» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
947 / 1556
»»

PrihajaNodi ::

skycoin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

strawman ::

PersonaRuda je izjavil:

Tistega pravega alt bull runa še sploh bilo ni. No mogoče ga tudi ne bo. Ampak jaz vseeno upam, da bo. Jaz bom HODL do 2030, če je treba. Do takrat pa po malem dokupovat...

Res ne vem o čem govoriš.. na uč - MANA je imela vrh na x40 od enega leta nazaj, Axie 200x in več, SAND pa x70.

IL_DIAVOLO ::

Ocitno ne veš kaj je alt season.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

scythe ::

Počasi se zgodba iz preteklih let ponavlja, upam da prileti BTC na ene 15-20k$, ETH pa pod 1-1.5k$ :D
X870 | 9700X | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

IL_DIAVOLO je izjavil:

Tebi pa očitno ni jasno zakaj se je alt season iz 2017/18 sploh zgodil, če sedaj zmeraj pričakuješ isto zgodbo.

MaticSLO ::

Namesto "alt bull runa" so NFTji.

Sicer pa tudi altcoini gredo, ampak vecinoma novi coini. V starih je prevec bagholderjev.

strawman je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Tebi pa očitno ni jasno zakaj se je alt season iz 2017/18 sploh zgodil, če sedaj zmeraj pričakuješ isto zgodbo.

Se bo zgodil po mini bearu.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IgorCardanof ::

Ok, Cardano me je razočal, izgubil sem še zadnje peneze v kriptu. Sem mislil, da bo vsaj to trade pri katerem uspem, pa ni. Najprej mi tale fake rally pred enim tedno likvidira short, potem pa ko grem sam long pri 1.5$ ada, me pa tale rally navzdol zlikvidira še v drugo smer.

Fuck this. Zapravil sem vse kar sem naredil v kriptu. Stejkam tistih 5000 ADA, pa da vidmo če bo kdaj kej iz tega, to je pa to.

@strawman, lepo je slišat glas razuma v tej temi. Drugi pa še zmeraj govorijo "wen alz szn".

Čaw, to je pa res to. Nimam interesa bit več v kriptu. Na 1.22 sem imel likvidacijo na cardanotu in šlo je ravno nekaj centov še dol. Ahhh.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi ::

Facebook dev, a ni tebe že likvidiralo lani ko si btc shortal?

Se vidimo 2023, jaz grem sedaj bivšega šefa prosit če me vzame nazaj za manjšo plačo.

Mato989 ::

endelin je izjavil:

Btc iz 70k na 39k. Skoraj prepolovljeno.
In sploh še nismo globoko v bearu!1

Sedaj so druge makroekonomske razmere v svetu kot avgusta ko se je trg pobral.
;((

Pohlep je spet terjal svoje

Pa kaki pohlep? Kaj si v minusu? Če si delaš nekaj narobe

Jaz mam še skoz x5 napram 2017... četudi pade še za 50% sem še skoz x2,5 glede na 2017 ko sem začel + tega da sem izplačal vložek in nekaj plusa, tak da ne razumem kaj jamrate.

Če pa pade 90% od teh cen pa lepo dokupujem DCA...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Blue30 ::

IgorCardanof je izjavil:

Ok, Cardano me je razočal, izgubil sem še zadnje peneze v kriptu. Sem mislil, da bo vsaj to trade pri katerem uspem, pa ni. Najprej mi tale fake rally pred enim tedno likvidira short, potem pa ko grem sam long pri 1.5$ ada, me pa tale rally navzdol zlikvidira še v drugo smer.

Fuck this. Zapravil sem vse kar sem naredil v kriptu. Stejkam tistih 5000 ADA, pa da vidmo če bo kdaj kej iz tega, to je pa to.

@strawman, lepo je slišat glas razuma v tej temi. Drugi pa še zmeraj govorijo "wen alz szn".

Čaw, to je pa res to. Nimam interesa bit več v kriptu. Na 1.22 sem imel likvidacijo na cardanotu in šlo je ravno nekaj centov še dol. Ahhh.

Kaksno likvidacijo na 1.22 ???
Ce si globoko v minusu, pac ne prodas, ampak reces fak det sit, pac se ni izslo in koncano...in pustis, ne pa nastavis, da proda.
Kdaj si sploh zacel s kriptom?

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

https://twitter.com/Fancybirdsio/status...

Tokeni se loadajo, upam da dobim vsaj enega birdieja :)

Eth be nice.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

GupeM ::

Ma tip vas trolla. Jaz sem 2021 začel s kriptom. Tam aprila nekje, pa nisem v minusu. Z nekaterimi žetoni/kovanci sicer sem globoko v minusu, ampak vseskupaj sem pa še vedno v plusu. Je pa res, da večinoma zaradi SOL.

PacificBlue ::

Zdaj je najslabši moment, da karkoli prodaš.

Zakaj? Bitkojn mora bit na taki ceni da si ga vsak lahko privosci, vsaj enega.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

deco16 ::

Če si kupil nižje lahk vedno prodaš in upaš da boš spet kupil nižje :D
Zdej da si delaš zgubo to pa res ne gre ...

BTC 300 usd
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

49106 ::

Pod 200 ne more, thanks to Max Keiser.

Mislim, da bo dno dosegel pri 28-30k, nižje zelo dvomim.

Btc lahko vedno preseneti. Pa tezos še bolj

Inflacija res je sam, se pa draži tud elektrika, ki jo btc rabi, vključiš še več FUD (Rusija, Španija), še kak borzni potop. Pa je btc spet med 5 in 1ok
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

bajsibajsi ::

Danes prodajate ali cakate v upanju, da se krivulja obrne navzgor?

Telbanc ::

PrihajaNodi je izjavil:

Btc lahko vedno preseneti. Pa tezos še bolj

Inflacija res je sam, se pa draži tud elektrika, ki jo btc rabi, vključiš še več FUD (Rusija, Španija), še kak borzni potop. Pa je btc spet med 5 in 1ok

Kriza z Rusijo, obeta se dvig obrestnih mer v Ameriki. Omikron pomeni konec zalivanja z kešom, ki ga bo uaj treba zaslužit. Vse več držav meče polena pod noge BTC...

Game is over, ovce na striženje.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Bruse/LJ_Lee ::

Prebranac je izjavil:

Kitajsko novo leto je.

1. februarja 2022 se zacne novo kitajsko lunarno leto. Zakaj je to pomembno za kripto? Ker je to znan fud iz kripto zgodovine, kjer fudajo, kako bodo vnovcevali pred kitajskim novim letom. :)

Ijus ::

koliko časa bo še trajalo to padanje kripto kovancev oziroma tokenov?
imam šest različnih kovancev ki jih hodlam pa že neki časa samo dol padajo.
sem še vedno v plusu vendar mi je muka in hudo to gledat. hehe, če se tko izrazim.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Btc pod 38 k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ijus je izjavil:

koliko časa bo še trajalo to padanje kripto kovancev oziroma tokenov?
imam šest različnih kovancev ki jih hodlam pa že neki časa samo dol padajo.
sem še vedno v plusu vendar mi je muka in hudo to gledat. hehe, če se tko izrazim.

Nimam kristalne krogle in ne vem. Ampak kot sem ze enkrat prej povedal, dokler je bitcoin pod dnevnimi in tedenskimi moving average crtami 20 in 50 MA, se posebi pa tedenska EMA 21, je vecja verjetnost, da bo padal naprej, dokler ne naredi breakout nad temi crtami. Pa ce bi ugibal, sem ze prej nekaj o tem pisal, halvening leta 2024 nekje, pa ce bi se zgodovina ponovila, bi bitcoin dosegel dno nekje leta 2023. Ampak to je samo v primeru, ce bi se zgodovina ponovila. Ampak kaj ce se ne ponovi?

Zgodovina sprememb…

49106 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Btc pod 38 k

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

PacificBlue je izjavil:

Mislim, da bo dno dosegel pri 28-30k, nižje zelo dvomim.

Se strinjam.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Tudi ce je res bear market, verjetno ne bo slo samo navzdol, ampak bo imel vmes par pumpov navzgor, ki bodo nad 40 procentov rasti verjetno. Ampak to je sklepanje na podlagi zadnjih dveh bear trendov, kjer so bili najmanj trije pumpi v bear marketu in so bili nad 40 procentov rasti. Zadnja 2 bear trenda sta padla vec kot 80 procentov od vrha (btc). Ampak vedno je vprasanje, kaj pa ce je tokrat drugace? Jaz sem mnenja, da bitcoin iz fundamentalnega vidika, trenutno ni tako privlacen kot v letu 2017. Bog ve, kaj elita planira s temi regulacijami in politiko podnebnih sprememb.

Zgodovina sprememb…

kow ::

Tisti, ki so shortali pri 50k.. bodo stavo obrnili, drzi. Pomoje se prej kot pri 30k. Anyway.. bomo zdej nekaj casa brali jokcanje. Sem se pa motil, ni kaj. Premalo sem vnovcil, ko je slo gor ter prehitro sem kupoval ko je slo dol.
Ampak.. saj imamo neskoncno popravcev pri kapitalskih trgih. Igra se nikoli ne konca.

Bruse/LJ_Lee je izjavil:

politiko podnebnih sprememb.

Bitcoin je cez noc postal 10% bolj eko. Ne pozabi, da ce pade cena, pade tudi poraba.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Mato989 ::

Bruse/LJ_Lee je izjavil:

Tudi ce je res bear market, verjetno ne bo slo samo navzdol, ampak bo imel vmes par pumpov navzgor, ki bodo nad 40 procentov rasti verjetno. Ampak to je sklepanje na podlagi zadnjih dveh bear trendov, kjer so bili najmanj trije pumpi v bear marketu in so bili nad 40 procentov rasti. Zadnja 2 bear trenda sta padla vec kot 80 procentov od vrha (btc). Ampak vedno je vprasanje, kaj pa ce je tokrat drugace? Jaz sem mnenja, da bitcoin iz fundamentalnega vidika, trenutno ni tako privlacen kot v letu 2017. Bog ve, kaj elita planira s temi regulacijami in politiko podnebnih sprememb.

Ampak je bolj privlačen kot konec 2018 ali konec 2019... skratka na pamet
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kaj pa vem. Korona ter "unprecedented printing" je ogromno pomagala bullu.

Mato989 je izjavil:

Bruse/LJ_Lee je izjavil:

Ampak je bolj privlačen kot konec 2018 ali konec 2019... skratka na pamet

ne, tudi za leto 2018 in 2019 velja. Oziroma btc je manj privlacen odkar so zaceli napovedovat, da bodo preganjal kriptovalute, ki prevec elektrike porabijo in zarad tega niso okolju prijazne.

kow je izjavil:

Bitcoin je cez noc postal 10% bolj eko. Ne pozabi, da ce pade cena, pade tudi poraba.

A pa je? Rudarji pomoje ne prilagajajo hash rate na ceno dnevno, difficulty se pa na cca. 14 dni spremeni.
Pri dnevnih sprembah porabijo isto elektrike, le prodajo lahko za manj.
Lahko pa da se motim.

hamez66 ::

Lanski profiti na varnem, letos že nekaj izgube. Recimo, da ne bo ful padalo, sem imel še neke buy orderje pri 2875 za eth in 39600 za btc.

strawman je izjavil:

kow je izjavil:

A pa je? Rudarji pomoje ne prilagajajo hash rate na ceno dnevno, difficulty se pa na cca. 14 dni spremeni.
Pri dnevnih sprembah porabijo isto elektrike, le prodajo lahko za manj.
Lahko pa da se motim.

Nisem mislil dobesedno, karikiram -ne prilagajajo dnevno, ampak ce ti nivoji cene vztrajajo tedne/mesece, jim prej ali slej zmanjka casha za vzdrzevanje hashratea.

Nekaj zanimivosti. Sicer to ne bo vsec bullom, ampak ce bi btc res padel 80 procentov, kot prejsnja dva bear marketa, bi padel na priblizno 13700 usd, priblizno. To je od tukaj dodatnih 64 procentov padca. Ampak kot sem ze dejal, se mi ne zdi dobro spekulirat na tak nacin ampak sproti. Je pa res, da je prejsni bear padec bil za nekaj procentov manjsi kot pa predprejsni bear padec. Pa tudi nimamo potrditve, da bo zdaj isto. To je samo ugibanje in spekuliranje. Sem pa povedal ze prej, da je v bear marketu najboljse prodajat na pumpicah, ne pa ko pade. Razen ce naredi breakout. Tokrat je btc dosegel trendlinijo in zacel padat ko kamen.

Zgodovina sprememb…

Aja, pa hashrate na watt raste tudi zaradi manjsih tranzistorjev. Kar pomeni, da "bitcoin porabi za Dansko energije".. bodo lahko kmalu zamenjali za "bitcoin porabi za pol Danske energije".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

spegli ::

Jaz kopujem.

Tokrat se bom vzdržal :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Francisov prvi target na total marketcap je dosezen, ampak ima se enega nizje dol.

Zanimiva razlaga o poanti OHM:

https://twitter.com/cyounessi1/status/1...

Jagdpanter ::

In sem še moral zagonit nekaj keša, v zadnje falling knife, me očitno res dnar tiši , bedak, nikoli me ne izuči. Pameten folk gre iz papirja in digitalnih zapisov v oprijemljive reči, samo butli vreče držimo, HODL do gola kost!

To je lahkonleto ali se vec ta hodl

ni blo fajn gledat ko je xtz padel iz 5 na 0.2

Ker bounce iz 37.100 na 38.600

Ker bounce iz 37.100 na 38.600
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Še malo i penzija.
Preprodajalec NFT umetnin

FireSnack je izjavil:

Še malo i penzija.

kda, ki ni ravno shitcoin, je padel 77 procentov od vrha. In to naj bi bil bull market. Pff

spegli ::

38k je dober za spot.
««
947 / 1556
»»