» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
978 / 1556
»»

Jagdpanter ::

Za probat bi mogoče blo, ker folk nasede na tako, že itak sem se pri shibi nasral, da nisem vzel, bi jurja not dal pismo, pa bi bil rešen muk Sizifovih...

FireSnack ::

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Nevem. Jaz sem vrgel včeraj 5k not pa da vidimo.

Je kak razlog?

Malo se gremo igrat. Pa da iz 5 naredim x20 grem takoj v salon po športni avtomobil.
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: vaščan ()

Pa veš, kaj je finta, da vsi rečejo pismo, te more gnar tišat, da si greš športaka kupit. Ironija pa je, da imajo rabljeni športni avtomobili višje cene, kakor novi, še posebej, če vzameš limited edition...

Se pravi, da je supercar dobra investicija.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Ne bos rabil.

Ze zdaj ima 10x previsok mc
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PrihajaNodi ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne bos rabil.

Razen ce ne bo listan na coinbase binance
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne bos rabil.

Folk je že sit, cuckov, to je problem...

Prebranac ::

23.2 sem nekje zasledil da bi mogoče binance listale. Obvestijo prej svoje kupce anonimno, da si lahko nabavijo vnaprej, potem pa dumpajo ko vi kupujete. 20% vseh dogelonov na binance.

Zgodovina sprememb…

Eno gnilo shibo bi potrebovali, samo ne reciklirano, nekaj novega, ki bi bilo must have, kakr včasih figendspinner...

Realno je dogelon kar visoko mogoče pa folk upa na shibo v2.0
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jagdpanter je izjavil:

Eno gnilo shibo bi potrebovali, samo ne reciklirano, nekaj novega, ki bi bilo must have, kakr včasih figendspinner...

Mogoce zna to letet. Beta verzija kmalu.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Prizadeto je dovolj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Evo, kaj vidim, ko pogledam coine, ki bi jih rad kupil.

Merlak uziva s temi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dip je treba kupit, zapomnite si, hudič stalno pride v obliki tistega, kar si najbolj želiš...

v obliki zelenih sveč :D

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

A potem smo zdej uradno spet v divjem bullmarketu naprej, ker je tesla povedala, da ima 2mlrd$ bitkojnov?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Smo bili sploh uradno v pravem bullu?

Ni še bilo vročice noči.

Zgodovina sprememb…

Jagdpanter je izjavil:

Ni še bilo vročice noči.

Bomo videli. Avtist spet premika meje zakona. Upam, da gre v zapor. Z drugimi finančnimi instrumenti na borzi ne bi mogel tako manipulirati.

Meni se zdi, da je bil uraden bull market aprila, ko je vsak memecoin naredil x100 v enem dnevu.
Ne odgovarjam na DM.

Zna bit, meni je itak žal, da se nisem lozal, oz pretopil vse komplet v BTC, s tem bom moral živeti, do smrti...

Prebranac je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Ni še bilo vročice noči.

Bomo videli. Avtist spet premika meje zakona. Upam, da gre v zapor. Z drugimi finančnimi instrumenti na borzi ne bi mogel tako manipulirati.

Ta avtist, je, dejansko tako avtističen, da misli, da s tem, komu uslugo dela...

Zgodovina sprememb…

bajsibajsi ::

FireSnack je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Nevem. Jaz sem vrgel včeraj 5k not pa da vidimo.

Je kak razlog?

Malo se gremo igrat. Pa da iz 5 naredim x20 grem takoj v salon po športni avtomobil.

Povej potem tudi kdaj je potrebno ELON-a prodati. :)

Ko prebije 44 je naslednji nivo 70k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnack ::

Tako nekako gre: 44k, 68k, 100k
To je to zaenkrat za kar sem 100% da bo v 2022. Vse kar je več pa bo samo še bonus.
Preprodajalec NFT umetnin

FireSnack je izjavil:

Tako nekako gre: 44k, 68k, 100k
To je to zaenkrat za kar sem 100% da bo v 2022. Vse kar je več pa bo samo še bonus.

Potem pa all in. Slp pa raste:)).
Ljubavni napoj.

Vse raste
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sem sel malo brat moj comment history in sem ugotovil, da falim skoraj 85% vseh callov lol.
Ne odgovarjam na DM.

Od prvih 12 gainerjev na binance imam 4 svoje:)). Sraje pa tako.
1k v plusu. Če zdrži do jutra bom prešeren.

WhiteAngel ::

IgorCardanof je izjavil:

Sem sel malo brat moj comment history in sem ugotovil, da falim skoraj 85% vseh callov lol.

Saj ni težko. Ko se ti zdi poceni, dokupiš. Ko rabiš keš za izplačat, prodaš. Kapital se bo še dolgo časa selil v kripto, tako da je to optimalna strategija, če nimaš steklene kugle.

hator ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Sem že skoraj kupil.;((
https://gemprotocol.io/tokens/0x044727e...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hator ()

Evo 70 k je tu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Slp ljubavni napoj pumpa. Nova šiba?

Zgodovina sprememb…

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kolega imel 100k v shibu, me en teden nazaj sprasuje kaj naj naredi in ce ima se potencial. Sem mu rekel, da je s shibo konec in da naj raj vse proda.

Mi ne pise ravno lepih smsov vcer in dans ...
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Kolega imel 100k v shibu, me en teden nazaj sprasuje kaj naj naredi in ce ima se potencial. Sem mu rekel, da je s shibo konec in da naj raj vse proda.

Mi ne pise ravno lepih smsov vcer in dans ...

Dober prijatlj si

Kolega bi si lahko danes kupil garsonjero v Ljublajni
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

vaščan ::

Čakam pullback btcja kakšen retest na dnevnem takrat dokupim še kakšen alt v pumpe ne mečem več dnarja. Me je izučilo

Kaj pa bos kupil?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hator je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Sem že skoraj kupil.;((
https://gemprotocol.io/tokens/0x044727e...

Fake news?

Kitty inu niti ni na seznamu rug checkerja, tudi na spletni strani kitty inu ni nic videti. Samo certik.

Ne vem kje si to nasel :)

Btw verasity ima večji dnevni volumen, kot ima mc wtf haha
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

Kripto ::

Za mlade, tiktokerje...so prihodnost pasja in mačja legla...dogie inu, kitty inu coins ipd. kjer se dela 500x, 1000x in še več. BTC, ETH sploh nista na njihovem radarju. Tako mi pravijo sodelavci, znanci...ki imajo otroke.
Wealth is mindset!

Blue30 ::

Kripto je izjavil:

Za mlade, tiktokerje...so prihodnost pasja in mačja legla...dogie inu, kitty inu coins ipd. kjer se dela 500x, 1000x in še več. BTC, ETH sploh nista na njihovem radarju. Tako mi pravijo sodelavci, znanci...ki imajo otroke.

Torej je treba spremljat tiktok za namige? Malo smo prestari za TT, se mi zdi :D

Kaj to zdej neki pada...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

segedinar ::

a lahko vsak napiše katere coine ima kaj v svoje portfoliu?
Kaj kej držite tule slo-techovci? ;)

Blue30 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Torej je treba spremljat tiktok za namige? Malo smo prestari za TT, se mi zdi :D

Ja lej njim je pomembno, da vržejo notri 10-50, 100 ali morda nekaj 100 EUR in postanejo miljonarji, miljaderji... Jih niti malo ne zanima mučenje z nekimi satoshiji, da bodo naredili jurja ali dva. Veliki denarji jih zanimajo. To vem, ker se pogovarjamo s sodelavci, znanci.. kako razmišljajo njihovi otroci. Večina jih razmišlja podobno.
Wealth is mindset!

Kaj pa kupujejo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

segedinar je izjavil:

Ne smem, me bo nodi spet obtožil da sem scammer :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Haha je treba slediti novim trendom in prodajati ko je x10. Mislim, da je celo tukaj bla postana analiza, da se v večini primerov zgodi velik dump, ko se doseze x10.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Shiba inu je bla x10 pa potem x 100 pa potem x1000
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa kupujejo?

Tega ne vem, ker nisem spraševal podrobnosti. Vprašanje če tudi njihovi starši sploh vejo kaj kupujejo :)) Vem pa samo to, ko kakšen od njih svojemu otroku omeni, če je kupil tudi kaj BTC ali ETH se jim samo smejijo in dobijo odgovor "dej oči nimaš pojma" :)) Sodelavec pri 50ih pred kratkim kupil BTC, ETH...njegova otroka pri 15 in 20 se mu smejita, kupujeta čisto druge zadeve, verjetno to kar se po tiktoku oz. med mladimi zdi aktualno. To pomeni, da se market spreminja, se pomlajuje in mladi imajo fokus na čisto druge kriptovalute, kovance, žetone...Briga njih za BTC. Pogledajo ceno BTC in jih niti malo ne zanima. BTC, ETH sta za njih nekaj kar so že zamudili. Vejo, da to obstaja, ampak jih ne zanima. Zanimajo jih zadeve, ki imajo ceno 0,00001 in morda še kakšno ničlo več, pa da zraste in odbije nekaj ničel. To je treba razumet, je treba razumet trg, marketing, razpoloženje in razmišljanje itd. Njim je toliko jasno, da bitcoin ne bo kar tako naredil niti 10x, tam kjer dajo 10, 20, 50, 100, nekaj 100 EUR pa je potencial za 1000x ali nekaj 1000x in je logično, da jim je to prva izbira. Uporabnost, tehnologija jih ne zanima.
Wealth is mindset!

ViperR ::

Robinhood wallet ima ze cez 130k bitcoinov, tko, da te teorije, da raja ne kupuje bitcoina, so cist mimo.

Razne zgodbice, kaj kupujejo 15(??) letniki so pa tud cist fail.

chrush ::

segedinar je izjavil:

CRO v večini (75% portfolija)
AI
IQ
QI
MC

Razen CROja vse v minusu. Sem pa začel v novembru 21.

Blue30 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Shiba inu je bla x10 pa potem x 100 pa potem x1000

Shiba je nekaj drugega, kot razni flokiji...dejansko ima svoj DEX in verjetno je pri vsakem upgradeu/uporabnosti zrastla. smo zamudili, ker smo se bolj posvečali raznim fakin staking rešitvam in podobnim "problemom", ker pač smo tu zaradi tehnologije, pa to...mislim, da bo potrebno razmišljat kot "smrkavci" :D

Najprej penzija, potem pa se idi tehnologijo in daj v chainlink, avax, dot, ado in podobne možne zgodbe o uspehu. Do takrat pa raskiraj 10 jurčkov in daj 300 usd v vsak najhujši šitkojn :))

+ nekaj je še: scared money makes no money.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blue30 ()
««
978 / 1556
»»