Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
S takim tempom bo bull trajal globoko v '22.
To je mindset ki ga whali hočejo dosežt, da bojo mel veliiiikoooo časa za dumpat
Nekako se strinjam. Ze miljonkrat videno ko se folk prepusti sanjam in udobju.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
IgorCardanof ::
Bo res tako dobro, če bo Bitcoin na 1m$? To bo zelo verjetno pomenilo, da smo šli v hiperinflacijo in da so vodilni uspešno sfukal gospodarstvo in svet poslali v eno največjih kriz.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
FireSnack ::
Vlade lahko zelo hitro naredijo konec temu balonu. Če bo dolar ogrožen, bo kripto naslednji dan prepovedan kot na Kitajskem. Človeška življenja so vedno pred pohlepom. Ampak je še prehitro da bi se kaj takega zgodilo. Prej mora BTC preko milijončka ali dveh. Do takrat bo še nekaj dumpov in nekaj pumpov.
Preprodajalec NFT umetnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnack ()
Vlade lahko zelo hitro naredijo konec temu balonu. Če bo dolar ogrožen, bo kripto naslednji dan prepovedan kot na Kitajskem. Človeška življenja so vedno pred pohlepom. Ampak je še prehitro da bi se kaj takega zgodilo. Prej mora BTC preko milijončka ali dveh. Do takrat bo še nekaj dumpov in nekaj pumpov.
Sej dolar je ze sfukan, sam papir
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
IgorCardanof je izjavil:
Hmm, za tiste ki ne delate z memecoini. Na Binanceu ke zgleda trenutno sezona, da se gre all in na kovance ki so nižje po MCju in so naredili velik skok. Za primer LPT, LRC, K3PR. Kupovati v +30% dnevni change je težko, vem, ampak trenutno zgleda, da to nobenega ne ustavlja.
Trenutne long pozicije zame so LRC, IOTX, OMG (zaradi visokega funding rate), ALICE, ONE. Vse 3x long.
Probam dat čimveč dobrih nasvetov. Ob času zapisa LRC na 2.5, IOTX na 0.13. Sedaj LRC na 3.5, IOTX na 0.21. K3PR zanimivo tudi gor 30% od jutra. Samo K3PR ni na voljo na futures žal ...
Je pa tudi res, da niti nisem ziher, ali ti procenti pokrijejo inflacijo, ki se je zgodila vmes ...
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Kripto ::
PrihajaNodi je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
S takim tempom bo bull trajal globoko v '22.
To je mindset ki ga whali hočejo dosežt, da bojo mel veliiiikoooo časa za dumpat
Nekako se strinjam. Ze miljonkrat videno ko se folk prepusti sanjam in udobju.
Za velike je to idealno stanje...potem pa kitajsko novo leto
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
FireSnack ::
Za danes že lahko povem da je to rekordni dan odkar sem v kripto poslih že skoraj eno leto.
Preprodajalec NFT umetnin
profesjonalc ::
Osebno mislim da bo vrh nekje med Q1 in Q2 v 2022, odvisno od tega kako hitro pridemo v mania phase. x2 na btc je highly likely
IL_DIAVOLO ::
BSC suspended?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
mAXTER ::
A jebat ga.. sem ze nek procent portfolia danes dvignil... me tole mal prevec spominja na letosnji maj pred dumpom... Taglavni dump se pride sam prej bo btc nardil se kaksnih 10 jurjev.. ne bit prevec pozresni.. lahko sledi prevec trdna lekcija.. 2018 anyone?
IL_DIAVOLO ::
Edina lekcija, ki jo boš imel, kurba sem bil butl in sem cincal.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Anney ::
Za danes že lahko povem da je to rekordni dan odkar sem v kripto poslih že skoraj eno leto.
Ateju se je rahlo dignil, ne prehitro paničarit, čakamo alt season, no vsaj nekateri. Za glavnico nas boli briga.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Hepanlol ::
IgorCardanof je izjavil:
Probam dat čimveč dobrih nasvetov. Ob času zapisa LRC na 2.5, IOTX na 0.13. Sedaj LRC na 3.5, IOTX na 0.21. K3PR zanimivo tudi gor 30% od jutra. Samo K3PR ni na voljo na futures žal ...
Imaš še Chromia, LTO Network ipd., ki bi lahko sledili temu trendu. Mal mi pokupite vreče pls.
Drugače pa sem očitno zamudil vstop v Immutable X. Ko se je dotaknil 3$ sem čakal, da gre proti 2$, zdaj pa je že spajknil preko 5$. Aqua mi je obljubil sub 1$ IMX, očitno s svojimi kozmičnimi energijami ni mogu scoprat tko globokega dumpa, shame on him.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hepanlol ()
A jebat ga.. sem ze nek procent portfolia danes dvignil... me tole mal prevec spominja na letosnji maj pred dumpom... Taglavni dump se pride sam prej bo btc nardil se kaksnih 10 jurjev.. ne bit prevec pozresni.. lahko sledi prevec trdna lekcija.. 2018 anyone?
Ne, od zdaj bo samo še rastlo leto 2018 je bilo zelo dobra lekcija, kitajsko novo leto
Money is mindset!
.IgorCardanof je izjavil:
Imaš še Chromia, LTO Network ipd., ki bi lahko sledili temu trendu. Mal mi pokupite vreče pls.
Drugače pa sem očitno zamudil vstop v Immutable X. Ko se je dotaknil 3$ sem čakal, da gre proti 2$, zdaj pa je že spajknil preko 5$. Aqua mi je obljubil sub 1$ IMX, očitno s svojimi kozmičnimi energijami ni mogu scoprat tko globokega dumpa, shame on him.
Ja, to so ti kovanci, ki ko zacnejo pumpat, naredijo x3 v 2eh dneh in je cisto fuknjeno. Nizje dol po marketcapu, "nepoznani".
Chromio sem imel 3x long na 0.88 in stoploss na 0.78. Seveda je stoploss ujelo, cez nekaj dni pa letimo 50% gor.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Hepanlol ::
Mogoče nepoznani novoprišlekom v kripto spejs, Chromia je bila kar shajpana par let nazaj, prav tako je tud LTO precej obetal, ampak ja, misliš glede na MC. Se pa počasi prebujajo še drugi 18/19 L1 projekti, ki so prespali prvi del bulla, npr. Phantasma je naredila konkreten moon, pa jo je moč najti samo na Kucoinu (kar se tiče tier 1 menjalnic). L1 scena je še vedno žareče vroča, treba bo poiskati še kako ostarelo sneguljčico, ki bi se lahko kmalu prebudila iz spanca.
edit: NKN prav tako zgleda goden za Binance L1 pump
Mina 30% pump v 1h...very nice
edit: NKN prav tako zgleda goden za Binance L1 pump
Mina 30% pump v 1h...very nice
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hepanlol ()
kow ::
Neon87 ::
Tudi Mino sem hotel kupit na Coinlist.. neuspešno.. kako vam uspe prit zraven?? Vse zeleno, vse gre gor, razen TEZOS!!!
¸Zajahajte hype wave in uživajte dokler traja..
Ti pa kar nadaljuj jahanje fiata. Ameriska inflacija trenutno je koliko? Pa magari jedrna - da bo stajerc zadovoljen.
Povsod kamor pridem in kaj kupim hočejo fiat tako, da je fiat čisto OK.
Money is mindset!
Machete ::
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
PrihajaNodi je izjavil:
Loopring leta 2017 0.3 usd danes 3.65...
še 2 tedna nazaj je bil 0,38.
No toj se hujs ko mina ko mi je spizdila 30 posto gor
Pizda boli ko drzis coin 6 mescev nasledn tedn pa x5 x10. Ajd pa da ga neb mev...
A bo pocas cajt ze za kak dump?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
dijak4 ::
Imam se priblizno 3 jurje fiata viška...kaj kupit preden me ne ujame bear :)ce nisem ze prepozen in nas bo ujel v naslednjih tednih.
kraken je fajn omejen z coini ampak kak nasvet kaj kupit bi bil hvalezen
trenutno na zalogi btc,link,sol,dot,mana,movr,doge,matic in xrp.
za eth je vrjetno prepozno za 2x,3x
Imam se priblizno 3 jurje fiata viška...kaj kupit preden me ne ujame bear :)ce nisem ze prepozen in nas bo ujel v naslednjih tednih.
Pocak na korekcijo, ker BO
Kdor do zdej ni skesiral, pa bog mu pomagej...
Ne skac v zelene dildo, rdeci so bol zihr
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Neon87 ::
Kupi XTZ, ker je trenutno najbolj podcenjena kovanec. Ne pozabi dat stejkat..
Kupi XRDoge ker je prvi meme coin na xrpl transakcija traja 1 sekundo in je praktično zastonj fee. Potencial x100.
Sologenic SOLO.
Deteljica prinaša srečo, kupi Clover CLV.
Probaj prit na kakšen sale na Coinlist, sicer je skoraj misija nemogoče.
In predvsem mene ne poslušaj, ker sem edini tukaj, ki sem do zdaj pridelal izgubo, ker sem prodajal marca 2018, za kar sem se november/december 2017 zapufal..
Lol mina ze tam kjer je bila. 40 posto gor pa 20 dol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
zelenobeli ::
IgorCardanof je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Hmm, za tiste ki ne delate z memecoini. Na Binanceu ke zgleda trenutno sezona, da se gre all in na kovance ki so nižje po MCju in so naredili velik skok. Za primer LPT, LRC, K3PR. Kupovati v +30% dnevni change je težko, vem, ampak trenutno zgleda, da to nobenega ne ustavlja.
Trenutne long pozicije zame so LRC, IOTX, OMG (zaradi visokega funding rate), ALICE, ONE. Vse 3x long.
Je pa tudi res, da niti nisem ziher, ali ti procenti pokrijejo inflacijo, ki se je zgodila vmes ...
Mam precej pestro v službi, tako da nimam časa metat sem in tja denarja. Če bom pa pravi čas videl, pa so tvoji nasveti nadvse dobrodošli
PrimoZ_ ::
Divja vožja kot v lunaparku.
Na btc/eur je bila špica iz 59500 na 56000.
Na btc/eur je bila špica iz 59500 na 56000.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
martincek1 ::
Nekaj časa kupujem coine preko Seedify Launchpada in po vesting modelu vsake toliko časa dobim del coinov.
Se to za našo davčno šteje kot transakcija in ta dan šteje za trading dan? Načeloma sam naredim samo eno transakcijo za nakup, ostalo je airdroppano.
Se to za našo davčno šteje kot transakcija in ta dan šteje za trading dan? Načeloma sam naredim samo eno transakcijo za nakup, ostalo je airdroppano.
PrimoZ_ ::
Furs pojma nima kaj je airdrop :)
Če ti trgovanje s kriptovalutami ni edini ali primarni vir dohodka se ne bo nihče vtikal vate.
Če ti trgovanje s kriptovalutami ni edini ali primarni vir dohodka se ne bo nihče vtikal vate.
l0g1t3ch ::
Zanimivo bi bilo vedet ozadje tele nagle rasti in enako naglega padca, znotraj enega popoldneva.
Kaj so imeli vsi naštimano prodajo malo pod psihloškia mejama 70k za btc in 5k za eth ?
Kaj so imeli vsi naštimano prodajo malo pod psihloškia mejama 70k za btc in 5k za eth ?
Zanimivo bi bilo vedet ozadje tele nagle rasti in enako naglega padca, znotraj enega popoldneva.
Pumpnejo, da RETAIL ribice zagrizejo...in čakajo, potem pa žetev
Money is mindset!
Bi si misli da bodo vsaj počakali na psihološko mejo 70k, tist bi še bolj navalu folk.
Očitno je bil nekdo triger happy pa je začel prodajat.
Sicer pa ni prvič da ko tale model shilla, vse zgrmi.
https://twitter.com/MartiniGuyYT/status...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l0g1t3ch ()
Bi si misli da bodo vsaj počakali na psihološko mejo 70k, tist bi še bolj navalu folk.
Saj verjetno vidijo da ima ogromno folka sell orderje pri 70k. Sam cakam -30, -40
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Saj verjetno vidijo da ima ogromno folka sell orderje pri 70k. Sam cakam -30, -40
Ta velikim je jasno da dolgo ne bo zdržalo tako visoko...logična poteza je prodaja in pobiranje dobička.
Money is mindset!
Itak. Sta pa dve varianti ali bo depresija in stgnacija nekaj časa ali pa flash crash...Vsekakor božični popusti bodo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Jaz priznam, da me je presenetilo.
Prodal sem samo manjši delež, ker sem napačno stavil da gremo na 70k za btc oz nad 5k za eth.
Eh ja :)
Prodal sem samo manjši delež, ker sem napačno stavil da gremo na 70k za btc oz nad 5k za eth.
Eh ja :)