» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1271 / 1508
»»

49106 ::

hamez66 je izjavil:

Messiah, pa si potem kaj prodajal in kupoval, ali samo kupovanje in hold dolgoročno?

Se mi zdi, da si z nami že od okoli 2013 ali kako leto kasneje.

Aktivno od 16-17, in ne, (razen kakšnega airdropa) ne prodajam. Kapital, ki sem ga zmetal v kriptovalute sem "odpisal" in se z njim ne obremenjujem. Mal sem ga z luno usral, ampak sem vesel z izidom, ker bi bilo še precej huje, če bi imel sredstva bolj pri roki :))

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj, pizdi se ker ni v penziji kot borut pa je fovs. Itak vsi hocmo v penzijo. Eni z 200 eur drugi z 50k.

Ker sem proti "goldrush-u? In ker sem mnenja, da gredo zasluge za veliki met predvsem vesolju, ki se je tako uskladilo? Ker menim, da je potrebno promovirat "responsible gaming" in ne "sam si kriv, ker nisi stavil na pravega"? Če bi šlo za stave, bi te vsak dan brali, kako bi imeli tolikokrat več v žepu (no, saj te pri kriptu tudi vsak dan beremo:)) ).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Rossi V ::

meni se bolj zdi,da si padel v ozonsko luknjo,pa useeno ne bom pozval admina najt te bena.Vsak ima pravico,da razmišlja po svoje

A veš, da padec v ozonsko luknjo ni razlog za ban :))

Zgodovina sprememb…

tako kot podajanje tega kar mislimo ni

če fantje navijajo za določene kovance good luck jim bom jaz rekel in jim privoščim

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rossi V ()

matic492 ::

50% sem že v plusu, when jahta.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

je še v izdelavi :-D

Rossi V je izjavil:

če fantje navijajo za določene kovance good luck jim bom jaz rekel in jim privoščim

Saj boste vedno navijali za nek kovanec, in če ne bo borut zgled, bo pa nekdo drug, valda ni težko najti takšne, ki so na račun ovc zaslužili.

PrihajaNodi ::

Sej luna je lahko katerkoli coin. Bols da fuknes v degen coine aka Medo in zabica po 200 eur kot pa neke tezuse kupvt
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

49106 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Saj boste vedno navijali za nek kovanec, in če ne bo borut zgled, bo pa nekdo drug, valda ni težko najti takšne, ki so na račun ovc zaslužili.

in kaj tebe tu moti ? noben ni rekel da si kreten za benat k si btc maxi? imaš pravico odločanja in žal tudi govora :-D

PrihajaNodi je izjavil:

Sej luna je lahko katerkoli coin. Bols da fuknes v degen coine aka Medo in zabica po 200 eur kot pa neke tezuse kupvt

ja trenutno so meme kojni popularni,btc se pa maščuje :-)tale nš kolega je pa čist besn zarad tega :-D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rossi V ()

Vsi bomo igrali tole igro ce bomo hotl do kesa pridt. Delovna mesta bodo izginjala, edina moznost bo kripto pa da si vsak svojga robota pol kup k dela zanga.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Rossi V je izjavil:

49106 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

in kaj tebe tu moti ? noben ni rekel da si kreten za benat k si btc maxi? imaš pravico odločanja in žal tudi govora :-D

Pa si prebral, da je tudi btc zame "odpisan" in nanj ne računam. Kar bo, bo. Nekateri ste z bistveno bolj rizičnimi naložbami zelo suvereni pri shilanju, temu se čudim.

ja trenutno so meme kojni popularni,btc se pa maščuje :-)tale nš kolega je pa čist besn zarad tega :-D

Tako sem besen, ker btc se drži odlično tako napram CMC-ju kot dolarju :)) Ne vem, če je kdaj bilo obdobje, ko kakšen alt coin ni outpreformal btc, če si še nov.

PrihajaNodi je izjavil:

Seveda lahko, in ja, delno se strinjam glede tezosa (ki z vsakim bullrunom bolj razočara), ampak reci bobu bob. Stavil sem na tega konja, zaželte mi srečo.

Zgodovina sprememb…

good luck z moje strani

Kupu si tezosa? :|
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mene sprašuješ? nikoli.....good luck s tvojimi kojni na katere si stavil....to sem mislil

Kdo na v tej temi še ni kupil tezosa :))

js

49106 je izjavil:

Kdo na v tej temi še ni kupil tezosa :))

Js sm ga po 0.25 do 0.45 kupovov prodal po 4.85. Sam je sov supply kr ornk gor. Tezos je biu en k...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Problem tezosa ni ta, da ni zrastla cena, ampak da je zelo malo rastel oz celo padel v primerjavi s konkurenti. Nekaj časa je bil top 10.

Lolzi so šli sklenit pogodbo z Manchester United, da bodo plačevali 20 mil na leto za tezos logotip na trening dresu.

Rossi V je izjavil:

js

Ti si bil prepozen za tezos, na srečo.

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Problem tezosa ni ta, da ni zrastla cena, ampak da je zelo malo rastel oz celo padel v primerjavi s konkurenti. Nekaj časa je bil top 10.

Rossi V je izjavil:

js

Zlo malo casa je bil top 10, se ko je na coinbase prsov je slo sam ene 30 posto gor. Ampak ok nekaj sm nredu z njim je pa bolj zalost. Takrat je bla moznost nakupa se Solane, k ga je en forumas tu shilov po 2 usdja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

49106 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

js

res je.btc me je poslal v penzijo pri 45k po naključju ne po znanju

Cestitke. Kolk si skesirov?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

no pa steel balls je treba met....brez histerije

btc lahko vse......glede na FOMO,halving btc se lahko odvije Nodijev scenarij....glede na ekonomijo,gospodarstvo se lahko odvije pa Warkraftov scenarij......in potem se najde pametnjakovič z ozonsko luknjo predvsem v glavi,ki predlaga njun ban......tu ste zato,da izmenjujete mnenja,vsak naredi pa to v kar verjame.....za vaše odločitve ce so napačne pa ne napadajte drugega ,tudi tega ne ,ki ste mu sledili,ker se vam ni dalo ukvarjat in ste samo kupili nepravi čas,nepravi kovanec.Amen

Mater si trd, seveda te bomo napadli, če boš šilal neumnosti.

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Mater si trd, seveda te bomo napadli, če boš šilal neumnosti.

če tebe niso s tvojim vesoljemn in ozonsko lukinjo v glavi tudi ti pusti ostale pri miru ,da povedo svoje mnenje.pika

Nekdo je s puhkom naredil 1000% ni to dovolj? Bols to kot pa drzat xtz pa ado ko stagnirata al pa sam parvposto gor

Glede na propad bank pa dolarja sem kar preprican da bo slo tole se ornk gor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

sumi666 ::

A ni tezos v ico sell nabrav top 3 keša od vseh projektov, 200 mil so nabrali... Govorili da je tezos ETH killer... Je pa skret kovanec isto kot EOS... Isto tema pa nič naredili...

Dap. Od 600 miljonov coinov so pol samo se dumpal coin. Kao top shit tier 1 projekt. Pa sej je za vecino tko. Na konc bodo pa mem coin zmagal
Utilitya itak nikjer ni

Bogdanov tud lepo praska gor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Leko ::

Pa dajte prosim že tega troola od Nodija odstrant iz teme!
Kaj vam ni jasno moderatorji, da ne dela drugega, kot štalo v tej temi.
Kako lepo je bil mir, ko ga nekaj časa ni imel vstopa v temo.
Odpre naj si svojo temo (Prihaja Nodi vedeževanje) pa bomo videli koliko bo imel obiska.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Prebranac ::

Vse gre ok, dokler gnoj coini pumpajo. Prvi ki bo pobral svoj delež iz pepe in wojak a bo zmagal, saj bodo ostali na koncu bag hodlerji. Manjši dvig pa se spremeni zelena sveča v rdeči dildo...kar čekajte v naslednih dnevih.

https://coinmarketcap.com/currencies/po...

Iz ada in xtz se preliva notr! Ti pa strik za vrat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

https://coinmarketcap.com/currencies/po...

Iz ada in xtz se preliva notr! Ti pa strik za vrat

Swapaj raje ti s svojimi financami. Gdo ti zagotavlje da swapaš nazaj pozitivo? Cex noben ne menja poohja.

Tale tvoj wojak z nekaj miliončki pumpa kot ostali ološ, npr leo in ostala sodrga. Šibi ne seže do kolen.

Prebranac je izjavil:

Tale tvoj wojak z nekaj miliončki pumpa kot ostali ološ, npr leo in ostala sodrga. Šibi ne seže do kolen.

Shiba je pa isto mem.
Poglej pepeta ne manjka dost da ga prehti
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

Ej folk, na pepetu in wojaku sm iz 100 ojrov pršu na 550, se prav vsak x5

Prodal za 250 ojrov pepeta in jih fuknu v wojaka :)

Pa da vidmo kaj bo.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Cestitke! Tako se dela. Ne pa jamra!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kaj je zanimivo? Da mogoce dejansko vsi drzite kakec kojne in upate da bo slo nazaj na ath, ker so oh in sploh super duper projekti. Jasno da ste jezni ko potem pridejo neki coini iz heca, kjer dejansko napisejo da so brez realne vrednost in gredo gor 3000 posto v parih dneh.Kdor ni kupil wojaka in puja in je vec kot 2 lete v kriptu je cas da izstopi iz kripta.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sumi666 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je zanimivo? Da mogoce dejansko vsi drzite kakec kojne in upate da bo slo nazaj na ath, ker so oh in sploh super duper projekti. Jasno da ste jezni ko potem pridejo neki coini iz heca, kjer dejansko napisejo da so brez realne vrednost in gredo gor 3000 posto v parih dneh.Kdor ni kupil wojaka in puja in je vec kot 2 lete v kriptu je cas da izstopi iz kripta.

Loviti te drekec kovance glede na to da jih je na stotine je čisti gambeling , maš več šans da greš v kazino pa daš na črno barvo koker pa da boš pravega ujel ...

Opcije so vecje kot da bodo sli kakec kojni od warkrafta nazaj na ath razen btcja in eth
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

zelenobeli ::

Tako kot je mislim da tu že nekdo napisal. To, da nekdo naredi + s kakec kovanci ni povezano s tem, da bi bil vlagatelj strokovnjak in delal analize. Sreča! To je to, pač pravi trenutek vrgel v pravi kovanec. In potrpežljivost. Pa tako kot je nekdo zapisal: en dan 1000% plusa, drug dan vrednost 0.
P.s. daleč od tega da sem proti tem kovancem. Tud sam se itak da igram z njimi. In upaš da bo tvoj shiba2 ?

globoko grlo ::

Ej folk, nej mi en razlozi uniswap pa pancakeswap al kaj je ze.

Kolkr razumem sta to "platformi" na kateri obesis wallet in ti iz walleta pobirajo dnar?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

matic492 ::

Sem dumpnil zjutraj POOH z samo 120% profita, samo zdaj se že dumpa.

Where next prdec coin?
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Kam se dumpa? Jaz cakam dump
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

_wtf_ ::

wojak je 50% dol

_wtf_ je izjavil:

wojak je 50% dol

To se ni fse. Tudi male ribice so lepo napizdene...hvala nodi za piramidne sheme.

Dokupujem POOHA!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

DeeJay ::

BOG spet ATH.... učeri dokupu bottom, dans že x2.
se da kr lepo swingat te mal bl liquid shitcoine
Don't f with me.

matr tole pa bo sell in may kreš
««
1271 / 1508
»»