» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
819 / 1506
»»

ViperR ::

Dokler se bo delalo in ne bo neke vecje brezposelnosti bo cist ok.

Nižji sloj pa itak plačuje(izgublja) že sedaj, bogati pa visji sloj, ki je lastnik delnic in nepremicnin.

IgorCardanof ::

Čedalje večje je tudi nezaupanje v fiat. Hitro naraščajoča inflacija pa to le še podpihuje. V nekem momentu, če se nižjemu sloju odpelje zarad nemogočih razmer za življenje, je popolnoma vseeno ali imaš 2 vili, 17 lambotov in 100 Bitcoinov.
Imaš kar nekaj primerov po svetu, kjer so razmere za nižji sloj tako slabe, da za bogatejše ljudi ni varno živeti v njihovi bližini.

In dokler se bo delalo, pa vsako leto imelo 10% manj kot prejšne leto (oziroma si boš lahko kupil 10% manj), tole ne bo teklo dolgo časa.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

_wtf_ ::

Teklo bo toliko kolikor bodo pustili. V sloveniji zelo dolgo, nismo mi venezuela, mexico in podobni.

urosz ::

PrihajaNodi je izjavil:

https://amazon.comtoken.online/

surely scam?

FireSnack ::

Na celziusu delam 18% obresti na leto, a mislim da letos to vseeno ne bo pokrilo podražitev...
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

spegli ::

Retrace do 65-66k pa napad na 70k. BTC je nor.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

FireSnack je izjavil:

Na celziusu delam 18% obresti na leto, a mislim da letos to vseeno ne bo pokrilo podražitev...

Delaš ti kurca 18% letno samo iz obresti.

FireSnack je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Delaš ti kurca 18% letno samo iz obresti.

Kar poglej si yield na BTC stakingu. Da se in lepo se sluzi. Namesto da samo holdas, se sluzis zraven.
Ne odgovarjam na DM.

A to si se začel že sam s sabo pogovarjat (Y)

Bot. Btw zakaj se jih ne odstrani Admin ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

kow ::

Ker nor bull.. vsak minoren dip je bilo potrebno kupiti. Eter prakticno nima inflacije zadnji mesec. Ce upostevas se, kolicino zalockanega, je prakticno deflatorn.

Trenutno je res tezko karkoli prodati, ker na vidiku ni nic ocitnega, kar bi spremenilo razpolozenje na trgu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Kako boš prodajal če tako šopa gor. Lahko bo letelo gor še leto ali dve in potem si lahko samo štrik daš okoli vratu in na jabko.

tommorrow ::

Machete je izjavil:

Harmony ONE ne bom kupil, ker je že ime kitajsko scamersko. Tako kot radi dajejo svojim smetem neka nemška imena, da se sliši bolj kvalitetno. Npr. orodje tako in drugačno HEIZNER (izmišljeno na licu mesta). WOW such DE quality.

Anyway glede količin, ima JTezos prav. 50% na nek šitkojn v vrednosti 100 eur je izguba časa.
Bitcoine up 2% je dovoljšen rush veselja, ko je količina taprava in tudi spiš mirneje.

Harmony so iz Silicon Valey, ampak ti vse veš.

PrihajaNodi ::

Pizda sm zabit. Se vcer gledov ltc na 220 usd. Itak ta coin ne bo nikol crknu...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Machete ::

Vsi smo ga včeraj gledali. Jaz sem z njim še nekaj prenašal.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

PrihajaNodi ::

Sej ko pa js kupim pa gre na 150 ali -50%. Mino sm pa dobr prodov, obupen tokeconomics...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

l0g1t3ch ::

LTC je tak čuden kovanec, z njim nikoli nisem imel prave sreče.

Danes samo 450% gor na meme portfoliu. Jeff Tezos, koliko si ti zaslužil danes?
Ne odgovarjam na DM.

zelenobeli ::

KakoLepo je izjavil:

Se nekaj zelo pomembnega, samo tole bi rad nujno povedal. Oprostite, ker bo oftopic, ampak je zelo pomembno. Na videoposnetku, ki sem ga dal pred nekaj urami, video, ki je objavljen 8. novembra. V njem je gospa povedala, do kdaj bo trajala pandemija oziroma zadeva povezana s korono. pravi, da bo priblizno se 18 mesecev. Ce bo trajal od danes naprej dodatnih 18 mesecev priblizno, to bo dokaz, da je zadeva odobrena s strani visje sile. Gospa pravi, da so si ljudje sami zakuhal tole in jim je visja sila zarad tega dala priblizno 3 leta in pol za odplacat "kredit", ki so si ga najeli z dolocenimi dejanji. Omenja tudi modrost iz enih najstarejsih zapisov, VEDE.

Tako, ce je to res, potem bi se rad opravicil vsem, ki opravljate svoje "delo" v tej zadevi. To sem sicer ze prej bil mnenja, da je potrebno upostevat svobodno voljo drugih, tudi v primeru ce si mnenja, da ne delajo dobro. Ker vse je za nekaj dobro. The big picture, visjo silo, tako pozitivno kot negativno je ustvaril kreator univerzuma, z dobrim namenom. V bistvu tole poimenovanje pozitivno in negativno je napacno, saj je oboje za nekaj dobro. Ampak sem ugotovil, da nisem vedno v skladu s tistim, kar filozofiram, da vcasih tudi pri meni deluje ego in potem vcasih mal prevec zanese v pisanju. Skratka, ker sem ugotovil, da je to odobreno z visje strani, pa sploh, je potrebno spostovat voljo univerzuma. Na posnetku na 28. minut in 10 sekund do kdaj bo trajala koronca in zakaj se je pojavila. Ce kdo ne verjame, naj si pogleda videoposnetek, gospa omenja starodavno modrosti iz enih najstarejsih zapisov na svetu VEDE v kombinaciji s svojo duhovno intuicijo in tudi v kombinaciji z danasnjo religijo in biblijo. Omenja VEDE na zacetku videa pa na 26. min in 30 sekund. V zvezi s korono, do kdaj bo trajala in zakaj se je pojavila pa omenja na 28 min in 10 sek.

Dej nehi smetit s temi wudu stvarni. Ban till 2521!

IgorCardanof je izjavil:

Danes samo 450% gor na meme portfoliu. Jeff Tezos, koliko si ti zaslužil danes?

BOG! Maš kakšne navodila oziroma nasvete

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Najbolj vroci kovanci, ki jih morate imeti v zaključku bulla:

-Glitch
-Verasity
-Proton
-Trias
-Ufo

Low risk high reward.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

l0g1t3ch ::

Vrane praviš.
Dolgo se že niso omenjale.

IMO je trenutno med bullom držati tiste kovance, ki bodo šli najbolj gor.

Lp, Janez.
Ne odgovarjam na DM.

Veliko polagam upanja se v gigante DERO, XHV in ERN.

OPUL razmišljam ce bi drzal not se v bearu, glede na to da je music nft. Nad HTR se tudi nisem obupal :)

CNS in DXG pa itak drzim forever.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Še en bot.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Veliko polagam upanja se v gigante DERO, XHV in ERN.

OPUL razmišljam ce bi drzal not se v bearu, glede na to da je music nft. Nad HTR se tudi nisem obupal :)

CNS in DXG pa itak drzim forever.

Ok dovolj trolanja zame.

Na splošno se mi zdi, da si nabral dokaj vredu low risk/high reward low cap kovance. Zna bit uspešen balon.
Ne odgovarjam na DM.

Ni balon. Šele začel se je bull. Smo na začetku največjega bulla v zgodovini človeštva.

Da še tega shillam :D

https://www.coingecko.com/en/coins/anji

Launchan je bil včeraj, tako da sweet spot.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Sam ne zdej all in, ker bo enkrat ruknil dol.

Dyor seveda, ampak to je charity token, ki pošilja hodlerjem rewarde v obliki bnb-ja, ki naj bi šli nazaj v ANJI.

https://www.anji.eco/blog/anjirouter-th...
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Sharp999 ::

kuntek ::

Jaz se bom zdaj samo zahvalil nekomu, ki je pred nekaj časa tukaj CateCoin omenil... HVALA!

yamaha0 ::

Zakaj se tukaj vec ne pise in predlaga vec o potencialnih coinih

37.445 je vseh različnih kriptovalut trenutno. Zdaj pa ti od tega izberi najboljših 1000 če lahko.

Portfolio tok hitro leti dol, da sem skenslal najemnino in se naslednji teden selim nazaj k mami v klet.
Ne odgovarjam na DM.

tonis ::

Malo alarma... LTC, BCH, DASH, XLM 4h RSI krepko nad 80,
BTC na dnevnem grafu deluje kot da bo RSI divergenca - vedno višji vrhovi in vedno nižji RSI graf.
XTZ tensta pod ichimoku oblakom, če bo prebil v naslednjih ~dveh dneh se bo precej verjetno vrnil na to ceno.

Če @PoWaaaH še spremlja to temo, bi rad slišal še njegovo splošno mnenje...

Mi naredis kak TA za Catecoin ali pa Polydoge?
Ne odgovarjam na DM.

Anney ::

IgorCardanof je izjavil:

Portfolio tok hitro leti dol, da sem skenslal najemnino in se naslednji teden selim nazaj k mami v klet.

A si virus fasal ali so ti vdrli v denarnico? Jaz sem sem že pred kratkim vse prodal in se selil v klet, ker bomo poleteli počasi. Vse zeleno pa na gor tišči. Stol pa mizo še mam, sem shillal tukaj prodajo tudi teh dveh dotičnih stvari pa ni zanimanja. Zgleda ste vsi v kriptu in ni fiata za nakup premičnin, sory dober deal bi dal.

Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

To kar sem lihkar vidu na twitterju. Kaksni pateticni luzer simpi ste eni. Razocaranje celotnemu clovestvu.

Rabim break od kripta. Caw.
Ne odgovarjam na DM.

Lopov Simić bo povedal kako bo

Adder ::

https://coinmarketcap.com/currencies/ra...

V cakanju da Elon kej twitne

Sam neki me zanima, a je legit, da verificiras vse svoje sorodnike na celsiusu, vsakemu posljes po 1k in cez 1 mesec dobis 2x po 50$ na racun? Je kdo probal?

Seveda, ugrabčjanje podatkov sorodnikov je nekaj najbolj normalnega v kriptah.

Blue30 ::

Machete je izjavil:

Seveda, ugrabčjanje podatkov sorodnikov je nekaj najbolj normalnega v kriptah.

Dobro no. A bi res moral napisati "z dovoljenjem sorodnikov" ali se samo meni to zdi samoumevno?

Shit no Loopring LRC že skor x8 od kar sva se ločila..
Kaj mu dogaja? Kdo ve kaj je zadaj?

Edorta ::

ViperR je izjavil:

Dokler se bo delalo in ne bo neke vecje brezposelnosti bo cist ok.

Nižji sloj pa itak plačuje(izgublja) že sedaj, bogati pa visji sloj, ki je lastnik delnic in nepremicnin.

Bogat si toliko, kolikor imaš indeks "višina potrošnje/količina prostega časa"

l0g1t3ch je izjavil:

LTC je tak čuden kovanec, z njim nikoli nisem imel prave sreče.

Jaz, ravno obratno. In še za prenose ga velikokrat uporabim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Edorta ()

Neon87 ::

Kaj mislite o XRDoge in pa SOLO?
Na božični večer bo narejen tudi snapshot za airdrop https://sologenic.medium.com/solo-token...

Tokene je možno kupiti s SOLO DEX & Wallet app https://play.google.com/store/apps/deta...
Kolikor sem malo sprobal, zadeva super in hitro deluje.

Hmm, za tiste ki ne delate z memecoini. Na Binanceu ke zgleda trenutno sezona, da se gre all in na kovance ki so nižje po MCju in so naredili velik skok. Za primer LPT, LRC, K3PR. Kupovati v +30% dnevni change je težko, vem, ampak trenutno zgleda, da to nobenega ne ustavlja.

Trenutne long pozicije zame so LRC, IOTX, OMG (zaradi visokega funding rate), ALICE, ONE. Vse 3x long.
Ne odgovarjam na DM.

SasoS ::

Machete je izjavil:

Shit no Loopring LRC že skor x8 od kar sva se ločila..
Kaj mu dogaja? Kdo ve kaj je zadaj?

Nek leak v kodi, ki kaže da naj bi se povezal z GME in izdajal NFTje na LRC-ju. MOASS in cryptobull together :D

kow ::

Hehe.. jaz sem kle shillal Loopring ves cas, pa mislim, da sem se znebil "vrec" spomladi. In nisem nikoli rebuyal :))

styrian ::

IgorCardanof je izjavil:

Čedalje večje je tudi nezaupanje v fiat. Hitro naraščajoča inflacija pa to le še podpihuje. V nekem momentu, če se nižjemu sloju odpelje zarad nemogočih razmer za življenje, je popolnoma vseeno ali imaš 2 vili, 17 lambotov in 100 Bitcoinov.
Imaš kar nekaj primerov po svetu, kjer so razmere za nižji sloj tako slabe, da za bogatejše ljudi ni varno živeti v njihovi bližini.

In dokler se bo delalo, pa vsako leto imelo 10% manj kot prejšne leto (oziroma si boš lahko kupil 10% manj), tole ne bo teklo dolgo časa.

Jedrna inflacija je pod 2%. Na kakšni travi si ti?
««
819 / 1506
»»