» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
739 / 1490
»»

Kripto ::

Lennzi je izjavil:

Glede na vzdušje in napovedi smo v bearu. Na podlagi napovedi anneya in kripta vse prodajam. Edino kar imam odprto je short na btc po nasvetu kriptoboga.
Prosil bi edino te fante (anney, kripto in kriptobog),da tako, kot so povedali, da prodam, povejo še kdaj nazaj vstopimo.
Hvala za informacije za nazaj in v bodoče.



Nisem napisal, da prodajte. Sem napisal, če imate priložnost narediti lep dobiček potem ne pozabite pobrati dobiček. Vedno je možno da bo šlo še gor, pa še malo, pa še malo... Potem pa balon poči in preden se pojavijo dolge rdeče vertikalne črte na grafu so ta veliki že prodali in pobrali profit.

Money is mindset!

Mana ::

Kakšna je prihodnost POw ali pos PoS ali njun hibrid?

A. Smith ::

Veliko hypanja je v smeri PoS, ampak mnogi kovanci med top20 so še vedno PoW.

Sicer boš na to vprašanje dobila toliko različnih odgovorov, kot je udeležencev v temi, vendar na dolgi rok ne bo samo ene kriptovalute, temveč jih bo več. Ta raznolikost je zelo močna stran kriptovalut. No, med temi valutami, ki bodo na dolgi rok prevladale, pričakujem vse tri (PoW, PoS, hybrid) variante.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Mana ::

Ja, PoW zahteva več truda.

Motion ::

Mana je izjavil:

Ja, PoW zahteva več truda.


Energije.

urosz ::

Ne, dela.

Ki se izračuna kot zmnožek Energije in Časa.

Zato tudi Proof of Work.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: urosz ()

LeXani ::

Algo nima noben? Dober projekt, lepa rast, to bo top 5 kovanec.
Čas prve prijave 04.11.2005

PrihajaNodi ::

Algo je bil že v icotu predrag.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

paradoxxx ::

LeXani je izjavil:

Algo nima noben? Dober projekt, lepa rast, to bo top 5 kovanec.


Poleg tega da si ga kupu, kaj ga še identificira kot nekoč top 5 kovanc?

vicks ::

Movr mnenja?? Baje da veliko boljse kot ADA ?

kiFni ::

Anney je izjavil:

QNT, čestitke.

Thx.
Ko Cel market dipne 50%+... tvoj pick pa nikakor noče niti mesece kasnje, je najboljš kupit po market ceni

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kiFni ()

MaticSLO ::

Solana zgleda malce toppy, kaj mislite?

kiFni ::

prodaj pa kup kej manj nahajpanega

MaticSLO ::

To nevem ce bo drzalo. Ponavadi gre vse skupaj, le da najvecji hype coin outperforma vse. In ko zakljuci, dumpa vse skupaj.

kiFni ::

A mi lahko kdo pove zakaj se ada dobro drži? Ne najdem nič oprijemljivega da bi to rastlo...
Po moje majo maxiji zaloge pa šilajo in pumpajo na polno

DePalmo ::

Solana gre malo dol ker jo je moja punca kupila. Tak da nič bat, bo zraslo še nazaj ;)

Pa še rekel sem ji da naj ne kupuje sedaj in naj počaka na dip ... Profita pa jaz še nisem jemal, plan, katerega se tokrat držim, je december ali čez dve do tri leta.

mr_chai ::

Mana je izjavil:

Kakšna je prihodnost POw ali pos PoS ali njun hibrid?


Prihodnost je Mina

Motion ::

kiFni je izjavil:

A mi lahko kdo pove zakaj se ada dobro drži? Ne najdem nič oprijemljivega da bi to rastlo...
Po moje majo maxiji zaloge pa šilajo in pumpajo na polno

Hajp, bodo vendarle kočno dobili toplo vodo. (SC bo prišle na mainnet). Konçčno

Ijus ::

edit: delete, pardon, zmotil sem se
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

PrihajaNodi ::

mr_chai je izjavil:

Mana je izjavil:

Kakšna je prihodnost POw ali pos PoS ali njun hibrid?


Prihodnost je Mina

Samo je. Nevem zakaj se gleda toliko Ade in ostali balast. Mima, Ray pa slim so ok.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Aquafriend ::

 xrp

xrp



xrp dozivel manjsi spike v ceni. Zdaj se je pokazalo, zakaj v bull trendu trejderji ponavad holdajo glavni del, samo manjsi del trejdajo. Ravno zarad takih nepredvidljivih pumpic. Dosegel je zgornjo mejo narisane trendlinije, zdaj pa je odvisno kako se bodo svece zakljucile pod ali nad tem. Btc pa je se vedno neodlocen na nekje pomembnem levelu 46860 usd. Drugac pa je znano, da ko je btc dolgocasen, se ne premika prevec, da imajo takrat altcoini veselico.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

 cme btc

cme btc



verjetno troli komaj cakajo nov graf za btc, se posebi ker je brez napovedi. Ampak crte pa so. :) Na cme futures grafu za btc se je narisal nov vzorec, narisan spodnji in zgornji trend. Posevni crti, To je za kratkorocno. Za bolj pomembno mejo pa se zmeraj velja zakljucek dnevne svece nad ali pod 46900 usd na bitstampu. Tudi na cme je to oznaceno z vodoravno crto.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

 xrp nov update 4h graf

xrp nov update 4h graf



nekdo je morda malo potrolal na xrp grafu, na 4h grafu zgoraj vidimo spike nad 1.24 usd ampak 4 urna sveca se ni zakljucena in je trenutno celo pod narisano modro mejo. Pomembno je kako se zakljuci, nad ali pod tem. Sicer pa so taksni spike na xrp dokaj pogosti, saj morate upostevat, da doloceni whali vcasih prodajo svoje btc in eth in kupijo xrp za namen lazjega , hitrejsega in cenejsega prenasanja sredstev iz menjalnice na menjalnico. Potem pa spet prodajo xrp. Xrp fan boysi pa vedno znova mislijo da se bo zgodil 589. Kupijo spike potem pa...

Zgodovina sprememb…

vaščan ::

Trading volume na binancah kaže da solana vodi sledijo btc eth peti je ftm. Zgleda ftm in solana sta najbolj nahajpana trenutno. Priznam sem pa včeraj prvič šel na njihovo solana spletno stran in res sem presenečen zgleda zanimiv ujel sem jo na 169eur bomo vidl do kam bo šlo naslednji teden moje želje so okrog 150eur bi jo še nabavil če se potegne nazaj. Ker nekaj profita sem pri 208eur prodal. Ali je bolje tisti profit sedaj dat v ftm. Grafi so nahajpani res nimam občutka kje ga nabavit dons sem ga gledal okrog 1.65 se vam zdi to ok cena?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: vaščan ()

huwi ::

MOVR ?? Mnenja...?

IL_DIAVOLO ::

VRA on fire.

Danes tudi listing CELL na palacinkah.

Good luck
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Aquafriend ::

Katere kovance je priporocil thecryptosniper? priporocil je solano, ftt, hex, ado in se par drugih. Priporocil je tudi pri vrhu, ko je bil btc nad 51k, da trejdarji zmanjsajo leverage, ce ga imajo. Drugac pa ze dolgo preden je zacel pumpat solana pa ftt ju je priporocil solano kot novo kunkurenco bnb, cardanu in ethereumu. Ftt pa kot novo konkurenco binance menjalnici. Tudi hex je priporocil ze zdavnaj preden je naredil tak ogromen pump.

Drugac pa po mojih opazanjih so v zadnjih dneh bili najmocnejsi kovanci fantom, solana, hex, xyo (coinbase listing), algorand (drzava Salvador naj bi jih izbrala za dolocene stvari) pa morda se kaksen. Seveda se to lahko vedno spreminja glede na trenutno situacijo. Tiste mikro marketcap kovance ne spremljam toliko. Sigurno so kaksni, ki so zelo pumpali.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

 fantom narisana rdeca puscica

fantom narisana rdeca puscica



Fantom/usd. Se spomnem, ko me je nekdo tukaj na forumu vprasal, kaj si mislim o fantomu. Priblizno tam v casu, kjer je narisana rdeca puscica in narisan kanal, po katerem se je takrat gibala cena. lol, srecnez, ce je holdal od takrat naprej je naredil 1000 procentov dobicka od takrat. Men se takrat ni zdel nic posebnega pa tudi nisem ga kupoval. Fant je ocitno spremljal dogajanje in fundamentalne novice glede fantoma. Jaz sem gledal samo graf. Zdaj vem, da je to konkurenca kovancem kot so solana, avalanche, bnb, matic, eth in drugim podobnim projektom.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Menite, da je čas, da se SUSHI malo proda in premesti v MNGO (pa malo MINA)?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Aquafriend ::

SuperKripto je izjavil:

huwi je izjavil:

Mnenje za token FANTOM?



Trejdable, med spodnjo in zgornjo trendlinijo kanala, vse dokler se ne zgodi breakout navzdol ali pa navzgor :)

evo, sem najdu, to je bil nas soforumas huwi, ki je povprasal po fantomu daljnega meseca februarja. Ocitno je bolj mirne sorte, se ne oglasa kaj dost. edit, zdaj vidim, da se kar oglasa, lol

Zgodovina sprememb…

sajba10 ::

Povzetek pogovora dveh YT BitBoy-The Moon, napoved (BitBoya) kaj bi lahko bilo še IN do konca meseca septembra: 1. AMP, 2. CARDANO 3. XRP. Sploh na XRP je mahjen- ker po njegovo ob razglasitvi sodbe in porazu SEC-a bo valuta XRP poletela v nebo (12x in več do konca tega bull obdobja). V dveh od treh imam nekaj naloženega. Pa da vidimo??

Aquafriend ::

A ni takrat zadnjic ko ste dal tega Bitboycka, napovedal nekaj fuda safemoonu potem kmalu zatem pa je safemoon zacel mocno pumpat. No, potem so imeli nekaj tezav z releasom njihove denarnice in je spet padel. Drugac pa sem ze takrat povedal, da je ze kar nekajkrat bil bitboycek dober kontra indikator. Ne vem zakaj je potrebno poslusat novice pa morebitne nastavljence? Sej morda ima prav. Morda pa tudi ne. Ampak ce se je veckrat izkazalo za kontra, potem ne vem zakaj se vedno toliko zaupanja do taksnih novic?

Zgodovina sprememb…

sajba10 ::

Misliš, da dela za kite? :) Saj ni zaupanje, imam že od prej sredstva v teh dveh zadevah. XRP mi je bolna točka od 2018. Drugače pa pogledam dnevno par teh YT kripto influencerjev, res so zanimivi, eni imajo kar svoje šove, drugi so resni. Pod črto so več ali manj vsi bullish, ker je to voda na njihov mlin, kdo pa bo poslušal/gledal/všečkal neke slabe napovedi razen če rad shortaš.

Aquafriend ::

Ni nujno, da dela za njih (je pa mozno). Sej tudi ni potrebno. Dovolj je, da ga whali spremljajo in naredijo kontra kot rece. Pac nekateri uzivajo v tem, s tem si potrdijo svoj ego, kako imajo ogromen vpliv in moc nad mnozicami malih trejdarjev. To sem opazal tudi pri Tone Vays youtuberju, v casih ko sem ga spremljal. Dostkrat je bilo kontra kot je povedal. Zdaj ga ze dolg casa ne spremljam in ne vem ce je se vedno tako. Najbolj hecno pa je bilo (zanj verjetno ne), ko je trejdal v zivo in so mu verjetno nastimal potek skalpiranj na grafu.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

 algorand/usd

algorand/usd


algorand/usd, ljubljenec el salvadorja? Zdaj je ze padel iz prejsne trend crte in zdaj se caka, ce bo zacel delat nov trend. Narisane nove trendlinije.

sajba10 ::

Meni je recimo zanimiv Alex Becker, ne špara jezika, no on je alter tistim all time bullish YT tipom. Sedaj pravi, da bodo kiti dumpal BTC?! Je pa skoraj all in v cripto gaming čaka na dumpe AXIE, SANDBOX,... in potem nakup.

Algorand ime potencial; samo še da ga katera država angažira pa bo.

Neon87 ::

Aqua in ostali.. kaj pa TEZOS XTZ? Nekoč glavna tema tega foruma? Do kam lahko gre?

Sharp999 ::

Kaj pa VET...mislite da še čaka na eksplozijo?

sajba10 ::

VET naj bi bila dobra dolgoročna naložba.

Aquafriend ::

 cme btc

cme btc



cme btc. trenutno na kratkorocni trendliniji. Od tega je odvisen tudi glavni kripto trend. Oranzna crta predstavlja crto, kjer so se zakljucile nekatere prejsne dnevne svece. Nad tem je potrebno zakljucit dnevno sveco. Do takrat pa vprasanje. Sicer zdaj stoji na kratkorocni trend crti. Morda kmalu bolj jasna odlocitev ali gor ali dol? Ali pa sele zgodaj zjutraj ob zakljucku dnevne svece?

Drugac tale kratkorocni vzorec je znacilen za nadaljevanje trenda. Vsaj v vecini priemrov je tako. Ker je pred tem btc padel je sicer vec moznosti za padec. Ni pa nujno. Ni vedno tako. Potrebno spremljat.

Zgodovina sprememb…

Motion ::

@Aquafriend

Ti gledaš sam trendlinije al pogledaš še kakšen MA, BOLL, ičimoku, MCAD, ..

Aquafriend ::

ne da se mi vec tega gledat lol. Me bolj zabava risanje na grafu kot pa indikatorji. Sej vcasih ko sem bolj trejdal, sem spremljal. Zdaj pa bolj iz zabave.

Aquafriend ::

 fantom/usd

fantom/usd



fantom en redkih, ki se mocno drzi nad trendlinijo (trenutno), drugi pa vecinoma ze pocas polzijo pod trend crtami. Saj so zdaj vse oci uprte proti btc grafu in kaj se bo tam zgodilo.

_wtf_ ::

potem je še pravi čas za fantom? ali je bolje počakati, da se vidi kaj bo z btc?

Aquafriend ::

 solana/usd

solana/usd



odvisno od tvojega stila, nekateri kupijo na trendliniji pa ce se ne zide prodajo, tam je najmanj rizika za vstop ali izstop. Vsekakor pa btc trenutno sedi na suportu, se ni zakljucil svec pod suportom.

Na grafu solana/usd, trenutno minimalno pod trednlinijo, ampak sveca se ni zaljucena. Vse odvisno zdaj od bitcoina.

energetik ::

Aquafriend je izjavil:

ne da se mi vec tega gledat lol. Me bolj zabava risanje na grafu kot pa indikatorji. Sej vcasih ko sem bolj trejdal, sem spremljal. Zdaj pa bolj iz zabave.
Mene so pa geo. liki večkrat razočarali kot indikatorji. Zaupam predvsem falling wedgu, tisto res skoraj vedno eksplodira navzgor. Pa RSI divergenca/konvergenca, to tudi ponavadi pali.
Trikotniki so pa vedno tako-tako. Tudi iz rising trikota pade dol, ali obratno.

Medtem ko, če kupim pri zelo nizkih RSI in prodam pri zelo visokih, bom skoraj gotovo v dobičku ali v najslabšem primeru na nuli. Sploh če si pomagam z MACD, da vidim, kako močen je trend.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: energetik ()

Aquafriend ::

Ja. Imas prav. Drugac pa boljse, da se danes btc odloci kam misli iti, ker jutr je ze vikend in bo spet vec moznosti za fejk out.

energetik ::

Aquafriend je izjavil:

Ja. Imas prav. Drugac pa boljse, da se danes btc odloci kam misli iti, ker jutr je ze vikend in bo spet vec moznosti za fejk out.

Če se ne motim, se je ravnokar odločil, da gre dol.

Aquafriend ::

Ne vem, nekam po polzje gre tole, pa tudi sveca niti enourna se ni zakljucena. Sicer pa odvisno kako gledas. Ce gledas tisto pomebno dnevno mejo 46885 usd potem bi verjetno ze prodali na tisti tocki kajne? Oziroma en del, saj makro je se vedno bull trend.

Zgodovina sprememb…

««
739 / 1490
»»