» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1571 / 1571
»
»»

Kripto ::

Ko sem pisal o pobiranju profitov nobenega ni pretirano zanimalo.. Nekaterim nikoli ne bo jasno pri gledanju grafov...nekaj kar je šlo v kratkem času ali v zadnjem letu gor za 300-700% in več brez konkretne korekcije bo z zelo veliko verjetnostjo doživelo konkretno korekcijo. Da o večjih pumpih Nx niti ne pišemo...gredo tudi do 0 in na kripto pokopališče.
Pa niti ni pomembno ali je to BTC, XRP, XLM, ADA, SUI, iso coins itd. za skoraj vse velja približno enako. Korekcija se zgodi, se mora zgoditi...da bo lahko spet raslo in dobilo nov momentum. 2-3 mesece ohladitve je čisto realno, potem pa upanje na nov zagon v tem ciklu in da se zgodi super cikel.

Samo dve opciji sta ali prodati s profitom in kupiti, ko je nižje ali pa stisniti zobe hodl in čakanje...in pa seveda shortanje, če ste bolj gemblerji...z leverage? I don't think so.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

Neon87 ::

Kripto mislim da si tudi ti rekel, da naj kupimo XLM pred koncem januarja. Zakaj, če zdaj praviš pa drugače?

wilbur ::

clancy je izjavil:

To se lahko samo zahvalimo našemu zetu, zaradi izredno nepredvidljivih in nespametnih odločitev, kar zelo slabo vpliva na svetovno gospodarsko klimo.
Kdo si je pa mislil, da bo sprejemal take odločitve in da ne bo uresničil tega, kar se je napovedovalo?

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se jo skuha pa tudi ta ne.
Trump veliko laja, postavlja megalomanske zahteve, samo kot pogajalska izhodišča. Po domače izsiljuje.
Bomo videli kolk časa bo, tako kot je začel ga bodo njegovi s prestola vrgli.

kriptobog je izjavil:

Neon87 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

zalozite se s stellarjem dokler je se cas.

Ali prihaja kakšna novica, kaj bi bil razlog za potencialno rast?

Da. Konec meseca

WTF

Neon87 je izjavil:

Kripto mislim da si tudi ti rekel, da naj kupimo XLM pred koncem januarja. Zakaj, če zdaj praviš pa drugače?

Pokaži mi kje sem napisal, da kupite XLM.

Sarkastično sem napisal kaj pravijo YouTuberji... če verjamete.

Ne sekiraj se, to je običajno na kripto trgu. Gre gor in dol... če ne prodaš nisi naredil izgube.
Wealth is mindset!

Špricer ::

Kje je sedaj xlm in xrp? Bagholderji kot vsak januar sonce 2018.

Nekaj je sarkazem, nekaj pa, ko se gre za pravi in težko prigarani denar.. Fuck off vsem, zakaj prej bluzite, da je pravi čas za vstop, potem pa govorite, da je to normalno, da tako leti dol..

Kripto mesi ::

A ni super napisati trditev, in če drži se hvališ, kako si zadel. Če pa ne drži pa se sklicuješ na sarkazem. Win-win situacija

kriptobog ::

Neon87 je izjavil:

Nekaj je sarkazem, nekaj pa, ko se gre za pravi in težko prigarani denar.. Fuck off vsem, zakaj prej bluzite, da je pravi čas za vstop, potem pa govorite, da je to normalno, da tako leti dol..

Investiras denar, ki ga lahko pogresas. Ce si neumen pa pac vec. Koliko od vas je sploh spremljalo novice? Vidim, da nihce, ker nihce ni prilepil nobene novice sem notri 8-) Sicer pa super reakcija, lahko dokupim. Po zadnjih nakupih je ceno izstrelilo brez neke dobre moznosti dokupa :))

kronos_10_ ::

Sam sem tudi tretjino pretvoril v XLM, ker se nekako resno mislil na izjave forumašev.
Na srečo prodal v petek ali četrtek.
Šrota od XLM in XRP se ne dotaknem niti s palčko. Se bom držal tega pravila še naprej.

Lennzi ::

Treba je vedeti še eno zadevo. Na tem forumu se dogaja ena bolana scena. 1 uporabnik upravlja cca 10 do 20 nickov. Alter egov celega fuka. Od pesimističnega (Špricer), preudarnega (Kripto), vseznalca (Kriptobog), trejderja (Rossi). In nekatere je tako dobro odigral, da nekateri njihovim izjavam peljejo. Malo smo tudi sami krivi. Tudi sam sem se v 7 letih parkrat nategnil. Sedaj pa z rezervo jemljem zadeve.

Neon87 je izjavil:

Jaz ne verjamem nikomur če o tem govorijo vsi na YouTube in socialnih omrežjih. To je jasen znak za umik.

kronos_10_ je izjavil:

Sam sem tudi tretjino pretvoril v XLM, ker se nekako resno mislil na izjave forumašev.
Šrota od XLM in XRP se ne dotaknem niti s palčko. Se bom držal tega pravila še naprej.

Ko sem limal enake stvari iz leta 2018 o novem ath xrp...ste se smejali. Zavarovalničar nas je zmerjal z grezničarji. Prav vam je. Vedno in samo vedno so sinonim za baghodlerjem xrp in xlm jevci. Že izpeti meme, ki se sedaj ponavljajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

kronos_10_ je izjavil:

Prodal si, ker ni naredilo 1000% v parih dneh kajne? :)) Potem se bos pa tolkel po glavi.

kriptobog je izjavil:

kronos_10_ je izjavil:

Prodal si, ker ni naredilo 1000% v parih dneh kajne? :)) Potem se bos pa tolkel po glavi.

Spet se oglašaš in zagovarjaš falirane novice. Trump je pozabil vse lepe predvolilne obljube. Oh kako po njegovo :))

clancy ::

Brez panike, saj že obrača nazaj gor.

kriptobog je izjavil:

kronos_10_ je izjavil:

Ni zaradi tega. Nekako ne maram Xrp in Xlm.
Kupil sem ga ja zaradi morebitne dobre novice.
Sam se pobral aprila pol vn in sedaj decembra še tretjino. Naj gre na 30k in z njim alti pa bom dokupil.

Špricer je izjavil:

kriptobog je izjavil:

kronos_10_ je izjavil:

Spet se oglašaš in zagovarjaš falirane novice. Trump je pozabil vse lepe predvolilne obljube. Oh kako po njegovo :))

Kaksne Trumpove obljube? Novica ni imela veze s Trumpom.

Kripto mesi ::

A se kdo caka blackswan, ki nam je bil obljubljen par let nazaj? :))

Technics ::

Žan Nekrep,Bohinc,Korošec,Reni in taki patroni bojo vse shite pokupli od A do Ž. On so big whales in Musk jih ma pod okriljem ,zaradi njih bo vse naredlo najmajn X100. :}}}}}

Kripto mesi je izjavil:

A ni super napisati trditev, in če drži se hvališ, kako si zadel. Če pa ne drži pa se sklicuješ na sarkazem. Win-win situacija

Lulibuc, če ne bi bil tako len bi šel brat moje komentarje vsaj za dva meseca nazaj...
Wealth is mindset!

Bizkit45 ::

Neon87 je izjavil:

40 bos kmalu in se se nisi naucil, da ne verjeti random pseudonimom na forumu? Wtf, kripto in ostale nalozbe niso zate, resno ti to govorim. Ce imas prevec denarja ga zapravi za druzino ali zase. Kupi kaksno unčo zlata, ostalo pa na varcevalni racun.

endelin ::

Kaj se dogaja s kriptom. Sedaj nekaj dni nisem prav nič gledal kripto in sedaj odprem kakšen je blockfolio in boom lep denar manjka. Kaj je sedaj s super ciklom?;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Gregor P ::

Kakor sem jaz razumel, smo vsi najprej čakali neko korekcijo sedaj pred ponovno rastjo. In zdaj je očitno ta tu (če je to že to) in smo zopet presenečeni, ali kako?8-O
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Kdaj se začnemo iti igrico pod 90k ne more, pod 80k ne more...?
Wealth is mindset!

Pod 30k ne more :)
Bi moral biti ze ekstrem.
Medtem BTC dominanca 60%

Zgodovina sprememb…

kronos_10_ je izjavil:

Pod 30k ne more :)
Bi moral biti ze ekstrem.
Medtem BTC dominanca 60%

To je še daleč, nismo v bear marketu... tako, da to je zelo malo verjetno.
Wealth is mindset!

endelin ::

Ste gledali film 3 from hell ko na koncu čakajo da un trzne z očesom? No, jaz sem sedaj tako trznil ko odprem blocfolio;((

Merlin: kalitulacija xrp?:(

Konec bulla vse se potaplja?:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

OutOfTheBox ::

Konec bulla vse se potaplja?:)

To se še ne ve. Folk je preplašen zarad trumpa. Če začne udrihati po EU, to ne bo dobro vplivalo na trge.

Skratka, trump.

Še malo pa bomo na 85000. Shortam od 97000. Dobra stvar to. Prvič.

tilio ::

Neon87 je izjavil:

To je dobro vprašanje. Če bi ti spraševal "zakaj" takrat morda sploh ne bi takrat kupil. Ampak lahko se iz izkušnje naučiš, da se ne kupuje takrat ko ti kdo reče ampak takrat, ko SAM misliš, da imaš prav. Temu se reče ODGOVORNOST.
««
1571 / 1571
»
»»