Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
DarwiN ::
Že samo dejstvo, da nihče tukaj niti ne omenja shortanje v trenutnem marketu, jasno kaže, da niste iz pravega testa za trejdanje. Se motim?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
merlin2 ::
Prebranac ::
FED se že pripravlja na dodaten dvig obrestne mere...Gravitacija proti 20k je vsak dan močnejša... Pripravite se na proste pade in padanje kokosov.
Zna se zgodit, da bo jutri padec trgov. Ponedeljek.
Lp
No saj pravi trejderji ne bi mignili. Bo pač portfolio počakal do 2023 ko bo okrevanje.
Kripto ::
FED se že pripravlja na dodaten dvig obrestne mere...Gravitacija proti 20k je vsak dan močnejša... Pripravite se na proste pade in padanje kokosov.
Zna se zgodit, da bo jutri padec trgov. Ponedeljek.
Lp
Smo komaj na začetku...Dvomim, da bo že jutri. Se pa nezadržno bliža trenutek, ko se bo trg prevesil v območje prostih padov in padanje kokosov z vmesnimi odboji.
Money is mindset!
IgorCardanof ::
Si se kdo shranjuje vse tvite Mashinskega tedne (verjetno dneve) pred popolnim kolapsom?
https://twitter.com/Mashinsky/status/15...
Now is the time to unite and win...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Lennzi ::
Nič novega torej.
Kokos pada. Vse gre na nulo. Vse propada.
In zavarovalničar s svojim xlm, xrp nategom.
Upam, da imate kleti polne moke in olja.
Kupite z zadnjimi evri, pred jih pobere inflacija, jakne in kovtre, ker pozimi vas bo zeblo.
Če je višek, še čelado, ker kokos bo padel direkt na glavo.
Pa lep dan še naprej.
Marjan
Kupite z zadnjimi evri, pred jih pobere inflacija, jakne in kovtre, ker pozimi vas bo zeblo.
Pa lep dan še naprej.
Marjan
Kar zanimivo ko so ponzi nfji evalviranj v Ethereumu in pada floor glede na ETH, hkrati pa se ETH konkretno pada glede na $.
Ampak diamond hands, ne prodat. 5$ slikce s fiverrja so ziher vredne vec 1000$ kot nftji.
Ampak diamond hands, ne prodat. 5$ slikce s fiverrja so ziher vredne vec 1000$ kot nftji.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
FireSnack ::
Postopoma sem spravil v kripto 10.000€. Moja plača je 800€ in na leto lahko privarčujem 1000€.
Trenutno kripto stanje je 1800€, kar pomeni da sem zagonil že za 8 let prihrankov.
Težko bo. Upam, da zdaj ne crknem od lakote in mraza jeseni ko pridejo bolj resne podražitve hrane, energije...
Trenutno kripto stanje je 1800€, kar pomeni da sem zagonil že za 8 let prihrankov.
Težko bo. Upam, da zdaj ne crknem od lakote in mraza jeseni ko pridejo bolj resne podražitve hrane, energije...
Preprodajalec NFT umetnin
Postopoma sem spravil v kripto 10.000€. Moja plača je 800€ in na leto lahko privarčujem 1000€.
A nisi ti z memekoini vsak dan nadelal neke x2 in x5 in nevem koliko skoz?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
IgorCardanof je izjavil:
A nisi ti z memekoini vsak dan nadelal neke x2 in x5 in nevem koliko skoz?
Mislim, da si me zamenjal. Tisto je FireSnake. On je kriptomilijonar.
Aa mozno ja. Se samo spomnim da je nek Fire* skoz pisal kako sluzi z memekojni bajne kolicine, tut ko je sel market samo navzdol. Dobro zanj, pa skoda zate. Upam da se poberes ven iz krize.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
IgorCardanof je izjavil:
Aa mozno ja. Se samo spomnim da je nek Fire* skoz pisal kako sluzi z memekojni bajne kolicine, tut ko je sel market samo navzdol. Dobro zanj, pa skoda zate. Upam da se poberes ven iz krize.
Pozimi bom v bundi sedel ob mrzlem radiatorju in hodil na Rdeči križ po hrano. Drugače pa ni panike, za dežjem posije sonce. Jebeni kripto naj crkne čimprej.
endelin ::
Webmojster je izjavil:
Fak še malo pa 27K pade..
Ojoj, je že :\
28k je
PrihajaNodi je izjavil:
Kako stojimo?
Predvsem stojimo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
PersonaRuda ::
Trenutno gre vse po planih in alt-i so še bolj padli, še vedno pa menim, da to ni bottom tega poletja. Moja napoved izpred dveh tednov:
PersonaRuda je izjavil:
Moja napoved. Enkrat med začetkom julija do konca julija bo BTC med 23k-26k in to bo potem bottom poletja. Tudi alt-i bodo takrat na bottom in sem mnenja, da tega nismo dosegli pred dnevi, ampak da gremo še nižje (sedaj bo popravek na gor bo tam tudi ostalo, pa spet malo dol, pa gor in sledila bo zadnja velika korekcija poletja v mesecu juliju). Če pa je res bil lani novembra BTC na ATH in je takrat balon počil, potem pa do konca leta res pademo na med 10k-13k, za alt-e pa rajši ne napišem kako jih bo porezalo.
Ključno bo torej ali gremo avgusta 2022 spet proti 30k in potem septembra na 40k-60k ali pa bo septembra začelo radirati pod 20k. Takrat se bo vedelo ali je bil novembra 2021 BTC na ATH in se je takrat bullrun zaključil ali pa se še ni zaključil bullrun prejšnjega cikla. Če bi sedaj moral ugibati med tema dvema, bi se težko odločil, ker je vse čudno da bolj čudno ne more biti. Prav tako je veliko negotovosti prisotne pri meni...
Institucije torkar podpirajo hočeš ali nočeš le še 20k. Pod to točko se ne gre. 2017 je bilo to 2k, torej je BTC glede na inflacijo od 2016 obdržal vrednost. Bravo.
Medtem pa Elon zaradi odpoklica 830.000 vozil ne brani več Doge pred pridobitvijo dodatne ničle naprej. Zdaj bi moral shillat nek coin da bi naredil kakšen pump and dump za 10 mrd da se reši pred katastrofo.
IgorCardanof je izjavil:
Si se kdo shranjuje vse tvite Mashinskega tedne (verjetno dneve) pred popolnim kolapsom?
Zbrisal je tvit
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
mr_chai ::
Že samo dejstvo, da nihče tukaj niti ne omenja shortanje v trenutnem marketu, jasno kaže, da niste iz pravega testa za trejdanje. Se motim?
Username checks out. Ti kar probaj shortati. Veliko sreče. Ampak mislim, da boš upravičil svoje ime usernamea.
Kdaj bote filal bagse, pri 25k ? Pričakujem mal pumpice od 25k na 28
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()
Ni tako slaba strategija.
V bullu longas vsak dip, v bearu shortas vsak pullup.
Itak pa je treba z glavo, spremljat funding rate in se ne prevec igrat z visokim leverageom.
Ce je crowded trade, bos likvidiran. Marsikateri kovanci, ki so destined, da grejo na nulo in se jih shorta na polno, naredijo tudi po x5 ali x10, da se vse to zlikvidira. Tako da dalec od tega, da je simpl.
V bullu longas vsak dip, v bearu shortas vsak pullup.
Itak pa je treba z glavo, spremljat funding rate in se ne prevec igrat z visokim leverageom.
Ce je crowded trade, bos likvidiran. Marsikateri kovanci, ki so destined, da grejo na nulo in se jih shorta na polno, naredijo tudi po x5 ali x10, da se vse to zlikvidira. Tako da dalec od tega, da je simpl.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Ja lahko bi se reklo, da si fucked. Ampak poglej na svetlo plat življenja. Nekaj pa si se naučil. Živi naprej in poizkušaj raje dosegati neke realne cilje, npr. kako bi plačo iz 800 eur povečal na 1200. Veliko sreče ti želim!
Dela 12 ur na dan?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Prekleto. Drvimo spet proti 27 k. Ne bo ubranilo Fibonacija. S takim tempom smo do jutri mrzli.
Fantje, pomirite se, reku bom sam eno stvar, ki je že dolgo ni tukaj noben izjavil:
ISO 20022 !!!! ISO 20022!!!
ISO 200222002220022
Ali pa druga služba ?
ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022ISO 200222002220022ISO 200222002220022ISO 200222002220022vv
ISO 200222002220022
ISO 20022 !!!! ISO 20022!!!
ISO 200222002220022
IgorCardanof je izjavil:
Dela 12 ur na dan?
Ali pa druga služba ?
ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022 ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022
ISO 200222002220022ISO 200222002220022ISO 200222002220022ISO 200222002220022vv
ISO 200222002220022
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Mat2000 ()
Kadena gre iz stoterice kmalu.
100 na cmc ima že manj od 300mio capa. Samo še 48 coinov z milijardo
100 na cmc ima že manj od 300mio capa. Samo še 48 coinov z milijardo
Katastrofa vseh katastrof. Se vsaj tolažim, da vas je večina tukaj v 90% ljudi ki pušijo kot jazt.
PrihajaNodi ::
Smo v fazi akumulacije. Vse bo dobro. Do poletja pričakujem btc na 80 k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
globoko grlo ::
K nodi začne take govort je vsem jasno, da je konc.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
merlin2 ::
Nič novega torej.
Pa lep dan še naprej.
Marjan
"Zavarovalničarja ali Izeta" premako spremljaš. Napovedal je, da na 0 pade VSE! Pobere se le vse iz okolja ISO20022.
Ali bo to enkratno dejanje ali postopno, bomo pa videli.
ISO20022 ... Pa ne okol govort
Lp
Kr brutalno tole.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Celsius objavil, da je insolventen in zapira moznost withdrawalov.
Bli ste opozorjeni veckrat. Skoda da je prislo do tega.
https://blog.celsius.network/a-memo-to-...
We are writing with a very important message for our community.
Due to extreme market conditions, today we are announcing that Celsius is pausing all withdrawals, Swap, and transfers between accounts. We are taking this action today to put Celsius in a better position to honor, over time, its withdrawal obligations.
Acting in the interest of our community is our top priority. In service of that commitment and to adhere to our risk management framework, we have activated a clause in our Terms of Use that will allow for this process to take place. Celsius has valuable assets and we are working diligently to meet our obligations.
We are taking this necessary action for the benefit of our entire community in order to stabilize liquidity and operations while we take steps to preserve and protect assets. Furthermore, customers will continue to accrue rewards during the pause in line with our commitment to our customers.
We understand that this news is difficult, but we believe that our decision to pause withdrawals, Swap, and transfers between accounts is the most responsible action we can take to protect our community. We are working with a singular focus: to protect and preserve assets to meet our obligations to customers. Our ultimate objective is stabilizing liquidity and restoring withdrawals, Swap, and transfers between accounts as quickly as possible. There is a lot of work ahead as we consider various options, this process will take time, and there may be delays.
We thank the incredible Celsius community for your support today. It is our pleasure to serve you. Our operations continue and we will continue to share information with the community as it becomes available.
Sincerely,
The Celsius team
Bli ste opozorjeni veckrat. Skoda da je prislo do tega.
https://blog.celsius.network/a-memo-to-...
We are writing with a very important message for our community.
Due to extreme market conditions, today we are announcing that Celsius is pausing all withdrawals, Swap, and transfers between accounts. We are taking this action today to put Celsius in a better position to honor, over time, its withdrawal obligations.
Acting in the interest of our community is our top priority. In service of that commitment and to adhere to our risk management framework, we have activated a clause in our Terms of Use that will allow for this process to take place. Celsius has valuable assets and we are working diligently to meet our obligations.
We are taking this necessary action for the benefit of our entire community in order to stabilize liquidity and operations while we take steps to preserve and protect assets. Furthermore, customers will continue to accrue rewards during the pause in line with our commitment to our customers.
We understand that this news is difficult, but we believe that our decision to pause withdrawals, Swap, and transfers between accounts is the most responsible action we can take to protect our community. We are working with a singular focus: to protect and preserve assets to meet our obligations to customers. Our ultimate objective is stabilizing liquidity and restoring withdrawals, Swap, and transfers between accounts as quickly as possible. There is a lot of work ahead as we consider various options, this process will take time, and there may be delays.
We thank the incredible Celsius community for your support today. It is our pleasure to serve you. Our operations continue and we will continue to share information with the community as it becomes available.
Sincerely,
The Celsius team
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Vman ::
IgorCardanof je izjavil:
Kr brutalno tole.
Sub 1T mc, here we go, tud kar se tice https://mobile.twitter.com/CelsiusNetwo...
si imel prav!
Nedless to say, Mashinsky je bil prav tako aroganten kreten le nekaj ur preden so objavil, da so insolventni.
Impresivno.
Kar je tudi zelo hudo, je sledece:
https://twitter.com/cobie/status/153617...
Impresivno.
Kar je tudi zelo hudo, je sledece:
https://twitter.com/cobie/status/153617...
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Vman ::
IgorCardanof je izjavil:
Nedless to say, Mashinsky je bil prav tako aroganten kreten le nekaj ur preden so objavil, da so insolventni.
Impresivno.
Jp, upam, da te jw vsaj kdo jemal resno in se potegnil ven pred tem..marsikomu bi prihranil hud glavobol
Upajmo, da vsaj kdo
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Mato989 ::
Kaj misliš da bi se zgodilo če bi vsi danes šli na banko dvignit denar? =)
To sem pričakoval že prejšnji teden z vsem FUDom, tako pač je ko imaš wrappane ETHje itd... in ne morš unwrappat ker depegaš zaradi liquiditya... jebeno, ampak zapret withdrawale je kr nadležno, v sreči imam gori samo 2.000 CEL tokenov... tisti pa itak niso vredni kaj dosti.
To sem pričakoval že prejšnji teden z vsem FUDom, tako pač je ko imaš wrappane ETHje itd... in ne morš unwrappat ker depegaš zaradi liquiditya... jebeno, ampak zapret withdrawale je kr nadležno, v sreči imam gori samo 2.000 CEL tokenov... tisti pa itak niso vredni kaj dosti.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kaj misliš da bi se zgodilo če bi vsi danes šli na banko dvignit denar? =)
Zagotovo je deloma vse to tudi self fulfiling prophecy ja. Da se take informacije sirijo naokoli, le se poslabsajo zadevo.
Nevem v kaksnih skripcih so celzijucovci, ampak po mojem mnenju je primankljal sredstev v vec 100m$. To vse ze upostevano, da imajo sredstva zaklenjena in v nelikvidnih assetih.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.