Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
stumfek ::
Če koga zanima HI dollar
Uporabi nickname: stumfek
https://twitter.com/seanrach/status/151...
Za najhitrejse pride nagrada
Uporabi nickname: stumfek
https://twitter.com/seanrach/status/151...
Za najhitrejse pride nagrada
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stumfek ()
PrihajaNodi ::
Moja kripto izkušnja za zaščito pred inflacijo:
Kupil 3 ETH na daljše obdobje in vložil skupaj okoli 10 tisoč evrov. Akumuliral sem taktično po plači 15. v mesecu. Do zdaj sem izgubil dobro polovico vložka. Glede na to da vstopajo institucije, mislim da lahko gre vse skupaj le še gor in da bi šlo še kaj nižje je zelo malo verjetno. Kako pa akumulirate vi? Vsak mesec?
Problem nastane ce akumulirajo inštitucije iz avstralije, saj tam gor ni gor, ampak dol.
Torej če za njih raste, za nas pada.
Ubijas
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
mr_chai ::
Firesnak, pa ti si bog investiranja. In to mislim resno. Folk se je neki bal 1 mesec nazaj in so dal v stable coin UST. Ker je bil res stabilen in je imel nek renome. Ti si dol 50 %, tile ki so pa preudarno skrbeli za riziko so pa dol 99,99 %. Tko da niti ne razmišljat, da si dol 50 %, ti si v bistvu gor 50% napram tako imenovanim "investitorjem".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()
vaščan ::
Nekak mam filing da bo dons ali za vikend še en epski crash. Jaz mam svoj plan mene ne bodo stresli ven z marketa ampak velik folka bo čez poletje odstopilo.
vaščan ::
No ampak ta filing je ponavad kontra indikator. Sem gledal dxy lepo pada na dnevnem je rsi divergence na tedenskem se je macd obrnil dol dejnasko bo zanimivo poletje mogoče junij ena mala pumpica pa potem crash.? Nekak nad 30k zaenkrat ni nobenga zanimanja bolj proti 20k. kdo gleda dolar vs eur. Ta indikator tud kaže na spremembo trenda v marketih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()
merlin2 ::
IgorCardanof je izjavil:
A si ne bi vidva ISO 20022 loleka svojo temo odprla pa tam notri nabijala in nas zabiteže pustila pri miru?
No tako nekako se povsem nedolžno začne obračunavat na socialnih omrežjih. Nato ti pridenejo nalepko teoretika zarot, fake news, in celo sovražnega govora. Ker pač zastopaš stališče, ki ni po volji "posvečenih". Ajej otrok ..
Greznica pač ne raziskuje podanega ... lenoba je hudič.
ISO 20022 pa če ...
LP
Glede na to, da je dokaj jasno, da si aktiven v finančnem/bančnem sektorju ker tukaj porivaš svojo propagando. V kolikor letimo v recesijo in hude čase (kar je zelo verjetno), bodo ljudje čedalje bolj nastrojeni proti vam, ker ste v večinski meri odgovorni za tole. Tako da upam, da kaj delaš tudi na tem, da boš v prihodnjih letih lahko "mirno" živel.
1. Propagando že vrsto let izvajate fani khazarskih shitcoinov.
2. Nič od tega, kar si napisal.
3. Opravil sem določeno delo, ki ga drugi ne zmorete.
4. Strah pred izgubo vloženega vas je povsem iztiril zato se še bolj oklepate rešilne bilke - vere v svoj prav. Ker je pač tako najbolj enostavno in udobno.
5. Plot je za mnoge previsok.
6. Za svoj neuspeh bodo vedno itak krivi drugi...
Koliko podanih projektov si "povohal"?
ISO20022 pa če vam je ...
LP
Luzer
Koliko si spušil na xrp in xlm? verjetno življenjske prihranke...
Drugače si ne morem razlagati takšne zagnanosti shillanja.
Daj mi prosim povej katera pasma si, Oplemenjena jezersko-solčavska ovca ali Oplemenjena bovška ovca?
bogi, pokliči na 01 520 99 00
Tale domet je čista zmaga
ISO20022 pa če vam je ...
LP
merlin2 ::
IgorCardanof ::
A ze zacenjamo dobivat filing, kako smo zajebal zadnjih 2 leti "dela"?
Pri delnicah drzis vsaj kaj vrednega, pri 99% kripto tokenov pa drzis nicvredne kovance.
Vecina kovancev v top 100 trenutno, ne bo v top 100 cez 5 let.
Pri delnicah drzis vsaj kaj vrednega, pri 99% kripto tokenov pa drzis nicvredne kovance.
Vecina kovancev v top 100 trenutno, ne bo v top 100 cez 5 let.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Kripto ::
MC kopni kot sneg sredi pomladi. Smo pa šele na začetku...
Itak gre VSE na nulo (0)
Ampak maximalisti tega ne dojemajo .. Šok bo za nepripravljene grozn ..
ISO20022
LP
Današnji maximalisti ne dojemajo, da so primarni BTC maxiji celo plačevali, da je folk pisal XRP hate prispevke.
Vse ne bo šlo na nulo. Bo pa šlo precej kripto kovančkov na nulo in jih odplaknilo v kripto kanalizacijo. MC zdaj počasi kopni, ta najbolj brutalni pretresi pa še pridejo. Se sploh ne zavedajo kaj sledi, ker recesija bo brutalna do kripto trga. SMART money že premika target buy v rang 1-3k USD za BTC. Bo še zelo zanimivo.
ISO 20022 in regulacija v roku 2-3 let sta neizbežna.
Money is mindset!
A bo prej nov kripto bull run, a se bo morala elita prej začet zapirat v ograjene varovane soseske v Sloveniji?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Vman ::
IgorCardanof je izjavil:
A bo prej nov kripto bull run, a se bo morala elita prej začet zapirat v ograjene varovane soseske v Sloveniji?
Kot kaze prej tisto drugo, tale situacija ne zgleda obetavno, gremo nizje in nizje, resnicen pogrom se pomoje niti zacel ni.
Kar imam zastejkanega drzim, ne bi pa vstopal trenutno...
Si jih shortal ane? Bravo!
Mislim da indikator drži 100% hitrate.
Vemo kaj sledi ko tezzie raste
Mislim da indikator drži 100% hitrate.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
c3p0 ::
c3p0 ::
Moja kripto izkušnja za zaščito pred inflacijo:
Kupil 3 ETH na daljše obdobje in vložil skupaj okoli 10 tisoč evrov. Akumuliral sem taktično po plači 15. v mesecu. Do zdaj sem izgubil dobro polovico vložka. Glede na to da vstopajo institucije, mislim da lahko gre vse skupaj le še gor in da bi šlo še kaj nižje je zelo malo verjetno. Kako pa akumulirate vi? Vsak mesec?
Akumulirali smo z miningom v času suše 2018, ko je bil ETH $100.
Zdaj pa ob local lows, ali ko tu zraste št. postov na temo kako bo kripto propadel in da so vse prodali.
Tisti, ki lovi lowest lows, pa bo le gledal, ker ne bo nikoli našel vstopa.
energetik ::
Se strinjam, sploh s tem zadnjim. Vsakič ko ornk pade, dodaš nekaj not. In nato obratno, vsakič ko doseže nek dober vrh, pobereš nekaj ven. Če čakaš na popolni podn da boš notri zarinil all-in, lahko da ne dočakaš. In potem te zagrabi FOMO in kupiš vrh.Moja kripto izkušnja za zaščito pred inflacijo:
Akumulirali smo z miningom v času suše 2018, ko je bil ETH $100.
Zdaj pa ob local lows, ali ko tu zraste št. postov na temo kako bo kripto propadel in da so vse prodali.
Tisti, ki lovi lowest lows, pa bo le gledal, ker ne bo nikoli našel vstopa.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
bozicek ::
IgorCardanof je izjavil:
Kot kaze prej tisto drugo, tale situacija ne zgleda obetavno, gremo nizje in nizje, resnicen pogrom se pomoje niti zacel ni.
Kdaj pa bi vstopal?
Ko je bil btc 60k?
Jaz ravno sedaj dokupujem. Vsak mesec po malem...Pa vem da bo šlo še nižje..Ampak čez dve ali tri leta bo zopet gor
Darila letos samo za poredne
IgorCardanof je izjavil:
Kdaj pa bi vstopal?
Ko je bil btc 60k?
Jaz ravno sedaj dokupujem. Vsak mesec po malem...Pa vem da bo šlo še nižje..Ampak čez dve ali tri leta bo zopet gor
Bo ali pa ne bo. Denar je treba od nekje pobrat. Ce padejo delniski trgi bo kripto za par let mrtev
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
TheMentor ::
sploh ni vprašanje, da ne gremo v naslednjih letih gor. Pa mislte, da bodo kar nehal printat dnar? Mislm, kdo si pa želi od tistih centralnih zombijev, da se veselica neha.
Zdej samo testiramo pain. Takoj, ko se bo nekje neki preveč podrlo bodo sprostil Reverse Repo, kjer je zdej notr že 2.5 triljona in čaka na deploy. Če bo pain še prevelik bodo pa spet QE zalaufal, znižal obrestne in marketi bodo letel. Zna bit kako leto še dolgcajt. Čist odvisn kje v sistemu bo najprej počlo od zategovanja pasu.
Zdej samo testiramo pain. Takoj, ko se bo nekje neki preveč podrlo bodo sprostil Reverse Repo, kjer je zdej notr že 2.5 triljona in čaka na deploy. Če bo pain še prevelik bodo pa spet QE zalaufal, znižal obrestne in marketi bodo letel. Zna bit kako leto še dolgcajt. Čist odvisn kje v sistemu bo najprej počlo od zategovanja pasu.
Igraj se s tem malo prevec in sprozis hiperinflacijo in kolaps. Verjamem seveda, da si marsikdo na vzhodu tega scenarija zeli. Za nas pa najbrz ne bi bilo najboljs.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
IgorCardanof je izjavil:
Kdaj pa bi vstopal?
Ko je bil btc 60k?
Vstopal sem ponovno lani zgodaj poleti, vecino sem prodal konec novembra, priznam, sem imel sreco.
Je pa res da nocem bit bagholder.
Teh 10% coinov imam v cosmosu zastejkanih za dodatne donose, vsak preceni kdaj je cas za ponoven vstop...
Seveda je dca dobra strategija...
strawman ::
residual ::
se strinjam.. izkušnje hitro pokažejo to korelacijo, da smo v bistvu ovce za strižit.. oz če si na high frequency trade-anju potem moraš dumpat, ko je trend najvišji, pač zato narediš manjši profit...
drugo je če investiraš in hodlaš...
drugo je če investiraš in hodlaš...
Cmarjan ::
Solana nadaljuje zgodbo s tehničnimi težavami.
Slower slot times have caused the Solana blockchain clock to drift significantly and the on-chain time has fallen half an hour behind real-world time.
While the issue does not affect network operations, it could contribute to reduced earnings from staking rewards.
Itak gre VSE na nulo (0)
ISO20022
LP
Itak da gre vse na nulo ja tko k zmer hahahah.. budale prodajajo, pametni kupujemo
Zanimivo bo šele takrat, ko začnejo ta veliki z likvidacijami...pa ko bodo panic sells. Ampak najprej bomo videli kapitulacijo samo potrpežljivo je treba počakati, da kakšen veliki zakalkulirani igralec na trgu poči kot balon in gre na 0 s svojo pozicijo. To bo kot BIG BANG. Zagotovo je na trgu vsaj en veliki zakalkulirani igralec. Takrat bomo lahko kupovali poceni cele vreče.
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
Itak gre VSE na nulo (0)
ISO20022
LP
Itak da gre vse na nulo ja tko k zmer hahahah.. budale prodajajo, pametni kupujemo
Zanimivo bo šele takrat, ko začnejo ta veliki z likvidacijami...pa ko bodo panic sells. Ampak najprej bomo videli kapitulacijo samo potrpežljivo je treba počakati, da kakšen veliki zakalkulirani igralec na trgu poči kot balon in gre na 0 s svojo pozicijo. To bo kot BIG BANG. Zagotovo je na trgu vsaj en veliki zakalkulirani igralec. Takrat bomo lahko kupovali poceni cele vreče.
Aja zdej pa 9 tednov pada brez odboja zard cesa? Model to je panic selling pa kksni veliki so tut sli vn.. 35k test incoming pol bomo pa vidl naprej
Itak gre VSE na nulo (0)
ISO20022
LP
Aja zdej pa 9 tednov pada brez odboja zard cesa? Model to je panic selling pa kksni veliki so tut sli vn.. 35k test incoming pol bomo pa vidl naprej
Ne veš kaj je panic sell. To kar zdaj vidimo ni panic sell, ampak počasssssssno spuščanje balona vmes pa napetost, živčnost in upanje, da se bo ustavilo. Na določeni točki pa sledi panic sell, še precej manjka do tam. Dolge vertikalne črte rdeče barve...
Money is mindset!
Itak gre VSE na nulo (0)
ISO20022
LP
Ne veš kaj je panic sell. To kar zdaj vidimo ni panic sell, ampak počasssssssno spuščanje balona vmes pa napetost, živčnost in upanje, da se bo ustavilo. Na določeni točki pa sledi panic sell, še precej manjka do tam. Dolge vertikalne črte rdeče barve...
OK whatever u say.. za moje pojme je biu to bottom al pa zlo bliz
DarwiN ::
Po tvojem svet drsi proti recesiji, kripto pa kmalu na luno?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Kar nekaj izmed teh, ki jih je legit naredilo lifechanging gains, meni da bomo šli še konkretno dol. Lej, morda pa se motijo. Zagotovo ko bo treba po akcijah kupovat riž, bo retail še zmeraj našel 5€ da jih vrže v naslednji memecoin ane?
Se pa strinjam. Ziher je boljše kupovat danes kot pa 3 mesece nazaj. Pa čez 3 mesece bo najbrž tudi boljše kupovat kot danes. Kdo ve.
Na splošno moja napoved za kripto je, da večina kovancev ne bo nikoli več videla svojega athja. Mislim isto, da se kripto kazino zapira za vsaj nekaj let. Ko se pa ponovno odpre se bo pa še vedno dalo narest lifechanging money, če boš pač dober. Bo pa vedno težje. Tako kot je poker. Ljudje se učijo, konkurenca je čedalje težja.
Se pa strinjam. Ziher je boljše kupovat danes kot pa 3 mesece nazaj. Pa čez 3 mesece bo najbrž tudi boljše kupovat kot danes. Kdo ve.
Na splošno moja napoved za kripto je, da večina kovancev ne bo nikoli več videla svojega athja. Mislim isto, da se kripto kazino zapira za vsaj nekaj let. Ko se pa ponovno odpre se bo pa še vedno dalo narest lifechanging money, če boš pač dober. Bo pa vedno težje. Tako kot je poker. Ljudje se učijo, konkurenca je čedalje težja.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Ali pa boš bogat. Fuck do I know.
Bomo vidl hahah.. js kupujem skos mi je useen al gre se 99% dol alpa ne haha.. na dolgi rok se bo zihr splacal.. 60% place fuknem notr usak mesc ze kksne 2 leti tkoda bring me some cheap crypto pls
Sam ne kle jokat zakaj ne gre nic gor, pa sam dol kaplja vsak dan. Kupuje se ko folk zgubi interes
Tezos je 1.8 supply 800m ko sem kupoval je bil 0.25-0.5 supply 500 m. Torej so kar konkretno printali
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Ja ja, veš da. Nekateri že zadnjih nekaj mesecev kupujejo vsak dip. "Buy the dip" bo tudi folk kmalu dojel, da je en velik meme.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PrihajaNodi je izjavil:
Ali pa boš bogat. Fuck do I know.
Bomo vidl hahah.. js kupujem skos mi je useen al gre se 99% dol alpa ne haha.. na dolgi rok se bo zihr splacal.. 60% place fuknem notr usak mesc ze kksne 2 leti tkoda bring me some cheap crypto pls
Sam ne kle jokat zakaj ne gre nic gor, pa sam dol kaplja vsak dan. Kupuje se ko folk zgubi interes
Ne jokam ker gre sam dol ampak 9 tednov brez bounca je ze mal ocitno da more bit nek dead cat.. vecina retaila ni vec zainterisirana ce gledas google trende pa twiter engament.. spremjam pa sam da kksn trejd ke pa sm odprem.. za hold scene mi je pa useen kolk je vredn
pangro ::
sploh ni vprašanje, da ne gremo v naslednjih letih gor. Pa mislte, da bodo kar nehal printat dnar? Mislm, kdo si pa želi od tistih centralnih zombijev, da se veselica neha.
Kokr sem že večkrattukaj omenil te lahko sfuka surovinski ciklus poglej za nazaj kako je ta ciklus mlel nasdaq v 00 letih vrž na trading view recimo spgsci/ndx.
Če gledamo za nazaj, nikoli ni blo 7 zaporednih rdečih ane. Tako da 8 pa zihr mora bit zelena. Če pa ni bla 8. bo pa zihr 9. Če pa 9ta ne bo, potem je pa potrebno it all in na 10to.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
IgorCardanof je izjavil:
Kar nekaj izmed teh, ki jih je legit naredilo lifechanging gains, meni da bomo šli še konkretno dol. Lej, morda pa se motijo. Zagotovo ko bo treba po akcijah kupovat riž, bo retail še zmeraj našel 5€ da jih vrže v naslednji memecoin ane?
Jaz sem bil jeseni se optimisticen, zdaj pa vidim, kako se dejansko zadeve slabsajo, recesija je pred vrati, ne vem, ce bodo ljudje metali denar v kripto, ce bodo morali obrnit vsak evro.
Mc mi ne vliva niti malo zaupanja in menim, da bomo kmalu videli sub 1T, zal.
Poskusam bit realist, tudi meni bi bolj ustrezal neskoncen pump, takrat je res enostavno sluzit, sedaj pa lovim minorne ad:)
IgorCardanof je izjavil:
Ja ja, veš da. Nekateri že zadnjih nekaj mesecev kupujejo vsak dip. "Buy the dip" bo tudi folk kmalu dojel, da je en velik meme.
Ja, ni bit fajn exit liquidity, vsaj meni ne ustreza prevec:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vman ()
IgorCardanof je izjavil:
Mene predvsem zanima ali se bo ponovil vzorec prejšnjih let, kjer projekti z ok tehnologijo (npr. smart contract focused kot so SOL, AVAX, DOT, ALGO), do naslednjega bull runa počasi krvavijo na 50+ mesto in izgubljajo dominanco proti projektom, ki se bodo razvili v naslednjih par letih preprosto zato, ker ne bodo več tako zanimivi.
Se mi zdi da se je podobno zgodilo s transaction focused projekti v prejšnjih bull runih.
Kaj pa je the next big thing .. pa je težko predvideti.
Edit - mogoče kaj v smeri dobro implementirane decentralizirane digitalne identitete, avtentikacije, "soulbound" assetov, in podobnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: strawman ()
Po btc connectu je btc padel za 50%. Nismo niti blizu 50% padca, torej 15k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Avalanche (AVAX) je down ~80% od aprila.. Kupuje kdo dip?
Itak gre VSE na nulo (0)
ISO20022
LP
OK whatever u say.. za moje pojme je biu to bottom al pa zlo bliz
Ne rečem, da se bo to 100% zgodilo. Je pa zelo velika verjetnost. Ampak panic sell sigurno še nismo videli v tem ciklu. Pa tudi še nikoli nismo videli obnašanje kripto trga v recesiji. Moje mnnenje je, da bi lahko bila recesija do kripto marketa brutalno neusmiljena.
Money is mindset!
Avalanche (AVAX) je down ~80% od aprila.. Kupuje kdo dip?
Pa 1000% odkar sem ga sam omenil je bil po 2 usd in nekaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ampak, a je sploh kakšna valuta, ki je ti nisi omenil?
Na tak način lahko indeed ujameš slepo kuro. :D
Raje povej, koliko žakljev si kupil po 2$?
Na tak način lahko indeed ujameš slepo kuro. :D
Raje povej, koliko žakljev si kupil po 2$?