Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
PersonaRuda ::
Breaking: Elon Musk buys twiter for 44 bilion $ LFGGG
Kripto vse v rdečem. Musk kupi twiter in Dogecoin skoči v trenutku za +25%. Noro. A na mojem računu niti 1 Doge coin.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
Bela_Krajina ::
Aja, ce je kdo ravnokar kupil doge brez razmisljanja...trenutno je glih na resistance v btc vrednosti, oziroma doge/btc, tko da previdnost ni odvec. Lahko pa seveda naredi breakout gor ali pa zavrnjen, bomo videli.
LeQuack ::
Še en rugpull:
"BREAKING: The official Bored Ape Yacht Club Instagram account has been hacked and millions worth of NFTs have reportedly been stolen."
https://twitter.com/WatcherGuru/status/...
"BREAKING: The official Bored Ape Yacht Club Instagram account has been hacked and millions worth of NFTs have reportedly been stolen."
Quack !
Cmarjan ::
PersonaRuda je izjavil:
Kripto vse v rdečem. Musk kupi twiter in Dogecoin skoči v trenutku za +25%. Noro. A na mojem računu niti 1 Doge coin.
Ni glih vse v rdecem ampak okej haha.. js mam neki doge kupu par tednov nazaj pri okoli 0.13$
Še en rugpull:
Ce so jih shekal se ne pomen rugpull hahah.. floor bayc sekr 145eth
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cmarjan ()
LeQuack ::
Vložil jurja v EBT in ven grem pri milijonu:
http://www.elontwitter.net/
Loterija jebiga.
Kolk te rugpullovce stane razvoj teh NFT-jev? 100 dolarjev? Več?
Quack !
Mato989 ::
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kripto ::
Orkestrirana pumpa BTC-ja velikih ni prepričala RETAIL ribic da bi zagrizle...
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
residual ::
Ne morem verjet kaka manipulacija. Ne , ne govorim za politiko, sem obljubil, da ne bom. Govorim o kriptu, tist twitter racun,ki sem ga omenil veckrat, vse kar je napisal v zadnjih dneh, vse je potem btc naredil obratno. Zdej ne vem, ali je res tako mocno nakljucje ali pa algoritem spremlja te najbolj spremljane influencerje. Ne vem.
PersonaRuda je izjavil:
res je, vse v rdecem, doge zdaj minus 20 procentov jaz pa nic doge coinov
to ti je psihologija, ko ful zraste, folk bi rad su notri, ko pa pade ful, pa bi vsi prodal, zanimivo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()
miha98 ::
Prišlo je obdobje, ko je dolar zelo zelo zelo zaželen.
Money is mindset!
In ke si naj jaz začnem z dolari? Evreke rabim in nič drugega...
Money is mindset!
merlin2 ::
Kdor si bo informacijo vzel si jo bo ...
Stellar in nova globalna borza.
BTC, ETH ... bosta asimilirana v ISO20022 okolje..
Raziščite Stellar, raziščite Lobstr wallet. - Nova borza v novem QFS.
Raziščite BRICS in raziščite prehod Rublja na zlato podlago...
https://twitter.com/GoldTelegraph_/stat...
ISO20022
Stellar in nova globalna borza.
BTC, ETH ... bosta asimilirana v ISO20022 okolje..
Raziščite Stellar, raziščite Lobstr wallet. - Nova borza v novem QFS.
Raziščite BRICS in raziščite prehod Rublja na zlato podlago...
https://twitter.com/GoldTelegraph_/stat...
ISO20022
merlin2 ::
Kdor si bo unformacijo vzel, si jo bo ... -2-
" / Mark Hayes
Russia urges allies to dump dollar and euro in trade
April 25, 2022
Moscow has called on trading partners to switch to national currencies
Russia should increase settlements in national currencies with partner countries, Denis Manturov, head of the Russian Ministry of Industry and Trade, said at the plenary session of the Innoprom international exhibition in Uzbekistan on Monday.
He was addressing countries within the Eurasian Economic Union (EAEU), BRICS and the Shanghai Cooperation Organisation (SCO), of which Russia is a member.
According to the minister, in 2021, the growth of Russia's trade turnover with partners within these associations amounted to about 38%, while together these unions make up roughly half of the global economy. According to Manturov, the future of their successful cooperation depends on how fast Russia's partners move away from the US dollar and the euro toward national currencies in mutual settlements.
"What is happening today in the global economy and in the world gives us a hint about how we need to rebuild our logistics, industrial cooperation, in what directions we can develop our economies. This [is] de-dollarization, and now we have added de-euroization, that is, the transition to our own currencies in order to be as independent as possible in terms of mutual settlements," Manturov said.
READ MORE: Sanctions push BRICS states towards closer ties - Moscow
The minister added that Western Europe and the US are now experiencing hyperinflation, which "affects the development of industrial sectors and the economy as a whole." And reorienting cooperation within alliances which do not include the EU and the US to national currencies will give Russia's partners maximum independence in the development of joint projects, he added.
For more stories on economy & finance visit RT's business section"
Kdor si bo informacijo vzel, si jo bo ... -3-
http://www.cbdc-tokens.org/
STELLAR-CBDC
Growing
and Into
Reality
The purpose of CBDCs is to trigger greater economic growth and innovation in the economy by providing a safe, secure and instant way to transact. Central banks can digitize their fiat currencies on the Stellar network by issuing digital assets that mirror the equal value of each issued currency.
Learn More
About
This is an informative website about Stellar CBDC and ISO 20022
" / Mark Hayes
Russia urges allies to dump dollar and euro in trade
April 25, 2022
Moscow has called on trading partners to switch to national currencies
Russia should increase settlements in national currencies with partner countries, Denis Manturov, head of the Russian Ministry of Industry and Trade, said at the plenary session of the Innoprom international exhibition in Uzbekistan on Monday.
He was addressing countries within the Eurasian Economic Union (EAEU), BRICS and the Shanghai Cooperation Organisation (SCO), of which Russia is a member.
According to the minister, in 2021, the growth of Russia's trade turnover with partners within these associations amounted to about 38%, while together these unions make up roughly half of the global economy. According to Manturov, the future of their successful cooperation depends on how fast Russia's partners move away from the US dollar and the euro toward national currencies in mutual settlements.
"What is happening today in the global economy and in the world gives us a hint about how we need to rebuild our logistics, industrial cooperation, in what directions we can develop our economies. This [is] de-dollarization, and now we have added de-euroization, that is, the transition to our own currencies in order to be as independent as possible in terms of mutual settlements," Manturov said.
READ MORE: Sanctions push BRICS states towards closer ties - Moscow
The minister added that Western Europe and the US are now experiencing hyperinflation, which "affects the development of industrial sectors and the economy as a whole." And reorienting cooperation within alliances which do not include the EU and the US to national currencies will give Russia's partners maximum independence in the development of joint projects, he added.
For more stories on economy & finance visit RT's business section"
Kdor si bo informacijo vzel, si jo bo ... -3-
http://www.cbdc-tokens.org/
STELLAR-CBDC
Growing
and Into
Reality
The purpose of CBDCs is to trigger greater economic growth and innovation in the economy by providing a safe, secure and instant way to transact. Central banks can digitize their fiat currencies on the Stellar network by issuing digital assets that mirror the equal value of each issued currency.
Learn More
About
This is an informative website about Stellar CBDC and ISO 20022
Zgodovina sprememb…
- spremenil: merlin2 ()
Money is mindset!
Tukaj se vedno pogovarjamo v dolarjih
Money is mindset!
val46 ::
Money is mindset!
Ma v bistvu ja se, sam ne ti...ti že pol leta nabijaš sam kako retail ribice zagrizejo ob nakupu velikih! Nobene pametne izjave iz tvoje strani, čeprav imaš nick, kot da si največji poznavalec kripto scene v sloveniji
Bolt ::
To se ti pogovarjaš in še par pacientov, ki nimate pojma in vas nobeden ne jebe!
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
To se ti pogovarjaš in še par pacientov, ki nimate pojma in vas nobeden ne jebe!
Lej, če si slabo spal ali popušil evre ti nismo ostali krivi Ko se tu pogovarjamo o ceni BTC je cena že od nekdaj vedno izražena v USD. Zakaj? Najverjetneje zato, ker se je tako tudi začelo. BTC se je najprej prodajal za USD. Poleg tega je USD še vedno globalna valuta. Noben ti pa ne preprečuje, da ti izražaš ceno v EUR.
Ker nimamo pojma bomo zelo veseli, da nas ti kaj naućiš
Money is mindset!
Ko se tu pogovarjamo o ceni BTC je cena že od nekdaj vedno izražena v USD.
Zato pa si globalni revež v denarnici in v glavi
Tebi ni pomoči, te ni mogoče kaj naučit. Si že večkrat dokazal Bolje da se primeš kakšnega drugega dela.
Mogoče rudarjenje v Trbovljah
afna Kripto ROLF kakšen nick
Tebi ni pomoči, te ni mogoče kaj naučit. Si že večkrat dokazal Bolje da se primeš kakšnega drugega dela.
Če to piše socialc, ki kupuje avto za 5000 EUR na 36 mesečni kredit potem je to definitivno kompliment Kako bo šele hudo, ko ti bodo šli vsi shitcoini 90% dol
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
Če to piše socialc, ki kupuje avto za 5000 EUR na 36 mesečni kredit potem je to definitivno kompliment Kako bo šele hudo, ko ti bodo šli vsi shitcoini 90% dol
Kako to misls 90% dol ce so nekateri moji ze 80-95% dol? :')
Če gre BTC dol v rang 10-20k USD ali še nižje lahko pričakuješ, da bodo šli ostali dol z lahkoto 90% še nižje od tu kjer so. To so tiste variante 0,00001 ipd. samo ničle se bodo dodajale pred 1. Strah prevladuje. Vse kar se dogaja trgu VP, delnic ima potencialen vpliv tudi na kripto trg.
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
Če gre BTC dol v rang 10-20k USD ali še nižje lahko pričakuješ, da bodo šli ostali dol z lahkoto 90% še nižje od tu kjer so. To so tiste variante 0,00001 ipd. samo ničle se bodo dodajale pred 1. Strah prevladuje. Vse kar se dogaja trgu VP, delnic ima potencialen vpliv tudi na kripto trg.
BTC pod 20k definitiuno nebo padu :) Se nikol ni padu pod prejsni ath tkoda tut zdej nebo.. do kksne 24-28k mogoce nizi pa ne.. za shitcoine mi je pa vseen nimam neki velike bage.. itak so ze zdej na par 10$ tkoda tut ce grejo na nulo mi je vseen
BTC pod 20k definitiuno nebo padu :) Se nikol ni padu pod prejsni ath tkoda tut zdej nebo.. do kksne 24-28k mogoce nizi pa ne.. za shitcoine mi je pa vseen nimam neki velike bage.. itak so ze zdej na par 10$ tkoda tut ce grejo na nulo mi je vseen
OK
Money is mindset!
Ahahaha. Res si božček ne samo v glavo še kam drugam. A res nimaš kaj drugega kot se spuščat na tak nizek nivo. Če že preverjaš moj profil potem vsaj preberi kot je treba.
bdw
Nisem kupoval avto za 5000 ampak mi je samo toliko manjkalo. Sedaj vem zakaj si revež - zato ker si nepismen. Sem pa prodal ene par šikojnov in ni bilo potrebe po kreditu. S šitkojni sem zaslužil tolk ko ti v celem lajfu nisi videl keša tako da sinko boš moral še mal žgančkov pojest, da boš prišel na moj nivo dragi moj socialko.
Ahahaha. Res si božček ne samo v glavo še kam drugam. A res nimaš kaj drugega kot se spuščat na tak nizek nivo. Če že preverjaš moj profil potem vsaj preberi kot je treba.
bdw
Nisem kupoval avto za 5000 ampak mi je samo toliko manjkalo. Sedaj vem zakaj si revež - zato ker si nepismen. Sem pa prodal ene par šikojnov in ni bilo potrebe po kreditu. S šitkojni sem zaslužil tolk ko ti v celem lajfu nisi videl keša tako da sinko boš moral še mal žgančkov pojest, da boš prišel na moj nivo dragi moj socialko.
Seveda, seveda oprosti, sem mislil da si socialc, ki kupuje avto za 5 jurčkov na kredit na 36 obrokov. V bistvu si bogataš, ki je Imel že 95k EUR za nov avto pa ti je zmanjkalo tistih 5 jurčkov... Poznam take, ki se jim je to zgodilo. Zoprna situacija. Oprosti še enkrat. Res sem se spustil na prenizek nivo, priznam. Verjamem, da si zaslužil najmanj milijon EUR.
Money is mindset!
bdw
Seveda, seveda oprosti, sem mislil da si socialc, ki kupuje avto za 5 jurčkov na kredit na 36 obrokov. V bistvu si bogataš, ki je Imel že 95k EUR za nov avto pa ti je zmanjkalo tistih 5 jurčkov... Poznam take, ki se jim je to zgodilo. Zoprna situacija. Oprosti še enkrat. Res sem se spustil na prenizek nivo, priznam. Verjamem, da si zaslužil najmanj milijon EUR.
LOL
Kaj ti ni jasno. Zmanjkalo mi je 5k za ventilčke za lambota.
A je si glup. Nč čudnega da nimaš za burek
bdw
LOL
Kaj ti ni jasno. Zmanjkalo mi je 5k za ventilčke za lambota.
A je si glup. Nč čudnega da nimaš za burek
Sem se ti opravičil. Ti si pa še kar nesramen. Jaz in ostali pacienti, ki nimamo za burek ti verjamemo, da si bogataš, služiš mastne denarce v kripto in obvladaš trgovanje.
Money is mindset!
A mi lahko kdo naredi uslugo, ker ne vem , koga in kje bi vprasal, ce kdo ve. Kako narava ve, koliko fantkov in punc se rodi v svetu, v razlicnih drzavah, tako, da narava vedno "zrihta", da je na konc priblizno 50 procentov moskih in 50 procentov zensk? Sem gledal podatke za svet in je skoraj tocno 50/50. Ce pa noben ne ve, ce bi kdo naredil uslugo in odprl temo?
cptrelentes ::
Če kdo še holda APE čestitke. Pazljivo 30-ega popoldan, ko bo se APE porabljal za nakup Landa.
PrihajaNodi ::
Ena zanimiva zgodba. Uspelo mi je napadalcu zamrzniti 4 miljone usdt:) No to je najverjetne njegov glavni naslov.Podrobnosti bodo znane ali pa ne:)
Se popravljam glavni ima 4.3 miljone.
Warning! Error encountered during contract execution [Reverted]
ERC-20 Token Transfer Error (Unable to locate corresponding Transfer Event Logs), Check with Sender.
Se popravljam glavni ima 4.3 miljone.
Warning! Error encountered during contract execution [Reverted]
ERC-20 Token Transfer Error (Unable to locate corresponding Transfer Event Logs), Check with Sender.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()