Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
hdx ::
So se kripto guruji na twitterju in YT že skril v luknje? Ko so vsi govorili o 100K BTCju do konca leta, sem lepo prodal ves ETH (4100 USD) in končal sezono. Ne rabiš TA, samo idiotom moraš sledit.
This is your last chance to buy cheap bitcoin
This is last shakeout
this is last dip
lolol
This is last shakeout
this is last dip
lolol
Prebranac ::
So se kripto guruji na twitterju in YT že skril v luknje? Ko so vsi govorili o 100K BTCju do konca leta, sem lepo prodal ves ETH (4100 USD) in končal sezono. Ne rabiš TA, samo idiotom moraš sledit.
This is last shakeout
this is last dip
lolol
Res je. Temu se reče, ko je toksičen optimizem in histerija. Čestitam za dobiček. Jaz sem se pa pustil zavest žal. Sem bil sprva proti bulu, vendar me je nekako komentiranje tukaj pritegnilo. Aem na minimalnem minusu sedaj ko pada, morda prodam...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()
Bruse/LJ_Lee ::
My english its wandorful! Like this bear market! Yea, it is.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bruse/LJ_Lee ()
Jerry000 ::
Seveda tud js nisem prodal, mi je konkretno žal (spet). Ampak nekako me ma da bi tokrat prodal vse, bolje nekaj na računu kot nič? Tole če se bo nadaljevalo ne bo dobro (za mojo situacijo). Je še kdo ki razmišlja prodat?
zakaj ni nobene Gurl na slotech url . Al sam men tko zdi? No, sej jih je par, ampak to ni niti procent pomoje, ali pa se bolj po tihem skrivajo, ker nimajo kej za povedat, v svetu racunalnicarjev?
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
PacificBlue je izjavil:
Seveda tud js nisem prodal, mi je konkretno žal (spet). Ampak nekako me ma da bi tokrat prodal vse, bolje nekaj na računu kot nič? Tole če se bo nadaljevalo ne bo dobro (za mojo situacijo). Je še kdo ki razmišlja prodat?
Če bi rad futral kite..sell:)
Če bi rad imel minus in nič za položnice hodl.
V ponedeljek pa spet na karitas..z lambotom v zepu. Dacia 2004. Raje sem revež kot pa da futram kite.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()
49106 ::
Bog se vas usmili, če ste vložili denar za položnice.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
PacificBlue je izjavil:
Eni izgleda so, glede na grenke komentarje;)
Saj pravim, raje sem revež, kot da zabijam keš za kite. Če človek nima nič, ne bo dal nič. Se imam lepo.
PacificBlue je izjavil:
Vseen mi je za kite in za ribe, gledam nase :) Pač imam situacijo ko sem itak spet predolgo čakal z optimizmom in je vse skup padlo. Pobralo se mogoče ne bo hitro al pa se bo. Cene stanovanj grejo gor, kripte pa dol, in glede na to da imam željo letos kaj kupiti, si ne morem privoščit imet manj denarja na portfolio, toliko kot je, je dovolj. Seveda je pa lahko boljše ampak to pa noben ne ve kdaj, vsi pa vemo da tonemo dol, no, vsaj vidno je :)
Bog se vas usmili, če ste vložili denar za položnice.
Ne ne, tko hudo ni, je denar za položnice, kripto so le dodatek k kreditu, da sploh lahko kaj kupim, ker še kredit ne dobim tolk se je dvignala cena nepremičnin (no, niti nočem se 100% zakreditirat in ne živeti)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
PrihajaNodi ::
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
Ne vem kaj se tolk pritozujete, sej je Francis iz thecryptosniper ze zdavnaj opozoril, konec prejsnega leta, da btc ne zgleda dobr in da je vec verjetnosti za navzdol. Zdaj pa kao preseneceni?
Vsakič ko še bolj pade se narod tolaži, da pa saj smo še vedno v plusu. Ko bo 8000 btc bodo rekli, saj si še vedno v plusu v primerjavi z 2011. Inflacija ti več poje itd...ne se fapat. Realnost je, da vas obirajo kiti. Vi jim pa plačujete jahte.
Dokler ne prodas ne izgubis. 1 btc bo vedno 1 btc.
Ne ne, tko hudo ni, je denar za položnice, kripto so le dodatek k kreditu, da sploh lahko kaj kupim, ker še kredit ne dobim tolk se je dvignala cena nepremičnin (no, niti nočem se 100% zakreditirat in ne živeti)
Ej oprosti mi ampak ali si res mislil da se gre na 100k? Vsi indeksi so bili totalno pregreti ze vec mesecev in ti gres kupovat na tisti spici zgoraj? Vzemi kot solo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Kripto mesi ::
Ste pa res zabiti. Kako lahko sploh poslušate in se spuščate v debato z raznoraznimi troli ala Tezos, SeniorDev, kripto mesije in ronalde, kamikaze, hudičke, brusleeje, da ne govorim o zblojencih ala nodi, aquafrendi, upam da ste se vsi našli, se oproščam če sem koga pozabil ali dvakrat omenil, ki so že večkrat dokazali da nimajo pojma se iz dneva v dan preobražajo iz enega imena v drugega. Moraš pa bit res idiot da pričakuješ da se bo situacija izpred parih let ali parih minut ponovila. To je samo ugibanje ki kaže da dotični nima 5 pik. Greš brat temo par mesecev nazaj ti je lahko takoj vse jasno kakšni pacienti se oglašajo v tej temi.
Samo ne razumem kako lahko ta tema še obstaja glede na to da se druge bolj pametne zapirajo brez razloga.
Pozdrav mandeljc, so te zopet spustili z zaprtega oddelka?
PacificBlue ::
Ej oprosti mi ampak ali si res mislil da se gre na 100k? Vsi indeksi so bili totalno pregreti ze vec mesecev in ti gres kupovat na tisti spici zgoraj? Vzemi kot solo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
DarwiN ::
V primeru likvidacije pa štrik ali zvonik?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Buggy ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj pa ce se gre na 10k
a ti se se vedno isces, brez neke vizije, navkljub failov, ki si jih ko bajagi predvidel
Januar je. Kripto zima se je zacela. Koliko bo to trajalo? Eni pravijo, da kar celo leto? Huh, kdo bo cakal eno leto? Pravijo, da imajo medvedi pozimi zimsko spanje. Ne bi rekel. Se mi zdi, da so medvedi zelo aktivni zdaj, januarja, sred zime. Kaj naj? Gledam, kako snezinke padajo in se topijo v vodo? Ali pa naj se pritozujem nad stanjem? Taka snezinkica pa spet nisem.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj pa ce se gre na 10k
a ti se se vedno isces, brez neke vizije, navkljub failov, ki si jih ko bajagi predvidel
Sem ze napisal da sem dlje casa v fiatu. Sem pa dalec od penzije. 10-50% profit me ne gane ce lahko spusim 80%. Hvala za skrb.
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
Januar je. Kripto zima se je zacela. Koliko bo to trajalo? Eni pravijo, da kar celo leto? Huh, kdo bo cakal eno leto? Pravijo, da imajo medvedi pozimi zimsko spanje. Ne bi rekel. Se mi zdi, da so medvedi zelo aktivni zdaj, januarja, sred zime. Kaj naj? Gledam, kako snezinke padajo in se topijo v vodo? Ali pa naj se pritozujem nad stanjem? Taka snezinkica pa spet nisem.
Moje sozalje. Elektrika pa energenti grejo pa se kar gor, samo btc dol.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Nodi ti profita nikoli ne bos imel, ker imas zgreseno percepcijo in premal jajc.
Si pa upas napovedovat stvari to pa...taki ste najbolj groteskni!
Si pa upas napovedovat stvari to pa...taki ste najbolj groteskni!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Nodi ti profita nikoli ne bos nikoli imel, ker imas zgreseno percepcijo in premal jajc
A je depra vn udarla?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ok. Hvala, bom naslednjic tvoje nasvete bral. Sem se nekaj naucil od tistega leta 2017-2018. Hitro lahko pade. Sedaj smo v fazi zanikanja. Potem pride se kak bull trap...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PacificBlue je izjavil:
Če bi rad imel minus in nič za položnice hodl.
V ponedeljek pa spet na karitas..z lambotom v zepu. Dacia 2004. Raje sem revež kot pa da futram kite.
PrihajaNodi je izjavil:
Ok. Hvala, bom naslednjic tvoje nasvete bral. Sem se nekaj naucil od tistega leta 2017-2018. Hitro lahko pade. Sedaj smo v fazi zanikanja. Potem pride se kak bull trap...
Za razliko od tebe se jaz ne pretvarjam, da sem crypto Nostradamus, za kar se imas ti. Sem pasivni sopotnik crypto scene, ki se mi zdi zanimiva kot igra s stalisca spekulacije in interesantna glede prihodnosti. Najdi in odloci se!
This is last shakeout
this is last dip
lolol
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
This is last shakeout
this is last dip
lolol
Institucije pa ja ne bodo prodajale
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
vrunc ::
Dokler bodo LP dosti visoki bo vedno dobiček :) Nekaj malega prodajaš sproti, ostalo ko spet zraste...
Mato989 ::
kaki noob paničarji ste vsi skupaj
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
chrush ::
Dobro jutro. Rad bi se vsem strokovnjakom v tej temi zahvalil za čudovite nasvete. Sprva sem to temo zgolj prebiral in v novembru tudi sam skočil na ta vlak. Ker ste mi lepo svetovali, kje najbolj zaščititi svoj denar pred inflacijo, sem ga dal v Btc in Eth. In danes zjutraj prav z veseljem pogledam, kako zaščiten -po vaše- fiat imam. V bull trendu -50%. Kaj bi šele bilo v bearu?
Jaz bedak pa sem zraven crypta kupil še zlato, ki ne more konkurirati z inflacijo in mi je v tem času prineslo slabih 15%. Kupil sem tudi dve nepremičnini (gozd), ki jih še niti prav koristiti nisem začel, pa cena že raste. Tudi v forexu se še kar mučim in delam plus na mesečni ravni.
Kot kaže, bom moral vse prodati in ves kapital zariniti v Btc in Eth, saj je to edino dobro naložen denar. Zakaj? Ker te zaščiti pred inflacijo in najpomembnejše: je decentraliziran.
Za vse tiste, ki še ne veste, kaj izraz pomeni - dovolj je zaslužilo 0,5% ljudi, dajte še nam - novim 0,5%. Ali po kmečko - isto sranje, drugo pakiranje.
Zdaj pa grem v zasluženo penzijo - invalidsko. Roger and out.
Jaz bedak pa sem zraven crypta kupil še zlato, ki ne more konkurirati z inflacijo in mi je v tem času prineslo slabih 15%. Kupil sem tudi dve nepremičnini (gozd), ki jih še niti prav koristiti nisem začel, pa cena že raste. Tudi v forexu se še kar mučim in delam plus na mesečni ravni.
Kot kaže, bom moral vse prodati in ves kapital zariniti v Btc in Eth, saj je to edino dobro naložen denar. Zakaj? Ker te zaščiti pred inflacijo in najpomembnejše: je decentraliziran.
Za vse tiste, ki še ne veste, kaj izraz pomeni - dovolj je zaslužilo 0,5% ljudi, dajte še nam - novim 0,5%. Ali po kmečko - isto sranje, drugo pakiranje.
Mato989 ::
Dobro jutro. Rad bi se vsem strokovnjakom v tej temi zahvalil za čudovite nasvete. Sprva sem to temo zgolj prebiral in v novembru tudi sam skočil na ta vlak. Ker ste mi lepo svetovali, kje najbolj zaščititi svoj denar pred inflacijo, sem ga dal v Btc in Eth. In danes zjutraj prav z veseljem pogledam, kako zaščiten -po vaše- fiat imam. V bull trendu -50%. Kaj bi šele bilo v bearu?
Če si poslušal kogarkoli tu gori in vložil PO TEM ko je šlo x10 ali več si zaslužiš kaj se ti je zgodilo, še bolj če boš to zdaj prodal namesto uporabil strategijo DCA (google)
Če si pa vložil denar ki ga rabiš čez x dni ali mesecev si pa legenda.
over and out indeed!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Se na tej tocki ze vstopa ali bo slo se dol?
kdo ve? sicer se par milimetrov manjka za francisov 2. target na total marketcap, ampak sem gledal njegov nov video, kjer pravi, da zarad situacije na svetovnem trgu pricakuje se bolj navzdol za kripto in za delnice. Sicer bodo vmes verjetno odboji, ampak to ne mores vedet, kdaj bo. lahko pa kupujes na breakoutih, ce bodo.
Ceprav men osebno se ne zdi dobra taktika kupovat v bear marketu, a ni boljs mal zamudit pa bit ziher? To lovljenje falling knife se mi ne zdi dobra ideja. Ce se ti res tako mudi in te fomo daje, potem rajs kupuj majhne vlozke, dost manjse kot bi jih sicer. Boljse cakat preobrate trendov, vsaj na urnem grafu, ce ne na dnevnem.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
Ne vem kaj se tolk pritozujete, sej je Francis iz thecryptosniper ze zdavnaj opozoril, konec prejsnega leta, da btc ne zgleda dobr in da je vec verjetnosti za navzdol. Zdaj pa kao preseneceni?
Vsakič ko še bolj pade se narod tolaži, da pa saj smo še vedno v plusu. Ko bo 8000 btc bodo rekli, saj si še vedno v plusu v primerjavi z 2011. Inflacija ti več poje itd...ne se fapat. Realnost je, da vas obirajo kiti. Vi jim pa plačujete jahte.
Dokler ne prodas ne izgubis. 1 btc bo vedno 1 btc.
Ej oprosti ampak...kje sem napisal da sem kaj kupil na spici? Jaz sem od 2016 not, nisem nic kupoval, sam tepem se ker nisem prodal na spico ali vsaj 3dni nazaj
Leko ::
Kripto mesi je izjavil:
Ste pa res zabiti. Kako lahko sploh poslušate in se spuščate v debato z raznoraznimi troli ala Tezos, SeniorDev, kripto mesije in ronalde, kamikaze, hudičke, brusleeje, da ne govorim o zblojencih ala nodi, aquafrendi, upam da ste se vsi našli, se oproščam če sem koga pozabil ali dvakrat omenil, ki so že večkrat dokazali da nimajo pojma se iz dneva v dan preobražajo iz enega imena v drugega. Moraš pa bit res idiot da pričakuješ da se bo situacija izpred parih let ali parih minut ponovila. To je samo ugibanje ki kaže da dotični nima 5 pik. Greš brat temo par mesecev nazaj ti je lahko takoj vse jasno kakšni pacienti se oglašajo v tej temi.
Samo ne razumem kako lahko ta tema še obstaja glede na to da se druge bolj pametne zapirajo brez razloga.
Pozdrav mandeljc, so te zopet spustili z zaprtega oddelka?
Pozdrav Kripto Butelj. Mene so že zdavnaj spustili, tebe so pa obdržali
Ne se brukat pa se prijavi še z drugim imenom če imaš jajca.
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
Ce kdo kritizira nekoga drugega, mu prevzame del karme nase. Ampak to ne velja, v primeru ce kdo sam sebe kritizira.
Samo še tebe in tvojih grafov se je manjkalo. A moraš res vsak teden z drugim imenom tu gor trolat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Leko ()
strawman ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj pa ce se gre na 10k
Sem ze napisal da sem dlje casa v fiatu. Sem pa dalec od penzije. 10-50% profit me ne gane ce lahko spusim 80%. Hvala za skrb.
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
Moje sozalje. Elektrika pa energenti grejo pa se kar gor, samo btc dol.
No vsaj eden, ki me je takrat poslušal in prodal btc pri 58k mislim da. Vsaj iz postov se spomnim. Je bil pa en genij, ki je zmerjal vse povprek, kako trolam in da bo raslo. Bog mu pomagaj, če ni že kaj drugega...zaenkrat ni sluha od njega na forumu.
Ponnedeljek bo pokazal kaj bo. Ce gredo delnice dol potem gre tudi btc
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
CleanPower ::
Vprašanje je samo, kupimo zdaj, ali še čakamo?
Celsius - če hodlaš $400 za 30dni, dobiš 50$ nagrade
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815