» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1602 / 1616
»»

tomaz- ::

Špricer, a bo ?

Tajska222018 ::

f you liked the golden cross pump, you gonna love the golden cross dump

Špricer ::

tomaz- je izjavil:

Špricer, a bo ?

Še sem živ. Še najbolj mi daje zagon tale dump. Pričakovano. Sedaj pa likvidacija do 60000. To je to za letos. Se vidimo 2028.

Traktor1989 je izjavil:

Špricer prosim pusti BTC nisi ti zato.
Škoduje ti. Resne posledice že imaš in boš imel. Pojdi kam v naravo in na vrt. Vzljubi naravo in živali. Boljše življenje boš imel.

Hvala. Kupuj sedaj, ker boš zamudil priložnost. Kiti te bodo veseli.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Špricer je izjavil:

tomaz- je izjavil:

Špricer, a bo ?

Še sem živ. Še najbolj mi daje zagon tale dump. Pričakovano. Sedaj pa likvidacija do 60000. To je to za letos. Se vidimo 2028.

Traktor1989 je izjavil:

Špricer prosim pusti BTC nisi ti zato.
Škoduje ti. Resne posledice že imaš in boš imel. Pojdi kam v naravo in na vrt. Vzljubi naravo in živali. Boljše življenje boš imel.

Hvala. Kupuj sedaj, ker boš zamudil priložnost. Kiti te bodo veseli.

Xrp je bil z moje strani prodan

Profiti so bili vlozeni v eth

Traktor1989 ::

Špricer bodi priden in umirjen.
Če ne te ne bom pelu z lambojem. Ok?
Vzemi si malo pavze od kripto in pojdi na travnik med rože.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Rossi se je zmotil, rekel je da bo dip, ampak ga ni bilo.
Quack !

kronos_10_ ::

Traktor1989 je izjavil:

Špricer bodi priden in umirjen.
Če ne te ne bom pelu z lambojem. Ok?

Se priporočam za vožnjo :)

Zgodovina sprememb…

Kripto ::

LeQuack je izjavil:

Kripto je izjavil:

To bi bilo pošteno in sprejemljivo:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

Pod določenimi pogoji, da država tudi kaj naredi.

Samo nabiranje političnih točk. Če bi hoteli to naresti bi lahko takrat ko so bili v vladi, e pa niso.

Tebi verjetno ni jasno kaj so pristojnosti vlade in parlamenta? Kdo predlaga zakon, kdo potrjuje predlagan zakon itd.
Wealth is mindset!

mAXTER ::

Bitstamp menjalnica od danes naprej fully MICA compliant:

1. Vsa kripto nakazila iz borze - potrebno bo dokazati ali gre za lastniško denarnico ali pa za denarnico upravljano na drugi kripto borzi (nakazila na ter iz third party denarnic so zaenkrat onemogočena)
2. Nakazila iz borze v kriptu nad 1000EUR na lastniško denarnico - bo potrebno denarnico prijavit in dokazat da ste vi njen "upravljalec"
3. Nakazila iz ter na third party naslove oz denarnice, pri katerih ni mogoče dokazati lastnega upravljanja so onemogočena do nadaljnega

Super so nam to zakuhali evropejčki tam gor na Olimpu..mamicu jim j.... vsem po spisku ;((

Še prepis originala:

What's changing today?

As part of MiCA framework, the Travel Rule is now in effect. Starting today, you'll notice the following changes when depositing and withdrawing on the Bitstamp web platform, mobile app, or via API:

For all crypto transfers: You must provide counterparty information and determine whether the address is self-custody or hosted by an exchange.
For all crypto transfers over EUR1,000 to self-custody wallets you own: A one-time ownership verification is required to confirm that you control the address.
For all crypto transfers over EUR1,000 to and from third party-owned self-custody wallets: These will be unsupported while we work on a secure solution for verifying third-party ownership.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

Vanquish ::

Je rekel - pricakovano :D

Ja res je spricer, pricakovano mas 500ic narobe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanquish ()

deco16 ::

Sej enkrat se mu bo usralo in pol bo cel pameten kako je mel prav.

Zdej smo pač v discovery modu spet. Škoda sam ker BTCja nimam več, samo ETH in šitkojne :)

Lepo so vas ujeli na limanice. Vi kar discoverijajte ;). Ko bo raketa pristala pa prosim brez žaljivih komentarjev.

čak mal, a nisi malo prej natipkal: se vidimo 2028.. Uff, sem očitno zmotno mislil, da bo "mir" do takrat s tvojimi "napovedmi" iz zanesljivih virov

Drugače pa še vedno velja: moja VS tvoja napoved do konec leta :D . Lahko se zmeniva, da poraženec v tej temi za vedno "utihne", kaj praviš?

_wtf_ ::

Rossi when sell? 120-130k?

johnnyyy ::

Tajska222018 je izjavil:

Btc.d alert in my area

Hm, lahko tole malce bolj definiraš kaj si mislil s tem. Hvala :)

Špricer čedalje bolj si škodujes. Prepusti to nam strokovnjakom.
Aja... Zdej že govoriš da je raketa v zraku.
Neki časa nazaj si govoril da sploh ne bo vzletela.
A razumeš kolk si neved. Bereš kdaj kaj poves?
Omg.
Res se bojim zate da tudi več narava ne bo dovolj.

alekskac ::

Nov ATH zjutraj, za medveda sploh ni tako slabo.

Pozabite bitcoin, ETH je šel gor 70% v enem mesecu, bitcoin nima za burek. Tudi če gre na 120k je to mizeren procent povečanja.
Quack !

PS: Ether bo šel še nazaj do 4k, kolikor je bil prej, to pomeni še 50% upside. Tega bitcoin nima, vsak naslednji vrh je lahko top.
Quack !

Baja ::

ko bo eth splezo nazaj na 4k bo btc 300k

tilio ::

LeQuack je izjavil:

PS: Ether bo šel še nazaj do 4k, kolikor je bil prej, to pomeni še 50% upside. Tega bitcoin nima, vsak naslednji vrh je lahko top.

Če že shillaš ETH...

Tole ima na seznamu Cardano:
- L2 optimistic rollups framework brez tokena (ada plačilno sredstvo), efektivno obratovanje v primerjavi z ETH, in decentralizirano (brez multisig ključev) *
- L2, ZK rollup *
- Leios (L1 scaling 1000-11000 TPS, brez izgube decentralizacije) ***
- Startstreamer - ZK tech s potencijalom na desettisoče tps **
- BitcoinOS trustless bridge * - povezava z Bitcoinom, ker Bitcoinaši iščejo načine kako dodatno služiti z Bitcoinom in Cardano DeFi bo tu prva izbira
- Po Bitcoinu sledita Litecoin in Dogecoin (Ob UTxO chaina)
- privacy sidechain Midnight*. Kdor bo imel ada, bnb, avalanche, BTC, ETH, dobi airdrop. 37M accountov bo prejelo airdrop
- development experience se izboljšuje (danes lahko programiraš v večini popularnih jezikov, java, typescript, python, c#, rust)
- max decentraliziran (nikjer nobenih ključev, vse je v rokah skupnosti), ni PoS chaina, ki bi bil tako decentraliziran (tudi večino PoW ni)
- governance (skupnost odloča za kaj se uporablja denar za razvoj)
- Pripravljajo se ETF-i z ADA
- 1.7B ada v zakladnici za razvoj (trenutno ~$1.3B)
- nizka stopnja inflacije, ~2% (primerljiva z Bitcoinom), ki se zmanjšuje vsakih 5 dni
- omejena zaloga ADA na 45B
- token je max distribuiran (ni VC-jev, da vam ga dumpajo na glavo)
- ima vse lastnosti BTC-ja + programabilnost
- lojalen in velik community (ljudje, ki so tu niso zaradi meme coinov ampak verjamejo v decentralizacijo)
- povečano zanimanje VCjev za projekte, ki gradijo na Cardanu
- povečano zanimanje večjih influencerjev (youtuberjev), ki napovedujejo $5-$12 za ADA
- preživel 2 brutalna bear marketa in je še vedno med top 10
- preživel vse možne FUD-e skozi vsa leta

* - prihaja v 2025
** - prihaja v 2026
*** - prihaja v 2027

Trenutno Cardano pesti pomanjkanje likvidnosti (se izboljšuje ampak počasi). Bitcoin bridge lahko temu da velik pospešek. S tem bo prišlo tudi več uporabnikov in zanimanja.
Kar se techa tiče je rock solid - nima Ethereum L2 problemov z multisigi in podobno. Mimogrede, Bitcoin OS, ki gradi trustless bridge so Bitcoin maxiji in Cardano jim je postal szelo všeč, ker ima in podpira vse vrednote, ki jih ima Bitcoin.
Accounting model (Polkadot, Ethereum, etc) je za programerje enostavnejši od UTxO ampak ob visoki decentralizaciji pa je skalabilnost omejena, ker ima globalen state, medtem ko ga UTxO nima).

Zakaj sem vse to zgoraj napisal? Ker če bi rekel, da ima po mojem mnenju enega najboljših price/performance koeficientov mi ne bi verjeli. Tako se pa lahko vprašate sami.

Mislim, da je Cardano prešel rizično točko obstanka. Vprašanje je samo kako hitro bo rasel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

GupeM ::

Pa vi res uživate, ko se obremenjujete s Špricerjem? Saj je ja jasno, da tip trola ko nor. Dejansko ma tip kup keša v BTC-ju, vas pa tukaj samo trola.

Ne vem zakaj ne morem postat v temo o bitcoinu. anyway, Happy bitcoin pizza day!

GupeM je izjavil:

Pa vi res uživate, ko se obremenjujete s Špricerjem? Saj je ja jasno, da tip trola ko nor. Dejansko ma tip kup keša v BTC-ju, vas pa tukaj samo trola.

Zakaj iščeš prepir? Ti, traktor, rosi in še Matija Gubec objavljate kot ena oseba v različnih profilih. Noro.

merlin2 ::

merlin2 je izjavil:

Nič več če ..
https://ripple.com/ripple-press/euro-st...

Ja in? Kripple se ni premaknil niti za procent pri tej novici. Ne nakladaj.

Špricer prosim te pusti kripto ker ni zate. Samo minus si delaš in psiho.
Dež pada, pojdi ven v naravo je fajn zrak.
Odklopi kripto.
Čist te bo to skuril. Škoda te je fant.
Zaljubi se in zamoti s punco. Tu boš mel več sreče in zadovoljstva.

Zgodovina sprememb…

merlin2 ::

Ne berte pijančka, niti se z njim ne kregajte.
:|

Tu bi bil jaz previden z longi

merlin2 je izjavil:

Gandalf preberi si tole.

💥👉To anyone claiming that $XRP will hit $1,000 after winning the SEC case—think again❗
Start with the supply: there are nearly 100 billion XRP tokens in circulation.
At $1,000 per token, that would give XRP a market cap of over $100 trillion—more than the GDP of the entire world. If you're thinking critically, you'll realize that's simply impossible.
Even reaching $10 or $50 is highly unlikely under current market conditions.
The only scenario where XRP could potentially touch $10+ is if major institutions or banks start investing heavily and partnering with Ripple. But ask yourself:
Why would any institution take that risk while the case with the SEC is still dragging on after a decade?
And even if it did reach $10, retail holders would likely dump their tokens, crashing the price again.
So please, stop chasing fantasies of $1,000 XRP.
Instead, study the market, do your research, and focus on making realistic, profitable trades.

endelin ::

Protest ob kripto $TRUMP večerji

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Market sentiment remains fragile, with US stocks falling into negative territory and US Treasury yields slightly higher. All eyes are on the upcoming vote on President Trump's tax reform plan. The Congressional Budget Office (CBO) estimates that the plan could cause the US national debt to swell by about $3.8 trillion. Uncertainty about the fiscal outlook continues to stimulate demand for gold as a defensive asset.
Technical analysis perspective
The question that investors are most interested in right now is when will BTC break through the 120k mark?
After the breakout of the channel structure near the 108k area, the 113k milestone is the most anticipated milestone before the price approaches 120k.
We still expect the price to continue to adjust slightly to 108k, and the longs and targets are still 113k and 120k.

Zadnji vlak ti pelje za zdravljenje.
Upam da se pobereš.
Pusti ti kripto smo rekli.
Ne piši več tu. Mi vse vemo kako in kaj.

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

OKX ne dostavi SMS kode, ko želim prenesti denar na račun. Je že imel kdo podobne težave in kako ste jih rešili?

endelin je izjavil:

Protest ob kripto $TRUMP večerji

Če je to vse potem nekega problema ni. Pri državi ki ima par 100mio prebivalcev bo vedno nekaj (različnih) ljudi, ki bodo pri vsaki stvari proti.

Traktor1989 je izjavil:

Upam da se pobereš.

Spet likvidaciha. Poglej kako pade za 3%. Ob tem pa alti 10%. Še zdaleč ni alt sezona. Če sploh bo kdaj.

Zgodovina sprememb…

Traktor1989 je izjavil:

Upam da se pobereš.

Kot ponavadi. Rdeči petek. Da ne boš jokal v lambotu.

Kupi si robčke v Mullerju.

Zgodovina sprememb…

špricer, če bo šlo tako naprej, se boš moral kmalu preimenovat v "kislo vodo" - za vinčka ne bo več :)

Špricer je izjavil:

Spet likvidaciha. Poglej kako pade za 3%. Ob tem pa alti 10%. Še zdaleč ni alt sezona. Če sploh bo kdaj.

Glej grafe kaj se je dogajalo 2014 ali 2018. Zjutraj si kupil, za malico si bil že 10% v minusu za kosilo pa 20% v plusu. :)

Alt sezone še ni, a če verjameš da bo, potem je sedaj čas, da kupiš. Ker če čakaš na alt-sezono brez kovancev, se ti lahko zgodi da jo boš zamudil in boš kupoval, ko bi moral prodajat.

dans sem enega klošarja z litrco srečo. sumim da je bil špricer. fehto drobiž. ker nisem mel je reko da tudi šitkojne vzame pa še uslugo mi bo s tem naredil, ker bo padlo vse na 0, on pa bo še dans unovcjo, pa mam 2 deci v dobrem. sem mu stisno en riple.

Špricer je izjavil:

Predvsem in samo lažni bull run. Vi kar nasedajte. Ko se bo vse sesulo bo zmanjkalo plenic.

Lazni bull run je ze od 48k,kjer si klical 18k

Me ne moti ce je lazni iz 48k na 110 k

Res me ne moti

Sam res razjezis cloveka s svojimi izjavami :-D

Nc ni narobe
Ce ste prodali s profitom in s strani opazujete marker in se ucite

Nihce ne bo jezen zato

Samo ne vsiljujte svojega mnenja tistim,ki mislimo drugace

Kot ga ne vsiljujem jaz

Samo povem kar mislim

Zgodovina sprememb…

In ja

Zjutraj sem vas opozoril

Long pozicije niso na mestu

Tajska222018 je izjavil:

In ja

Zjutraj sem vas opozoril

Dečo, drži se raje šloganja. Ostali vsevedneži mi pa razložite zakaj take hude korekcije? Če pa mora rasti v neskončnost?

Mislim da nima smisla tebi razlagat karkoli

Pri 60k si klical 10 k ko sem ti govoril,da btc consolidira

Ostani na strani ta bull run in sluzi denar za prihodnjega

In upam da te je izucil

In ja nic ne gre v neskoncnost

Bull run traja ze od 16 k
Enkrat bis imel prav

Od 1000/ poskusov

Najhuje je ce si bear v bull marketu

Bull marker se izteka

Torej

Ce ne veste kaj delate

Bodite kot spricer

S strani opazujte market in se ucite

Tipa zadel ne bo nihce

Zgodovina sprememb…

UkrFTW!! ::

Špricer je izjavil:

merlin2 je izjavil:

Gandalf preberi si tole.

💥👉To anyone claiming that $XRP will hit $1,000 after winning the SEC case—think again❗
Start with the supply: there are nearly 100 billion XRP tokens in circulation.
At $1,000 per token, that would give XRP a market cap of over $100 trillion—more than the GDP of the entire world. If you're thinking critically, you'll realize that's simply impossible.
Even reaching $10 or $50 is highly unlikely under current market conditions.
The only scenario where XRP could potentially touch $10+ is if major institutions or banks start investing heavily and partnering with Ripple. But ask yourself:
Why would any institution take that risk while the case with the SEC is still dragging on after a decade?
And even if it did reach $10, retail holders would likely dump their tokens, crashing the price again.
So please, stop chasing fantasies of $1,000 XRP.
Instead, study the market, do your research, and focus on making realistic, profitable trades.

Škoda, ker ne razumeš kaj pišeš in se obnašaš kot tečna debilčina in driska.

Xrp je z moje strani prodan

Izkupicek je bil pri dip btc 76k vlozen v eth

In ne

Xrp se ne bo podrl

Verjamem pac in mi ji je ze vecje donose naredil eth

Zgodovina sprememb…

Ampak moras priznat Spricer,da mi vedezevanje dobro gre :-D

tilio ::

Špricer je izjavil:

Tajska222018 je izjavil:

In ja

Zjutraj sem vas opozoril

Dečo, drži se raje šloganja. Ostali vsevedneži mi pa razložite zakaj take hude korekcije? Če pa mora rasti v neskončnost?

A nisi videl? Trump napovedal 50% carine za Evropo. Ljudje pa skačejo v luft, ker še vedno nasedajo Trumpovim igricam. Tip se pa smeji, ko s sinovi shorta in longa pred svojimi napovedmi.

Ignore Trump, keep buying. DCA baby. DCA.

lol, hude korekcije pravi :D lmao

plot twist, da ni špricer kitajc, tam so red candles good candles :)

we just don't get it :D :P

Enkrat bo spricer imel prav

In si bo ploskal

Medved je ze od zacetka bull run

Gate se mu tresejo za 2 k premika

Moja tarca za ta bull run je bila120 k na zacetku bull run in optimisticna 150 k

Kje smo

Iz 16-18 k na110k

Naslednjibull run naj vas ne pretresejo razni spricerji z njihovimi tresocimi gatami
««
1602 / 1616
»»