» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
922 / 1559
»»

miroB ::

Malner je izjavil:

Kako se lahko tudi zasluži s kriptovalutami? Z organiziranjem debilnih seminarjev in za to računati.

Katere kriptovalute kupiti 2022, da imajo možnost 1.000x rasti?

Ja, influencerji na yt, twiterju in ostalih paltformah, zaslužijo ogromno denarja. Tale bradonja spada v to skupino ljudi.

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Milka je stopila v akcijo...
:)) :)) :))

Superboyy ::

Ima talent da veliko govori in bolj malo pove.

Superboyy je izjavil:

Hja, vsi motivatorji, pozitivatorji in ostali prodajalci megle živijo od svojega dela.
Tako da, očitno obstaja kritična masa konzumentov, produktov teh ljudi, da le-ti lahko živijo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miroB ()

spegli ::

39k pa roka

kiFni ::

Zakaj se enj tko hitr pobira od tega padca 8-O

krempelj ::

miroB je izjavil:

Superboyy je izjavil:

Hja, vsi motivatorji, pozitivatorji in ostali prodajalci megle živijo od svojega dela.
Tako da, očitno obstaja kritična masa konzumentov, produktov teh ljudi, da le-ti lahko živijo...

Praskam...

Jerry000 ::

PrihajaNodi je izjavil:

A se samo meni zdi al se trg pobira?

Sam zdi se ti :D me je strah it spat ker bo spet 5% nižje

Ampak, mislite da smo v obdobju medota? Kolikor moj graf portfolia gledam (imam nekaj različnih kovancev od "velikih" do "malih") me graf spominja na medota ker cca 2 meseca že lepo konstantno pada

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

GupeM ::

A ti hodiš spat?

Jerry000 ::

GupeM je izjavil:

A ti hodiš spat?

V tem obdobju res težko, mam eno uč odprto vedno

zelenobeli ::

kiFni je izjavil:

Zato da moj hodl ni tolk v minusu ;)

PrihajaNodi je izjavil:

Ha ha ha ha, 197 eurov za delavnico, pa to je majka... sem vedel, da bo nekdo nasel se bolj ocinkovit nacin za naivce odirat, kot jim prodajat nicvredne stevilke :)) :)) :))

Pa vsi so ful zadovoljni, valda, nihce ne bo rekel, da je idiot, da je 197 eurov dal za nekaj cesar je poln internet :))

Pa najbolje pri vsem je, kako se tista smrklja nosi, ker je zvedela nekaj o financah :)) :))

Cestitke, tistemu, ki si je tole delavnico izmislil, najprej je pobral od vsakega naivca 197 eurov (s popustom(tm), se ve :))), pa se povecal je kolicino naivcev v sistemu :)) :)) Genialno :))

Sem videl jumbo plakate za tole, pa sem mislil, da gre se za novo borzo, pa je bolj preprosto in ucinkovito, z manj dela :))

A ze raste?!
Praskam...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krempelj ()

Jagdpanter ::

kaj je zdaj to? Dumpidy dump? Ali dumpidy dump dump?

Jagdpanter je izjavil:

Ce si meni govoril, se ne spoznam na strokovno terminologijo, tako, da ne razumem kaj je vprasanje. Nisem bil na tecaju :))
Praskam...

Siso ::

zelenobeli je izjavil:

kiFni je izjavil:

Zato da moj hodl ni tolk v minusu ;)

je priljubljen pri eter minerjih kolkor se spomnem

krempelj je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Ce si meni govoril, se ne spoznam na strokovno terminologijo, tako, da ne razumem kaj je vprasanje. Nisem bil na tecaju :))

Ne. Na splošno hehe, zagonil ves prost fiat, itak, kot zmerom, če še dropne za 15%. iniciram svež kapital...

Bolje, dump, kakor stagnacija, imam vsaj kaj za delat hehe... Zdaj je bilo, kot brez veterje na odprtem morju.

Zgodovina sprememb…

krempelj je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ha ha ha ha, 197 eurov za delavnico, pa to je majka... sem vedel, da bo nekdo nasel se bolj ocinkovit nacin za naivce odirat, kot jim prodajat nicvredne stevilke :)) :)) :))

Pa vsi so ful zadovoljni, valda, nihce ne bo rekel, da je idiot, da je 197 eurov dal za nekaj cesar je poln internet :))

Pa najbolje pri vsem je, kako se tista smrklja nosi, ker je zvedela nekaj o financah :)) :))

Cestitke, tistemu, ki si je tole delavnico izmislil, najprej je pobral od vsakega naivca 197 eurov (s popustom(tm), se ve :))), pa se povecal je kolicino naivcev v sistemu :)) :)) Genialno :))

Sem videl jumbo plakate za tole, pa sem mislil, da gre se za novo borzo, pa je bolj preprosto in ucinkovito, z manj dela :))

A ze raste?!

Lol, ravno za to, tudi, če bi bilo totalno za nič, bi na silo hvalili, ker bi jih bilo sram, da so enemu šenkali 200 bucksof...

mihec87 ::

Pa saj povejo 5 kriptovalut z možnostjo 1000x.. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

1 teden nazaj so hotli 44k da longajo. No zdej je 43k in imajo vsi polne hlače. 38-39k je za swing long. Za skalp pa bi moral mal kaznovat pozne šorte. Upam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

Ampak Tezus je pa res najbolji indikator za crash, majke mi...

Ko XTZ pumpne, celi trg dumpne.

Zgodovina sprememb…

Tezus PA je komplet nor haha.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

se vedno je market 2.04 triljona. Da bi šel na 1 triljon bi blo ok.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

se vedno je market 2.04 triljona. Da bi šel na 1 triljon bi blo ok.

Res je, jaz si isto želim, da malo nafilam vrečke, kupovanje pri 2T marketu je vseeno malo hoja po tankem ledu...

Me je pa presenetila: https://www.coingecko.com/en/coins/naga . Dejansko je bil crknjen coin.

Zgodovina sprememb…

Prebranac ::

Trg pada in se ne pobira. Verjetno bo jutri jebeni fleš kreš...

IL_DIAVOLO ::

Do 40k se gremo, potem pa recovery.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Ja in potem se čudežno, začnejo nizati FUD novice, ena za drugo...

IL_DIAVOLO je izjavil:

Do 40k se gremo, potem pa recovery.

Lažni optimizem...

Mina pa dusk se dobro držita.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sem dal eth in xtz long. Mali.

Skoda ker nisi dal dusk
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Cakaj, pa ja niste tako nizko padli, da boste PNGje poslusali? Meni bi bilo pod castjo. Niti za slo-tech ni dober a za kripto je pa vredu? No ja, razlozi marsikaj...

PrihajaNodi je izjavil:

Skoda ker nisi dal dusk
Praskam...

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi ::

Najboljše, da poslušamo enega krempeljskega majstra, ki si je par dni nazaj naredil račun.

Kripto mesi je izjavil:

Najboljše, da poslušamo enega krempeljskega majstra, ki si je par dni nazaj naredil račun.

Ja! Pa ves zakaj? Ker nima nobene koristi od vasih blodenj, vas opozarjam, da ste zmesani in vam ne bo zabil noz v hrbet, zato, da bo zasluzil 2 centa vec na nicvrednih stevilkah. Mimogrede, poceni prodam sha256, md5 in crc32(!). Samo zate 50% popust, ce vzames vec kot 1000 kosov, cena je samo 1 euro na komad. :))

Kaksni klovni... :))
Praskam...

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi ::

Par tabletk vzameš, pa boš kot nov. Srečno! Lp Franca

Kripto mesi je izjavil:

Par tabletk vzameš, pa boš kot nov. Srečno! Lp Franca

Aja, "gliha skp striha", se pocutis napadenega, ko ti nekdo ogledalo pokaze? Nikar, gre samo za odsev, prikaz kaksen si. Ne, nisi faca, da prodajas nicvredne stevilke naivnim kretenom - oni so kreteni, ti pa se zavedas kaj pocnes, si samo pokvarjen do obisti.

Kaj zdaj, bos kupil priloznost zivljenja, moznost narasta vrednosti za 1000x, edino priloznost, ki jo bos kadarkoli imel, da postanes bogat(tm), lep(tm), pameten(tm)... ponudba za sha256, md5 in crc32(!) se vedno velja. Pa ja ne bos izpustil identicne ali se vecje zivljenske priloznosti(tm), kot jo ponujas drugim (naivcem)? :)

50% popusta, probaj dobiti BTC za ta denar, fantasicna, neverjetna, nezivljenska, naravnost nora, bio, eko in pomlajuje kozo, ravna gube, zmanjsuje celulit in ti pridobi katerokoli "sponzoruso" na planetu ponudba. Jo bos lahko pump & dumpal dokler ti penis znese in se dlje. Pa ja ne bos zavrnil cesa takega, tako neumen pa ze nisi, da ne bi obogatel in zraven izgubil devicnost, ko je pa tako preprosto. :)

Fucking pokvarjenci...
Praskam...

Zgodovina sprememb…

???
Enim se kisa, je vaksina vun udarla
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

???
Enim se kisa, je vaksina vun udarla

S PNGji se pa ne bom pogovarjal, mi je pod castjo, preveliki pokvarjenci. Bi starse prodali za joint. Pojdi strasit na med.over.net, ~9 let star racun, pa taksno obnasanje. Pfuj. Sramota.

Ne vem, kako, je kdo lahko tako nor, da PNGju karkoli verjame, jim zaupa svoje finance, sploh ko ve, da so brez casti, lazejo, zavajajo, naredijo vse, za nekaj centov... ah naivnost, naivnost.
Praskam...

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Kar dober nick "krempelj"

Meni je tudi vsec :)
Praskam...

Zgodovina sprememb…

Ne zavajajte ljudi, ne dusk ne druga jajca trenutno ne performajo. Lahko grete lovit vrhove, ampak pri takem pogromu in znižanju mc ne upat na čudež. Dusk je največji nateg, pa zgubil je veliko. Ga ne kupim...

Prebranac je izjavil:

Ne zavajajte ljudi, ne dusk ne druga jajca trenutno ne performajo. Lahko grete lovit vrhove, ampak pri takem pogromu in znižanju mc ne upat na čudež. Dusk je največji nateg, pa zgubil je veliko. Ga ne kupim...

???

Ti si že dobil svojih 500eur nazaj?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IL_DIAVOLO ::

Zakaj se vzigate, ce pa se alti tako dobro drzijo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

+1
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Prebranac je izjavil:

???

Ti si že dobil svojih 500eur nazaj?

Jap. Skozi mino. Ampak shilanje nekih jajc ki se bodo odbila navzdol v kratkem pa ne bi.

Še držiš?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Še držiš?

Nope. Mino prodal ko je padala in kupil tezos s katerim sem spet spušil 300 eur. Vedno ene in iste napake delam. Preklet tezus. Čakam na ado da bo kaj. 9k dal.

endelin ::

Leto 2022 bo leto tezusa.

PacificBlue ::

Prebranac je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Še držiš?

Nope. Mino prodal ko je padala in kupil tezos s katerim sem spet spušil 300 eur. Vedno ene in iste napake delam. Preklet tezus. Čakam na ado da bo kaj. 9k dal.

29. februar letos, prej ne.

49106 ::

Kaj se bo zgodilo 29. feb?
««
922 / 1559
»»