» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
820 / 1505
»»

IgorCardanof ::

styrian je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Čedalje večje je tudi nezaupanje v fiat. Hitro naraščajoča inflacija pa to le še podpihuje. V nekem momentu, če se nižjemu sloju odpelje zarad nemogočih razmer za življenje, je popolnoma vseeno ali imaš 2 vili, 17 lambotov in 100 Bitcoinov.
Imaš kar nekaj primerov po svetu, kjer so razmere za nižji sloj tako slabe, da za bogatejše ljudi ni varno živeti v njihovi bližini.

In dokler se bo delalo, pa vsako leto imelo 10% manj kot prejšne leto (oziroma si boš lahko kupil 10% manj), tole ne bo teklo dolgo časa.

Jedrna inflacija je pod 2%. Na kakšni travi si ti?

Pojdi smetit v drugo temo. Preklet bančnik. Do kdaj boš zanikal povišano inflacijo? Vsi tvoji kolegi že obračajo ploščo.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Machete je izjavil:

Shit no Loopring LRC že skor x8 od kar sva se ločila..
Kaj mu dogaja? Kdo ve kaj je zadaj?

Poznam ta filling
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kow ::

styrian je izjavil:

En mesec nazaj si napisal, da je jedrna inflacija 1%. Daj se enkrat napisi koliko je jedrna inflacija za novo leto. Globalni total debt je ze 400% BDP-ja.
Centralne banke nimajo druge moznosti kot nekaj let visje inflacije. Ali pac? Imas kaksno drugo idejo kako se bodo izkopali iz luknje?
Morda jih lahko resi se kaksna tehnoloska revolucija, ki mocno poveca produktivnost. Jaz drugih resitev ne vidim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

styrian ::

kow je izjavil:

styrian je izjavil:

En mesec nazaj si napisal, da je jedrna inflacija 1%. Daj se enkrat napisi koliko je jedrna inflacija za novo leto. Globalni total debt je ze 400% BDP-ja.
Centralne banke nimajo druge moznosti kot nekaj let visje inflacije. Ali pac? Imas kaksno drugo idejo kako se bodo izkopali iz luknje?
Morda jih lahko resi se kaksna tehnoloska revolucija, ki mocno poveca produktivnost. Jaz drugih resitev ne vidim.

Jedrna inflacija je 1.2% glede na september prejšnjega leta.

Če ima en dolg, ima drugi terjatve. Vsota je vedno 0. V čem je problem?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: styrian ()

Brownstone ::

Kaj mislite o današnjem token sale-u na Coinlistu, Guild of Guardians? A gre kdo v to če bo šansa?

styrian je izjavil:

Če ima en dolg, ima drugi terjatve. Vsota je vedno 0. V čem je problem?

Vprasaj Buffeta, ki hoarda cash in dela buybacke. Vprasaj se zakaj.

doktorproof ::

ENJ... je to za kupit?

amacar ::

Brownstone je izjavil:

Kaj mislite o današnjem token sale-u na Coinlistu, Guild of Guardians? A gre kdo v to če bo šansa?

Valda se gre v vsaki sale na coinlistu. Včeraj ravno dobil IMX na coinlistu, noter 1k$, trenutno je vredno 35k$.

Neon87 ::

amacar je izjavil:

Brownstone je izjavil:

Valda se gre v vsaki sale na coinlistu. Včeraj ravno dobil IMX na coinlistu, noter 1k$, trenutno je vredno 35k$.

Lepo enim.. jaz sem zmeraj nekje po 150.000 v vrsti, tako da daleč od tega da bi prišel možnost priti notri.. malo ne fer imajo te queue..

IL_DIAVOLO ::

Dero in Haven moonata, privacy season on?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

boolsheat ::

Machete je izjavil:

Shit no Loopring LRC že skor x8 od kar sva se ločila..
Kaj mu dogaja? Kdo ve kaj je zadaj?

Verjetno je folk končno ugotovil, da je zadeva boljša od Polygona?

https://xrdoge.com/
Praktično zastonj in instant hitre transakcije... potencial za x100? :)

Brownstone ::

amacar je izjavil:

Brownstone je izjavil:

Sprašujem, ker sem dal $100 v Rally, ki je danes vreden $100 :D v ostale token sale-e mi pa ni uspelo priti.

A imaš priority queue?

Priority queue sistem je nepravičen in nič kaj socialen. Tisti, ki imajo več, imajo potem prednost. Ni logike. Bogati še bolj bogati.

zelenobeli ::

doktorproof je izjavil:

ENJ... je to za kupit?

ENJ eden mojih ljubsih kovancev. Trenutno Mislim da mi je on naredil najvecjo +. kupil sem ga nekaj ze par let nazaj, nekaj lansko leto. Govorim trenutno, ker upam da ne bom predolgo čakal ko bo šlo vse na dol ;)

Pa še vprašanje:
Kam vložit jurja, da poleti izpeljem eno lepo poroko? :O;)

zelenobeli je izjavil:

doktorproof je izjavil:

ENJ... je to za kupit?

ENJ eden mojih ljubsih kovancev. Trenutno Mislim da mi je on naredil najvecjo +. kupil sem ga nekaj ze par let nazaj, nekaj lansko leto. Govorim trenutno, ker upam da ne bom predolgo čakal ko bo šlo vse na dol ;)

Pa še vprašanje:

V XRDoge 500$ in v Sologenic (SOLO) 500$ :)

Spet smo v času, ko objaviš tu kovanec, ki gre x2 v 3eh dneh in te folk zajebava, ker si jim predlagal kovanec, ki je naredil samo x2 v 3eh dneh in ne x10 kot neki drugi.

FML.
Ne odgovarjam na DM.

Jebemti ltc
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IgorCardanof je izjavil:

Hmm, za tiste ki ne delate z memecoini. Na Binanceu ke zgleda trenutno sezona, da se gre all in na kovance ki so nižje po MCju in so naredili velik skok. Za primer LPT, LRC, K3PR. Kupovati v +30% dnevni change je težko, vem, ampak trenutno zgleda, da to nobenega ne ustavlja.

Trenutne long pozicije zame so LRC, IOTX, OMG (zaradi visokega funding rate), ALICE, ONE. Vse 3x long.

Longi grejo super, ampak kot rečemo, izpadem kot luzer napram nekaterim drugim tu. :|
Ne odgovarjam na DM.

Redman ::

Uživam v LRC zelenih svečah, vložil nekaj $$$ pri 0.9 USD....Bom pa holdal tole dolgoročno, ker je penzija material :)

amacar ::

Brownstone je izjavil:

amacar je izjavil:

Brownstone je izjavil:

Sprašujem, ker sem dal $100 v Rally, ki je danes vreden $100 :D v ostale token sale-e mi pa ni uspelo priti.

A imaš priority queue?

Rly je bil izjema, ker se je prodajal na borzah še preden je bil sale na coinlistu, tako da tistega sem preskočil. Drugač pa ja, imam priority. Neon ti pa ne jamraj glede priority, količina denarja tu ne vpliva, točke si zvišaš tudi s trejdanjem, stejkanjem (dovolj so minimalne vrednosti)... Manj se ukvarjaj z meme shitcoini in rajši išči kaj perspektivnega pa bo.

Da se še "pohvalim" z enim svojim vrhunskim trejdom. Lani enkrat sem nabavil Kadeno po 0.7$, prodal januarja po 0.15$, ker je konstantno padala in sem rekel, da vsaj nekaj ven potegnem. Par dni nazaj pogledam in je bila na 24$. Bravo js :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

Edorta ::

PrihajaNodi je izjavil:

Jebemti ltc

Nikoli nisem bila v protfelju brez LTCja, čeprav bi mi ga zdajle medvalutno trgovanje skoraj odneslo.

Edorta je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jebemti ltc

Nikoli nisem bila v protfelju brez LTCja, čeprav bi mi ga zdajle medvalutno trgovanje skoraj odneslo.

Lep buy na 200 usd je bil...easy 50%...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mamo same mojste trejdanja za nazaj tu notri vidim.
Da se sam dodam svoje: LRC in K3PR sta bila tudi zelo lepa buya par dni nazaj. Kupis celoten portfolio in si sel 10x long in si danes ze v penziji. Skoda.
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi je izjavil:

Jebemti ltc

Sej če ga ne bi nič kupil se niti ne bi sekiral. Sem ga kupil po 166EUR, ampak za polovični znesek kot se najprej nameraval... iiijjj to me pa greje.

PrihajaNodi je izjavil:

Edorta je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jebemti ltc

Lep buy na 200 usd je bil...easy 50%...

Mogoče še bo 50%, trenutno je to 25%.

Machete ::

A se vsaj kaj naučimo iz teh zamujenih penzij? Jaz se. :)

Dr. Tezos vidiš kaj potenciala v Rari Governance Token? Kako leto bi bil za držat čutim na vodi.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

realize ::

Kaj če bi vi kriptolordi objavili malce svoje portfelje (v %), da mal dobim idejo za kakšen shitcoin, ki mi bo uničil lajf?

Hvala in lp.

You don't wanna go there..

Blue30 ::

realize je izjavil:

Kaj če bi vi kriptolordi objavili malce svoje portfelje (v %), da mal dobim idejo za kakšen shitcoin, ki mi bo uničil lajf?

Hvala in lp.

Kriptolord ponavadi nima shitcoinov :)

amacar je izjavil:

Brownstone je izjavil:

Amacar, si ze dobil karmo za eno leto prijav na sale?
Mogoce ves, ce ti trejdanje z appom tudi prinese zvezdico? Ne premaknem se iz 400 karme, sem pa imel sreco pri Bico zadnjic in pri Mina.

Aja, pa registriral bom kolega, to na novo vse naredim ali pod moj entity?
Vielen dank :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blue30 ()

ViperR ::

realize je izjavil:

Hvala in lp.

99,8 % btc
0,2 % eth

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Lepe številke. Če gre moja zaloga krompirja na MC Ethra, bo en krompir vreden 5000 eur.
Why not!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

@Machete: Ne poznam RGTja tko da ne šteje kaj pravim tu :D

Samo opozorilo, sedaj vstopat v market je samomor. Lahko da bomo zavrnjeni spet na 68k in vi se boste počutili kot največje budale, ker ste kupili na vrhu. Raje se trenutno drži denar v fiatu in se jemlje manj kot 2% letne inflacije, po besedah naših vrlih bančnikov.
Ne odgovarjam na DM.

deco16 ::

CPI inflation report je bu res slab v ZDA, če koga zanima zakaj leti....

2%, kaj tuki fudaš?

Lahko ti Stryan to potrdi. Ali pa vprašaj kakega vrlega slovenskega ekonomista/bančnika. Za njih kriza sploh ne obstaja, kripto je pa največji nateg.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof je izjavil:

@Machete: Ne poznam RGTja tko da ne šteje kaj pravim tu :D

Samo opozorilo, sedaj vstopat v market je samomor. Lahko da bomo zavrnjeni spet na 68k in vi se boste počutili kot največje budale, ker ste kupili na vrhu. Raje se trenutno drži denar v fiatu in se jemlje manj kot 2% letne inflacije, po besedah naših vrlih bančnikov.

se ne bi mogu bolj strinjat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

deco16 ::

Mogoče je pa komaj začetek :D

deco16 je izjavil:

Mogoče je pa komaj začetek :D

Veš kolikokrat smo imeli novoletne pa božične razprodaje in je krvavelo.

Večina kovancev bo šla po tej poti:
https://coinmarketcap.com/historical/20...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

No, še zlato je začelo migat.

No, sem sedaj videl poročilo. Baje v Ameriki 6.2%. Nevem zakaj mediji tako lažejo, če pa nam Stryan kaže grafe, kjer je inflacija celo pod 2%.

Stryan, a mi daš še kak graf, kjer je inflacija pod 1% prosim?
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

kiFni ::

zelenobeli je izjavil:

doktorproof je izjavil:

ENJ... je to za kupit?

Pa še vprašanje:

Če ti je ENJ najljubši vloži sem. Če naredi vsaj pol tega kar je naredil spomladi si na konju... aka na lambotu :)

ViperR ::

Zanimivo, zlato in digitalno zlato slo hkrati gor :)

Loopring leta 2017 0.3 usd danes 3.65...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnack ::

Danes je pa meme dan. Kaj takega se mi še ni naredilo. Čez 1000% na memfoliu danes in še raste. Trofil sem od 20 memov 4 res hude.
Preprodajalec NFT umetnin

vaščan ::

Do kam ste ocenili da bo btc pumpal? Jaz konc drucga tedna pričakujem korekcijo leverage shakeout. Možno pa je da se zgodi šele konec meseca čeprav bi bil presenečen.

S takim tempom bo bull trajal globoko v '22.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

S takim tempom bo BorutO kmalu nazaj v Mcdonaldsu. Ma sreco, da se "tempi" in smeri obcasno spremenijo.

jedrna inflacija v zda:
https://www.cnbc.com/2021/11/10/consume...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

FireSnack ::

kow je izjavil:

S takim tempom bo BorutO kmalu nazaj v Mcdonaldsu. Ma sreco, da se "tempi" in smeri obcasno spremenijo.

jedrna inflacija v zda:
https://www.cnbc.com/2021/11/10/consume...

Inflacija je super. To bo pognalo gospodarstvo v nove višave. Letno se lahko podraži vse za 20% in ne bo nihče jokal ker imamo itak pri Celziusu 6% letno.
Preprodajalec NFT umetnin

kiFni ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

S takim tempom bo bull trajal globoko v '22.

To je mindset ki ga whali hočejo dosežt, da bojo mel veliiiikoooo časa za dumpat
««
820 / 1505
»»