» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
926 / 1559
»»

DarwiN ::

"The PulseX Sacrifice is creating a set of people that believe freedom of movement and assembly are protected human rights."

LMAO, scam, pri katerem so tarča antivaxxerji?

Podpiram!:))
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

enemon ::

Safemoon v2 se kar dobro drži.

Jagdpanter ::

Kaj zdaj gremo gor ali ja?
Počasi bi lahko, promet je neki bogi.

Prebranac ::

Če bo zalaufal internet v Kazakstanu zna bit preboj navzgor. Večina bitcoina se itak sedaj ne rudari...

IgorCardanof ::

Je to res, da je Bitcoin omrežje dol, ker v Kazahkstanu ne dela internet?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

FireSnack ::

Probaj poslat BTC. Meni ne dela nič, vse je zamrznilo. Jebeš ti tako zlato nove dobe. I am out.
Preprodajalec NFT umetnin

PrimoZ_ ::

Dobr pada.
A se bo ETH obdržal nad 3k?

IL_DIAVOLO ::

Saj je fajn imet velik portfolio, ampak fak ej, dipe kupovat pa je jeba.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PrimoZ_ je izjavil:

Dobr pada.
A se bo ETH obdržal nad 3k?

ETH ne bo zdržal nad 3k. Institucije so tu jasne. Ni dovolj dokazov da gre za revolucionarno zlato nove generacije kot je to znano za BTC. BTC pod 40k nemore padit!

Mana bo poskočila. 55 min nazaj so objavili, da samsung stopa vanjo. Decentraland zgleda bo hype.
https://www.okex.com/academy/en/kazakhs...

Upam da to ni kaka perverzna šala, ki jo ne razumem. Ampak Samsung firma je vstopila v Mano že mislim da 2-3 dni nazaj. Ne nategni se zdaj. Bil je kratek pnd v tem rdečem marketu.
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi ::

Dokupil za 50 usd trona. Kar bo pa bo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IgorCardanof je izjavil:

Upam da to ni kaka perverzna šala, ki jo ne razumem. Ampak Samsung firma je vstopila v Mano že mislim da 2-3 dni nazaj. Ne nategni se zdaj. Bil je kratek pnd v tem rdečem marketu.

Potem pa moja napaka. Amapk novice itak zaostajajo za p n d.

Neon87 ::

Jaz sem kupil 1000GALA

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Neon87 ()

Neon87 je izjavil:

Jaz sem kupil 1000GALA

Pravilno. VCji in founderji potrebujejo exit liquidity. Tokenov imajo še na pretek. Vsak dan 17m novih.
Ne odgovarjam na DM.

41k je prebit. Čaka se 37k.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Edorta ::

Torej, komu se je zameril ETH?

Anney ::

IgorCardanof je izjavil:

Vedno smo zadaj, vse se dogaja prej. Ko prebereš novico si par dni zadaj.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Anney je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Vedno smo zadaj, vse se dogaja prej. Ko prebereš novico si par dni zadaj.

No sej pravim. Jaz sem to novico videl že 2-3 dni nazaj, pa sem bil najbrž itak pozen in so insiderji vedli že 1 teden prej.
Ampak zvedt za novico danes, pa zagotovo ni zgodaj.
Ne odgovarjam na DM.

Congressional subcommittee to examine Bitcoin mining impact

A subcommittee from the United States Congress is planning to examine the impact of Bitcoin mining and cryptocurrencies on the environment. Citing three sources, The Block that The Oversight and Investigations subcommittee of the House Energy and Commerce Committee is tasked with the examination.

Cardano pa spet v največjem minusu iz prve osmerice. Skrajni čas da leti ven, če ga pa držijo taki weakminded loleki.

DeFi je ravno pred vrati, Hoskinson je rekel za božič, da bomo že vsi trejdali sitkojne na cardanotu. Ampka mogoče je mislu ta drugi božič včeraj, tako da smo res blizu temu no.

Pa Hydra. Da ne začnem o Hydri. 1000k transakcij na sekundo za 0 feeja bo na voljo. Ker je to tak super duper sistem. Pa skor je že narejen, zdej zdej konec leta dajo ven.

In vi prodajate Cardano zdaj? Niste ga pa prodajal pri 3$?
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Cardano pa spet v največjem minusu iz prve osmerice. Skrajni čas da leti ven, če ga pa držijo taki weakminded loleki.

DeFi je ravno pred vrati, Hoskinson je rekel za božič, da bomo že vsi trejdali sitkojne na cardanotu. Ampka mogoče je mislu ta drugi božič včeraj, tako da smo res blizu temu no.

Pa Hydra. Da ne začnem o Hydri. 1000k transakcij na sekundo za 0 feeja bo na voljo. Ker je to tak super duper sistem. Pa skor je že narejen, zdej zdej konec leta dajo ven.

Sam si ga lastim še vedno. Dela mi minus. Ne vem no ali ga prodam preden bo pogrom?

miroB ::

Jeffa ne sprašuj ali naj prodaš Cardano, ker vsi vemo, kakšen bo njegov odgovor...
:))

Če si poslušal Hoskinsona dobro veš, da je defi ravno pred vrati. In pa hydra tudi. Pa Etiopijci bodo zdej imeli šolo na cardano blockchainu in bojo svoje zapiske imeli gor prav na blockchainu, ker nimajo za zvezke in se bo tako ohranjalo drevesa. Hkrati pa Charles še hodi po Afriki pa sadi drevesa, da jih je še več.

Ne bi mogel biti bolj bullish na Cardano v prihodnjih mesecih!
Ne odgovarjam na DM.

TheUnderd0g ::

IgorCardanof je izjavil:

Ne bi mogel biti bolj bullish na Cardano v prihodnjih mesecih!

Bravo Tezzy, to so prave besede!

strawman ::

Če držiš ADA nekako staviš na to, da ETH ne reši problemov s skalabilnostjo (in da oni jih). Na koncu se moraš vprašati koliko L1 smart-contract / high TPS focused chainov dejansko vidiš v top 10 na dolgi rok.

Mato prodaja. Še kar pada.

IgorCardanof je izjavil:

Seveda smo, kakšna vreča jih je pa še, nikoli ne veš v katerem grmu tiči zajec. Hoskinson je prebrisan fant.

Na 2 usd dokupim xtz. 500 usd
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

strawman ::

A je prodaja pravic do poimenovanja prvorojenca preko NFTja legalna?

Nevem kako je s prvorojenci, a vstopnice, mesto v vrsti, registrske tablice, etc. so vse stvari, za katere ne bi bilo slabo, da bi bile na blockchainu kot nftji.
Ne odgovarjam na DM.

Bounce is on. Cas za dca.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Dead bounce cat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

50% dip pomeni da kupujem ne glede na TA.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

paradoxxx ::

PrihajaNodi je izjavil:

Dokupil za 50 usd trona. Kar bo pa bo

A to resno? mislm glede na to kok dovg si v tej temi, bi reku ajd da z 50k operiraš, ne pa 50usd. zanimivo.

Zgodovina sprememb…

40k je meja pod katero bitcoin ne bo nikoli več in isto velja 1$ za cardano. Če ne nakupuješ na teh točkah, potem ti je najbrž usojeno, da delaš v hoferju za 1000 neto na mesec.
Ne odgovarjam na DM.

tevtoni ::

Zivjo. Racun KakoLepo so banal, pa dal persona non grata. Sem pogledal ce je bil kak komentar izbrisan, in ja, 2 komentarja, in sicer v debati, kjer so omenjal Davida Icke, sem vprasal, ce je kdo prebral njegovo knjigo Phantom iz leta 2016 in koliko napovedi se je uresnicilo. Ker nisem bral, sem samo slisal o knjigi. No, zgleda da je to bilo dovolj za ban. Potem sm sel pogledat review knjige in tudi intervju na rubu znanosti z kresimirom misakom z ickeom leta 2017 ob promociji knjige.

Tam je omenil znanstvenika iz NASA, ki ze od leta 1977 raziskuje vesolje in je mnenja, da zivimo v simuliranem hologramu. To se mi je ze prej zdelo, zdaj pa sem zvedel, da tudi tale znanstvenik pa tudi Elon podpirata to teorijo, oziroma je znanstvenik morda preprican o tem. Skratka, potem sem se spomnil tudi slovenskega znanstvenika Janka Mihelica, ki trdi, da vse kar pocnemo in mislimo v tem zivljenju, da se cisto vse belezi. Ampak cist vse, vse misli, ne samo dejanja. Tako da verjetno, na koncu koncev obstaja pravicnost.

miha98 ::

bezos ti trolaš verjetno... bitkojn bo padel pomoje pod 25 k .... boš videl... odvisno kaj bo še vse vplivalo nanjga...

Kar se tice kripta, sem ze decembra povedal, da se mi kripto trg ne zdi privlacen. Potem pa tudi 3. januarja, se enkrat skusal poudarit, da je btc pod tedenskimi in dnevnimi moving average crtami. Vesel sem, da sem relativno pravocasno predlagal izstop iz pancake pa tudi iz floki. Vsaj nekaj. Mi je mar, za razliko nekaterih, ki brez sramu ali obcutka krivde predlagajo shit meme kojne za nakup pri skoraj vrhu. Pa drgac, dokler je btc pod tedenskimi 21 in 50 moving average, je teoreticno bear market.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tevtoni ()

tevtoni je izjavil:

Kar se tice kripta, sem ze decembra povedal, da se mi kripto trg ne zdi privlacen. Potem pa tudi 3. januarja, se enkrat skusal poudarit, da je btc pod tedenskimi in dnevnimi moving average crtami. Vesel sem, da sem relativno pravocasno predlagal izstop iz pancake pa tudi iz floki. Vsaj nekaj. Mi je mar, za razliko nekaterih, ki brez sramu ali obcutka krivde predlagajo shit meme kojne za nakup pri skoraj vrhu. Pa drgac, dokler je btc pod tedenskimi moving average, je teoreticno bear market.

Res je. Upajmo da dobijo internet nazaj v kazakstanu. Potem ne bo dead cat

https://netblocks.org/reports/internet-...

Zgodovina sprememb…

miha98 je izjavil:

bezos ti trolaš verjetno... bitkojn bo padel pomoje pod 25 k .... boš videl... odvisno kaj bo še vse vplivalo nanjga...

Nikoli vec.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zivimo v casu, kjer vecina ljudi v zahodni civilizaciji misli, da ce ga noben ne vidi kaj pocne, da noben ne bo vedel. To je sicer najboljsi recept za svobodno voljo. V taki situaciji, bodo ljudje poceli vse svobodno, kar zelijo. Zakaj je to dobro? To je dobro za ustvarjalce simulacije/holograma, saj le tako lahko dobijo dobre podatke, kdo bi kaj res pocel, ce bi mislil, da ga noben ne opazuje.
A ni dobra fora?

Ampak, en velik ampak je vmes. Primer...danes ze vsi vemo, da kajenje skoduje zdravju. Ok, pred par generacijami se ni toliko vedelo, zdaj pa to skoraj vsak ve. In? Zdaj bi pricakovali, da se bo kajenje drasticno zmanjsalo. Ampak tle je genski dejavnik aka program v cloveku, ja geni imajo memory, in doloceni geni aka program je nagnjen recimo k dolocenim odvisnostim, dolocenim psiholoskim stanjem in raznim drugim dejanjem. Recimo program nagona in mnogi drugi programi. Ja, to so verjetno programi v simulaciji/hologramu, katerim se le redko kdo lahko upre in jih deprogramira. Se pa da, ampak ni lahko. Obstajajo stevilne starodavne modrosti o tem.

Zgodovina sprememb…

Zakaj si se tako hitro skobacal nazaj, ene 3 tedne bi še tiho bil (na banu). Težko te berem.

Anney je izjavil:

Zakaj si se tako hitro skobacal nazaj, ene 3 tedne bi še tiho bil (na banu). Težko te berem.

A ta oseba ki živi v hologramu?

Se opravicujem, moj namen ni, da bi vi zdaj zacel delat in mislit cist drugace samo zarad nekega strahospostovanja. Ne. Ker ce delate to zgolj iz strahospostovanja, potem to ni to. Je podobno kot recimo v dolocenih religijah nekateri pocnejo dolocene stvari samo zarad bojazni do Boga, ne pa zarad tega, ker so sami prisli do dolocenih spoznanj in zavedanja. To je zgolj zanimivost, konec koncev pa ste zelo verjetno ziveli vec utelesanj/zivljenj in izven simulacije se verjetno zavedate tega, sem ste verjetno prisli v simulacijo, se kaj naucit, dobit izkusnje in napredovat.

Kar zelim povedat, da ni toliko beneficij, ce bi zdaj spremenili svoje vedenje samo zarad tega, kar sem zdele napisal. Potrebno je do tega spoznanja sam prit, lahko na razlicne nacine. Vecina vas bo itak tole kar sem napisal scasoma pozabila, ker PROGRAM narekuje svoje. Morda bo redko kdo vzel tole resno. Morda, ker Program simulacije gre svojo pot. Vasa naloga je, da scasoma sami pridete do visjih spoznanj.

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi ::

Odstrani se pošast. Prihrani nam muke z branjem tvojega sranja.

MaticSLO ::

Askrat je izjavil:

Kaj menite o PulseX, pozna kdo? Trenutno je v sacrifice fazi.
Šlo bi naj za nov blockchain, proof of stake.

https://pulsex.com/

Ne, ni res. Nov blockchain je bil PulseChain

PulseX bo kopija uniswapa na pulsechainu

Pomoje je prevec denarja zbranega in se ne izplaca, nevem pa kaksen bo rezultat

Mal sem prebral komentarje, ki sem jih danes napisal in razmisljam, kako bi se pocutil nekdo, ki bi se s to tematiko prvic srecal. Kaj bi si mislil? lol , Pa sej ni cudno, zakaj ban, men je to cist razumljivo. Ampak Perci je legenda, kaj ces. Sej vi tut, da ne bo kdo ljubosumen.

Noben ni ljubusumen, samo po vsem napisanem, ti banovci lepo pašejo, pa ne vem a si jih lahko privoščiš iz kripta, vsaj za 3 tedne? Malo so obnovili, tam v prlekiji, pa cena je tudi večja. Usmili se nas in pojdi uživat v terme.
««
926 / 1559
»»