» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1032 / 1497
»»

jest10 ::

DarwiN je izjavil:

Don't worry, zlato gre na luno. :)

Trenutno gre še proti kompostu. Pa srebro tudi

residual ::

A je to dolgo opevana korekcija? ;)

endelin ::

tonis je izjavil:

Malo za občutek - mesečni graf, rdeča linija je MA50

Lepo te je videt nazaj, tonis:)

PacificBlue ::

Salvador kupil dip, 500 BTC kovancev.:D

Cmarjan ::

Pocas treba u nabavo :))

PacificBlue je izjavil:

Vedno ujamejo dip. Since 70k :))

PrihajaNodi ::

PacificBlue je izjavil:

Ta fora tokrat ne bo užgala
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Saj že do sedaj ni.:))

je kdo opazil kako tezos rine gor?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Oglasi se, ko bo 50usd:)

pangro ::

a gre luna na nulo?

Jagdpanter ::

FED nas je rug-nil.

hator ::

pangro je izjavil:

a gre luna na nulo?

Poceni sem kupil nekaj Lune. Če gre na nulo, pa naj gre.

merlin2 ::

S Twitta :)

We've barely completed even 10% of this bear market. The key to surviving it is what I've been preaching since day 1: have patience!

Don't be lured into fake out rallies, we will see hundreds over the next several months-- and moon boys will scream "buy" every time!

ISO20022 .... pa ne okol govort 8-)

Edorta ::

Dokupila še nekaj ETH po 2106€. Kraken mi pri takih traparijah vedno zvesto stoji ob strani.

Mato989 ::

Kako kaj velesuper Terra LUNA z skor 70% dropom???? UST decentralized stable zgubil peg, pravi polom epic razsežnosti, konec z LUNO in UST...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Apofis ::

Djte mi to po slovensk razložit situacijo s terro. tia

delavec44 ::

Nekaj nazaj leze, UST se je skoraj pobral. Sem že upal da propade.

energetik ::

In zakaj bi to upal? Meni je všeč ideja algoritemskega PEG-a na fiat.
Je pa res da je zdaj zaupanje v UST omajano. Ali pač ne, glede na to iz kakšne luknje se je pobral?
Zanimivo pa je, da EUT/EUR pa ni mrdnil, lepo na 1EUR ves čas.

Drgač pa tisti, ki je uspel kupit Luno zgodaj zjutraj, je zdajle že na +40%.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

energetik je izjavil:

Je pa res da je zdaj zaupanje v UST omajano. Ali pač ne, glede na to iz kakšne luknje se je pobral?
Zanimivo pa je, da EUT/EUR pa ni mrdnil, lepo na 1€ ves čas.

Ideja algoritemskega pega se je sesula kot hišica iz kart, da je sploh se pobralo je morala intervenirati ekipa LUNE... to je huje kot ECB intervencije...

Je pa treba priznat nekaj, če bi 20% keša hotli dvignit z bank bi bilo še huje =)

merlin2 ::

Nič kaj vzpodbudno

Black swan event ... nato regulacija ?!

https://www.zerohedge.com/crypto/did-bi...

ISO20020 ... Pa ne okol govort 8-)

Zakaj se je sesula, očitno je samo počasen algoritem.

Ne vem, a ti pa zaupaš USDT ali USDC, da imajo zadaj neke hude assete, ki pokrivajo zadevo?
vires in numeris

energetik je izjavil:

Zakaj se je sesula, očitno je samo počasen algoritem.

Ne vem, a ti pa zaupaš USDT ali USDC, da imajo zadaj neke hude assete, ki pokrivajo zadevo?

Ja, ampak od stabilca ti ne pričakuješ nihanja 25%!!! ajde 1% ok, sprejmeš, pogojno 2% kar je za stabilce enako kot 20% za ostal crypto izven top coinov kot je BTC/ETH...

Ne zaupam USDT ali USDC da imajo zadaj neke hude assete, oz. izmed vseh najbolj zaupam USDC, ker je zadaj Circle in ker so imeli kontrolo in kolikor se spomnim je bilo čez 80% rezerv v USD, pa še nekaj v obveznicah ipd... in samo 4-5% bolj rizičnih. tako z glave...

Še manj pa zaupam stablecoinu ki ga hypajo kako super je in izgubi v nekaj urah 25%...

No to se strinjam, tak padec je kar preveč, sploh če traja toliko časa. Sicer pa, ravno naredil x3 z Luno v preteklih mesecih, in sem zdaj spet na začetku. :))
vires in numeris

Bela_Krajina ::

Ali ima tudi usdc v svojem basketu luno za collateral?

delavec44 ::

energetik je izjavil:

Zanimivo pa je, da EUT/EUR pa ni mrdnil, lepo na 1EUR ves čas.

Drgač pa tisti, ki je uspel kupit Luno zgodaj zjutraj, je zdajle že na +40%.

Niso mi všeč obljube o 20%+ apy na ust, ker se mi to na dolgi rok pač ne zdi vzdržno. Samo zato.

V samo idejo o algoritemskem PEG-u na fiat se nisem spuščal in je verjetno v osnovi dobra.

Zgodovina sprememb…

kow ::

Saj smo vam veckrat (ze dolgo nazaj) ze povedali, da je ust tvegan. Kaksen je to stablecoin, ki se vec kot za par minut v taksnem odstotku odstopa od referencne vrednosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Se kdo spomne Elonovih namigov o igri Elden Ring? Sem pogledal nekaj posnetkov in razlag o tej igri. Med drugim govori o luni, o pojavu, ko se pojavi temna plat lune, ampak ne vem ce je to kaj povezano z namigom za kripto luno ali ne. Verjetno samo nakljucje. Tko da Elon, ce tole beres, ce lahk das kaksen namig? :):))

GupeM ::

Pojavu, ko se pojavi temna plat lune se reče mlaj. Nič nenavadnega. Se zgodi vsakih 29,5 dni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Na tistem posnetku, ki sem ga opisal v temi elden ring, govori o lunini senci, moon shadow, oziroma luninem mrku. Eclipse sezona naj bi trajala od 30 aprila do 15. maja. Lunin mrk pa niti ni tako pogost pojav.

GupeM ::

Spet bluziš. Lunina senca je mlaj. In sončev mrk. V obeh primeriš vidiš lunino senco. Lunin mrk, ki se zgodi cca 2x na leto, pa je v resnici Zemljina senca. Letos popolnega luninega mrka v Sloveniji žal ne bomo videli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Neon87 ::

Ali vam odpre ICONOMI portal? Tudi app ne deluje..

A kdo drzi boba token?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

GupeM je izjavil:

Spet bluziš. Lunina senca je mlaj. In sončev mrk. V obeh primeriš vidiš lunino senco. Lunin mrk, ki se zgodi cca 2x na leto, pa je v resnici Zemljina senca. Letos popolnega luninega mrka v Sloveniji žal ne bomo videli.

Poglej si tist videoposnetek, omenja umbro, ti bo vse razlozeno. Ne gre se za obicajno senco ampak eclipse.
Ce ne verjames tisti igrici, pa si lahko pogledas uradno stran od NASE spodaj, kaj pomeni umbra pojav. Lahko je lunina umbra ali soncna umbra.
https://www.nasa.gov/audience/forstuden...

IL_DIAVOLO ::

Wow kaki crash lune :))

Lmao
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

perci ::

btc pa raste - samo optimistično :|:)):))

:DŠele ko bodo v tej temi trije obupani posti nodija tedensko se bo splačalo nakupovati.

DarwiN ::

Osebno skočim v akcijo, ko se Nayib Bukele obesi. 8-)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Wow kaki crash lune :))

Lmao
kaj me strašiš, sem mislil da je na nuli, pa je še vedno preko 30$. Jasno da je bil crash, če se je pa mintala da bi obdržala peg UST-ja.
vires in numeris

stabilce brez veze držat bolj držat keš pa čao

Ja, ampak fiat težko držiš na cold walletu... Stabilce pa komot.
vires in numeris

A Predsednik svoj denar vlaga v btc? Ali od drzave? A mislite, da mu bo kej hudega, ce btc pade? Verjetno je drzavni denar kajne? Ce do tega pride, pa se bo verjetno kdo spomnil, da je potrebno zavarovat drzave pred kriptom in bolj regulirat kripto trg.

Zgodovina sprememb…

V telih krvavicah kupil ziliqo pa dar, makro inflacijska zgodba je že bolečo očitna, medvedi uletavajo iz vsepovsod.

energetik je izjavil:

Ja, ampak fiat težko držiš na cold walletu... Stabilce pa komot.

to je res ampak zakaj bi na walletu stabilce držal razen če je za pričakovati da gre vse v kurac.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pangro ()

PacificBlue ::

Podrobnosti glede luninega mrka(LUNA):
https://twitter.com/4484/status/1524006...

Zdele se cist nic ne splaca kupt razn mogoce nym. Kdor misle da gre luna nazaj na 100 je za luno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

pangro je izjavil:

to je res ampak zakaj bi na walletu stabilce držal razen če je za pričakovati da gre vse v kurac.
Zakaj ne bi držal na cold walletu, če trguješ na 1D ali 1W svečah, si v fiatu ali stabilcih lahko po več tednov ali mesecev, da bi tisto držal na CEX? Slabo bi spal.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

FireSnack ::

Nek vam pada, fantje. Ste ok mentalno?
Preprodajalec NFT umetnin

energetik je izjavil:

pangro je izjavil:

Zakaj ne bi držal na cold walletu, če trguješ na 1D ali 1W svečah, si v fiatu ali stabilcih lahko po več tednov ali mesecev, da bi tisto držal na CEX? Slabo bi spal.

To pa itak ne, nakažeš si ko rabiš.

spegli ::

UST je Griffin probal sesut, pa je zdej cel kripto market šel v 3pm. Če se ne odbije na 28k, je naslednja 24k za BTC. Vmes bo pa divje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

Spremljam twitter random crypto influencerje, pa v komentarjih dost trejdarjev, upa, da ust pride nazaj na peg 1 usd, da lahko potem koncno prodajo. Bo zanimivo videt, ce pride do 1 usd peg pa ce bo povrnil zaupanje ust. Ali ga bodo trejdarji se zmeraj zeleli?
««
1032 / 1497
»»