» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1270 / 1566
»»

PrihajaNodi ::

Ja, kaj bi rad v tem degen marketu? Te pa kupi ethereum ki je oh in sploh in probaj z 200 dolarji neki narest. Medvedek pooh ima najvec transakcij med 10 in 50 usd
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

49106 ::

Tako je, tudi jaz bi moral občudovati prdec konje.

Rossi V ::

49106 je izjavil:

Tako je, tudi jaz bi moral občudovati prdec konje.

delaj svoje raziskave.........če si zamudil vse vlakce ne zganjaj histerije tukaj,mogoče bo bolje ce se ti odstraniš iz teme al pa sploh iz kripta k te neki histeričnega dela

Kakšne raziskave sanjaš?

PrihajaNodi je izjavil:

Ja, kaj bi rad v tem degen marketu? Te pa kupi ethereum ki je oh in sploh in probaj z 200 dolarji neki narest. Medvedek pooh ima najvec transakcij med 10 in 50 usd

Nimaš kaj narest, saj ni kazino. Če boš kaj naredil, boš dolgoročno. Do takrat pa pozivam percija, da vse nategatorje, ki shilajo "degenkonje v degenmarkletu", odstrani.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Sej deyay je omenil bogdanov sam 100 posto gor al pa 300 je tko tko pa volume je mejhn pa ni tolk degen coin kot pooh. To mors met smisel da najdes medvede, zabe pa pse ki naredijo x1000
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

49106 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nimaš kaj narest, saj ni kazino. Če boš kaj naredil, boš dolgoročno. Do takrat pa pozivam percija, da vse nategatorje, ki shilajo "degenkonje v degenmarkletu", odstrani.

vsak pove tisto kar misli ,če si kupil ko je vlak odpeljal tvoj problem

Kakšne raziskave, frajer?

Rossi V je izjavil:

49106 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

vsak pove tisto kar misli ,če si kupil ko je vlak odpeljal tvoj problem

Sej medveda sem omenil takoj ko je bil listan, volume par 100 k, zdj pa marcet cap ze vec miljonov in je v top 200. Pac jezen si ko vidis da ti kovanci delajo 2000-3000 posto tvoj pa crkuje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sej deyay je omenil bogdanov sam 100 posto gor al pa 300 je tko tko pa volume je mejhn pa ni tolk degen coin kot pooh. To mors met smisel da najdes medvede, zabe pa pse ki naredijo x1000

S tem whataboutsimom si povedal kaj?

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

kam bo vložil,kdaj in koliko
Nodi lahko govori kar zeli,če se ne strinjam z njim pač ne bom kupil....

Rossi V je izjavil:

49106 je izjavil:

Torej tako kot izbereš cifro na ruleti

No, ce pa bi vanga butnu 200 bi imel pa sedaj 2 jurja minimalno. Ce js lahko s socialno lahko tud ti
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

No, ce pa bi vanga butnu 200 bi imel pa sedaj 2 jurja minimalno. Ce js lahko s socialno lahko tud ti

Ti nimaš za burek, zato pa nateguješ ljudi na ST

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

49106 je izjavil:

če tako kupuješ ni čudno,da si besen na cel svet

49106 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

49106 je izjavil:

Drugac je. Ker kle so emocije pa smisel za humor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

49106 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

49106 je izjavil:

Drugac je. Ker kle so emocije pa smisel za humor

Js sm vbidu enga, ki si jie ne ruleti pulil lase, tzako da emocije difinitvno so. Nodi, a maš dva to browserja ali dva pcja?

Zgodovina sprememb…

Ja in kaj bi zdaj rad? Market ima vedno prav
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi pa nikoli, zato imaš prazno denarnico in shilaš kakce.

Zgodovina sprememb…

Vlak ti je usel in sedaj nergas tu kot stara mama navezan na svoje stare kakec kojne, ki naj bi bli oh in sploh blockchain.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

49106 je izjavil:

Nodi pa nikoli, zato imaš prazno denarnico in shilaš kakce.

pa kaj te to moti,če poslušaš druge in vlagaš na bazi drugih mnenj ne stresaj jeze ....svoje raziskave delaj..........jaz lahko povem kaj mislim,če gre kovanec dol in si izgubil si sam kriv,če bi šel gor bi mu pa vsi s tamalo ploskal tle...........sam kupuješ....jaz lahko predvidevam kar mislim,če izgubim izgubim sam,če si vložil na bazi mojega mnenja in kupil in greš z mano dol....si sam kriv.....ja pametnjakovič?....noben ti ne drži pištole na glavo

PrihajaNodi je izjavil:

Vlak ti je usel in sedaj nergas tu kot stara mama navezan na svoje stare kakec kojne, ki naj bi bli oh in sploh blockchain.

Meni ali tebi, kdo je tisti, ki shila kakce, ker mu je ušlo več vlakov (ne samo en)? Forumske kolege nateguješ, da te ni sram.

Zgodovina sprememb…

Kako pa Borut kupuje sedaj ze drugo jahto? Mislis da s tem ko je vlgal v kakec kojne ADA, XRP in ostala jajca? Malo se zamisli nad sabo.
Jokica ena:
https://coinmarketcap.com/currencies/po...

Raje kupi ob korekciji. Koliko bo sel dol pa nevem, vprasaj CHAT gbt, ce ti lahko kako pomaga.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Moj sosed je dobil lotko in sedmico, borut pa očitno tudi. Gremo igrat loto, ker bomo ziher obbogateli!

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Moj sosed je dobil lotko in sedmico, borut pa očitno tudi. Gremo igrat loto!

lahko predlagaš pa te noben ne bo zaklal tu,ker ne bomo zadeli loto.......kupim listek če ga zelim.......moja odločitev. ....in ga ne bom :-)
Sprost se dečko

49106 je izjavil:

Moj sosed je dobil lotko in sedmico, borut pa očitno tudi. Gremo igrat loto, ker bomo ziher obbogateli!

Eh totalno druga zgodba. Borut ni placal 0 davka ko je skesiral:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

49106 je izjavil:

Tudi brez davka je dobil manj kot kolega na lotu.

PrihajaNodi je izjavil:

49106 je izjavil:

ti pa tud tega Boruta že preboli

Borut je tak povprecnes skoraj nezaposlen se nedolgo casa nazaj, danes pa v penziji. Sem dal primer da se da.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Če je borut bo pa nodi tut, alpa die trying.

PrihajaNodi je izjavil:

Borut je tak povprecnes skoraj nezaposlen se nedolgo casa nazaj, danes pa v penziji. Sem dal primer da se da.

Ti si res neumen, če je zate to primer, da se da.

Zgodovina sprememb…

Poslji mu PM da nej gre nazaj v skladisce delat, ker tam bo zihr mel vec od lajfa. Tipo je veliko pod 30 in v zasluzeni penziji. Warkraftu se je pa pomojem ze skisal, ker je mislu da bo PEPE rugpul. Namesto tega se je listal na cexe. Pac ste indikatorji kaj se kupuje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

En Borut ne prinese pomladi, še manj pa imaš ti kaj od tega.

Koliko si dal v te kakec kojne?

Zgodovina sprememb…

V PEPETA nic. V medvedka pa nekaj in bi se dokupil. Sam noce dol
MC 10 miljonov v enem dnevu:
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Nodi ti s tle ikona :-D....k gre market dol si na tapeti,k gre gor ti pa vsi s tamalo ploskajo :-D,kukr si blesav....živce pa maš :-D

ej a pizza kojn pa nobenga ne zanima :-D

Kdo ploska? A sploh vidite, kaj se dogaja? Bitcoin je šel za 100% gor od dna, alt marketcap se je komaj premaknil. Najslednjič ko gremo dol, bo tam pokopališče altov.

Zgodovina sprememb…

Rossi V je izjavil:

Nodi ti s tle ikona :-D....k gre market dol si na tapeti,k gre gor ti pa vsi s tamalo ploskajo :-D,kukr si blesav....živce pa maš :-D

Ne.
Mors taprave degen kojne iskat. MEDVEDEK bo zihr nek zagrabu al v aziji al zda pa povsod ga poznajo kot ikono. Ko ga azijci pokupjo ga pa tud v zda.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Ne.
Mors taprave degen kojne iskat. MEDVEDEK bo zihr nek zagrabu al v aziji al zda pa povsod ga poznajo kot ikono.

me ne zanima ....ti privoščim x 100000 :-D

49106 je izjavil:

Kdo ploska? A sploh vidite, kaj se dogaja? Bitcoin je šel za 100% gor od dna, alt marketcap se je komaj premaknil. Najslednjič ko gremo dol, bo tam pokopališče altov.

Warkraft, si to ti?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dominance: BTC: 46.7%

49106 je izjavil:

a zato si tolk živčen.........? mal se sprost joga pa to

jaz sem BTC maxi

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

jaz sem BTC maxi

jaz tudi po novem.......če pa ostali fantje upajo na zaslužek drugje jim pa ne zameri,vsakemu privoščim ,da mu uspe

tako ja, 75% btc, 20% eth, 5% pa kakeckazino.

49106 je izjavil:

tako ja, 75% btc, 20% eth, 5% pa kakeckazino.

Tole je zelo lep marcet cap.
https://coinmarketcap.com/currencies/wo...

Ne bi rekel ravno kakec kojn
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Messiah, pa si potem kaj prodajal in kupoval, ali samo kupovanje in hold dolgoročno?

Se mi zdi, da si z nami že od okoli 2013 ali kako leto kasneje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Kaj, pizdi se ker ni v penziji kot borut pa je fovs. Itak vsi hocmo v penzijo. Eni z 200 eur drugi z 50k.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

matic492 ::

Sem kupil 250$ $POOH da ne bom pleb loser.

Že gledam priveze v Zadru zraven Boruta.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Medvedek je ze mal previsoko za penzijo se mi zdi. Ce naredi se x10 smo ze na 1B mc...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hamez66 ::

Glede na populacijo mi je kar fajn, glede na zamujene priložnosti me pa samo bedira. :) Zaradi telih kakcov se ne sekiram, ampak se da zadet, če se trudiš in slediš trendom ter pravočasno kupiš in pravočasno izstopiš. Jaz se z njimi ne igram... bi pa se, če najdete kaj pametnega :D:D Kar sem do sedaj vlagal ni bilo ravno kaj prida, samo sem pač izbral napačne coine, predvsem pa jih nisem držal ob pravem času. Prodal sem jih ponavadi prehitro, samo to je šlo za malo višji nivo, ne za coine, kjer je v poolu 5000-50000 eur in z zelo nizkim market capom.

Shibo sem kupil in bi z njo lahko naredil 10x, pa sem prej prodal. Bratranec je bil hud, ker je tudi on prodal in bi lahko pokasiral lep denarček.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

PacificBlue ::

Rossi V je izjavil:

Folk je neucakan, pizza day je 22.maja. Letos obletnica 10let.
Eh ni 10let, ampak 13
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

PacificBlue je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Folk je neucakan, pizza day je 22.maja. Letos obletnica 10let.

nisem ga kupil,hecal sem se...niti ga ne mislim
««
1270 / 1566
»»