» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
696 / 1558
»»

kow ::

Potem govorimo o Basel IV? Kolikor vem je Basel III, ze zdavnaj (v EU) implementiran. Se pa ne spoznam najbolje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

deadbeef ::

A ni bil en prov pametn da pod 30k pa že ne more it ker to institucije ne bodo dovolile? :D se vidimo na 25k

perci ::

Ja, to je bil Senior Dev. Vidiš, kako si ga pobiksal, dragi senjor.

Mato989 ::

deadbeef je izjavil:

A ni bil en prov pametn da pod 30k pa že ne more it ker to institucije ne bodo dovolile? :D se vidimo na 25k

troll je trollav to ja... bravo genialec.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

perci ::

Seveda je treba njegove trolle vzeti skrajno resno in se po njih celo ravnati.

Kripto ::

deadbeef je izjavil:

Jaz sem razumel kot sarkazem. Brez skrbi, velika verjetnost je da se vidimo na 25k, pod 25, na 20k in pod 20k...samo počakat je treba. S tem bo prišla tudi poletna razprodaja altov.
Wealth is mindset!

Seveda je bil sarkazem. Ampak, dokler ne vidimo Seniorjevih tradeov, ne moremo vedeti ali je kaj bolj "pameten", torej uspesen kot ostali. Dobremu humorju navkljub.

showsover ::

Ne, Senior ima prav, ker pozna te institucije.
Še sedaj.

Danes so dovoljeni padci.
Jutri je... nov bik.

Upam...
Sicer pa me bo menda cepivo, če ne bom bankrotiral prej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

stevemcq_ ::

Eno vprašanje ... in sicer bi rad prvič nakazal na Binance sredstva pa mi vsakič vrže ven napako da številka kartice ni prava? Je imel že kdo podobno težavo ? Nakazal bi pa preko ios aplikacije . Za vsakršno informacijo se vnaprej zahvaljujem in vas pozdravljam.

energetik ::

Mato989 je izjavil:

Basel zahteva pomeni kot sme napisal jaz, da bodo morale oz. BI NAJ IMELE banke oz. institucije za vsak BTC ki ga držijo še vsaj toliko USDja oz. FIATa kot je vreden v tem trenutku.

Samo to je pač absurd, ker to bi lahko pol nardili za vsako zadevo in bo keša hitro sfalilo
Čaki malo, pa ne BTC. To naj bi veljalo za plemenite kovine, torej da res lahko vsakemu nosilcu papirja dejansko dostavijo zlato palco.

Vsak lastnik BTC-ja, pa tega dejansko ima v posesti, in ne samo na papirju. Ne moreš prodati "istega" BTCja večim ljudem hkrati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

merlin2 ::

Mato989 je izjavil:

Basel zahteva pomeni kot sme napisal jaz, da bodo morale oz. BI NAJ IMELE banke oz. institucije za vsak BTC ki ga držijo še vsaj toliko USDja oz. FIATa kot je vreden v tem trenutku.

Samo to je pač absurd, ker to bi lahko pol nardili za vsako zadevo in bo keša hitro sfalilo

Mislim, da se motiš. Gre za prehod na zlato podlago vsega. Menda so določeni procenti, koliko vrednosti kapitala banke mora sama banka garantirat v obliki fizočnega zlata. Banke, ki ne bodo izpolnjevale teh zahtev bodo propadle.
ISO 20022 naj bi veljal za kripto valute. Se pravi tiste, ki bodo podprte
z žlahtnimi kovinami bodo imele vrednost, ostalim bo vrednost padla.
Prvič slišim, da bi BTC imel pidlago v zlatu.

Možno, da si napak razlagam.

Mimogrede. Ukrajinsko zduženje bank je napovedalo implementacijo Stellarja, kar po svoje pove veliko.

Sprašujem, če ima kdo več informacij.

Lp.

Senior Dev ::

Brez panike. Pod 29k nemore padit zaradi institucij.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

demogill ::

Basel3, vsak paper gold ima pokritje 1:1 v fizični obliki. Dejansko se je pri zlatu manipuliralo na polno "naked shorting". Ta zadnji veliki padec, in vsi ostali večji v zadnjem času so bili dump papirnatega zlata, trenutno vse inštitucije, države kupujejo fiziko. Digitalni Yuan naj bi bil skoraj sigurno podprt z zlatom (zlati standard). Kitajci so tudi največji lastniki zlata na svetu in največ kupujejo

Senior Dev je izjavil:

Brez panike. Pod 29k nemore padit zaradi institucij.

:D:))
Wealth is mindset!

Cbdc podprt z zlatom je prihodnost, zato so pa Kitajci prepovedali kripto, Ameri z svojim digi dolarjem zaostajajo zato še trpijo btc. ipd. Realno bi morala bit unča zlata danes 2k ampak nalašč zbijajo ceno da se kupuje fizika. Zlato srebro bodo šli gor sigurno.

Btw. Z zlatom ne boste ravno obogateli bo pa fajn hedge proti inflaciji ki prihaja in je vsak mesec večja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: demogill ()

demogill je izjavil:

Cbdc podprt z zlatom je prihodnost, zato so pa Kitajci prepovedali kripto, Ameri z svojim digi dolarjem zaostajajo zato še trpijo btc. ipd. Realno bi morala bit unča zlata danes 2k ampak nalašč zbijajo ceno da se kupuje fizika. Zlato srebro bodo šli gor sigurno.

Btw. Z zlatom ne boste ravno obogateli bo pa fajn hedge proti inflaciji ki prihaja in je vsak mesec večja

👍👍👍

No tudi sam se, naletel na [odobne govorice. Če imaš kakšen info več se priporočam.

Lp

merlin2 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Mislim, da se motiš. Gre za prehod na zlato podlago vsega. Menda so določeni procenti, koliko vrednosti kapitala banke mora sama banka garantirat v obliki fizočnega zlata. Banke, ki ne bodo izpolnjevale teh zahtev bodo propadle.
ISO 20022 naj bi veljal za kripto valute. Se pravi tiste, ki bodo podprte
z žlahtnimi kovinami bodo imele vrednost, ostalim bo vrednost padla.
Prvič slišim, da bi BTC imel pidlago v zlatu.

Mimogrede. Ukrajinsko zduženje bank je napovedalo implementacijo Stellarja, kar po svoje pove veliko.

Sprašujem, če ima kdo več informacij.

Lp.

XRP, XLM, XDC so ISO 20022 compliant...to je povezano z CBDC. ISO 20022 je precej razširjen med finančnimi inštitucijami.
Wealth is mindset!

Goody ::

Dobro ste tukaj resni in resno razpravljate o tem da Basel 4 ( ne 3) predvideva zlato podlago ??? Joj no, gugl it, takoj se najde kaj Basel 4 predpisuje (1.2023)

merlin2 je izjavil:

To je edini logicni zakljucek. Nisi sposoben niti podati vira tvojih "informacij".

kow je izjavil:

merlin2 je izjavil:

To je edini logicni zakljucek. Nisi sposoben niti podati vira tvojih "informacij".

Lenoba je hudič kajne? Trolov kot si sam pa socialna omrežja prenasičena.

Lp.

BorutO ::

Kako pa boste danes prihodnost napovedali, ko je bitcoin pod 30k, ki baje več naj nikoli ne bi padel pod 30k :) Še dobro, da vas nikoli ne poslušam, ko mi dopovedujete kaj, kako in s čim naj trgujem ...

Kripto mesi ::

O Borči se je vrnil, verjetno je spet izbrisal kakšno nulo shibi in se je prišel malo pohvalit.

Ma to ne smeš tako dobesedno gledat, to je šlo za zelo močno podporo, malo bo tu zaosciliralo za kak dan, dva, potem pa to the Moon, lambo, dominator, bitches, Michael Caine in to... V glavnem razvrat do konca.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Kakec coin gamblerji si ne zaslužijo nasvetov ekpertov kripta.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Daj ne serji ... če se imaš ti za eksperta, potem ti pa res ni pomoči ...

IgorCardanof ::

Borut, imaš še kakšno uspešno zgodbo, kjer si glede na preteklost prilagodil svoja prepričanja in dejanja, ki si jih naredil?

Si morda bil 1 teden nazaj na polno bullish, jemal kredite, da si šel 10x long na BTC, danes pa nam boš povedal, da shortaš 100x že od 65k?

Kdor je danes dobil ETH po 1580$ je na dobri poti za visoke donose do leta 2028.

Regulacije bodo ..
Kaj to pomeni za trg BTC?

https://finance.yahoo.com/news/eu-tight...

Lp

Bom rekel na slepo, ampak najbrž bo Mandotov doge padel še vsaj /3.

IgorCardanof je izjavil:

Borut, imaš še kakšno uspešno zgodbo, kjer si glede na preteklost prilagodil svoja prepričanja in dejanja, ki si jih naredil?

Si morda bil 1 teden nazaj na polno bullish, jemal kredite, da si šel 10x long na BTC, danes pa nam boš povedal, da shortaš 100x že od 65k?

Ja, dnarja kot perja .. če verjameš :P

Nimam skoraj nikjer nič notri, dobrega jurja sem nazadnje počil v razne coine, ostalo držim ... do jeseni ... pač vsak dan gledam kaj, ne da pa se mi na tem forumu viseti in brati tričetrt genijev tu gor, ki vse vedo, a nič ne vedo ... vse napovedi, ki jih napovedujejo/napovedujete, jim/vam ne gre ravno dobro od rok.

Napovedujem strogo EU kriptoregulacijo in napad Amerike na Binance, kasneje tudi na ostale kriptoborze, predvsem na azijske.
Za kriptobutle in kriptopreseratorje pa srednjeročno:
Lambo -> S-class -> BMW M -> Audi A8 -> VW Passat -> VW Polo -> Renault Clio -> Dacia Sandero -> Daewoo Lanos 1999

matic492 ::

No ko pride do Daewooja jaz kupujem nazaj :))
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Senior Dev je izjavil:

Napovedujem strogo EU kriptoregulacijo in napad Amerike na Binance, kasneje tudi na ostale kriptoborze, predvsem na azijske.
Za kriptobutle in kriptopreseratorje pa srednjeročno:
Lambo -> S-class -> BMW M -> Audi A8 -> VW Passat -> VW Polo -> Renault Clio -> Dacia Sandero -> Daewoo Lanos 1999

Awwww shit, kaj ste pa služili kot kreteni? Lepo bi po malem v čumnati denarje šteli pa bi bilo, nihče vam ne bi bil favš. Kako je že en predlagal, če si zdaj v minusu, obrni pozicijo pa podvoji vložek. Ene 2-3x bo šlo, potem pa ne več najbolj.

Morison ::

IgorCardanof je izjavil:

Bom rekel na slepo,...

Pa ti si slep, ko kura. Ti si že večkrat dokazal v tvojih napovedih, da si revček v glavi, revček v denarnici pa še v hlačah. Tako da bolj se brukaš večji reveš si.
Prov na bruhanje mi greš samo da usta odpreš.

IgorCardanof je izjavil:

...
S tega racuna sem si naredil prevec bruk, bom raje koncal in zacel znova. Se slisimo v novi iteraciji!

IgorCardanof je izjavil:

Nimam kolegov v RL, tako da ni problem. Imam ta forum pa potem še nekaj pišem na medover.net in pa na zadovoljna.si

IgorCardanof je izjavil:

Jaz sem trol in delam kakor hočem. Nič kar rečem ne nosi kakšne uporabne vrednosti in nič kar rečem, ne bi smelo veljati kot resnica.

IgorCardanof je izjavil:

Pa še mejhn kurac imam.

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Bom rekel na slepo,...

Pa ti si slep, ko kura. Ti si že večkrat dokazal v tvojih napovedih, da si revček v glavi, revček v denarnici pa še v hlačah. Tako da bolj se brukaš večji reveš si.
Prov na bruhanje mi greš samo da usta odpreš.

IgorCardanof je izjavil:

...
S tega racuna sem si naredil prevec bruk, bom raje koncal in zacel znova. Se slisimo v novi iteraciji!

IgorCardanof je izjavil:

Nimam kolegov v RL, tako da ni problem. Imam ta forum pa potem še nekaj pišem na medover.net in pa na zadovoljna.si

IgorCardanof je izjavil:

Jaz sem trol in delam kakor hočem. Nič kar rečem ne nosi kakšne uporabne vrednosti in nič kar rečem, ne bi smelo veljati kot resnica.

IgorCardanof je izjavil:

Pa še mejhn kurac imam.

Wow, moj prvi stalker-hater. Počasi plezam na lestvici popularnosti :D

No, če maš majhnega kurca, da je le še vsaj tanek...

showsover je izjavil:

No, če maš majhnega kurca, da je le še vsaj tanek...

:D:D

Goody je izjavil:

Dobro ste tukaj resni in resno razpravljate o tem da Basel 4 ( ne 3) predvideva zlato podlago ??? Joj no, gugl it, takoj se najde kaj Basel 4 predpisuje (1.2023)

Seveda ne, niti nisem govoril o Baslu ampak o Kitajski ki namerava svojo digitalni Yuan podpreti z zlatom.

martincek1 ::

Počasi lahko Bitcoin sprejmemo kot legitimno valuto, tko nevolatilna je postala.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: perci ()

Ga je odbilo proti 30k, ampak ne more čez. Upamo na nove institucije da premaknejo vsaj na 35k. V nasprotnem primeru bi nekega jutra lahko pristali na polovički, alti pa kot kamen u poden.

Zgodovina sprememb…

Senior Dev je izjavil:

Ga je odbilo proti 30k, ampak ne more čez. Upamo na nove institucije da premaknejo vsaj na 35k. V nasprotnem primeru bi nekega jutra lahko pristali na polovički, alti pa kot kamen u poden.

Inštitucije bodo kupovale, ko bo na dnu in v zelo globokih dipih.
Wealth is mindset!

strawman ::

Alti bodo še močno padali, še vedno imamo kriptovalute brez uporabne vrednosti z milijardnini market capi in fanboye, ki so prepričani da bo njihov projekt sam rešil svet/Afriko/svetovno bančništvo.
BTC/ETH se pa vsaj po mojem mnenju avgusta že splača kupovat, da ne lovite dna.

Kapitulacija, popolnoma. Konec igre. Ne vidim več naprej. Odhajam iz foruma za vedno. Ne morem več.

Zgodovina sprememb…

strawman je izjavil:

Alti bodo še močno padali, še vedno imamo kriptovalute brez uporabne vrednosti z milijardnini market capi in fanboye, ki so prepričani da bo njihov projekt sam rešil svet/Afriko/svetovno bančništvo.
BTC/ETH se pa vsaj po mojem mnenju avgusta že splača kupovat, da ne lovite dna.

Verjetno bolj konec septembra ali začetek oktobra. Do takrat bo še nora poletna razprodaja.
Wealth is mindset!

Morison ::

Mvahahaha perci začel brisat. To ne moreš verjet.
To je praznik. Najboljš da celo temo izbrišeš. Itak je en velik joke.

strawman ::

Kripto je izjavil:

Verjetno bolj konec septembra ali začetek oktobra. Do takrat bo še nora poletna razprodaja.

Sem že malo trigger happy ker sem nazadnje kupoval za fiat konec 2020.

Telbanc ::

showsover je izjavil:

Kapitulacija, popolnoma. Konec igre. Ne vidim več naprej. Odhajam iz foruma za vedno. Ne morem več.

Hvala, upam da res.:D:D:)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Trenutno se 30k obnaša kot resistance. Zna bit, da do 1ih zjutraj pridemo tudi čez. Zadnje 4 dni se je po 1ih zjutraj vedno obrnilo navzdol. Bomo zjutraj videli, ali bo spet tako.

Anney ::

Jaz pa pogrešam Gandota (@gandolfino), me zanima na katerem otoku boža svoje vrane, dolgo ga ni?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Ima kdo kakšne hud presale kjer je žrebanje in je vrsta z vsaj 300.000 čakajočimi ki želijo menjat pravi denar za virtualne žetone z obljubo?

Zgodovina sprememb…

««
696 / 1558
»»