» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
762 / 1559
»»

IgorCardanof ::

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kako si lahko tok naivn, da mislis, da bo "prehod na nov standard" rešil vso podlost in požrešnost trenutnega sistema? To ne bo rešilo popolnoma ničesar. Sistem se bo izboljšal, ko se trenutne bankirje in elito popolnoma odreže od tega, da narekuje, kako bo vse skupaj delovalo. Nikakor drugače.

Ti pa si zabluzil :D:))
Od kod ti ideja, da bo ISO20022 rešil vso podlost in požrešnost trenutnega sistema?
Zakaj se v industriji uporablja standarde? Malo razmišljaj, malo se popraskaj po glavi...

Exactly, isoxyz standard nima nobene veze, ce tega ne bo nihce uporabljal.

Kripto ::

Mato989 je izjavil:

Kaj bo s ceno XRP je špekulacija. Sem že enkrat ali dvakrat napisal, da višja cena pomeni manj "trenja", visoko hitrost in manj stroškov na transakcijo. Kaj je bolje prenesti 100.000 USD z 10000 XRP ali 1000 XRP ali z 100 XRP na drug konec sveta v ekosistemu kjer je nekaj milijonov transakcij na dan? Težko razumeti?

WTF... a nam ti lahko razložiš kako v praksi prenašanje 100 XRPjev ali 1.000 XRPjev nardi kakršnokoli razliko na "zasedenosti" omrežja?

WTF ti govoriš!

A ti resno misliš da če preneseš 1 XRP manj zasedeš s transakcijo omrežje kot če preneseš 1.000?

WTF, WTF... malo poglej kakšen je globalni dnevni promet in ta bo samo še naraščal. Malo razmisli,..malo se popraskaj po glavi. Morda bo pomagalo in boš dojel zakaj je pomembna čim višja cena :))
Znova in znova se potrjuje, da nima smisla preveč debatirat z navijači. Raziskujte sami ali pa verjemite to kar vam servirajo navijači, ki delajo copy paste neumnosti. Meni je vseeno.
Wealth is mindset!

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kako si lahko tok naivn, da mislis, da bo "prehod na nov standard" rešil vso podlost in požrešnost trenutnega sistema? To ne bo rešilo popolnoma ničesar. Sistem se bo izboljšal, ko se trenutne bankirje in elito popolnoma odreže od tega, da narekuje, kako bo vse skupaj delovalo. Nikakor drugače.

Od kod ti ideja, da bo ISO20022 rešil vso podlost in požrešnost trenutnega sistema?
Zakaj se v industriji uporablja standarde? Malo razmišljaj, malo se popraskaj po glavi...

Vsaka banka, centralna banka, finančna inštitucija...bo najprej na tem forumu preverila pri Jeff Tezosu wannabe Jeff Bezosu ali bi to uporabljala ali ne. Potem se bo pa glede na odgovor odločila. Tako, da brez tvoje in slo-tech forum potrditve sigurno ne bo šlo.
Wealth is mindset!

Mato989 ::

Kripto je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj bo s ceno XRP je špekulacija. Sem že enkrat ali dvakrat napisal, da višja cena pomeni manj "trenja", visoko hitrost in manj stroškov na transakcijo. Kaj je bolje prenesti 100.000 USD z 10000 XRP ali 1000 XRP ali z 100 XRP na drug konec sveta v ekosistemu kjer je nekaj milijonov transakcij na dan? Težko razumeti?

WTF... a nam ti lahko razložiš kako v praksi prenašanje 100 XRPjev ali 1.000 XRPjev nardi kakršnokoli razliko na "zasedenosti" omrežja?

WTF ti govoriš!

A ti resno misliš da če preneseš 1 XRP manj zasedeš s transakcijo omrežje kot če preneseš 1.000?

WTF, WTF... malo poglej kakšen je globalni dnevni promet in ta bo samo še naraščal. Malo razmisli,..malo se popraskaj po glavi. Morda bo pomagalo in boš dojel zakaj je pomembna čim višja cena :))
Znova in znova se potrjuje, da nima smisla preveč debatirat z navijači. Raziskujte sami ali pa verjemite to kar vam servirajo navijači, ki delajo copy paste neumnosti. Meni je vseeno.

Daj ne bluzi, to če se pošlje 1 XRP ali 1.0000000 XRPjev za samo transakcijo nima NOBENEGA VPLIVA!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Mato989 je izjavil:

WTF ti govoriš!

Daj ne bluzi, to če se pošlje 1 XRP ali 1.0000000 XRPjev za samo transakcijo nima NOBENEGA VPLIVA!

Zgleda več veš kot cela Ripple ekipa skupaj kako optimalno deluje ekosistem. Mislim, da je skrajni čas da te povabijo in jih greš naučit nekaj novega. Zraven pa obvezno še tri strokovnjake z slo-tech foruma vzemi s seboj :))
Wealth is mindset!

vaščan ::

:))

merlin2 ::

Nekak mimo vam znanega.
Za razmišljat.

"Our initiative to create liquidity and interoperability with XRP/XLM has given us the mission to take back what was rightfully ours to begin with. Our mission is to bring XRP INTO Lobstr so that the amount of XRP in the ecosystem grows more and more over time. In geek terms: WE GET TO GO ON RAIDS!"

"Lobstr and UltraStellar have been key pieces of the puzzle since the beginning. I've exclusively used Lobstr since the First Class. If XRP is the Army, Lobstr is your rifle."

In ker je provizija v primeru ETHR enormna še rešitve..
Raziskujte..

"?Did anyone else catch Stefan Huber's many digs at ETH these last 3 days? When the likes of these people are following him, you should probably take notes ??:

-Jeremy Hogan
-John Deaton / Crypto Law
-Bearable Bull
-Digital Asset Investor Researcher

xProblem: Ethereum
+Solution: XRP and ETX

In Lobstr?:
ETX - etxco.com
XRP - add fchain.io trustline to transfer over. Instructions here ?? https://t.me/joinchat/3fIEym1S8M44Nzdh

Are you starting to see?? ????
"

ISO20022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: merlin2 ()

spegli ::

vaščan je izjavil:

Na hitro sem gledal da bi btc nekako zdravo ven iz kanala zlezel mora prilezt med 45.5 in 46.5 potem nazaj testirat support na okrog 44k ter odboj gor proti 50k. Uglavnem dokupuje se ko testira support in ga zadrži ne kupovat ko leze gor pa boste ok.

Pobral profit na 43600. Se strinjam 45.5 je key level.

IL_DIAVOLO ::

merlin2 je izjavil:

Nekak mimo vam znanega.
Za razmišljat.

"Our initiative to create liquidity and interoperability with XRP/XLM has given us the mission to take back what was rightfully ours to begin with. Our mission is to bring XRP INTO Lobstr so that the amount of XRP in the ecosystem grows more and more over time. In geek terms: WE GET TO GO ON RAIDS!"

"Lobstr and UltraStellar have been key pieces of the puzzle since the beginning. I've exclusively used Lobstr since the First Class. If XRP is the Army, Lobstr is your rifle."

In ker je provizija v primeru ETHR enormna še rešitve..
Raziskujte..

"?Did anyone else catch Stefan Huber's many digs at ETH these last 3 days? When the likes of these people are following him, you should probably take notes ??:

-Jeremy Hogan
-John Deaton / Crypto Law
-Bearable Bull
-Digital Asset Investor Researcher

xProblem: Ethereum
+Solution: XRP and ETX

In Lobstr?:
ETX - etxco.com
XRP - add fchain.io trustline to transfer over. Instructions here ?? https://t.me/joinchat/3fIEym1S8M44Nzdh

Are you starting to see?? ????
"

ISO20022

Xrp fans are really the worst :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

sajba10 ::

XRP res sem presenečen nad funi XRP - zgleda da jih je tle še kar dosti ''old school boysov''. Bomo videli! Če naredi par X si kupim nove smučke!

Kdaj ta SEC objavi odločitev?

sajba10 je izjavil:

XRP res sem presenečen nad funi XRP - zgleda da jih je tle še kar dosti ''old school boysov''. Bomo videli! Če naredi par X si kupim nove smučke!

XRP army pohodi XRP haterje kot črvičke.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Vsaka banka, centralna banka, finančna inštitucija...bo najprej na tem forumu preverila pri Jeff Tezosu wannabe Jeff Bezosu ali bi to uporabljala ali ne. Potem se bo pa glede na odgovor odločila. Tako, da brez tvoje in slo-tech forum potrditve sigurno ne bo šlo.

V roku 50 let bank in ostalega sranja ne bo več. Mark my words. Sicer pa takrat ne bomo verjetno več debatirali na tem forumu.
Banke si lahko izmisljujejo standarde in protokole kakršnekoli si želijo. Dokler bojo pa postavljale sistem, kjer top 0.01% dela enormne količine denarja, 99% pa ima vsako leto veliko manj, ta sistem ne bo laufal. In slej kot prej se bo to obrnilo.

EDIT: *tradicionalnih bank kot jih poznamo danes

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

V roku 50 let bank in ostalega sranja ne bo več. Mark my words. Sicer pa takrat ne bomo verjetno več debatirali na tem forumu.
Banke si lahko izmisljujejo standarde in protokole kakršnekoli si želijo. Dokler bojo pa postavljale sistem, kjer top 0.01% dela enormne količine denarja, 99% pa ima vsako leto veliko manj, ta sistem ne bo laufal. In slej kot prej se bo to obrnilo.

EDIT: *tradicionalnih bank kot jih poznamo danes

V roku 50 let morda sploh ne bo več življenja na planetu Zemlja, zadane ali pade kakšen večji asteroid...morda se zgodi močan EMP zaradi eksplozij na Soncu...morda...
Tebe skrbi kako ima 99% ljudi vsako leto manj...tukaj pa se vse vrti okrog tega kako nekaj poceni kupiti in dražje prodati. Saj ni res pa je :|
Wealth is mindset!

strawman ::

Mastering the Lightning Network knjiga zastonj na GitHubu, končana in gre trenutno čez final reviewe.
LN postaja precej bolj mainstream (El Salvador, kmalu Twitter in Square).

Aquafriend ::

Sicer offtopic, Nekdo pametuje kaj bo cez 50 let. Sinko, cas dokazano ne obstaja, v znanosti ne obstaja. Obstajajo pa paralelne resnicnosti in drugi svetovi. Vse obstaja ze zdaj ali pa lahko nastane s pomocjo ustvarjanja. Nc bat. Obstaja nesteto razlicnih svetov in mehurckov. Materialno telo ne obstaja. mi pa smo v bistvu svetloba oziroma zavest, ki zivi vecno.

PacificBlue ::

Aquafriend je izjavil:

Sicer offtopic, Nekdo pametuje kaj bo cez 50 let. Sinko, cas dokazano ne obstaja, v znanosti ne obstaja. Obstajajo pa paralelne resnicnosti in drugi svetovi. Vse obstaja ze zdaj ali pa lahko nastane s pomocjo ustvarjanja. Nc bat. Obstaja nesteto razlicnih svetov in mehurckov. Materialno telo ne obstaja. mi pa smo v bistvu svetloba oziroma zavest, ki zivi vecno.

Obstaja samo trenutek zdaj. Nič potem, nič zatem.

Vse kar se dogaja, tudi v kripto svetu, je verjetno vecji del odraz vase podzavesti, ki pa ima lahko malo drugacen nacrt z vami kot pa vasa zavest. Zelo verjetno kreirate vecji del svoje usode, tudi v kripto trejdanju na podlagi podzavestnih vzgibov. Na vaso podzavest pa vpliva marsikaj.

Bomo videli kaj bo :) Prvo odločitev Ustavnega sodišča (da vidimo, če bo pol države out of function :D in države zašteka potem pa dalje.
Aquafriend prosim TA za COTI. Hvala!

coti/btc

coti/btc

coti/usd

coti/usd

coti/avax

coti/avax

coti/btc, coti/usd, coti/avax narisane trendlinije

Šilat XRP je mal mim imo. Proper šiling je, če maš na CT 100k+ sledilcev in na njih pol dropaš neko jebiveter zadevo, ki si jo dobil skor zastonj za marketing.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

bitboycek je reku, ce pade pod 42k bo verjetno crash, da ima tak obcutek. Ampak je bil spet kontraindikator, sel je do 40900 priblizn potem pa gor skoraj do 44k.

Zgodovina sprememb…

Kripto je izjavil:

sajba10 je izjavil:

XRP army pohodi XRP haterje kot črvičke.

Kripto

V bistvu niti ne gre in ne bi smelo it, kdo bo koga pohodil.
Nekateri kot midva raziskujeva in se odločava na podlagi spoznanega.
Drugi v veri, da ne bodo ostali brez vloženega, trajbajo propagandistično dogmo, svojega prav, v ne zavedanju, da njihova propaganda nima ravno vekikega vpliva na rast njihovih izbranih kripto valut. Nekakšno brcanje v svojem peskovniku. Sploh če preberem kakšno v stilu "kupujte da bo raslo", harikurano seveda.

XRP in XLM sta močno povezana, zagotovo pa imata kot ostali iz skupine ISO20022, velik potencial.

Resnično ne razumem tistih, ki sovražijo Rippl XRP. Enostavno mi ni razumljiv njihov odnos.
BTC in ETH ne temeljita na ničemer, sta popolna manipulacija. SEC pa z njima močno korupcijsko povezan, kar se odkriva ravno v tem času. Pa je ownerje zato potrebno obsojat? Mislim da ne. Vsak naredi svojo domačo nalogo in to je to.
V času odkar sem se pojavil, na tem delu foruma, pravzaprav opažam le prepucavanje o tem, kdo ima daljšega. Nekateri uporabniki prav tekmujete, da bi dokazali svoj prav skozi žaljivke, diskreditacijo in podobno.
Razumem vaše frustracije,ko vsak dan opazujete rast ali padec vašega izbranega ljubljenčka.

Kripto.
Midva v bistvu dajeva možnost, da ljudje začnejo kopat naprej. Dajeva dodatno izbiro.
Eminentni in velecenjeni uporabniki tega dela foruma očitno tega niso sposobni. To je njihov in ne najin problem. Vsak pa se bo itak odločal zase.
Ne trejdam. Vlagam, za obdobje ko bom v penziji in to je nekako 8 let. Do takrat, pa naj se ISO20022 eco sistem še naprej razvija.

Še nekaj dnevnih novic

Lp

IL_DIAVOLO ::

YouTube is the worst, kar se tice kripta scammov.

Spremljajte twitter, much better. U may learn smth.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Hvala za grafe (COTI). Zgleda, da bo malo rabil počitka, potem pa nadaljevanje rasti.

DePalmo ::

Vidim da ste se razpisali. Lepo ;)

Ampak a ni poanta XRPja da bi potem moral postati stablecoin in da vrednost ne niha? Ker če ena banka drugi pošlje 1000 XRPjev, koliko bo dobila druga banka če vmes vrednost zaniha? Več in mora vračat ali pa manj in mora prva poslati še? Zato mi ravno ne gre v račun da bo XRP konkretno narasel, a hkrati se ga bo uporabljalo za prenakazovanje denarja po celem svetu. Mislim, lahko narase na 1000 USD, ampak ko ga začenjo uporabljati v produkciji, mora XRP ostati na 1000 USD vrednosti, ne more nihat med (karikiram) 800 in 1500 USD.

Ali je v planu USDX (X aka. Ripple), kateri bo stablecoin na RippleNet?

Mato989 ::

Resnično ne razumem tistih, ki sovražijo Rippl XRP. Enostavno mi ni razumljiv njihov odnos.

Haha, nihče ne sovraži Ripple kot tak, naj dela kar dela, ampak da se nekdo ali kdorkoli spreneveda da je Ripple kakorkoli BOLJŠI od banke je pač utopično...Bistvo nastanka BTCja je v tem, da nobena 3črkovna agencija ne more liderju poslat cease and desist orderja...

Naslednje bistvo pa je to, da noben sodnik ne more poslat izvršbe na moj račun z bitcoini in mi jih ne more neka tretja oseba odtujit brez da podam privolenje...

In to da nekdo zagovarja Ripple ki se ima za nekega heroja crypta je pač absurd, sploh pa na podlagi nekega ISO standarda kar je čisto ok standard, ampak govorit da je zato Ripple boljši od BTC ali od X kriptovalute je pač absurd.

Bistveno pa je to, če hočejo Banke uporabljat RippleNet in dejansko z XRPji prenašat denar pol mora bit to stablecoin... če pa uporabljajo samo RippleNet kjer je prenos v USDjih potem pa nimajo lastniki XRPja nobenega profita ker XRP ni SHARES od Ripple =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Lennzi ::

Kripto...
Imel sem te za kredibilnega in sem na podlagi tvojih napovedih, da bo šlo vse na nulo, pred nedavnim vse prodal.
Ampak sedaj, ko berem te XRP nebuloze, sem se pa prvič vprašal, če nisem naredil napako, ker sem ti zaupal.
XRP je pa ja znan kot crem della crem natega v kripto svetu.

Mato989 je izjavil:

Haha, nihče ne sovraži Ripple kot tak, naj dela kar dela, ampak da se nekdo ali kdorkoli spreneveda da je Ripple kakorkoli BOLJŠI od banke je pač utopično...Bistvo nastanka BTCja je v tem, da nobena 3črkovna agencija ne more liderju poslat cease and desist orderja...

Naslednje bistvo pa je to, da noben sodnik ne more poslat izvršbe na moj račun z bitcoini in mi jih ne more neka tretja oseba odtujit brez da podam privolenje...

In to da nekdo zagovarja Ripple ki se ima za nekega heroja crypta je pač absurd, sploh pa na podlagi nekega ISO standarda kar je čisto ok standard, ampak govorit da je zato Ripple boljši od BTC ali od X kriptovalute je pač absurd.

Bistveno pa je to, če hočejo Banke uporabljat RippleNet in dejansko z XRPji prenašat denar pol mora bit to stablecoin... če pa uporabljajo samo RippleNet kjer je prenos v USDjih potem pa nimajo lastniki XRPja nobenega profita ker XRP ni SHARES od Ripple =)

Dej se malo ustavi in razmišljaj ker to zaletavanje nikamor ne pelje. Noben ne pravi, da je Ripple heroj ali boljši od X, ker je XRP ISO20022 compliant. Poanta je samo v tem, da je to eden od najpomembnejših pogojev, ki bo moral biti izpolnjen da bodo uporabljale banke, centralne banke, finančne institucije, podjetja za transakcije...enako velja za CBDC, tudi to se dela po ISO20022. Le zakaj? Zakaj je to težko razumeti in sprejeti? Večina tu gor tega ne razume. Meni je smešno, da so nekateri bolj pametni kot celotna Ripple ekipa. Še posebej po 15 letih delovnih izkušenj ki sem jih pridobil v bančništvu. Verjamem, da veliko veš in več veš o določenih zadevah kot jaz. So pa stvari o katerih ne veš kaj dosti, lahko samo ugibaš in nekateri več vedo, ker poznajo določene stvari in ne bom šel v podrobnosti. Ni treba verjeti, tudi prav.

Stablecoin. Smo že bližje...razumevanju. Še malo pa bo, upanje še obstaja. Vsak coin lahko postane stablecoin, če so izpolnjeni določeni pogoji. Vsak! Tudi zelo visoko ceno ima lahko. Z zelo nizko volatilnostjo. Težko verjeti? Tudi prav, ni treba verjeti.

Je kdo gledal film ne spomnim se naslova, igrata Michael Cain, Demi Moore, hišnik ki je ukradel celo banko diamantov? Se spomnite kaj reče lastnik ali direktor banke glede denarja in diamantov?
Podobnost je zgolj naključje...
Wealth is mindset!

Lennzi je izjavil:

Kripto...
Imel sem te za kredibilnega in sem na podlagi tvojih napovedih, da bo šlo vse na nulo, pred nedavnim vse prodal.
Ampak sedaj, ko berem te XRP nebuloze, sem se pa prvič vprašal, če nisem naredil napako, ker sem ti zaupal.

Vse si prodal, ker sem napovedal da bo šlo vse na nulo in to sredi bulla :| Dve možnosti sta ali si pameten kot šrauf ali pa trolaš. Tretje opcije ni. Si vsaj naredil profit? Če ga nisi potem si pameten kot šrauf :))
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Kripto...

Vse si prodal, ker sem napovedal da bo šlo vse na nulo in to sredi bulla :| Dve možnosti sta ali si pameten kot šrauf ali pa trolaš. Tretje opcije ni. Si vsaj naredil profit? Če ga nisi potem si pameten kot šrauf :))

Hitro kupi dogie, shiba, meme, tiktok coine...zagrabi priložnost.
Wealth is mindset!

Kripto mesi ::

Prepozno, sem že šel all in v XRP. #penzija

Lahko ti je pa vseeno za isoxxxx standanrd, ker se bodo pravi finančni sistem razvijal popolnoma drugje.

Pa ok, vredu, tudi če bo xrp začel sodelovati z bankami in fbijem, fed in vsemi ostalimi, njegov marketcap je tako nabit z ogromnim mesečnim sell pressurjem. Kako bi lahko to komurkoli predlagal za dobro investicijo??

Lennzi ::

Kripto je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Kripto...

Verjetno tisto prvo..šrauf pa to.
Zakaj si sedaj žaljiv?
Danes praviš sredi bulla, cel mesec si govoril vnovčite dobičke??? Zakaj bi sredi bulla kdorkoli vnovčeval dobičke? Ko si omenil vnovčite dobičke, ker stvar bo kolapsirala, sem tako naredil. Prodal vse.
Zgleda sem res šrauf.

Imam pa še nekaj XLM...če ti je znova verjeti, bom milijonar tako ali tako, ker XRP pa XLM sta tista dva, ki ne gresta na nulo. ISO20022.
Lep pozdrav.

Šrauf

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Lennzi ()

A. Smith ::

DePalmo je izjavil:

Ampak a ni poanta XRPja da bi potem moral postati stablecoin in da vrednost ne niha?
Ne.

DePalmo je izjavil:

Ker če ena banka drugi pošlje 1000 XRPjev, koliko bo dobila druga banka če vmes vrednost zaniha?
Xrapid/ODL sistem za medbančne prenose opravi prenos nakasneje v nekaj sekundah, tipično pa pod 1 sekundo. To je tako majhen časovni razpon, da nihanje cene ne more imeti nekega vpliva, četudi obstaja.

XRP ni imel nikoli namena postati stablecoin, niti ni bila mišljena kakšna njegova stablecoin izpeljanka.

Zmogljivosti XRP v TPS (transakcije na sekundo) so v off-legder plačilnih kanalih omejene samo s hitrostjo hardvera. Te transakcije se kasneje v skupnih, večjih količinah poapdejtajo na ledger, podobno kot pri BTC Lightning omrežju.

DePalmo je izjavil:

Ali je v planu USDX (X aka. Ripple), kateri bo stablecoin na RippleNet?
Ne.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Lennzi je izjavil:

Kripto je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Kripto...

Zakaj si sedaj žaljiv?
Danes praviš sredi bulla, cel mesec si govoril vnovčite dobičke??? Zakaj bi sredi bulla kdorkoli vnovčeval dobičke? Ko si omenil vnovčite dobičke, ker stvar bo kolapsirala, sem tako naredil. Prodal vse.
Zgleda sem res šrauf.

Imam pa še nekaj XLM...če ti je znova verjeti, bom milijonar tako ali tako, ker XRP pa XLM sta tista dva, ki ne gresta na nulo. ISO20022.
Lep pozdrav.

Šrauf

Ti trolaš mene, jaz tebe...saj veš kako to gre. That's the game.
Wealth is mindset!

Senior Dev ::

Ne se trolat med sabo. To vas ne bo pripeljalo do penzije, luzerji. 8-)
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Lennzi je izjavil:

Kripto je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Kripto...

Zakaj si sedaj žaljiv?
Zgleda sem res šrauf.

Lep pozdrav.

Šrauf

Z XRP in XLM na dolgi rok nimaš po moje kaj falit. Če si se odločil za naložbo.
Preštudiraj Stellar. XLM bo imel menjalno vrednost. Znotraj stellarja imaš hude projekte v katere se splača investirat, tudi tokne, ki bodo imeli povsem uporabno vrednost. Plačila in transakcije.
Stellar bo tudi nova borza.

Lobstr exchange wallet to že ponuja.

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: merlin2 ()

43377 @ nance reject.

Eni bodo raziskali in sprejeli z navdušenjem, drugi bodo vpili kot vedno.

https://twitter.com/StellarOrg/status/1...

VISA naznanila UPC - interoperability hub for cross-chain payments (cdbc/crypto/stablecoin).
Testirajo ga na Ethereum testnetu.

In addition to Visa's research paper, the company also deployed its first-ever smart contracts for the UPC on the Ethereum Ropsten testnet late last week. The contract shows an example payment channel that accepts both Ethereum and USDC. In the contract notes, Visa states that while the current version uses a dedicated contract for each asset pair, future versions will use a single contract to cover the interoperability of all assets.

Tole zna bit huge v prihodnosti.

kow ::

Longterm dvomim. Zakaj bi folk se rabil viso, ce bo drzavni digitalni dnar? Ali mislis, da ga ne bo?
Ne vem, men se zdijo kreditne kot ceki konec 80ih. Sej ene 20 let je se trajalo...

Oz. zakaj bi folk zaupal Visi bolj kot Twitterju ali N26 ali Apple-u?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

kow je izjavil:

Longterm dvomim. Zakaj bi folk se rabil viso, ce bo drzavni digitalni dnar? Ali mislis, da ga ne bo?
Ne vem, men se zdijo kreditne kot ceki konec 80ih. Sej ene 20 let je se trajalo...

Pomoje ker bo preprosto za uporabo in ker imajo že ogromno bazo uporabnikov.
Če sem neka spletna trgovina, ki že sedaj uporablja VISA Payment Gateway (ki ne procesira samo kreditnih, ampak tudi direktna nakazila, itd), se mi integracija s tem UPC ne zdi daleč. Tebi kot trgovcu se ni več treba ukvarjati z dodajanjem 3rd party storitev za to, da sprejmeš crypto, stranka pa lahko plača v poljubni valuti.

Tudi če odmislimo crypto je neka online platforma, kjer boš lahko seamlessly plačeval in menjal CDBC, neizogibna.

MaticSLO ::

Trenutno zelo veliko ljudi prihaja na Polygon. Podobno je bilo na zadnjem bottomu.

Ce hocete x1000+ returne, kupite XVMC :)) Sicer pa bo launch v roku parih dni. Na strani je trenutno 5000 unique userjev dnevno. Da se stvar razsiri bomo uporabili referral program in pa izkoristili teh 5000 dnevnih uporabnikov da sirijo "virus" :P

strawman je izjavil:

VISA naznanila UPC - interoperability hub for cross-chain payments (cdbc/crypto/stablecoin).
Testirajo ga na Ethereum testnetu.

In addition to Visa's research paper, the company also deployed its first-ever smart contracts for the UPC on the Ethereum Ropsten testnet late last week. The contract shows an example payment channel that accepts both Ethereum and USDC. In the contract notes, Visa states that while the current version uses a dedicated contract for each asset pair, future versions will use a single contract to cover the interoperability of all assets.

Tole zna bit huge v prihodnosti.

Si preprican, da nisi narobe prebral. Glede na zadnje strani te teme, bi pricakoval da to delajo na ripple netu, ki je tako oh in sploh in iso2022 standard imajo.

Šalo na stran, skladnost z tem standardom bi bila itak na zaledni in ne uporabnikovi strani.

strawman je izjavil:

Šalo na stran, skladnost z tem standardom bi bila itak na zaledni in ne uporabnikovi strani.

Škoda razlagat, itak nič ne razume :))
Wealth is mindset!

kow ::

strawman je izjavil:

kow je izjavil:

Če sem neka spletna trgovina, ki že sedaj uporablja VISA Payment Gateway (ki ne procesira samo kreditnih, ampak tudi direktna nakazila, itd), se mi integracija s tem UPC ne zdi daleč. Tebi kot trgovcu se ni več treba ukvarjati z dodajanjem 3rd party storitev za to, da sprejmeš crypto, stranka pa lahko plača v poljubni valuti.

Tudi če odmislimo crypto je neka online platforma, kjer boš lahko seamlessly plačeval in menjal CDBC, neizogibna.

Ja, samo sistem bo tezje tako zaprt kot je sedaj. In bosta Mastercard in Visa dobila konkurenco. Tehnicno lahk to vsak naredi, zdej je samo vprasanje marketinga, user base in politike.
Morda res Big Techu ne bodo pustili, da prevzameta se denar.

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

ViperR ::

strawman je izjavil:

kow je izjavil:

Ja no, izgleda kot majhen korak v pravo smer. Sicer še vedno centralizirano, VISA pobere svoj delež...

vaščan ::

Za btc sem zrisal tedenskega. To je bol tko tko nisem ravno za grafe risat ampak zaradi pumpa naprej bi raje videl da gre ta zadnja tedenska sveča do 37-38k.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vaščan ()
««
762 / 1559
»»