» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1080 / 1505
»»

Masayoshi ::

PacificBlue ::

endelin je izjavil:

Iščejo kadre

Res je.

I’m out.
:3

Kripto ::

Saj veste, da hočejo ta veliki prestrašene weak hands? Malo se skulirajte. Za BTC, XRP, ETH, XLM ipd. ni panike...to je jedro. Se bomo znebili raznih SCAM, meme, p'n'd coins.

Money is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

PrihajaNodi ::

Kripto je izjavil:

Saj veste, da hočejo ta veliki prestrašene weak hands? Malo se skulirajte. Za BTC, XRP, ETH, XLM ipd. ni panike...to je jedro.

Iso 2022
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

endelin ::

Market cap dodal 30mlrd

spegli ::

Ko so printerji obljubili obrestne mere, ni blo kaj drugega za pričakovat, kot da vsi bežijo iz papirjev in kripta. Pri kriptu so pa sploh pizde, da naredijo dump v nedeljo. Sell in May walk away je bla spet fajna ideja.

IgorCardanof ::

Nevem, če je kdo tu omenil. Celsius ima 450m$ vredno pozicijo na MakerDAO. Ppopoldne so imeli likvidacijo pri 22.5k, medtem ko je bila cena Bitcoina na 24k. Sedaj so dvakrat dodali kolateral in trenutna likvidacija bi se zgodila pri 18k.

Kar zanimivo take številke objavljat vsem jasno za videt. Da se ne bo spet zgodil kak "napad" in bo tole padlo. Si je Celsius narisal tarčo direktno na čelo. Kaki whalei in fundi z dovolj kapitala, pa grejo lahko sedaj pobrat ves ta denar. Bomo videl.

Thread za vse, ki vas zanima:
https://twitter.com/DeFiyst/status/1536...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

IgorCardanof je izjavil:

Nevem, če je kdo tu omenil. Celsius ima 450m$ vredno pozicijo na MakerDAO. Ppopoldne so imeli likvidacijo pri 22.5k, medtem ko je bila cena Bitcoina na 24k. Sedaj so dvakrat dodali kolateral in trenutna likvidacija bi se zgodila pri 18k.

Kar zanimivo take številke objavljat vsem jasno za videt. Da se ne bo spet zgodil kak "napad" in bo tole padlo. Si je Celsius narisal tarčo direktno na čelo. Kaki whalei in fundi z dovolj kapitala, pa grejo lahko sedaj pobrat ves ta denar. Bomo videl.

Dumpat BTC na 18k bo kr feat, glede na povprečno ceno Microstrategy na 21k itd...

Bi bil presenečen če bi BTC padel pod prejšnji ATH torej pod 20k overall..
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zamisli si, da bo 18.300 bottom

Leko ::

PersonaRuda je izjavil:

Popravljam svojo spodnjo napoved. To sedaj ali najkasneje jutri je po moje bottom tega poletja. Torej se je zgodilo 1 mesec prej kot sem napovedal. Če bo čez mesec ali dva ponovna korekcija in se bomo močno približali 20k bo to nek signal, da je balon res počil novembra 2021 in da bo bottom BTC nekje med 10k-13k proti koncu leta. Sam še vedno upam, da temu ni tako in da bomo septembra 2022 šli na novi BTC ath. Ampak pustimo času čas, kateri bo pokazal kje dejansko smo (ali v bearu ali pa še vedno v bull-u).

PersonaRuda je izjavil:

Trenutno gre vse po planih in alt-i so še bolj padli, še vedno pa menim, da to ni bottom tega poletja. Moja napoved izpred dveh tednov:

PersonaRuda je izjavil:

Moja napoved. Enkrat med začetkom julija do konca julija bo BTC med 23k-26k in to bo potem bottom poletja. Tudi alt-i bodo takrat na bottom in sem mnenja, da tega nismo dosegli pred dnevi, ampak da gremo še nižje (sedaj bo popravek na gor bo tam tudi ostalo, pa spet malo dol, pa gor in sledila bo zadnja velika korekcija poletja v mesecu juliju). Če pa je res bil lani novembra BTC na ATH in je takrat balon počil, potem pa do konca leta res pademo na med 10k-13k, za alt-e pa rajši ne napišem kako jih bo porezalo.

Ključno bo torej ali gremo avgusta 2022 spet proti 30k in potem septembra na 40k-60k ali pa bo septembra začelo radirati pod 20k. Takrat se bo vedelo ali je bil novembra 2021 BTC na ATH in se je takrat bullrun zaključil ali pa se še ni zaključil bullrun prejšnjega cikla. Če bi sedaj moral ugibati med tema dvema, bi se težko odločil, ker je vse čudno da bolj čudno ne more biti. Prav tako je veliko negotovosti prisotne pri meni...

Pa ti se še vedno oglašaš s tem tvojim vedeževanjem. Sedaj res ne vem več ali se samo delaš ali si res tako glup. No ja vem saj to ni bilo vprašanje:))
Pa človek ne more verjet, da vas je tukaj par pacientov res tako glupih, da se še vedno ukvarjate s tem kriptom. Pa človek mora bit res prfuknjemn v glavo, da meče take ven. A se vi sploh berete za kakšen dan, teden, leto nazaj kakšne bedarije stresate. Pa ta tema je polna bedakov na kvadrat, ki se iz dneva v dan bolj brukajo. Pa ok, imaš ene par trolčkov, ki se delajo, da so trolčki zraven so pa v istem dreku kot vsi ostali.
Sicer ne vem kje vi gledate, da karkoli gre gor, ko pa že najmanj pol leta vse pada. Trenutno vse kar je sploh vredno omembe za 10-15% v 24h.
22,721.25
22,754.10 VAU raste, sedaj smo v bullu, kupujte, kupujte...
22,710.15 Jao spet pada:'(
Tu je pa res na kupu vsa drek smetana tega foruma. Pa še kar nabijajo pa nabijajo.

Najbolj pa so vztrajni seveda: kamikaze, Tezos(ala Igor), Mato, Nodi, valvoline, edelein, enemon, energetik, Kripto in kompani: Kripto Mesi,...Warkraft, merlin, mr_chai, globoko grlo, DarwiN in da ne pozabimo legendo: Senior Dev, FireSnack, AQua...

To je tam 10 pacientov, seveda večina v dvojni trojni izdaji, kar je najbolj smešno, se kregajo sami s sabo...
Tu se samo vidi, kdo se je bolj nategnil. Potem pa še eden bolj laže kot drugi. Jao jao kera greznica. Najbolj pametni pa Tezos pa Mato pa un Kripto se nekaj baše zraven pa nima 5 čistih ahahaha. Sami neki strokovni izrazi ahahaha. Zraven pa za burek nimajo vsi skup. Če že ziher ne bi bili tu gor ahahaha.
Da mi je te paciente enkrat srečat v real lifu to bi mi bila največja želja pa če me tud potem takoj pobere.
Res svetska tema, svaka vam čast. Vi zmagate na polni črti. Vam bi morali dat medalje in potalat nazive za najbolj glupe formuraše leta.:))

Zamisli si da bo bottom 85% od ath!

To je tam 10 pacientov, seveda večina v dvojni trojni izdaji, kar je najbolj smešno, se kregajo sami s sabo...

Jaz sem samo en :)

Vman ::

IgorCardanof je izjavil:

Sem prebral, noro, kar se dogaja trenutno, tole bi znal res nekdo izkoristit...

Leko: moraš prebrat uno temo od 2017/18;)

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Popravljam svojo spodnjo napoved. To sedaj ali najkasneje jutri je po moje bottom tega poletja. Torej se je zgodilo 1 mesec prej kot sem napovedal. Če bo čez mesec ali dva ponovna korekcija in se bomo močno približali 20k bo to nek signal, da je balon res počil novembra 2021 in da bo bottom BTC nekje med 10k-13k proti koncu leta. Sam še vedno upam, da temu ni tako in da bomo septembra 2022 šli na novi BTC ath. Ampak pustimo času čas, kateri bo pokazal kje dejansko smo (ali v bearu ali pa še vedno v bull-u).

PersonaRuda je izjavil:

Trenutno gre vse po planih in alt-i so še bolj padli, še vedno pa menim, da to ni bottom tega poletja. Moja napoved izpred dveh tednov:

PersonaRuda je izjavil:

Moja napoved. Enkrat med začetkom julija do konca julija bo BTC med 23k-26k in to bo potem bottom poletja. Tudi alt-i bodo takrat na bottom in sem mnenja, da tega nismo dosegli pred dnevi, ampak da gremo še nižje (sedaj bo popravek na gor bo tam tudi ostalo, pa spet malo dol, pa gor in sledila bo zadnja velika korekcija poletja v mesecu juliju). Če pa je res bil lani novembra BTC na ATH in je takrat balon počil, potem pa do konca leta res pademo na med 10k-13k, za alt-e pa rajši ne napišem kako jih bo porezalo.

Ključno bo torej ali gremo avgusta 2022 spet proti 30k in potem septembra na 40k-60k ali pa bo septembra začelo radirati pod 20k. Takrat se bo vedelo ali je bil novembra 2021 BTC na ATH in se je takrat bullrun zaključil ali pa se še ni zaključil bullrun prejšnjega cikla. Če bi sedaj moral ugibati med tema dvema, bi se težko odločil, ker je vse čudno da bolj čudno ne more biti. Prav tako je veliko negotovosti prisotne pri meni...

Pa ti se še vedno oglašaš s tem tvojim vedeževanjem. Sedaj res ne vem več ali se samo delaš ali si res tako glup. No ja vem saj to ni bilo vprašanje:))
Pa človek ne more verjet, da vas je tukaj par pacientov res tako glupih, da se še vedno ukvarjate s tem kriptom. Pa človek mora bit res prfuknjemn v glavo, da meče take ven. A se vi sploh berete za kakšen dan, teden, leto nazaj kakšne bedarije stresate. Pa ta tema je polna bedakov na kvadrat, ki se iz dneva v dan bolj brukajo. Pa ok, imaš ene par trolčkov, ki se delajo, da so trolčki zraven so pa v istem dreku kot vsi ostali.
Sicer ne vem kje vi gledate, da karkoli gre gor, ko pa že najmanj pol leta vse pada. Trenutno vse kar je sploh vredno omembe za 10-15% v 24h.
22,721.25
Tu je pa res na kupu vsa drek smetana tega foruma. Pa še kar nabijajo pa nabijajo.

Najbolj pa so vztrajni seveda: kamikaze, Tezos(ala Igor), Mato, Nodi, valvoline, edelein, enemon, energetik, Kripto in kompani: Kripto Mesi,...Warkraft, merlin, mr_chai, globoko grlo, DarwiN in da ne pozabimo legendo: Senior Dev, FireSnack, AQua...

Tu se samo vidi, kdo se je bolj nategnil. Potem pa še eden bolj laže kot drugi. Jao jao kera greznica. Najbolj pametni pa Tezos pa Mato pa un Kripto se nekaj baše zraven pa nima 5 čistih ahahaha. Sami neki strokovni izrazi ahahaha. Zraven pa za burek nimajo vsi skup. Če že ziher ne bi bili tu gor ahahaha.
Da mi je te paciente enkrat srečat v real lifu to bi mi bila največja želja pa če me tud potem takoj pobere.
Res svetska tema, svaka vam čast. Vi zmagate na polni črti. Vam bi morali dat medalje in potalat nazive za najbolj glupe formuraše leta.:))

Ej Leko, investiraš zdaj v Zlato in surovine?
Ne odgovarjam na DM.

Mr.B ::

Verjento niste spremljali odpiranje borz, potem bi malo manj sanjali in se ne smešili pri komentarjih.
BTC bottom je 40k
BTC botom je 30k,
BTC botom je 18.2K
BTC botom je 18K
,
,
,
,
,
Sej ko vsak dan podaš eno vrednost, je statistična verjentost da se bo v bližini te vrednosti ustalilo... Pač šloganje z vsedlino kave za investicijo varne pokojnine.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Bottom po tem je iskat neumno. To bo rablo več mesecev za odboj.

Ja marsikdo bo kmalu dojel v kakšne vse memeje verjame.

Halving cycles, nikol ne pade pod prejšni ath, buy the dip, hodl, etc.

Redki ljudje vam hočejo povedat stvari kot so, večina pa samo zavaja za lastno korist.
Ne odgovarjam na DM.

Tether: Celsius crisis has no impact on USDT reserves

The USDT stablecoin issuer, Tether, denies any correlation between its investment in Celsius and its reserves or stability.

Sem si oddahnil uf

Vazelin, Mashinsky je 1 dan nazaj povedal, da ni nobenih težav z withdrawali in nadiral druge ljudi na twitterju zakaj širijo fud.

Vsi ti lažejo.

Zgornje je lahko res, lahko ni. V vsakem primeru pa njihova izjava nima popolnoma nobene vrednosti in svojih odločitev ne bi smel bazirati glede na izjave ljudi, ki imajo toliko za pridobiti (oz. izgubiti.)
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Mnja jaz se bojim kak krater bi naredil padec usdt. Verjetno pod pred-prejšnji ath

Če USDT kolapsa, si predstavljam, da bo folk norel v ostale stabilce / fiat in v BTC.
Ne odgovarjam na DM.

Kripto ::

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

22,721.25

Pod črto si pa največji pacient ravno ti :)):)):))

Money is mindset!

JUST IN: Tron DAO has deposited $100 million $USDC on Binance to purchase more #TRX.

Mato989 je izjavil:

JUST IN: Tron DAO has deposited $100 million $USDC on Binance to purchase more #TRX.

Isto je delal un od Lune?

To so sedaj pravi časi za nas, wolfs of slotech kripto:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

AndrejS ::

Kripto je mrtev - živel Rubelj

IgorCardanof je izjavil:

Če USDT kolapsa, si predstavljam, da bo folk norel v ostale stabilce / fiat in v BTC.

Potem pa se zbudiš in pogledaš svojo investicijo v BTC-jih, in pozabiš do naslednje konjukture.

Če tether pade pade kripto. To je kot da tulipanov ne bi zalil

BREAKING: We have bought more #Bitcoin says Anthony Scaramucci

Samo je pa malo perverzno kako sem dobil danes rewarde od Celsiusa... Time to celebrate mi je napisalo xD

Do Kwon reportedly used one of his secret wallets with 20 million $LUNA to vote on his own proposal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

residual ::

btc se bo pobral ... sem vložil nekaj malega. Gremo v nov krog s tistim kar lako pogrešam.

BlockFi odpušča 20% ljudi, Crypto.com pa 5%

Isto kot 2018. Ko so šle te crypto fintech firme v močna odpuščanja

1200 eth tudi branijo na polno lol.

spegli je izjavil:

1200 eth tudi branijo na polno lol.

Opažam in spremljam že cel dan. Nikakor ne prime trnek

FireSnack ::

Mislim da bo jutri ETH že pod 1000$.
Preprodajalec NFT umetnin

Cardano se odlično drzi

700 mil gre papa pri eth 1100

PersonaRuda ::

spegli je izjavil:

Malo sem delal analize. Če sedaj BTC zraste v manj kot 28 dneh na 31k-32k in potem v naslednjih 21 dneh spet pade do vrednosti 25k bo to znak, da je bil novembra 2021 BTC na ath in da gremo septembra/oktobra pod 20k, ter potem postopno do konca leta proti 13k-10k, kjer bo potem to bottom tega novega ciklusa. Močno upam, da se to ne zgodi in da se še vedno ni zaključil bullrun.

To poletje bo ključno oz. pokazatelj ali je balon počil novembra 2021 ali pa še vedno ni.

PersonaRuda je izjavil:

spegli je izjavil:

Malo sem delal analize. Če sedaj BTC zraste v manj kot 28 dneh na 31k-32k in potem v naslednjih 21 dneh spet pade do vrednosti 25k bo to znak, da je bil novembra 2021 BTC na ath in da gremo septembra/oktobra pod 20k, ter potem postopno do konca leta proti 13k-10k, kjer bo potem to bottom tega novega ciklusa. Močno upam, da se to ne zgodi in da se še vedno ni zaključil bullrun.

To poletje bo ključno oz. pokazatelj ali je balon počil novembra 2021 ali pa še vedno ni.

Šloganje kave pa to...
V petek objavi Amerika da imajo najvišjo inflacijo zadnjih 40 let... Slaba dva dneva po konzumaciji te informacije se odprejo Azijske borze, ki grejo takoj v Rdeče, nato Evropske borze, temu trendu sledi odpiranje Ameriških borz.
Si prepričan da znaš upravljat špekulativno naložbo ? Ali je tako na prst v zos kave pa kar bo pa bo.

Bear market še ni potrjen?:O

Ne uradno še ni bear market. Tako kot uradno še nismo v recesiji.
Ne odgovarjam na DM.

Ce tako gledamo se bear market 2017 nikoli ni končal:))

Pomojem bo dno dna 300-400mio market capa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Prebranac ::

Leko dobrodošel na batino. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

Je res ja. Na dovolj velkem timefraemu smo še vedno v hudem bullu.

Drugače pa nas bo večina presenečenih, kje bo bottom. Po 2-3-4-5 letih recesije, bomo videl a se bo recimo AVAX prodajal po 2$ ali po 2c.
Ne odgovarjam na DM.

vaščan ::

Zdele gledam tedenski graf za btc in dxy. Dxy divergence rsi dela lower high dolar dela higher high za mišji k podobno kot pri btcju novembra vse kaže da bo moč dolarja v naslednjih mesecih padla. Btc rsi je trenutno nižje kot v bearu 2018 takrat je bila cena 3k za btc sedaj je 23k. Pravi vrh btcja je bil do maja 2021 ubistvu smo že eno leto v bearu ta mesec bomo sprobal kje je poden potem pa do 2024 ko se začne nova evforija treba počas akumulirat prave kovance.

Ker so nabil inflacijo, retail nima denarja. Za bulla prebudit, bo treba pa še kaj več kot jpg slikce preprodajat v kriptu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

vaščan ::

Bull lohk pomoje zdej za 2-3 leta pozabiš zdej bo počasna akumulacija sam poden mormo še prej poiskat.

Cikel bo pomoje tokrat trajal dlje. Vsaj 5 let. Žal

PersonaRuda ::

alt sezone še ni bilo, zato se je težje za odločit ali je balon res počil ali ni in zna se res zgoditi, da take alt sezone kot je bila leta 2017 več ne bo. Dokaz, če je balon novembra 2021 počil bo znan ob konce tega poletja oz. takoj ko gremo pod 20k oz. če prebijemo 40k. Do takrat še je nekak upanje, da balon še ni počil.

Če enkrat do konca poletja prebijemo 45k smo še vedno v bullrunu in bomo pod 20k v tem ciklusu težko šli oz. je to kar se bo zgodilo danes ali jutri bottom tega poletja.

Če do konca poletja pade pod 20k, je to znak, da je balon počil novembra 2021 in bomo spet šli od začetka novim izzivom na proti, ko bomo ciljali na bottom tega novega ciklusa in takrat ponovno kupovali...

Alt sezone se ni bilo?

Kaj jemljes to, kaj podobnega kot aqua??
Ne odgovarjam na DM.
««
1080 / 1505
»»