Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi

Slow_rug ::
Kyc rabis na konc koncev ce mislis kdaj izplacat ali?
Nasvet je dober jebeš centralne menjalnice ala binance coinbase its
Ampak za zacetnike je tezko rect nalozi si phantoma raby metamask itd itd je kr šok za normie ?
Ce je point samo vlozit 1k in cakat da razpizdi daj na binance pa dvigni konc leta pa pozabis na vse ? top 10 je najbl safe varianta kaki eth se vebno dobra cena pa cakas
Nasvet je dober jebeš centralne menjalnice ala binance coinbase its
Ampak za zacetnike je tezko rect nalozi si phantoma raby metamask itd itd je kr šok za normie ?
Ce je point samo vlozit 1k in cakat da razpizdi daj na binance pa dvigni konc leta pa pozabis na vse ? top 10 je najbl safe varianta kaki eth se vebno dobra cena pa cakas

ViperR ::
Ce si kadarkoli mislis izplačat kaj več kot drobiž rabis kyc kovance. To non kyc je čisti BS.

3man ::
Ce si kadarkoli mislis izplačat kaj več kot drobiž rabis kyc kovance. To non kyc je čisti BS.
Kolk in komu se moram še spognt, da me bo odzadaj in mi pobral še to kar je ostalo od 77,7% obdavčenega prihodka?
Daj napiši en res dober razlog zakaj je KYC koristen za posameznika. Ne poskušaj pametovat s vprašanji in podobno. Postavil si trditev, da je bulšit. Jaz pravim, da je nepotreben in škodljiv, v tedh dneh si lahko prebral o hacku Coinbase menjalnice in kakšne so posledice.
Izvoli - Zakaj je non-KYC bulšit?

tilio ::
Kolk in komu se moram še spognt, da me bo odzadaj in mi pobral še to kar je ostalo od 77,7% obdavčenega prihodka?
Daj napiši en res dober razlog zakaj je KYC koristen za posameznika. Ne poskušaj pametovat s vprašanji in podobno. Postavil si trditev, da je bulšit. Jaz pravim, da je nepotreben in škodljiv, v tedh dneh si lahko prebral o hacku Coinbase menjalnice in kakšne so posledice.
Seveda je bolje brez KYC ampak problem je ker ti bodo skočili za vrat takoj, ko boš želel izplačati oz. možno je, da ti sploh borze, ki so skladne z zakonodajo ne bodo sploh dovolile izplačila.
Razen če... https://x.com/Onelink_AE/status/1920807...
Bi se bilo za pozanimati... POZANIMATI. Ni nujno, da niso to kakšni prevaranti, kjer ostaneš na koncu brez vsega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()

ViperR ::
Kaj ma coinbase hack veze z kyc, kakor da se podatke krade samo kripto related podjetjem? A če se bojo hackali državne organe, boš tud reku bolje živet brez državljanstva?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ViperR ()

Kaj ma coinbase hack veze z kyc, kakor da se podatke krade samo kripto related podjetjem? A če se bojo hackali državne organe, boš tud reku bolje živet brez državljanstva?
Glej, daj si ponovno preberi moje vprašanje in ne motaj se ven s vprašanji izven tematike.
Če ne razumeš kaj vse za sabo potegne, ko svoj denar označiš s svojo identiteto ne zavajaj ljudi, da je KCY bulšit.
Še vedno čakam tvoj odgovor. Morda se res kaj novega naučim.

Špricer ::
Še vedno sem mnenja da smo dosegli double top za letos. To je to. Se vidimo 2028, takrat upam z nižjim davkom in več nadzora, saj večina pere s kripto svoje ilegalne posle in utaje davkov. Z davki lahko zgradimo boljšo prihodnost za Slovenijo, boljšo socialno državo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ALT ()

Kaj tebi se vedno ni jasno, da niti ene osebe v tej temi ne zanima tvoje mnenje? :)
Prosim izgini kot piše v tvojem mnenju. Podam svojo lastno oceno. Sedaj brez kakih zanesljivih strani.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ALT ()

Vanquish ::
to ni mnenje temvec ugibanje in daj loci ti eno od drugega. Ne znas enega parametra, indikatorja, analize predstavit zakaj bi se to nekaj zgodilo.
To kar ti delas lahko tudi moj predolsko otrok dela, verjetno pa tudi veckrat zadel.
kar se pa tice mojega nickname pa ti resnisno predlagam, da si vzames slovar in pogledas prevod, ker sedaj ne izpades ravno bister.
To kar ti delas lahko tudi moj predolsko otrok dela, verjetno pa tudi veckrat zadel.
kar se pa tice mojega nickname pa ti resnisno predlagam, da si vzames slovar in pogledas prevod, ker sedaj ne izpades ravno bister.

Tajska222018 ::
Kaj tebi se vedno ni jasno, da niti ene osebe v tej temi ne zanima tvoje mnenje? :)
Prosim izgini kot piše v tvojem mnenju. Podam svojo lastno oceno. Sedaj brez kakih zanesljivih strani.
Vsak ima pravico do tega,da pove kar misli
Si pa v koncni fazi ti tisti ,ki si nesramen do vseh,ki mislijo drugace kot ti.
Jaz sem bull
Ti si previden na vsakih 2 k up & down
Ne gre to tako
Cel bur run ti je usel
Btc ni stablecoin da bi se premikal v 2 k rangu
Njegova cena zdaj je 100k
Ti pa panicar

Kak Trumpov človek po možnosti...
A BITCOIN WHALE JUST INCREASED HIS 40X #BITCOIN LONG POSITION TO $390 MILLION.
LIQUIDATION PRICE IS $96,600
HE 100% KNOWS SOMETHING...

Ko se tako velike države odločijo potem seveda ni za pričakovati, da bodo naši politiki naredili kaj boljšega. Žal. Edina pot je izselitev v davčne oaze. Kako za vraga naj poročamo za vsako transakcijo? Idioti nočejo razumet, da transakcije bodo tudi AI agenti, ki bodo poceni delali interakcije med seboj, pa kupovanje dobrin itd... Pa orodja za to še niso na stopnji, da bi lahko vse zbral.
New UK regulations mandate reporting ALL crypto transactions by 2026.
Firms must report sender and recipient names, addresses, tax IDs & full trade details (token type, quantity, GBP value, & timestamp). Non-compliance may incur fines up to ?300 per user.
The UK is done.

Ko se tako velike države odločijo potem seveda ni za pričakovati, da bodo naši politiki naredili kaj boljšega. Žal. Edina pot je izselitev v davčne oaze. Kako za vraga naj poročamo za vsako transakcijo? Idioti nočejo razumet, da transakcije bodo tudi AI agenti, ki bodo poceni delali interakcije med seboj, pa kupovanje dobrin itd... Pa orodja za to še niso na stopnji, da bi lahko vse zbral.
Firms must report sender and recipient names, addresses, tax IDs & full trade details (token type, quantity, GBP value, & timestamp). Non-compliance may incur fines up to ?300 per user.
The UK is done.
Pečeni ste. Kraken bo evropski. Binance pa ne. Odpirati podjetje v bosni?

The UK is done.
Pečeni ste. Kraken bo evropski. Binance pa ne. Odpirati podjetje v bosni?
Meni se ne gre, da bi se izogibal. Ampak idijoti gledajo na kripto samo iz vidika investicije. Ne razumejo oz. "nočejo razumeti", da misija kripta nikoli ni bila investicija. Bila je denar, hranitelj vrednosti in platforma, kjer lahko ljudje svobodno delujejo. Sedaj pa te z ukazom, da moraš poročati o vsakem kupljenem kapučinu, odvračajo od te tehnologije. Tako kot je Janša v času korone zaukazal, da ne smeš iz občine, če se ne cepiš. Ni zaukazal, da se moraš cepit ampak ti je življenje zagrenil da si se cepil sam. Mehki vzvodi moči.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()

Prva stopnja je popis imetja. Takrat bodo ugotovili, da je mogoče malo več v kriptu kot so si predstavljali. Naslednja stopnja bo poskus odvzetja tega imetja. Lahko spremenijo zakon, da boš moral staking rewarde, obresti od kripta ipd. redno prodajat, ker bodo zahtevali svoj delež. A vidiš kam to pelje?

Kripto ::
Če želite imeti vse manj in da vam poberejo maksimalno kar ustvarite volite Svobodo, Levico in SD.
Wealth is mindset!

Traktor1989 ::
Špricer si še zmeraj tu. A se nismo zmenili da malo pozabiš na kriptovalute in zadihas v naravi?
Ker preveč to vpliva na tvoj psiho in si lahko še kej narediš no. Prosim. Odklopi se in pojdi v naravo.
Ker preveč to vpliva na tvoj psiho in si lahko še kej narediš no. Prosim. Odklopi se in pojdi v naravo.

Posodobljen indikator trga...pred nekaj minutami.
THE 40X HYPERLIQUID #BTC WHALE JUST INCREASED HIS POSITION TO $460M WITH LEVERAGE.

THE 40X HYPERLIQUID #BTC WHALE JUST INCREASED HIS POSITION TO $460M WITH LEVERAGE.
Pristanek bo trd. Traktorjeva in rosijeva luknja ne bosta zdražali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()

Vsak ima svojo analizo ,nesmiselno se je kregati
Pullback pricakujem in sem bull.
Kupovali smo 76k, definitivno si pa 92k ne zelim videti.
Pullback pricakujem in sem bull.
Kupovali smo 76k, definitivno si pa 92k ne zelim videti.

merlin2 ::
Kot berem se je finančna elita odločla "natisnit" ogromne količine dnarja...
Teško bi še verjel v supercikl na mehki način. Prej reset in potem supercikl.
Mislim da bo vsakdo imel priložnost za ugodne investicije.
Teško bi še verjel v supercikl na mehki način. Prej reset in potem supercikl.
Mislim da bo vsakdo imel priložnost za ugodne investicije.

Komaj čakam na trd pristanek. Tole swinganje je le pokazatelj medvedjega trenda. Ko bo počilo ste že prepozni.

Kripto ::
To bi bilo pošteno in sprejemljivo:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...
Pod določenimi pogoji, da država tudi kaj naredi.
Wealth is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()

O super! Hvala za to. Rad bi videl cel predlog. Rabimo konkurenčne predloge. Ne samo višina davka, tudi rokovanje s transakcijami in popis premoženja je zelo pomembno. Vrtovca sicer ne maram ampak hvala mu za predlog.

LeQuack ::
Samo nabiranje političnih točk. Če bi hoteli to naresti bi lahko takrat ko so bili v vladi, e pa niso.
Quack !

LeQuack ::
Sicer pa smo spet v območju ATH. Kdaj pričakujete preboj in v kakšni meri?
Odvisno, koliko se ti zdi vreden 1 bitcoin? Bi dal 1 stanovanje zanj?
Quack !

Probaj zgradit hiso z non kyc kovanci.
Prodaš kovance za EUR in zgradiš hišo. Zdaj neobdavčeno, če bodo sprejeli kak davek, plačaš davek in je.
Očitno sploh ne rezumeš vseh implikacij popisa premoženja, sploh takega, ki mu sčasoma ne pada vrednost, kot pada fiat valuti ali nekemu uporabljanemu sredstvu (avto, hiša).
Non-KYC je vseeno in zaenkrat še vedno naša pravica in to mora ostat.
Če se za to ne bomo borili, bomo mi in naši otroci pač večni sužnji.

oracle ::
BTC prebil ATH. Kar je seveda tipično za medvedji trend, bi rekel naš špricasti strokovnjak.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oracle ()

Pristanek bo trd. Traktorjeva in rosijeva luknja ne bosta zdražali.
Ups 🙂
Bolje se pripravi spricer za naslednji bull run in cim manj novic in branja preverjenih strani
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tajska222018 ()

Baja ::

Predvsem in samo lažni bull run. Vi kar nasedajte. Ko se bo vse sesulo bo zmanjkalo plenic.

Usralsi se pri 60 k in da ne nadaljujem
Mislim,da je cas da ehas brat preverjene strani
Kot vidis te niso pripeljale nikamor
Manupulacije marketa so ogromne
Vse tvoje " preverjene strani" so namenjene manipulaciji
Mislim,da je cas da ehas brat preverjene strani
Kot vidis te niso pripeljale nikamor
Manupulacije marketa so ogromne
Vse tvoje " preverjene strani" so namenjene manipulaciji

oracle ::

No na koncu ko bo btc zakljucil svojo ppt
Bo spricer tdil , da je imel cel cas prav
Samo profite je pozabil pobrat
Bo spricer tdil , da je imel cel cas prav
Samo profite je pozabil pobrat

Traktor1989 ::
Špricer prosim pusti BTC nisi ti zato.
Škoduje ti. Resne posledice že imaš in boš imel. Pojdi kam v naravo in na vrt. Vzljubi naravo in živali. Boljše življenje boš imel.
Škoduje ti. Resne posledice že imaš in boš imel. Pojdi kam v naravo in na vrt. Vzljubi naravo in živali. Boljše življenje boš imel.

Cakam na fake move " double top"
Btc.d alert in my area
Btc.d alert in my area
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tajska222018 ()