Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
mr_chai ::
PrihajaNodi je izjavil:
Se 4 jurje do 25 k pa sem zgresil napoved za par tednov. Bartova glavica dela cudeze. Lahko se mi samo zahvalite
Če bo BTC prišel na 25k bom pojedu kilo dreka. Ne bo, ni šans, ne bo..
XIIT ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kr prprav drek.
This. Še Nodi pride gledat, bo skočil na prvo kočijo iz Romunije.
"The more I consider the "path very few want" the more I convince myself it's the most likely."
-CBS
https://twitter.com/ColdBloodShill/stat...
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
IgorCardanof ::
Škoda, če ne bi bil greedy, bi bil tale PNL še za 2 jurja višji. Ampak kaj cmo. Preveč požrešen.
Še zmeraj me lahko, tako kot že več kot pol leta, spremljate v živo v dobrem in v slabem.
https://www.binance.com/en/futures-acti...
Še zmeraj me lahko, tako kot že več kot pol leta, spremljate v živo v dobrem in v slabem.
https://www.binance.com/en/futures-acti...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PrihajaNodi je izjavil:
Sj nima veze. Tole gre na luno. Negativci se pa zaprite v sobe
Haha, iz 16k na 20k in že iščeš luno. Če bo sploh prilezu do 25k, težka bo. Večino shortov so že porezal, tako da zdej ga bodo držal mal na nivoju 20k, predno bo spet padel.
Mato989 ::
Meni je smesno ko pisete da nekaj gre dol ali gor
V osnovi sploh nima veze ali bo btc nekoc spet 10k ali 3k ali 65k
Bistveno je samo to koliko bo ko ga lastnik proda glede na to koliko je bil ko ga je kupil
To je vse kar je ultimativno pomembno
Bistveno je samo to koliko bo ko ga lastnik proda glede na to koliko je bil ko ga je kupil
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
delavec44 ::
Sem vam govoril kaj bo, ko so govorili zakaj ne shortam. Shorterje so (še bodo) porezali, potem pa spet graf dol. Vse umetno.
Prebranac ::
Seveda tudi brez kovida kitajci. Bodo zapravljeli.
Škoda. Pa tako rad bi bil pozitiven, da si izplačam in pustim ribice v ponzi shemi pod sabo.
Sem vam govoril kaj bo, ko so govorili zakaj ne shortam. Shorterje so (še bodo) porezali, potem pa spet graf dol. Vse umetno.
Škoda. Pa tako rad bi bil pozitiven, da si izplačam in pustim ribice v ponzi shemi pod sabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()
merlin2 ::
Luštno brat vse tole.
Nodi prav.. rexesije ni ...
300 Triljonov svetovnega dolga nas zna pripeljat v kataklizmično recesijo.
WEF v Davosu že opozarja na globalni black out, kot posledico cyber "vojne".
In ko zmanjka interneta??
Se pripravlja rezervni globalni scenarij?! Kakšen?
Napoved. 10k in nato na 25k ali obratno??
Pa ne okol govort.
Nodi prav.. rexesije ni ...
300 Triljonov svetovnega dolga nas zna pripeljat v kataklizmično recesijo.
WEF v Davosu že opozarja na globalni black out, kot posledico cyber "vojne".
In ko zmanjka interneta??
Se pripravlja rezervni globalni scenarij?! Kakšen?
Napoved. 10k in nato na 25k ali obratno??
Pa ne okol govort.
PrihajaNodi ::
O RECESIJI ZE DVE LETI BEREM TU. VI KAR CAKAJTE BTC NA 12 k Robot ga bo dal na 50-60 k letos.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
O RECESIJI ZE DVE LETI BEREM TU. VI KAR CAKAJTE BTC NA 12 k Robot ga bo dal na 50-60 k letos.
Kaj pa, če robot tebe bere?
Rossi V ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj pa, če robot tebe bere?
njegova teorija mu tudi ni najbolj jasna :-D
Bankman-Fried si je 'izposodil' 60 milijard evrov: letala, vile in divje zabave
Odvetnik FTX-a je dejal, da naj bi Bankman-Fried stranke kriptoborze skupaj oškodoval za 65 milijard dolarjev (približno 60 milijard evrov), to pa naj bi storil s kreditno linijo med FTX-om in svojim drugim podjetjem Alameda Research.
https://www.24ur.com/novice/tujina/bank...
RES JE PEČEN (FRIED)
Odvetnik FTX-a je dejal, da naj bi Bankman-Fried stranke kriptoborze skupaj oškodoval za 65 milijard dolarjev (približno 60 milijard evrov), to pa naj bi storil s kreditno linijo med FTX-om in svojim drugim podjetjem Alameda Research.
RES JE PEČEN (FRIED)
dope1337 ::
RES JE PEČEN (FRIED)
Žalostno je, da se njegov priimek v resnici izgovarja kot “osvobojen” (freed).
Srbska naslovnica bi se glasila:”Sem Benkmen-Frid, jadajada …”
Me pa ne preseneča, da s tem nisi bil do sedaj seznanjen.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
PrihajaNodi je izjavil:
Kje ste negativci? Še kar sanjate o recesiji?
Ti še kar pri mami spiš z roboti?
MaticSLO ::
Jaz sem zacel kupovati malo prezgodaj, ampak nic ne de. Pomoje so to se vedno solidne priloznosti za nakup in bom dodajal.
Ce pogledas marsikater graf, so cene prisle do levelov kjer se je akumuliralo in od koder je prislo do prejsnega masivnega bull runa. Ponavadi se tako splaca kupit, ker sledi dobra in volatilna reakcija. Bomo videli.
Kontekst se tudi zdi super. Vsi pricakujejo recesijo in bi lahko dobili konkretno pampo. More bit res dobra pumpa da se ustvari FOMO in mnozica ponovno odpre denarnice v upanju da ne zamudi bull runa + se znebi kesa v strahu pred inflacijo.
Ce pogledas marsikater graf, so cene prisle do levelov kjer se je akumuliralo in od koder je prislo do prejsnega masivnega bull runa. Ponavadi se tako splaca kupit, ker sledi dobra in volatilna reakcija. Bomo videli.
Kontekst se tudi zdi super. Vsi pricakujejo recesijo in bi lahko dobili konkretno pampo. More bit res dobra pumpa da se ustvari FOMO in mnozica ponovno odpre denarnice v upanju da ne zamudi bull runa + se znebi kesa v strahu pred inflacijo.
Jaz sem zacel kupovati malo prezgodaj, ampak nic ne de. Pomoje so to se vedno solidne priloznosti za nakup in bom dodajal.
Tako je, vedno delaj obratno kot pišejo klovni tu, pa bodo cekinčki. Čeprav faza akumulacije je že kar konec.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
RES JE PEČEN (FRIED)
Žalostno je, da se njegov priimek v resnici izgovarja kot “osvobojen” (freed).
Srbska naslovnica bi se glasila:”Sem Benkmen-Frid, jadajada …”
Me pa ne preseneča, da s tem nisi bil do sedaj seznanjen.
Do sedaj se je govorilo do nekaj miljard. To je nova številka 60 miljard.
Vidi se kdo je največji klovn v tej temi. Upoštevaj njegov nasvet ;)
Ce bi akumuliral spot orderje ko sem jaz tulil da bo 25 k bi danes imel lep profit! TAKO BOS PA VEDNO DELAVEC 44
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
wilbur ::
5, 6, 60, 65 miljard so samo številke.
Pomembno je prebrat vse, včasih samo druga beseda in številka dobi čisto drug pomen.
Pomembno je prebrat vse, včasih samo druga beseda in številka dobi čisto drug pomen.
PrihajaNodi je izjavil:
Ce bi akumuliral spot orderje ko sem jaz tulil da bo 25 k bi danes imel lep profit! TAKO BOS PA VEDNO DELAVEC 44
če bi tebe poslušal bi moral od 45k dalje akumulirat tepec jedan,ti boš pa cel svoj zabluzen lajf zivel v Sloveniji pri svoji mami na socialni podpori!
eno leto od 250k dalje tvojih napačnih napovedi.Ti je zdaj jasno,da te noben ne posluša?Trudiš se lahko pa naprej.Neuspešen si tko,drgač v vseh pogledih
Pa najd si ze zensko Nodi,da ne boš rabil po cele dneve viset na kompu .....al si tud tm nesposoben?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rossi V ()
Tvoje blodnje me ne prizadanejo. Sem pa vesel da sem pomagal.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Tvoje blodnje me ne prizadanejo. Sem pa vesel da sem pomagal.
si ja tako,da te ljudje niso poslušali,naredili kontra in zasluzili
Vsi vemo,da ni nč od tebe razn drekanja tuki vsak drug post ,hvalisanja brez podlage....od tebe tu ni nič gor
PrihajaNodi je izjavil:
Nodi, denar ni vse. Se lepo vidi v tisti temi z ločenci z majhnimi otroci. Delati je pa tudi nekaj treba ;)
PrihajaNodi je izjavil:
Nodi, denar ni vse. Se lepo vidi v tisti temi z ločenci z majhnimi otroci. Delati je pa tudi nekaj treba ;)
nodi preklet rabi denar.Brez njega ga nobena tud povoha ne visi pri mami k ji je naredu tak minus ,da se mu bo še ona odrekla
S svojimi napovedmi!
po cele dneve visi na forumu in se trka po prsih pred ljudmi,ki smo vsi vedeli ,slisali,brali njegove vedno znova napačne napovedi
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
Vidim da je šlo mal gor??
Vlagate že?
že od 16k.
Institucije že vlagajo?'?? Mal optimizma, pol bojo škarje za striženje spet zapele,
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Sem razmišljal ,da bi mu eno predstavil,da bo mir pred njim.Pa bi mogla bit slepa in gluha....nobene take ne poznam
Sem razmišljal ,da bi mu eno predstavil,da bo mir pred njim.Pa bi mogla bit slepa in gluha....nobene take ne poznam
Nekateri tu so se mi zahvallili. Tvoja nesramnost in fovšija pa ne pozna meja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Nekateri tu so se mi zahvallili. Tvoja nesramnost in fovšija pa ne pozna meja.
Zahvalil si se samo sam sebi s svojih 15 fejk profilov
Nodko naredi mal inventure za nazaj po svojih postih....pa boš tud ti tumpek doumel,da pojma nimaš...odkar btc pada dajes na 2 mesca nove predikcije,brcaš v temo k noben tle ne.....brez lajfa si in samo serješ,serješ in serješ tu gor .....in to neumnosti
Eno leto si sral 250k,100k,25k........točno kdo bi se ti zahvalil ob vseh tvojih zgubaških napovedi ne vem in kdo bi ti bil česa fols
Zgodovina sprememb…
Eno leto si sral 250k,100k,25k........točno kdo bi se ti zahvalil ob vseh tvojih zgubaških napovedi ne vem in kdo bi ti bil česa fols
100 k bo samo ne letos. 25k sem se pa zmotil za par tednov. Rekel sem do novega leta. Itak da bo folk noro kupoval, tud če je recesija bo folk še več keša not metal.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Solane na 10 pa btc na 16k al pa celo pod nebo VEČ! Vlak je odpeljal. TU tu tututut
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Meni je smesno ko pisete da nekaj gre dol ali gor
Bravo. Povedu si tko kot je. Vse je samo iskanje večjega norca.
PrihajaNodi je izjavil:
Solane na 10 pa btc na 16k al pa celo pod nebo VEČ! Vlak je odpeljal. TU tu tututut
Si bom shranu to tvojo trditev. tu-tu-tu!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()
PrihajaNodi je izjavil:
Malo dol da se gre potem na 30k -40k brez panike. Zarinte not to kar mate. Zadnja sansa
Ej Nodi....a teli so se ti zahvalili?
PrihajaNodi je izjavil:
100 k bo samo ne letos. 25k sem se pa zmotil za par tednov. Rekel sem do novega leta. Itak da bo folk noro kupoval, tud če je recesija bo folk še več keša not metal.
Govoriš kot da si zadel 25k ! Nisi Ko bo BTC 25k, pol pa govor, da si se zmotu za 1 mesec, 2, 3...