» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
817 / 1506
»»

styrian ::

ViperR je izjavil:

Drugace pa se zadnja moznost, da prenehate gemblat s shitcoini in vlozite vse kar imaste, vkljucno z zeno, v bitcoine.

... ker Bitcoin pa ni gemblanje, ane? :))

kow ::

Zaenkrat kaze, da ni. Da je vecje gambleanje biti v fiatu, hehe.

Tale bull mi ze procasi preseda. Nobenega adrenalina, nobene resne volatilnosti. Pa se free money so nam spet dali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

johnnyyy ::

ViperR je izjavil:

Folk eno vprasanje za dolgocasne dni. Koliko $ si zelite narest s kriptom, preden greste v penzijo?

Koliko - čim več ;). Drugače pa kolikor bo, ko bo dobro. Sam ne gledam na penzijo, ampak bolj na to, da se mi življenje razbremeni. Pač realno gledano je nekih 100x (vsaj zame) težko doseči.

Mato989 ::

kow je izjavil:

Zaenkrat kaze, da ni. Da je vecje gambleanje biti v fiatu, hehe.

Tale bull mi ze procasi preseda. Nobenega adrenalina, nobene resne volatilnosti. Pa se free money so nam spet dali.

Če ti preseda se lahko znebiš free money in ga doniraš meni
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

To ne bo spremenilo dolgocasnega bulla :p
Imam tudi dovolj drugih kandidatov.

IgorCardanof ::

You know the drill. Nov ATH ampak ne vemo ce je samo fakeout oziroma ce to ni standarden triple top vzorec. Cakamo na potrditev 67k-68k rangea kot suport, da bi lahko naredili boljso odlocitev pri nasem trejdu. Sedaj vstopat vmarket je samomor.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Imo dokler FED ne izgubi manevrskega prostora... imo trenutni vstop nikakor ni samomor. Kripto se sam od sebe ne bo sesul. Sesuje ga lahko samo borzni padec, nepricakovana ameriska regulativa ali bug kake pomembne DeFi pametne pogodbe. Vsi ostali kazalci so neverjetno bullish in kripto se bliza tocki, ko ga bodo uporabljali vsi internetni uporabniki (uporabniki forumov, twitterjev, igric itd.) It's happening boys (and girls?).

Je pa res, da sem ze mesece tukaj bolj ali manj samo bullish. Mogoce mi je ze udarilo na psiho?

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

kow je izjavil:

Bo, ker se boš moral potrudit da dobiš to nazaj na bolj riziko coinsih :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

SasoS ::

Jerry000 je izjavil:

Pubeci kaj pravite, bo BTC padel zdaj ko bo fork? Mam nekje v spominu da ko je bil nazadnje fork je padel

Kakšen fork? Misliš taproot upgrade?
Taproot so potrdili minerji, zato ne gre za isto stvar kot je bil BTrash fork...

kow je izjavil:

Imo dokler FED ne izgubi manevrskega prostora... imo trenutni vstop nikakor ni samomor. Kripto se sam od sebe ne bo sesul. Sesuje ga lahko samo borzni padec, nepricakovana ameriska regulativa ali bug kake pomembne DeFi pametne pogodbe. Vsi ostali kazalci so neverjetno bullish in kripto se bliza tocki, ko ga bodo uporabljali vsi internetni uporabniki (uporabniki forumov, twitterjev, igric itd.) It's happening boys (and girls?).

Je pa res, da sem ze mesece tukaj bolj ali manj samo bullish. Mogoce mi je ze udarilo na psiho?

Spet nisi prebral /s med vrsticami :|
Ne odgovarjam na DM.

Saj nisem pisal tebi, ampak tistim, ki si jim sarkasticno napisal ;)

Machete ::

Upam, da ni koga premamilo shortat včeraj oz, zgodaj zjutraj. Jaz sem bil že skoraj pogumen.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Recimo Macheti (ocitno).

PacificBlue ::

oracle ::

mr_chai je izjavil:

Drugi časi so ja, škoda primerjat, pol pa spet čir na želodcu.

Seveda so drugi časi. Kdaj v zgodovini si pa lahko šel na gastroskopijo, pretvoril sliko svojega čira na želodcu v NFT in neznancu prodal v eter za miljone?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oracle ()

yamaha0 ::

PacificBlue je izjavil:

Tole ima velik potencial:

https://coinmarketcap.com/currencies/ul...

Po cem sklepas?

Neon87 ::

Ker sem bolj kot ne suh, imam pa nekaj XTZ, vendar je zdaj skoraj na ATL glede na BTC: 0.00009565 BTC
Kakšno je vaše mnenje, je z njim konec, gre na smetišče počasi, ali še lahko pričakujemo kakšen skok?

Ni krize, si se na XTZju opekel. Ne naredi podobne neumnosti kot Tezos holderji in prodaj Cardano v kolikor ga držiš. Cardano bo daleč najslabši performer v naslednjih mesecih (izmed top kovancev).
Ne odgovarjam na DM.

I7I ::

Mene zanima, ker sem prej zasledil da eni sanjate o penzijah s kakšnimi vložki približno trgujete, če ne skrivnosti. Ker če želiš zaslužiti za penzijo milijon ali več, morajo biti kar konkretni vložki. Sprašujem dobronamerno, brez prepiranja.

Neon87 ::

IgorCardanof je izjavil:

Ni krize, si se na XTZju opekel. Ne naredi podobne neumnosti kot Tezos holderji in prodaj Cardano v kolikor ga držiš. Cardano bo daleč najslabši performer v naslednjih mesecih (izmed top kovancev).

Kaj naj XTZ zdaj prodam, Cardano nimam..?

I7I je izjavil:

Mene zanima, ker sem prej zasledil da eni sanjate o penzijah s kakšnimi vložki približno trgujete, če ne skrivnosti. Ker če želiš zaslužiti za penzijo milijon ali več, morajo biti kar konkretni vložki. Sprašujem dobronamerno, brez prepiranja.

Dobrih 100k.
Ne odgovarjam na DM.

zelenobeli ::

Če mene vprašaš ima 90% folka tuki do 1000€ v kriptu, 5% od 1000 do 5000, 3% od 5 do 10k, pol so pa drobtinice. Tisti imajo pa tja do 20k, pa se to ne vem ce mata eden ali 2. govorim vlozenega!

PrihajaNodi ::

zelenobeli je izjavil:

Če mene vprašaš ima 90% folka tuki do 1000EUR v kriptu, 5% od 1000 do 5000, 3% od 5 do 10k, pol so pa drobtinice. Tisti imajo pa tja do 20k, pa se to ne vem ce mata eden ali 2. govorim vlozenega!

Mja, nekateri imajo kar krepko nad 500k. Mislim kaj je jurja evrov...Jure, bivsi soforumas ma vec kesa ko Damjan Merlak.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof je izjavil:

Daj malo razjasni. Resno me zanima zakaj se tako misli, če se ti da malo netrolat za kak post.

oracle ::

I7I je izjavil:

Napačna vprašanja si zastavljaš, tako kot 99,9% udeležencev tej temi. Kar je važno je "time in the market" ne pa "timing the market".

chrush ::

Preden me napadete, naj povem, da sem glede kripta totalen noob. Bolj kot berem, manj mi je jasno semizdi. Ker sem totalno zaljubljen v svoj FX, me zanima, kako je pri trgovanju s cryptom. Ali lahko shortas? Kaksne so recimo spreadi za npr. Cardano. Namrec obcasno vrzem kak presezen denar tudi v crypto CFD, ampak imam na izbiro samo BTC, ETH, LiteCoin, Cardano. Pri Cardanu je recimo trenutno razlika 2.12 vs 2.36. Potem me zanima se, ali se morda trguje z vzvodomo ali ne. Hvala za odgovore in hvala za morebiten napad vseh "znalcev".
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers

Ampak cardi je celo up 9%. Se troli morda motijo? :D

Apofis ::

IgorCardanof je izjavil:

Pa mislim, da bo Cardano najboljši performer v naslednjih mesecih (izmed top kovancev). Do zdej so ga tunkal, pa nižal ceno...v kratkem gre gladko čez 3 eur.

A misliš, da bo ustal, kot bulijan in zaničevan piflar in udaril tavelikega igralca ameriškega nogometa pred celo šolo na gobec?

Jerry000 ::

kow je izjavil:

Js sem mislu da mamo radi bulle, no, js jih obožujem :D kar naj raste

Apofis je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Pa mislim, da bo Cardano najboljši performer v naslednjih mesecih (izmed top kovancev). Do zdej so ga tunkal, pa nižal ceno...v kratkem gre gladko čez 3 eur.

3 EUR je že bil se mi zdi. Je pa res da ga tunkajo, včas se je skos o cardano govorlo zdaj pa večinoma Polko rinejo naprej in je glavna tema debat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Da razjasnimo. Cardano je poln obljub, deluje pa nič. Decembra je zdej naslednji rok, ko se bo morda spet začelo kej dogajat. Glede potenciala za rast: Vse ostale raste trenutno veliko hitreje. Tudi če Cardano zadane 3$ konec leta, bo to še zmeraj hud poraženec kot če bi držal karkoli drugega.

Kar se tiče tega, ponavadi ekosistem kovanci pumpajo bolje kot glavni kovanec. Torej če se hipotetično res zgodi cardano pump, potem je smiselno imeti nekaj sredstev v C3, CardStarter, ... in podoben bullshit kovancih, ker bodo naredili več. Če Cardano enkrat bo imel defi (recimo tam leta 2025), takrat je tudi smiselno, da ta defi poiskusiš in vlagaš v kakšne dexe, memecoine, etc. Cardano community je ogromen in je kult. Verjamem da bodo kot največje primitivne opice kupovale te kovance in tako da tu priložnost za zaslužek je. Sam bom zagotovo poiskusil.

To seveda vse v primeru, da Cardano enkrat dejansko ima delujoč defi. Kar pa zaenkrat kaže katastrofalno slabo.
Ne odgovarjam na DM.

V kaj naj potem človek, rarzočaran nad vsemi zamujenimi priložnostmi, ker je preveč konzervativen in previden vlagatelj, potem to prelije. MNGO? RGT? LUNA? FLOKI?

sloxl8 ::

Machete je izjavil:

V kaj naj potem človek, rarzočaran nad vsemi zamujenimi priložnostmi, ker je preveč konzervativen in previden vlagatelj, potem to prelije. MNGO? RGT? LUNA? FLOKI?

TIME, ker YOLO. NFA.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sloxl8 ()

sloxl8 je izjavil:

Machete je izjavil:

TIME, ker YOLO. NFA.

Ful degenerate mode. :D
Ne odgovarjam na DM.

4je TIME so na coinmarketcapu vidni. Pa vsi so full retard mode. Never go full retard.

MaticSLO ::

Ce ima kdo .ETH domeno registrirano je dobil zastonj ENS airdrop(ki ga more claimat)

Trenutna vrednost mojih airdropanih tokenov je okoli 1400$ na vsak address z domeno, je pa odvisno od tega kdaj si registriral in za koliko casa.
Fee za claimanje je tam nekje 100$ + 50$ za transfer ERCja

sloxl8 ::

Machete je izjavil:

4je TIME so na coinmarketcapu vidni. Pa vsi so full retard mode. Never go full retard.

Saj si rekel, da si razočaran nad zamujenimi priložnostmi.

Machete je izjavil:

Wonderland Time je ta tapravi. Kupljen TIME lahko potem tudi stejkaš za 70k% APY. To je seveda ponzi. Ampak ima močen community zadaj. Je fork OHMa, ponzi, ki laufa že od aprila. Zaenkrat še uspešno. Je pa zadnje teden ogromn OHM forkov uzunaj in so tvegani. OHM in TIME pa imata alfa status.
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi ::

Pizda to je se hujs kot je blo z bitconnectom, kle se dejansko ve da je scam...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Pizda to je se hujs kot je blo z bitconnectom, kle se dejansko ve da je scam...

Res je. Vsi vejo, da kupujejo ponzi in laufa.
Ne odgovarjam na DM.

Važen je konsenz in transparentnost.

Hmm vidim, da je APY ne Wonderlandu že 75k%. Pa v protokolu notri 1.3 mlrd $. 1 TIME je vreden 9000$, krit je pa trenutno samo z 1310$ dolarji. Torej v najslabšem primeru dobiš ven /9.

https://app.wonderland.money/#/dashboard

Machete je izjavil:

Važen je konsenz in transparentnost.

:D

Pa seveda ane. Vsi OHM forki bodo propadli, eni prej, drugi kasneje. Propadla bosta pa tudi TIME in OHM, čeprav sta izmed vseh trenutnih najbolj alfa.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

BenjaminTB ::

A je res možno da na stejking prek Wonderlanda in AVAXA dnevno dobiš reward okrok 10% ?

Kolega je dal 1000$, za tri dni je dobil 150$ :D

Preveč dobro da bi bilo realno, ali se motim?

Jerry000 je izjavil:

Ne beres pozorno. Nisem rekel, da ne maram bulla. Pritozeval sem se v smislu, da "bulli niso vec kar so bili" - torej divji. Kar je razumljivo, ker danes kripto v splosnem ni vec spekulacija. Spekuliramo bolj v katero smer bo slo, kaj se bo uporabljajo itd. Ne pa v splosnem, da bo kripto velik del ekonomije.

Zgodovina sprememb…

BenjaminTB je izjavil:

A je res možno da na stejking prek Wonderlanda in AVAXA dnevno dobiš reward okrok 10% ?

Kolega je dal 1000$, za tri dni je dobil 150$ :D

Preveč dobro da bi bilo realno, ali se motim?

OHM in forki delujejo na nek poseben mehanizem, da ti lahko vežeš sredstva in jih čez 5 dni dobiš ceneje. Torej recimo jaz lahko kupim TIME-AVAX LP trenutno za 7% ceneje kot so dejansko vredni, vendar jih dobim šele čez 5 dni. Na ta način jz dobim ceneje sredstva, protokol pa dobiva likvidnost. Samo en primer.

To se zdi, da je čarobna formula, ki deluje, da se ti ponziji ne porušijo hitro. To in močen community.
Sam sem dal v TIME pri 4k$ in dal stejkat. Sedaj v nekaj več kot mesecu in pol imam 2x več TIMEa, cena je pa tudi šla malo več kot x2 gor. Tako da nekako malo več kot x4 zaenkrat. Se pa seveda vse to lahko hitro poruši.
Ne odgovarjam na DM.

IL_DIAVOLO ::

kow je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Ne beres pozorno. Nisem rekel, da ne maram bulla. Pritozeval sem se v smislu, da "bulli niso vec kar so bili" - torej divji. Kar je razumljivo, ker danes kripto v splosnem ni vec spekulacija. Spekuliramo bolj v katero smer bo slo, kaj se bo uporabljajo itd. Ne pa v splosnem, da bo kripto velik del ekonomije.

Pocakaj na alt season.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Me ocitno ne beres. Mene boli za "alte" - itak to nic ne pomeni in je samo meme za bedake.

IL_DIAVOLO ::

Lol ocitno te je cas povozil.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Pa, mi gre financno kar dobro. Sem zelo zadovoljen. Da pa bi jezdil na valu neumnosti, ni pretirano zanimivo.

kow je izjavil:

Pa, mi gre financno kar dobro. Sem zelo zadovoljen. Da pa bi jezdil na valu neumnosti, ni pretirano zanimivo.

Dejansko ne rabiš delat x100. Večina ljudi, razen whale degeneratov, ne meče ogromne pare v sitkojne. Večji vložek in x3 je dejansko večji donos kot za marsikoga x100 in mikro vložek.

Ne me hejtat, taka je situacija. Mnogi, ki govorijo da so naredili x100 na XYZ kovancu, so vanj vrgli 20€. Ok pa itak ni bed to, lep zaslužek. Nekdo ki ima pa 50k v ethereumu pa gre ethereum za 10% gor, je naredil veliko več. Pa še bolj mirno spi ponoči.
Ne odgovarjam na DM.
««
817 / 1506
»»