» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
815 / 1506
»»

Rossiya ::

Zdravo. Če želim € iz Bitstampa prenesti na Pancakeswap, kako to najlažje oz. najceneje storim? Naložim Trust Wallet in ga povežem s Pancakeswap in potem prenesem na Trust Wallet XRP ali je kakšna boljša opcija? Hvala.

Anney ::

PrihajaNodi je izjavil:

Eur

Solidno, pa še kar bevskaš tu gor? Mina?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

IgorCardanof ::

Nevem kako točno deluje trustwallet, ampak če hočeš uporabljati pancakeswap, potem moraš sredstva spraviti na Binance Smart Chain. Bitstamp tega gotovo ne podpira. Morda je opcija, da naložiš sredstva na trustwallet in jih potem tam prestaviš na binance smart chain. Druga opcija je, da preneseš na Binance in potem na tvoj trust wallet binance smart chain address.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi ::

Anney je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Eur

Solidno, pa še kar bevskaš tu gor? Mina?

Penzije (se) ni
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

AllStarc ::

Rossiya je izjavil:

Zdravo. Če želim € iz Bitstampa prenesti na Pancakeswap, kako to najlažje oz. najceneje storim? Naložim Trust Wallet in ga povežem s Pancakeswap in potem prenesem na Trust Wallet XRP ali je kakšna boljša opcija? Hvala.

XRP je ok skoraj zastonj 0,02eur, še cenejši XLM 0.0015eur. V glavnem oboje je super in hitro

AllStarc ::

IgorCardanof je izjavil:

Nevem kako točno deluje trustwallet, ampak če hočeš uporabljati pancakeswap, potem moraš sredstva spraviti na Binance Smart Chain. Bitstamp tega gotovo ne podpira. Morda je opcija, da naložiš sredstva na trustwallet in jih potem tam prestaviš na binance smart chain. Druga opcija je, da preneseš na Binance in potem na tvoj trust wallet binance smart chain address.

Ja to sem pa pozabil opozorit( sorry sem bolj začetnik). Jaz imam binance in kar BUSD-bep20 nakazem na trust wallet.

FireSnack ::

Veliko ljudi me preko zasebnih sporočil sprašuje kako uspešno trgovati z meme kovanci. Ljudem se zdi težko izbrati med več 100 kovanci ki dnevno prihajajo med nas. V kolikor bo veliko interesa bom odprl šolo trgovanja z memetokeni in za minimalno tedensko naročnino delil kriptostrategijo z vami. Do takrat pa dajmo študirat predvsem meme osnove vlaganja, saj vemo da so trdni temelji najbolj pomembni pri uspehu. Danes naredil sicer samo x3 na meme portfoliu, pa vendar boljše kot nič. Lp, Franca Mem Mlajši
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

miha98 ::

Pozdrav,

Mene pa zanima kje se da kupit tale cardano oz. ada.. Imam bitstamp tam ga ni...? kaj mi priporočate?

Apofis ::

miha98 je izjavil:

Pozdrav,

Mene pa zanima kje se da kupit tale cardano oz. ada.. Imam bitstamp tam ga ni...? kaj mi priporočate?

Odpri si račun na Binancah. Z bitstampa si pošlji xml ali xrp na binance. Tam pretvori npr v usdt, pol pa kupi kardanota...pa predlagam, da ne zavlačuješ preveč. Cena mislim, da je zdej zelo ok...

Anney ::

Pa gremo, mam kokice parajt. :))
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

BorutO ::

IgorCardanof je izjavil:

Tm 300k bi blo čiz kul. V kolikor pridem do 300k, bi vzel polovico ven, za ostalo polovico pa se zakreditiral. Ker bi bilo čiz preveč neumno cashoutat vse za stanovanje, medtem ko lahko marsikje dokaj ziher trenutno dobivaš po 20% letno na stablecoine.

Pol pa ni boljše, če pustiš notri tako dolgo, da prideš do 400k, hišo takoj odplačaš, pa imaš mir?
Jaz ravno to gledam, da ne rabim vzeti niti enega meseca kredita. ;)

miha98 je izjavil:

Pozdrav,

Priporočam ti, da odpreš coingecko in na slepo vržeš v enega od top 100 kovancev in boš imel veliko boljši donos konec balona kot če vržeš v Cardano.
Ne odgovarjam na DM.

miha98 ::

cardano je med njimi... hvala za info...

Apofis ::

Btw. a bo rdeč al zelen ponedeljek?

Debejli ::

Glede na trenutno stanje ... Zelen .. BTC gor in je pred testiranjem resistancea ETH blizu ATH

Se pa kolo sreče lahko takoj okreče pa gremo dol

Zelo verjetno je da BTC ne bo nikoli več pod 60k in ETH pod 4k. Institucije so preveč vpete v sistem in mislim da bo v teh časih hiperinflacije samo hold.
edit: hold 70% kriptostrokovnjakov, buy 30% kriptostrokovnjakov, sell 0% kriptostrokovnjakov

Zgodovina sprememb…

BorutO ::

Greva stavit, da bo ...

Motion ::

Motion je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Motion je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Še en OHM fork ClockOHM.
https://discord.gg/AkbZ5aC4
BTW ne nabijam si invajte, sam šeram potencialno hude projekte. Mesto v presale si boste mogl pa sami izborit.

Maš OHM fork ki bo v ponedeljek prišel na Artemis PAD če te zanima.
Reverse protocol
https://twitter.com/ArtemisProtoco1

Vem ja mam že 800 MIS

Viper swap je pravkal izdal njihov OHM fork.

cena v treh urah iz $4 na $450 :))

BorutO je izjavil:

Greva stavit, da bo ...

S tabo se ne grem, ker imaš v bistvu neomejeno denarja. Bi stavil s kakim siromakom tipa Mato, ki odplačuje garsonjero. Ampak taki si ne upajo preveč tvegat.

pirlo ::

Je imel kdo problem da so mu zmanjkali coini na KuCoin? Dvakrat sem kupil pred kakim tednom, zdaj sem prodal vse, ampak sem opazil da je prodalo samo coine od drugega nakupa. Tisti prvi so magično izginili.

Skylord ::

FireSnack je izjavil:

BorutO je izjavil:

Greva stavit, da bo ...

S tabo se ne grem, ker imaš v bistvu neomejeno denarja. Bi stavil s kakim siromakom tipa Mato, ki odplačuje garsonjero. Ampak taki si ne upajo preveč tvegat.

Hudo. :)) Ta ti je ena boljših. Sem se skor uscal od smeha:))

KakoLepo ::

Ce bi recimo imeli ponudbo, shilat kovanc tukaj na forumu, ce bi vam nekdo ponudil milijon dolarjev za shillanje, pa ce bi vedeli, da ga bo lastnik dumpal na kupce, ali bi v tem primeru shilal kovanc? Pa prosm po pravic povejte.

mr_chai ::

KakoLepo je izjavil:

Ce bi recimo imeli ponudbo, shilat kovanc tukaj na forumu, ce bi vam nekdo ponudil milijon dolarjev za shillanje, pa ce bi vedeli, da ga bo lastnik dumpal na kupce, ali bi v tem primeru shilal kovanc? Pa prosm po pravic povejte.

Še sprašuješ. Tile forumaši v tej temi so same keš pičke, za dnar ti nardijo vse. Za miljon, pfff...za beer money ti tukile shilajo, kje je šele miljon. Za ta miljon bi se strgal med sabo.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: perci ()

KakoLepo ::

Aha, ok. Zase pa ne upas povedat? :)

kow ::

Ah.. the smell of fiat ... going down.. in the morning >:D

Market cap 3T.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Machete ::

O ne shit, FLOOF down.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Najraje bi skensal dogovor za nakup starega rabljenega cliota letnik 2010 in si raje vzel enega letnik 2017+ ...
Ne odgovarjam na DM.

IL_DIAVOLO ::

Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

vaščan ::

Ok btc eth sta zalavfala bomo vidl kolk bodo šli alti z njima zdej 14dni al bodo zadej ustal. Samo pomoje nebi smel preveč krvavet. Borza je v overbought coni pomoje se bo določen procent teh dobičkov premaknilo v cripto na borzah pa bo manjši pullback. Če gledamo da je globalno na borzi okrog 80trilionov dolarjev. pričakujem da se približno 1 procent od tega premakne to je okrog 0.5-1 trilion dolarjev.

Ok. Zelo mi je zanimivo, da omenjas "borza je overbought". Ja to je v balonu že zadnjih 5 let. Res nima nobene veze. Dokler se bo printalo, bo šlo gor. Nima veze a je overbought ali pa če bi se moralo že 10x sesut.

ps, vedno ko se kripto oglasi, pomeni, da imamo še nekaj zagona za naprej. Ko smo bili na 61k in se ni oglasil, me je počasi že začenjalo skrbet. No pa se je potem le oglasil pri 60.5k in je bil to jasen signal, za 100x long na btcju.
Ne odgovarjam na DM.

LeXani ::

Pr men top performing coin 24h - XRP
A mogoče sanjam?
Čas prve prijave 04.11.2005

Kako se bo borza ustavila? Kam bodo pa dal dnar? V fiat? :))

vaščan ::

IgorCardanof je izjavil:

Ok. Zelo mi je zanimivo, da omenjas "borza je overbought". Ja to je v balonu že zadnjih 5 let. Res nima nobene veze. Dokler se bo printalo, bo šlo gor. Nima veze a je overbought ali pa če bi se moralo že 10x sesut.

ps, vedno ko se kripto oglasi, pomeni, da imamo še nekaj zagona za naprej. Ko smo bili na 61k in se ni oglasil, me je počasi že začenjalo skrbet. No pa se je potem le oglasil pri 60.5k in je bil to jasen signal, za 100x long na btcju.

Gledam log chart borza je v kanalu trenutno na zgornji točki po vsej vrjetnosti bo pullback ter določen procent dobička se seli v nepremičnine itd manjši procent pa v bolj rizično naložbo kripto večinoma btc eth. Razen če misliš da bomo mi z našim drobižem prmaknil bitcoin.?

BenjaminTB ::

https://bnbshinobi.com/

Jaz sem dal notri 50€. Mislim da ima potenciala da lepo zraste :D

Hepanlol ::

Včasih je dobro tu in tam polurkat /biz/, tile manijaki mrzlično iščejo naslednjo Kadeno aka 100x L1. Radix, NKN, Qredo, Trias, MultiVAC, Phantasma? Moj degen kupček je bogatejši za:

Parsiq (sicer ne L1): https://www.coingecko.com/en/coins/pars...
Saito: https://www.coingecko.com/en/coins/saito

Z lažjim srcem se igram z low/micro cap L1 projekti, kot pa meme coini, pač boomer v meni.

energetik ::

kow je izjavil:

Kako se bo borza ustavila? Kam bodo pa dal dnar? V fiat? :))

Verjetno v plemenite kovine in nepremičnine. Morda nekaj tudi v BTC.

No, zdaj pa se napisi koliko kapitala je na borzah in koliko v plemenitih kovinah? Nisi cist premislil, a?

IgorCardanof je izjavil:

Investiral sem nekaj v concentrated liquidity managerje - Lixir Finance in pa UniPilot. Obadva se kar lowcap, projekta v razvoju. Na twitterju se pocasi zacenjajo govorice o teh dveh projektih.

Mogoce bom exit liquidity, mogoce bo pa tole kak 20x.

Upam da ni tole top signal zame in da sem jinxal vse:

Pilot x5, Lix x0.66

https://www.coingecko.com/en/coins/unip...
https://www.coingecko.com/en/coins/lixi...
Ne odgovarjam na DM.

Lennzi ::

Xrp-jevci. Prihaja vaš čas. Kripto na vrsti si.

XRP potegnil 10%, medtem pravi alti x10.

A Bitcoin in Doge pumpata, ker naj bil Tesla spet omogočila plačila z njima?
Ne odgovarjam na DM.

Sc0ut ::

Ne, doge je nekaj casa spal, zdaj pac rabi en leg up.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Večina izmed vas/nas vas ni zmožna držat x100 in to je dejstvo. Recimo da vržete v kovanec 1% portfolia v nek kovanec in ta začne na polno rast, pobirali boste profite. Enkrat recimo ta kovanec doseže x100, čeprav ste pa vi dejansko naredili le x20 recimo, ker enostavno niste dovolj degenerate, da bi držali do konca. Tako žal je.
Ne odgovarjam na DM.

Motion ::

IgorCardanof je izjavil:

Večina izmed vas/nas vas ni zmožna držat x100 in to je dejstvo. Recimo da vržete v kovanec 1% portfolia v nek kovanec in ta začne na polno rast, pobirali boste profite. Enkrat recimo ta kovanec doseže x100, čeprav ste pa vi dejansko naredili le x20 recimo, ker enostavno niste dovolj degenerate, da bi držali do konca. Tako žal je.

¯\_(ツ)_/¯

Random zanimivost: Binance ima funding rate capped na 0.75% vsakih 8 ur. 12. novembra je OMG snapshot za BOBA token in večina ljudi, ki hoče ta airdrop, hedgea svojo pozicijo s tem, da shorta na Binance futures. Količina le teh je tako velika, da je funding rate že nekaj časa zelo visok in zadnjih nekaj ur tudi na maksimalni vrednosti -0.75%. To pomeni, da tisti, ki so v short poziciji, vsakih 8 ur plačajo 0.75% tistim, ki so v long poziciji.

Škoda, da je cap na 0.75%, ker opice kot so, bi plačevale najbrž tudi 2% vsakih 8 ur, samo za to, da bi hedgali svoj OMG, ki čaka na airdrop.

Upam, da se zgodi kak short squeeze in da se zlikvidira vse te idiote.

https://www.binance.com/en/futures/fund...

Ta funding rate lahko izkoriščate tudi vi, ne da bi bili izpostavljeni pretiranemu tveganju. Lahko greste v short pozicjo na margin trading in long na futures in boste delta neutral, hkrati pa pobirali ves ta funding.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

ajfon ::

Vechain bo vsak cajt razfukalo...

Danes z memeti že 350% gor. Dan se je šele zaleč. Jeff Tezos, je to ok uspeh?

FireSnack je izjavil:

Danes z memeti že 350% gor. Dan se je šele zaleč. Jeff Tezos, je to ok uspeh?

Glede na to, da smo šele v času kosila in da si začel delat šele ob 10ih zjutraj, ko si vstal, je to zelo dober uspeh. Če nadaljuješ v tem tempu, bi znal prilesti na x15 ali x20 do večera, kar pa je že kar zavidljiv donos tudi za kripto svet.
Ne odgovarjam na DM.

Mato989 ::

perci naj že zmeče ven vse vas troll budale
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

endelin ::

FireSnack je profdoktor? Ne spremljam dosti situacije zadnje čase.:D
««
815 / 1506
»»