za dodaten APY?

To pa ja, pa splača se ga met takrat ko se ga vsi najbolj sposojajo. Mato že ve. Sam pazit je potrebno, da te ne zafrkne EUR-USD konverzija ker pol ti uber APY nič ne pomaga

deco16 je izjavil:

tilio je izjavil:

To pa ja, pa splača se ga met takrat ko se ga vsi najbolj sposojajo. Mato že ve. Sam pazit je potrebno, da te ne zafrkne EUR-USD konverzija ker pol ti uber APY nič ne pomaga

Ja, poznam zgodbo z LUNA protokolom. To je bil fail. Napačen design. Obstaja posojanje, kjer je donos to dejansko to kar so drugi pripravljeni plačat za izposojo. Rizik je seveda v tem, da se bi lahko protokol pohekal (smart contract) in kot omenjaš tudi konverzija z med USD-EUR. Nihanja med temi dvemi valutami sicer ne bi smela biti prevelika in prej ali slej se spet izravnajo ampak če posojaš pol leta bi ti načeloma pokrilo tudi to razliko.

Lonsarg ::

tilio je izjavil:

Kaj počnete s kešom v obdobjih stagnacije ali ko zaključite nek trade. A ga imate npr. v kakšnem stable coinu in ga vežete za obresti ali samo pustite ležat na računu? Kakšne so obresti v tem primeru?
HODL forever in potem nikoli ni kesa in dileme kak z njim :)

Lonsarg je izjavil:

tilio je izjavil:

LOL. Saj jaz sem tudi neto vplačnik v blockchain. Nisem si še izplačeval in velik delež porteflja imam v kriptu ampak sem začel buildat tudi nekaj cash pozicije za kakšne priložnosti in na to dobim 10%-15% APY.

doktorproof ::

tilio je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

tilio je izjavil:

... sem začel buildat tudi nekaj cash pozicije za kakšne priložnosti in na to dobim 10%-15% APY.

Daj kaj več povej... kakšne priložnosti?

doktorproof je izjavil:

tilio je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

tilio je izjavil:

... sem začel buildat tudi nekaj cash pozicije za kakšne priložnosti in na to dobim 10%-15% APY.

Daj kaj več povej... kakšne priložnosti?

pošlji na privat če te zanima, da ne bo tu pripomb. Sicer jaz nimam nič od tega in nič ne prodajam :-)
««
1621 / 1621
»
»»