Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Sined9 ::
A ima mogoče kdo račun na coinbase?
Mi zna odgovorit na vprašanje?
Ali je številka reference nakazila vedno ista (reference number)?
Dej picka glupa, se kr bi rada nalagala dnar gor?
Pol pa vas je poln fb na slovenskih novicah ko jamrate kak je vse drag, pa kak so socialne premale. Na goli otok z vami,neumnimi ljudmi
Tipično južnjaško obnašanje. Ko je muško sve, žena pa cipa, glupa in neumna (starleta Denise je kar direktno užgala takega glupana).....
Odgovora pa še vedno nisem dobila in to od nikogar, ne od coinbase, ne od vas. In potem je ženska glupa, itak.
Nova realnost očitno. Očitno stare šole med moškimi ni več, samo še neki majmuni glupani, ki znajo ženske zabijat, kar še niso zabite, pa južnjaški tradiciji pač.
Dej ne bluzi.. Prvo jamras 2 dni kak so te okradl, zdej pa sprašuješ če je vedn ista referenca (se prav, bos očitno spet nakazovala gor). Takim ni pomoči, vse vam je treba vzet ker ste glupi. Kruto ampak realno.
Glupi ljudje si ne zaslužite denarja, za vas je samo hlapcevstvo in je to to. Najmanj škode s tem naredite svetu in konec koncev sebi.
Aja, pa cakam se da se javiš v zs, da ti pošljem podatke. Sej veš, donosi pa to, da ti pomagam zrihtat neki pluseka :)
O žlehtnoba žleht, kaj vse nosi ta zemlja.
Ja, poglej se pa bos videla ka vse nosi. Raje sem zleht, kot pa GLUP.
Niso me ukradli na coinbase, goljufi so hoteli izkoristi coinbase, torej si glup, ker misliš, da me je okradel coinbse, glede na napisano.
Že Sokrat je rekel, da se ima le neumen človek za pametnega... pač z drugimi besedami ampak točno to je povedal. Že Sokrat. Platon je pa že takrat vedel, da če imaš goljufa, bo našel luknjo v zakonu, pa če imaš 1.000.000 zakonov in vedel je tudi to, da pošten ne rabi niti enega zakona, pa ne bo kradel.
Takim kot si ti, to svetlobna leta v prihodnost ne bo jasno.... Ampak točno to so temelji naše cele civilizacije, ki se bo z opicami sesula v prah, ker bodo temelje uničili.... na katerih je vse zgrajeno.
Pa ka ti pišeš no, si prizadeta? Mene boli kurac ka bo s temelji naše civilizacije. Če so temelji na takšnih kot si ti, pol je definitivno samo propad rešitev. Do takrat pa jaz furam svoj sistem dalje po principu močnejši preživi.
Hamez tebe pa kupim, ne pa da ti pridem okna umivat. Kupim pa te s fiatom, ne crypto :)
hamez66 ::
Sined9, ne bo šlo, ker nimaš dovolj fiata niti kripta. Torej ponudba ostaja, lahko prideš pomivati okna. 50 eur na uro.
energetik ::
Jst sem ugotovil, da delam bedarije. Ponovno. Nekaj holdam in čakam na 100k BTC. Brez veze, cena, napovedi itd nima veze.
Obrestnoobrestni račun je fora. Če samo 2x tedensko naredim zgolj 2% profita, je to 1,02^104 = 7,8. Meni 8x letno ni malo
2x na teden naredit 2% profita narediš za šalo, če samo gledaš RSI brez bilokaj drugega. Seveda moraš biti dosleden in res iti v trade samo pri ekstremnih vrednostih RSI. 2 nakupa, 2 prodaji tedensko. Če ne, pustiš in čakaš drugo priložnost. Seveda pa odkrivam toplo vodo.
Obrestnoobrestni račun je fora. Če samo 2x tedensko naredim zgolj 2% profita, je to 1,02^104 = 7,8. Meni 8x letno ni malo
2x na teden naredit 2% profita narediš za šalo, če samo gledaš RSI brez bilokaj drugega. Seveda moraš biti dosleden in res iti v trade samo pri ekstremnih vrednostih RSI. 2 nakupa, 2 prodaji tedensko. Če ne, pustiš in čakaš drugo priložnost. Seveda pa odkrivam toplo vodo.
A. Smith ::
Niso me ukradli na coinbase, goljufi so hoteli izkoristi coinbase, torej si glup, ker misliš, da me je okradel coinbse, glede na napisano.
Že Sokrat je rekel, da se ima le neumen človek za pametnega... pač z drugimi besedami ampak točno to je povedal. Že Sokrat. Platon je pa že takrat vedel, da če imaš goljufa, bo našel luknjo v zakonu, pa če imaš 1.000.000 zakonov in vedel je tudi to, da pošten ne rabi niti enega zakona, pa ne bo kradel.
Takim kot si ti, to svetlobna leta v prihodnost ne bo jasno.... Ampak točno to so temelji naše cele civilizacije, ki se bo z opicami sesula v prah, ker bodo temelje uničili.... na katerih je vse zgrajeno.
Kolikor mi je sined9 antipatičen, moram vseeno priznati, da ima v določenih stvareh prav. Ti res nisi najbolj ostro orodje v lopi. Ne samo, da so te na suho v kriptovodah, potem še iščeš pomoč v temi, kjer so skoraj sami troli in se potem čudiš, ko te povprašajo po zdravju.
Verjamem, da so tvoji možgančki sicer čisto v redu, ampak daj prosim začni jih bolj intenzivno uporabljati.
P.S.: Upam, da nisi diplomirala na FF. To bi sicer pojasnilo brezposelnost...
P.P.S.: Preštudiraj tole: TANSTAAFL
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Mana ::
A ima mogoče kdo račun na coinbase?
Mi zna odgovorit na vprašanje?
Ali je številka reference nakazila vedno ista (reference number)?
Dej picka glupa, se kr bi rada nalagala dnar gor?
Pol pa vas je poln fb na slovenskih novicah ko jamrate kak je vse drag, pa kak so socialne premale. Na goli otok z vami,neumnimi ljudmi
Tipično južnjaško obnašanje. Ko je muško sve, žena pa cipa, glupa in neumna (starleta Denise je kar direktno užgala takega glupana).....
Odgovora pa še vedno nisem dobila in to od nikogar, ne od coinbase, ne od vas. In potem je ženska glupa, itak.
Nova realnost očitno. Očitno stare šole med moškimi ni več, samo še neki majmuni glupani, ki znajo ženske zabijat, kar še niso zabite, pa južnjaški tradiciji pač.
Dej ne bluzi.. Prvo jamras 2 dni kak so te okradl, zdej pa sprašuješ če je vedn ista referenca (se prav, bos očitno spet nakazovala gor). Takim ni pomoči, vse vam je treba vzet ker ste glupi. Kruto ampak realno.
Glupi ljudje si ne zaslužite denarja, za vas je samo hlapcevstvo in je to to. Najmanj škode s tem naredite svetu in konec koncev sebi.
Aja, pa cakam se da se javiš v zs, da ti pošljem podatke. Sej veš, donosi pa to, da ti pomagam zrihtat neki pluseka :)
O žlehtnoba žleht, kaj vse nosi ta zemlja.
Ja, poglej se pa bos videla ka vse nosi. Raje sem zleht, kot pa GLUP.
Pa ka ti pišeš no, si prizadeta? Mene boli kurac ka bo s temelji naše civilizacije. Če so temelji na takšnih kot si ti, pol je definitivno samo propad rešitev. Do takrat pa jaz furam svoj sistem dalje po principu močnejši preživi.
Hamez tebe pa kupim, ne pa da ti pridem okna umivat. Kupim pa te s fiatom, ne crypto :)
Gorila je močnejša,.... človek naj bi bil pamentejši... Vse jasno do kam sega tvoja inteligneca. Naivnost in neizkušenost se ne umešča vedno pod neumnost. Ravno tako kot balkanci nimajo dovolj razvite inteligence, vsaj ne vsi, da bi razumeli kaj je to sarkazem, ki je značilen za inteligentne ljudi, potem so pa rekli, da so balkanci vsi pametni, ker so nesramni, ker tako si oni razlagajo sarkazem.
Zlata ketna pač ni merilo inteligence, je pa dokaz, da človeku kronično manjka pozornosti in ljubezni.... običajno se tudi ve zakaj, ker so notranje prazni kot prazna škatla in zato to komenzirajo s zlato ketno, običajno so tudi prazni zato, da do zlate ketne sploh pridejo.
Zato pa je treba potem male jebbat v glavo, da opravičujejo svoja dejanja. Nisem od danes, čeprav sem od "danes" v kripto, pač prvič...
Mislim, da ni panike. Sined je multimiljonar, tako da bo segel v žep in ti pač poslal tistih 5 jurjev, ki so ti jih ukradli.
lol, za 50 eur na uro.
lolol
a ti jih pošljem, da ti ne bo treba hodit pomivat?
Sined9, ne bo šlo, ker nimaš dovolj fiata niti kripta. Torej ponudba ostaja, lahko prideš pomivati okna. 50 eur na uro.
Ohoho Hamez. Deal, za 50€ na uro pa ti pridem cistit okna :))
Sporoči mi lokacijo v zs pa kontakt.
Lahko jutri, ko sem fraj?
lol, za 50 eur na uro.
lolol
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Mislim, da ni panike. Sined je multimiljonar, tako da bo segel v žep in ti pač poslal tistih 5 jurjev, ki so ti jih ukradli.
Ohoho Hamez. Deal, za 50€ na uro pa ti pridem cistit okna :))
Sporoči mi lokacijo v zs pa kontakt.
Lahko jutri, ko sem fraj?
lol, za 50 eur na uro.
lolol
Lepo prosim :)
Lepo sem se mel zadnja 2 dneva na tem forumu :) hvala vsem za sodelovanje, tudi tebi Mana in Hamez :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sined9 ()
IgorCardanof ::
Za 50€ na uro tudi jaz pustim svoj šiht in grem čistit okna v Hamezu. Upam, da ima v lasti ogromno posest, da dela ne zmanjka.
IgorCardanof je izjavil:
Za 50€ na uro tudi jaz pustim svoj šiht in grem čistit okna v Hamezu. Upam, da ima v lasti ogromno posest, da dela ne zmanjka.
To je bil samo tricky question.
Ko dupliram portfolio, bo pa mogoče res kaj na voljo za Sineda, Jeffa Tezosa in Mano. Samo v bearu lahko to traja 3 leta.
IgorCardanof je izjavil:
To je bil samo tricky question.
Ko dupliram portfolio, bo pa mogoče res kaj na voljo za Sineda, Jeffa Tezosa in Mano. Samo v bearu lahko to traja 3 leta.
:)))))))
Dej pomagi že sedaj Mani, svoji virtualni prijateljici, katero so virtualni prijatelji nategnili :)
A veš tisto-dobro se z dobrim vrača? Hahahha
Pacient...
Človeka, ki je par postov višje prelomil besedo, boš držal za besedo? :-)
Kako pa veš, da sem jo prelomil?
Tezos ti si ziher degengambler. Daj naslov ti pošljem 400, ostali pa lahko odjebejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Nodi je v bearu vsak teden klical za zaklep teme, Perci ga je pa poslual ... Hvala bogu, da je sedaj bolj liberalno.
Tezos ti si ziher degengambler. Daj naslov ti pošljem 400, ostali pa lahko odjebejo.
Jebi se. A js pa zdej smrdim? Meni ne boš nič poslal?
Mana te je čist oprala, tvoja virtualka
Kolikor mi je sined9 antipatičen, moram vseeno priznati, da ima v določenih stvareh prav. Ti res nisi najbolj ostro orodje v lopi. Ne samo, da so te na suho v kriptovodah, potem še iščeš pomoč v temi, kjer so skoraj sami troli in se potem čudiš, ko te povprašajo po zdravju.
Verjamem, da so tvoji možgančki sicer čisto v redu, ampak daj prosim začni jih bolj intenzivno uporabljati.
P.S.: Upam, da nisi diplomirala na FF. To bi sicer pojasnilo brezposelnost...
P.P.S.: Preštudiraj tole: TANSTAAFL
Pridi v Celje, te častim s pivom :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sined9 ()
Ker si že bogat, potem ne rabiš več. Lahko me kupiš. Jeff Tezos noče denarja, tako da končna odločitev še ni padla.
Ker si že bogat, potem ne rabiš več. Lahko me kupiš. Jeff Tezos noče denarja, tako da končna odločitev še ni padla.
Vidiš, zdej si pokazal da si revež. Ker enkrat ko imaš veliko, si želiš se vec :)
Majhni ljudje pa ste zadovoljni z malim :)
matic492 ::
Vidiš, zdej si pokazal da si revež. Ker enkrat ko imaš veliko, si želiš se vec :)
Majhni ljudje pa ste zadovoljni z malim :)
Ravno nasprotno. Med Passatom in Rolls Roycem ni takšne razlike kot je med pešhondo in Passatom.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
MaticSLO ::
evo ga,Yield farmica za makarone in sir je v pogonu https://macncheese.app/
source code za masterchefa je od goosedefija oziroma polygaja. Oba2 projekta sta auditana, razlike v izvorni kodi so minimalne, mac&cheese ima zastonjski audit od Techrata
Pomoje bo slo gor, kako visoko in ali bo obstalo je sicer drugo vprasanje, prav tako sem biased. Sicer je to vse skupaj eksperimentalni meme projektic, moznosti da iz tega ne bo nic in bo vredno 0 je prav tako veliko. Morda pa postane "Pancakeswap of Polygon"
Je pa bil XVMC razdeljen 25k+ uporabnikom, ki so se pridruzili konec Aprila. Iz slotecha mislim da je bilo par uporabnikov(najvec sicer vietnam, indonesia, india, russia, us), ampak trenutno je airdrop brez referralov vreden mislim da nekih 0.3$
source code za masterchefa je od goosedefija oziroma polygaja. Oba2 projekta sta auditana, razlike v izvorni kodi so minimalne, mac&cheese ima zastonjski audit od Techrata
Pomoje bo slo gor, kako visoko in ali bo obstalo je sicer drugo vprasanje, prav tako sem biased. Sicer je to vse skupaj eksperimentalni meme projektic, moznosti da iz tega ne bo nic in bo vredno 0 je prav tako veliko. Morda pa postane "Pancakeswap of Polygon"
Je pa bil XVMC razdeljen 25k+ uporabnikom, ki so se pridruzili konec Aprila. Iz slotecha mislim da je bilo par uporabnikov(najvec sicer vietnam, indonesia, india, russia, us), ampak trenutno je airdrop brez referralov vreden mislim da nekih 0.3$
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MaticSLO ()
Kot zanimivost, ustanovitelj polygaj je 13letnik: https://twitter.com/robogajesh
Kaj pa vi počnete v svojem življenju?
Techrate je ena izmed najslabših audit firm. Njihov auidt pomeni popolnoma nič. Res popolnoma nič. Preko 20 projektov je rugpullalo "audited by techrate".
Kaj pa vi počnete v svojem življenju?
Techrate je ena izmed najslabših audit firm. Njihov auidt pomeni popolnoma nič. Res popolnoma nič. Preko 20 projektov je rugpullalo "audited by techrate".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
SuperKripto ::
Poves svoje mnenje, ki je v marsicem tudi znanstveno podkrepljeno, ampak ocitno se tega ne sme. Pac dobis naziv? lol
Kripto mesi ::
Ti pa si kreten. 100x smo ti povedali, da ne seri z offtopicom, zdaj se pa čudiš, ker dobiš naziv.
Sem se zgledoval po drugih, ki tega naziva se zmeraj nimajo. Sem pa pisal bolj resno, mogoce je v tem catch
MaticSLO ::
Audit je "tehnoloski" pregled, ki preveri da ni bugov v smart contractih.
Seveda pa noben audit ne pomaga ce developer potegne preprogo.
Za gaja vem ja. Vsi glavni mozje Polygona ga veseleo promovirajo. Bi bilo potrebno najeti indijskega akterja, tako bi postal "njihov" in zastonjski promo ne uide
Za gaja vem ja. Vsi glavni mozje Polygona ga veseleo promovirajo. Bi bilo potrebno najeti indijskega akterja, tako bi postal "njihov" in zastonjski promo ne uide
A v tej temi si dobil naziv ali v drugih?
Je kar nekaj nacinov, kako developer nakaze, da potega preproge ne bo. To so recimo zaklepi likvidity tokenov, koda, ki nima skodljivih funkcij, implementiran timelock na vse spremembe v contractih in tako dalje.
Dobri auditi + developerji s cistimi nameni lahko veliko pripomorejo k varnosti platforme, zal pa je vecina audit firm zanic. Racunajo po 100k$ na audit, hkrati pa delo opravijo slabo in zgresiho ranljivosti.
Audit je "tehnoloski" pregled, ki preveri da ni bugov v smart contractih.
Je kar nekaj nacinov, kako developer nakaze, da potega preproge ne bo. To so recimo zaklepi likvidity tokenov, koda, ki nima skodljivih funkcij, implementiran timelock na vse spremembe v contractih in tako dalje.
Dobri auditi + developerji s cistimi nameni lahko veliko pripomorejo k varnosti platforme, zal pa je vecina audit firm zanic. Racunajo po 100k$ na audit, hkrati pa delo opravijo slabo in zgresiho ranljivosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Verjetno v drugi, ker v tej itak nihče ne moderira. Itak pa svoje sranje lima vsepovsod po forumu, je še tako dolgo zdržal brez naziva. Verjetno, ker piše z več računov.
Ce pogledas zakaj so zdaj vse korona teme zakljenjene, si lahk mislis kam pes taco moli. Pac izgovor in nic drugega. Kao recejo da sem offtopic. Ko pa pisem on topic v korona temah, mi pa ne pustijo tam pisat. Kaksen izgovor majo potem za korona teme, ce sem tam pisal o cist on topic, v skladu s temo.
Osmosis holderji:
Trenutno so zelo lepo rewardi na osmo staking in pa isto na LP na raznih parih. Treba pa je bit previden, token ne bo rasel v nedogled, dokler pa bodo novi ljudje prihajali notri pa ima se potencial.
Datum, ki se ga splaca zapomnit je 19.6 + 14 dni. 14 dni namrec traja, da svoj osmosis unstakeas in nekako v tem casu, morda se kak dan ali dva kasneje, bo na market prislo veliko osmosisa, ki se ga bo folk hotel losat.
Itak je vse gambling, ampak ta datum zna imeti vpliv na ceno osmosisa.
Trenutno so zelo lepo rewardi na osmo staking in pa isto na LP na raznih parih. Treba pa je bit previden, token ne bo rasel v nedogled, dokler pa bodo novi ljudje prihajali notri pa ima se potencial.
Datum, ki se ga splaca zapomnit je 19.6 + 14 dni. 14 dni namrec traja, da svoj osmosis unstakeas in nekako v tem casu, morda se kak dan ali dva kasneje, bo na market prislo veliko osmosisa, ki se ga bo folk hotel losat.
Ja ta osmo sem res prodal v luknjo.. Ampak ok, ne lih vseh, tako da je še nekaj dodatno plusa. Glede na to, da so bili zastonj, je tudi to super rezultat. Koliko časa pa bodo atom ownerji še lahko claimali osmo?
Ocitno se je nekdo pritozil cez moj racun, za kripto temo. Pritozba s strani 1 leto starega racuna, lol. Zanimivo, kako imajo novi uporabniki veliko moc, naredis 50 uporabniskih racunov in potem poskusas vplivat na slotech moderatorje. Pac eni se gredo taksne igrice. Zdaj si pa predstavljajte kaksen vpliv bi imel nekdo, ki bi sponzoriral ali kupil slotech. Ali pa kaj drugega v real life. Kako deluje nas svet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
Aha, ja to bi znal bit kar velik pritisk na ceno. Se bom verjetno kmalu znebil še preostanka. Če tako naredim, bodo holderji gotovo veseli in bo coin kmalu 50 ali več :)
Kripto mesi je izjavil:
Verjetno v drugi, ker v tej itak nihče ne moderira. Itak pa svoje sranje lima vsepovsod po forumu, je še tako dolgo zdržal brez naziva. Verjetno, ker piše z več računov.
v drugi pravis? kako v drugi, ce si se pritozil za kripto temo. Ti si faca, eno leto star trol uporabniski racun. Zraven je bila pritozba se od strawman tudi eno leto star racun. Face ste. Pa ce pogledas kdo se najvec pritozuje v temi pritozbe in opozori moderatorja, je najvec pritozb s strani trol racunov, ki skusajo furat doloceno politiko. A to delate tudi na drugih straneh? Zakaj so komentarji pod novicami ponavad najvecja greznica? Vseeno priporocam da preberete vse komentarje pod dolocenimi novicami, ker se ponavad tam vec zve kod v sami novici.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
Ko si pa ti kurac glupi trolal s petih računov naenkrat je pa bilo ok? Zamisli se malo nad sabo in kako se ti je mentalno stanje poslabšalo v zadnjem letu. Zdaj se pa umiri z offtopicom, najdi si kakšno korona temo in izkazuj svoj "intelekt" dalje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto mesi ()
Ne me narobe razumet. Jaz cist razumem vase pocetje. Z nekaterimi pogledi se tudi strinjam. Men je povsem razumljivo, ce se kdo bori za lasten narod, pravice in podobno. Ampak iz vasih dejanj sem zaznal, da to pocnete bolj iz sebicnih interesov. Ker sem opazil, da vam ni mar za lasten narod, niti za soseda vam ni mar. Mar vam je zgolj za svojo lastno rit. To kazejo vasi komentarji, ce jih beres med vrsticami. Jaz spostujem iskrenost, ampak to zame ni iskreno, sori. je zgolj se ena oblika sebicnosti, ki je prepakirana da zgleda, kot da se borite za narodov blagor.
vrunc ::
IgorCardanof je izjavil:
Osmosis holderji:
Ja res je, pa vendar manj kot ga bo v bazenih večje bodo nagrade....včeraj sem imel na paru OSMO/IRIS 9% dnevno, na paru OSMO/ATOM pa nekje 4,5%....
Mato989 ::
Fokus na crypto decki png je pac cast da si upas povedat kaj ne mainstream, ampak aqua bodi on topic no
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Peteln007 ::
Kako kaže fio kovancem, ali se malo počakam ali zamenjam vse skupaj v evre. Mam jih 16300, pa se mi zdi da bom kmalu imel se večji minus...
strawman ::
Švicarsko podjetje Digital Assets AG je na Solana blockchainu zagnalo tokenized stock market. Zadeva sicer ni povsem nova v kripto svetu, ponujali so jo že določeni exchangi (Bittrex, Binance), je pa to sedaj namenska platforma - FTX.
Zanimivo bo spremljat, kako bo ta market vplival na dejanske stock prices. Borze namreč niso odprte 24/7, v pre-hours in after-hours je rizično trejdat (ali celo nemogoče, če nisi velik igralec). To je torej še en korak k deregulaciji finančnega marketa in približevanje tega "normalnim" ljudem.
Na začetku bo na voljo 55 delnic, med njimi tudi zadeve, ki mi niso jasno npr. WallStreetBets September 2021 Futures?
Zanimivo bo spremljat, kako bo ta market vplival na dejanske stock prices. Borze namreč niso odprte 24/7, v pre-hours in after-hours je rizično trejdat (ali celo nemogoče, če nisi velik igralec). To je torej še en korak k deregulaciji finančnega marketa in približevanje tega "normalnim" ljudem.
Na začetku bo na voljo 55 delnic, med njimi tudi zadeve, ki mi niso jasno npr. WallStreetBets September 2021 Futures?
Free-floating tokens are regulatory-approved security tokens that can be used for tokenised stock trading. They represent the number of shares of any given asset available to the public excluding locked-in shares, such as those held by company executives and governments.
Senior Dev ::
Samo kreganje, četudi danes praznujemo 30 let odkar smo se rešili tujeg jarma in nam gre super in nenazadnje portfolio spet noro raste.
Ampak ne, vi se raje kregate. Bodite srečni, no, for fuck's sake. C'mon!!!
Ampak ne, vi se raje kregate. Bodite srečni, no, for fuck's sake. C'mon!!!
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin