Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
chrush ::
Ce pade na 35k, potem grem v penzijo. Upam, da moj izracun drzi in bo padlo na 58k.
Shortaš?
Da. Ampak tokrat s precej vecjim lotom, kot obicajno, ker sem 99,9% da gre proti 58k prej kot do 65k.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Špricer ::
Ce pade na 35k, potem grem v penzijo. Upam, da moj izracun drzi in bo padlo na 58k.
Shortaš?
Da. Ampak tokrat s precej vecjim lotom, kot obicajno, ker sem 99,9% da gre proti 58k prej kot do 65k.
V forecast in prediction na znanih kripto portalih pišejo vse do 52000. Če to ne ubrani ni več poti navzgor letos.
Letos je edina dobra stvar za katero sem hvaležen, da sem prodal na 70000. Vse ostalo je ščepec soli.
Rossi V ::
In seveda ob pravem času še novica mt Gox. ......lol
boring
boring
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rossi V ()
Rossi V ::
mt.Gox to distribute btc,bitcoin cash repayments starting beginning of july
sicer tudi sam pričakujem dip v regijo 58k,nas je pa kar malo veliko že v te grupi
sicer tudi sam pričakujem dip v regijo 58k,nas je pa kar malo veliko že v te grupi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rossi V ()
hamez66 ::
Aja. Maš kakšen link? Bomo dobili mtgox coine uu. Keš smo dobili že pred nekaj meseci.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
https://www.tradingview.com/news/cointe...
Ne vem no. Poleti jahte in dobre pič..e na jadranu. Se je potrebno skeširati. September bo še vroč.
Ne vem no. Poleti jahte in dobre pič..e na jadranu. Se je potrebno skeširati. September bo še vroč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Ashrack ::
Ne. Migoce kak spike na 58k. Ampak tezko verjetno, liquidity je ze spraznjen.
Imam pa seveda LONG orderje za vsak slucaj nastimane v rangu 58k
Lepa korekcija. Kar dol gremo, neverjetno. Rdeči september bo zgleda že julij.
Mojemu longu v 58k regiji vedno bolje kaze
....
IgorCardanof ::
Aja. Maš kakšen link? Bomo dobili mtgox coine uu. Keš smo dobili že pred nekaj meseci.
https://x.com/News_Of_Alpha/status/1805...
Ne. Migoce kak spike na 58k. Ampak tezko verjetno, liquidity je ze spraznjen.
Imam pa seveda LONG orderje za vsak slucaj nastimane v rangu 58k
Lepa korekcija. Kar dol gremo, neverjetno. Rdeči september bo zgleda že julij.
Mojemu longu v 58k regiji vedno bolje kaze
Če začnejo prodajat 200k BTC od MtGox, se bo uresničila napoved Tonisa, TaTraderja in Kriptoboga in sicer pri 42k so napovedali, da je 18k next.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
PrihajaNodi ::
Jah nc, priprav fiat za dokup ade. Jaz pravlar vrgel 50 taka
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Mato989 ::
Vbistvu takoj podpišem 18k USD... BTC... to je nekje 16,x jurčkov EUR... mam pripravljeno zdaj 15k... kot kaže bom v takem primeru kmalu whole cointer xd
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Vbistvu takoj podpišem 18k USD... BTC... to je nekje 16,x jurčkov EUR... mam pripravljeno zdaj 15k... kot kaže bom v takem primeru kmalu whole cointer xd
Super optimizem. Če vse pade na 16000 bodo alti pod ceno leta 2020. Totalni clusterfuck.
Problem je ta, da je tak ogromne dillution kovančkov in v številu kovančkov in v tem ko se odklepa supply vsem tem low mc high fdv scammom, da je sploh vprašanje ali bodo tvoji altcoini spet kdaj zrastli. To je tisto najhujše.
Če bi imel garantirano, da bodo čez nekaj časa spet na novih athjih in to, bi bilo najbrž dost lažje držat. Tako se mi pa zdi, da so mnogi izmed njih svoje athje že dosegli in so sedaj na (dolgi) poti do 0$ na kos.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Vbistvu takoj podpišem 18k USD... BTC...
Kdor je igral Worms World party bi lahko to primerjal z Armageddonom, ce pade na 18k.
Samo trailing stop mi more delovat. Tu sem precej sibak, ker sem prevec oster.
IgorCardanof je izjavil:
Super optimizem. Če vse pade na 16000 bodo alti pod ceno leta 2020. Totalni clusterfuck.
Problem je ta, da je tak ogromne dillution kovančkov in v številu kovančkov in v tem ko se odklepa supply vsem tem low mc high fdv scammom, da je sploh vprašanje ali bodo tvoji altcoini spet kdaj zrastli. To je tisto najhujše.
Če bi imel garantirano, da bodo čez nekaj časa spet na novih athjih in to, bi bilo najbrž dost lažje držat. Tako se mi pa zdi, da so mnogi izmed njih svoje athje že dosegli in so sedaj na (dolgi) poti do 0$ na kos.
Če bo dovolj idiotov lahko dosežejo nove ath. Novih idiotov v gospodarski krizi in hiperinflaciji ne manjka. Upam da bo to povod za priliv denarja in manjše število menjalnic. Za ath bi morali doseči vsaj 5000 milijardni MC Skrbi me ne, da nastanejo zombi coini, saj imam vse med top 120 od 8000. Bolj bi se bal raznih mew, beer in drugih muh enodnevnic.
Nove prave krize sploh se ni blo. Kar so zabil notr so zabil. Zdj folk isce sluzbe pa se bori za hrano in najem. Od retaila ne pricakuj da bo se kej penezov. Ja, js se ksn eur dam v ado ni pa to da lahko trg premikam
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Nove prave krize sploh se ni blo. Kar so zabil notr so zabil. Zdj folk isce sluzbe pa se bori za hrano in najem. Od retaila ne pricakuj da bo se kej penezov. Ja, js se ksn eur dam v ado ni pa to da lahko trg premikam
Saj govorim o drugih državah. V slo je itak vse v šupku že od 1991. Zaenkrat je še povsod super in gospodarska rast. Turizem raste kot gobe. Vsi se nadejajo dobičkov. Trgovine so polne.
Strinjam se samo s prvim delom. Kaj tocno se pa dogaja drugje pa pojma nimas. Zdj ko ke AI v polnem zagonu bo se veselo in nimas pojma kaj prihaja. Moja firma je ze integrirala lasten AI z razloga leakanja podatkov, kolk sluzb je pa v ITju ze slo papa pa lahko pogledas sam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
dope1337 ::
Nodi ... ti imas sluzbo?
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
PrihajaNodi je izjavil:
Strinjam se samo s prvim delom. Kaj tocno se pa dogaja drugje pa pojma nimas. Zdj ko ke AI v polnem zagonu bo se veselo in nimas pojma kaj prihaja. Moja firma je ze integrirala lasten AI z razloga leakanja podatkov, kolk sluzb je pa v ITju ze slo papa pa lahko pogledas sam.
A do sedaj pa se ni dalo ugotovit leaka? Imaš enostavne fw algoritme že od pamtiveka zato AI ne vidim kot neke prespektive. AI je človek in se moti big time.
Nebl je pa zgleda čisto umrl. Škoda, ker to je res super tehnologija. Cena samo še 0.004$.
Izgleda gre še BTC po poti Nebl. Če bo šlo tako naprej, bo cena kmalu pod jurja. :) :( :)
Jokice in poscanci ste tu. 500 posto gor pa 10 dol...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Pol pa ne jokat ze v temi v hrvaski jamras. Se js ne pa sm revez
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Glede na današnjo novico bi dejal, da je pot bitcoina v naslednjih dneh navpicno navzdol.
akacija ::
katero borzo izbrati med tema dvema? Bybit vs Coinbase? za kakšen simbolični short tu pa tam :)
katero borzo izbrati med tema dvema? Bybit vs Coinbase? za kakšen simbolični short tu pa tam :)
Odgovor je jasen in sicer Bybit. Coinbase ima feeje na nivoju Bitstampa in ce nisi pri volji, da ti poberejo po 1% ali 2 na trejd, potem ne delaj racuna pri slednjih dveh.
Glede na današnjo novico bi dejal, da je pot bitcoina v naslednjih dneh navpicno navzdol.
Do petka bo že 56000. Res noro. Kako se hišica iz kart sesuje po eni gnili novici. Vse je bilo vnaprej načrtovano.
Zelo verjetno so nekateri za mtgox novico vedeli in vnaprej prodajali.
Pozitivno pa je, da se tudi mnogi short CT influencerji sedaj obracajo na long stran.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Jamraci
Kriptobog je presaltal na long. Meme coini butajo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
FireSnake ::
kaj pravite gre BTC še kaj nižje od 60k EUR? v naslednjih tednih?
IgorCardanof je izjavil:
Ne.
Tri dni po objavi je BTC: € 57,502
Samo toliko, da vemo ignorirati tvoje objave.
Da vidijo še ostali.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
LeQuack ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jamraci
Tolk ima denarja notri da se trg odziva na njegove pozicije, in ne obratno.
Quack !
Trg se odziva ze na njegove objave. Robot dela svoje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
IgorCardanof je izjavil:
Ne.
Da vidijo še ostali.
Wauu, zdej si me pa res dobil. Dodaj to izjavo v repertoar 370 drugih, katere sem tudi imel narobe.
Se vidi, da ti tale crypto chop slabo dela na psiho
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
kriptobog ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jamraci
Tolk ima denarja notri da se trg odziva na njegove pozicije, in ne obratno.
Na BTCju ne bom nikoli long.
IgorCardanof je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Ne.
Da vidijo še ostali.
Wauu, zdej si me pa res dobil. Dodaj to izjavo v repertoar 370 drugih, katere sem tudi imel narobe.
Teb so avto ze prpelal?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ne še. Za Dacie so kr čakalne vrste.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
FireSnake ::
IgorCardanof je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Ne.
Da vidijo še ostali.
Ne projiciraj svojih faliranih izjav na druge.
Pa naredi sebi in drugim uslugo in ne dajaj predikcij.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si