» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
677 / 1505
»»

paradoxxx ::

showsover je izjavil:

Sem rekel all-in, ali nisem rekel all-in?

Upam, da se zajebavaš, da nisi res vse svoje prihranke porinil v kripto...

showsover ::

Ja, normalno, da sem, saj mi je bilo svetovano, da naj vložim življenjske prihranke in to...
Izgledam slučajno, da se zayebavam?

renofkinja ::

:))

MaticSLO ::

sem si premislil glede BSVja. Ce gre se dol, bo sel verjetno nizje, tam na kaksnih 80$ btc okoli 24k$

Ce ze, bom raje kupoval kupil Matica in Solano + seveda sem investiran v parih projektih na polygonu, ki upam da bodo outperformali.

endelin ::

Kakšen drobiž vrži še v mino

kriptobog ::

kow je izjavil:

Sure, ravno pri 28k si kupil ta odboj. Mi ti bomo pa verjeli a?
Saj ves, da ti tole odpisujem, da ti kaksen naiven bralec ne bo verjel. Ostali kle ze vsi vemo, da si nategun.
Ti samo napisi vsak short, pa long. To je vse kar pricakujemo. Pa bodo dali v excel, pa poracunali.

Pa kdo je rekel ,da sem kupil, sploh pa tam? Si totalno nepismen? Pridi na kavo pa ti pokažem cel track rekord. Trenutno junij 67% uspešnost. In včerajšni shortek -1% :))

kow ::

perci je izjavil:

Pri 40k. Ja, mal narobe sem ocenil obrat, nisem zadel topa. Takrat, ko misliš, da je obrat. .. Je treba še mal pocakat :).

Zadeti itak ne mores. Zaenkrat izgleda good call.

tonis je izjavil:

Ena groba ocena - za BTC ne vem ali je to dno ali ne, mislim da bi moralo it še nižje, isto velja za ETH, ta bi moral past še vsaj 30%
XRP še ni dosegel targeta ki je bil definiran še v času bulla(in sem ga tudi objavil), to je 0.47$.

Glede na to, da smo dosegli novo dno, bi pričakoval novo kapitulacijo trga, visoko rdečo črto na volumnu, morda tudi v-shape na grafu.

80% sem zunaj.

XRP gre na 20 centov, mogoče celo 17. Jaz imam tam buy limit za nakup 500k XRPjev

IgorCardanof ::

Av. Eleven.Finance exploited. Zdej sem pa skoraj na istem, kot če bi držal šitkojne od ATHja pa do dol ... :|

XRP gre imo bolj na 0. Digitalni dolar, pa stablecoini na ethereumu pomenijo, da je tech obsolete.

kow je izjavil:

XRP gre imo bolj na 0. Digitalni dolar, pa stablecoini na ethereumu pomenijo, da je tech obsolete.

20 centov, mogoče 17, potem pa proti 6$

Ce gre na 6$, potem gre ves kripto trg na vsaj 5T. Kar pomeni, da bos dobil lepe gaine z mnogo manj tveganimi kovanci. Aja, vam x3 ali x4 ne zadostuje. Vedno pozabim.

kow je izjavil:

Ce gre na 6$, potem gre ves kripto trg na vsaj 5T. Kar pomeni, da bos dobil lepe gaine z mnogo manj tveganimi kovanci. Aja, vam x3 ali x4 ne zadostuje. Vedno pozabim.

Ripple ni tvegan kovanec. x3 ali x4 čisto zadostuje... Prvi target je itak ath, ampak ima lepe šanse za postavit nov ath. Glej in se čudi.

Ja, itak. Nobenega tveganja, a? Fix.

kow je izjavil:

Ja, itak. Nobenega tveganja, a? Fix.

Tveganje vedno obstaja, ni pa tvegan kot razni crap coini kot so doge itd.

globoko grlo ::

Se prav še čakamo na bolj ugodne nakupe, eh.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

globoko grlo ::

Aja, zmer pozabim vprašat, a obstaja kkšn app al pa kj podobnega, kjer lepo vpisuješ nakupe/prodaje, pol ti pa še lepe grafe nariše?

Se prav en tak splošen pregled na časovnici za all assets, pa po posamičnem kovancu itd.

tnx

Pa ne mi rečt excel:))
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

tonis ::

kriptobog je izjavil:

tonis je izjavil:

XRP še ni dosegel targeta ki je bil definiran še v času bulla(in sem ga tudi objavil), to je 0.47$.

XRP gre na 20 centov, mogoče celo 17. Jaz imam tam buy limit za nakup 500k XRPjev

Čisto možno, želim povedat samo to, da sem na podlagi indikatorja IC, že takrat, ko je šel proti 1,5, govoril, da ima velik potencial da se vrne nazaj vsaj na 47c.
Kaj je pa končni target pa ne vem...

Senior Dev ::

Doge je lepo odskočil in že prebija 20 centov.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

PrihajaNodi ::

Nej se jebe kraken, 2 dni pa se vedno ni dnarja gor
Mina pa 70% gor...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Mina bo mogla kar pohitet. Mislim, da ima rok do 20$ okoli 10 dni. Če vsak dan naredi 70%, bomo pa že blizu.

Mina je imela res slab timing. Par mesecev so zamudili mainnet, pa bi se Nodi lahko preselil iz Romunije na hrvasko obalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Senior Dev ::

Škoda za Mino res. Tehnologija je vrh!
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

belimato ::

Mina :))

enemon ::

Zanimivo, Safemoon, ki naj bi bil shitcoin je izgubljal enako ali celo manj kot legit coini.

To ti pove, koliko gremo lahko še dol.

Kripto ::

kriptobog je izjavil:

tonis je izjavil:

Ena groba ocena - za BTC ne vem ali je to dno ali ne, mislim da bi moralo it še nižje, isto velja za ETH, ta bi moral past še vsaj 30%

Glede na to, da smo dosegli novo dno, bi pričakoval novo kapitulacijo trga, visoko rdečo črto na volumnu, morda tudi v-shape na grafu.

80% sem zunaj.

Tudi če gre XRP na 10 centov v času poletne razprodaje, XRP se bo pobral in je samo vprašanje časa doseganja novega ATH, najverjetneje v Q4 2021.

Ja smo pa vsak dan nezadržno vse bližje nori poletni razprodaji.

Money is mindset!

Kripto je izjavil:

kriptobog je izjavil:

tonis je izjavil:

80% sem zunaj.

Tudi če gre XRP na 10 centov v času poletne razprodaje, XRP se bo pobral in je samo vprašanje časa doseganja novega ATH, najverjetneje v Q4 2021.

Jp. In imamo kar lep razpon do ath, kaj šele, da ga odpiči na nov ath.

Pomoje gremo spet do 30k. Jaz sem prodal eter, ki sem ga nabavil pod 2k.

kow je izjavil:

Slej kot prej seveda, glede na to, da je balona konec. Ampak zaenkrat mislim, da bomo prej pri 36-37k kot pri 30k. Sem postavil trailing stoplosee na včerajšne nakupe, edino ETH puščam brez stoplossa.

showsover ::

IgorCardanof je izjavil:

Sem postavil trailing stoplosee na včerajšne nakupe, edino ETH puščam brez stoplossa.

Grem jaz še preostanek življenjskih prihrankov vložit, bmk... Dajete nek tak input, da lahko čez noč obogatim ali pa grem z ribami plavat, raje bi prvo, itak, pa da še za mladino nekaj ostane in to. Kje imaš te trailing stop losse, kraken nima, ma samo statične SL, ali?

PersonaRuda ::

Lahko da je včerajšnji 22.6.2021 bil dejansko 16.7.2017, ko je bilo doseženo dno celotnega poletja in se potem pod to vrednostjo ni več spustilo (niti, ko je balon decembra 2017 počil). Lahko pa da to dno poletja še pride v prihodnjih tednih. Kdo bi vedel...

showsover je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Sem postavil trailing stoplosee na včerajšne nakupe, edino ETH puščam brez stoplossa.

Grem jaz še preostanek življenjskih prihrankov vložit, bmk... Dajete nek tak input, da lahko čez noč obogatim ali pa grem z ribami plavat, raje bi prvo, itak, pa da še za mladino nekaj ostane in to. Kje imaš te trailing stop losse, kraken nima, ma samo statične SL, ali?

Nimajo. Večinoma jih nastavljaš sam. Pogledaš graf/ceno in postaviš nekaj % nižje. Sam imam 10% nižje od vrha.

PersonaRuda je izjavil:

Lahko da je včerajšnji 22.6.2021 bil dejansko 16.7.2017, ko je bilo doseženo dno celotnega poletja in se potem pod to vrednostjo ni več spustilo (niti, ko je balon decembra 2017 počil). Lahko pa da to dno poletja še pride v prihodnjih tednih. Kdo bi vedel...

Šli bomo še precej nizko. To je šele začetek poti do dna.

Money is mindset!

Morison ::

PersonaRuda je izjavil:

LOL
Vedeževalka ve.
Jao jao jao.
Same vedeževalke, kaj ko bi odprli sp, bo ziher več zasluška:))

strawman ::

Malo odzoomirajte in nehajte vsake pol ure gledat v grafe. Kripto je veliko več kot samo koliko bo šel gor in dol.

Lex Fridman je v tem mesecu gostil Vitalika in Hoskinsona, super (ampak dolga) intervjuja.
Vitalik.
Hoskinson.

Morison je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

LOL
Vedeževalka ve.
Jao jao jao.
Same vedeževalke, kaj ko bi odprli sp, bo ziher več zasluška:))

In potem se čudiš, ko te drugi napadajo in žalijo, če pa ti točno to počneš drugim... :8)

Sem že napisal, da nisem noben vedeževalec, ampak primerjam ta bullrun s prešnjimi bullruni, ker razmišljam v smeri, da se bodo tudi v tretje ponovili. Prva dva sta se približno isto ponovila. Morda se bo tudi ta tretji. Ni pa mus, da bo tako. Vse je nekrat lahko prvič.

Zdaj pa lepo odjebi!

Kripto je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Šli bomo še precej nizko. To je šele začetek poti do dna.

Čisto možno. Kaj se bo zgodilo z zagotovostjo nihče ne ve. Vsi smo tu, da vsak na podlagi svojih informacijah špekulira, kaj se bi naj zgodilo in o tem se tudi razpiše. Dejansko so vse opcije odprte in možne. Od novega ATH, do stagnacije ali kasnejše stabilizacije kot je tudi možnost, da v tem trenutku vse skuapj propade. Kaj pa bo, bo na koncu pokazal samo čas.

kow je izjavil:

Iz tvojih ust v bozja usesa. Evo zdj so mi nakazal gnar
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

MaticSLO ::

Meni izgleda bolj kot ne da je bilo to dno in se gre proti 50k.

Danes najavim za makarone in sir. Yield farmica je ze v pogonu. Sedaj je v ideji da bi launchali isto stvar se na Solani(stvar seveda ne bi bila interoperabilna).

IMO je projekt legit in bo slo gor precej, ampak ne zelim scuvati nikogar da sodeluje, ker me bo jeffe obtozil za nateguna. Prosim ne kupit. Postal bom pa vseeno, meni je ideja super zanimiva :p

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MaticSLO ()

hamez66 ::

Pokaži to svojo yield farmico, da vidim, kaj si spacal skupaj.

MaticSLO je izjavil:

Danes najavim za makarone in sir. Yield farmica je ze v pogonu. Sedaj je v ideji da bi launchali isto stvar se na Solani(stvar seveda ne bi bila interoperabilna).

IMO je projekt legit in bo slo gor precej, ampak ne zelim scuvati nikogar da sodeluje, ker me bo jeffe obtozil za nateguna. Prosim ne kupit. Postal bom pa vseeno, meni je ideja super zanimiva :p

Kako IMO je projekt legit, če si ga sam delal? Je ali ni? Imaš kak audit?

Nemoreš za svoj projekt rečt "IMO je projekt legit". Itak je tvoje mnenje. Projekt je legit ali pa ni. Ti veš, ker si ga delal.

deadbeef ::

Dno sigurno bi blo. Bomo sli se pod 30k$ za BTC

mr_chai ::

Senior Dev je izjavil:

Škoda za Mino res. Tehnologija je vrh!

Nima veze, ti jo sam kupuj. Mal zdej, mal pol k bo 0.5 $, mal pol k bo spet 1 $... itd.. Čez tri leta, pa pade še kakšna dodatna milka na tvoj račun.

PrihajaNodi je izjavil:

Nej se jebe kraken, 2 dni pa se vedno ni dnarja gor
Mina pa 70% gor...

Jbg. Pa si dal Mina kaj stejkat ? Jaz sem dal vse... pa naj bo tam 3 leta. Se vidimo čez tri leta, ko bomo merili kdo ma daljši čoln.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

tonis ::

MaticSLO je izjavil:

Sicer ne vem po čem ti gledaš, jaz si oceno stanja oblikujem na podlagi gibanja cene večih kovancev, ne samo BTC - in ta moment bi rekel da to ni bilo dno.

deadbeef je izjavil:

Dno sigurno bi blo. Bomo sli se pod 30k$ za BTC

Ja. Nej gre dol. cakam mino na 1 usd.

Jbg. Pa si dal Mina kaj stejkat ? Jaz sem dal vse... pa naj bo tam 3 leta. Se vidimo čez tri leta, ko bomo merili kdo ma daljši čoln.

Vse stejkam ja. Prodal nism nic.

A gdo ve za clover finance kaj se dogaja?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Mana ::

A je kdo profi na tem področju? Mislim, da sem bila žrtev prevare na trade.capitaloffocus.com, še prej pa na yuan.pay-newapp.com/funds

Sprva sem investirala 100 evrov v Coinbase. Potem pa sem na FB videla oglas za zgonjo spletno stran in nekaj reklame, da je v redu in vse to. Ene par člankov je bil res kul, zato mi ni jasno kako je do tega prišlo. Res pa je, da ne ravno o tem spletni strani.

Takoj, ko sem se registrirala na capitaloffocus so me klicali na dom, v nedeljo, nekaj minut po registraciji. Najprej moraš plačati začetno ceno, vstopno. To je še nekako razumljiovo, sej rabiš kapital, da lahko kaj delaš (250 evrov). Potem pa te kliče drug. Najprej te vpraša koliko imaš privarčevanega, potem pa ti reče, da toliko stane bitcoin. Ne more biti cena bitkonja nekajkrat manjša od bitkonja. Prepričuje te, da moraš vse vložiti, da samo tako lahko kupiš stanovanje v nekaj mesecih, da se lahko trguje samo z bitkonji. Dejansko ti obljubi stanovanje v nekaj mesecih, kar je praktično nemogoče iz nekaj tisoč evrov, kolikor sem jih vložila.

Kliče te stalno in vsak dan in si pod pritiskom. Za oceno strani misliš, da je v redu, ker si na začetku se kao prepričal, potem pa nisi imel več časa in stalno govori o zaupanju, zaupanju in zaupanju. Ko ga vprašaš zakaj ni tvojih podatkov v profilu, te prekine in govori o zaupanju.

Čudno je pa tole. Hoče, da daš denar na coinbase. In ti ga dejansko res daš, ker imaš tam svoj račun. Potem pa dobiš zavrnjeno iz coinbase to transakcio in vrnjen denar, češ, da imaš 2 računa, bančna računa in da imaš lahko samo en račun. Ti pa dobro veš, da imaš samo en račun na katerega si pač že prej polagal denar, sedaj, odkar te oni prepričujejo, da daš denar na coinbase imaš pa čudežno kar dva. SEdaj pišem coinbase, WTF, kako imam lahko 2 računa, ampak oni lepo po francosko pravijo, da ne bodo dali podatkov o ta drugem računu.

In potem berem ne review o coinbase, da je veliko denarnih pololog na coinbase enostavno izginilo.

Skratka sedaj sem zahtevala denar nazaj in sedaj čakam. Najbrž tega ne bom nikoli dočakala, ker je ogromno ljudi nasedlo, celo takih, ki so že prej nasedli.

Skratka sem brez službe, nimam veliko prihrankov, pa še brez teh sem ostala....

A kdo ve kaj več o tem? Je kdo dobil denar nazaj?

Coinbase ima tu nalo veze s tem, kako hoces potem ti naprej denar poslat scammerju. To je 100% scam, nisem razbral ali si ali jim nisi poslala denarja, ampak ce si, potem tega denarja ne bos vec videla.

Ni ti pomoci glede tega.

IL_DIAVOLO ::

V kriptu ni vracila denarja. Malo stisni, saj od krompirja in špagetov lahko tudi preživiš.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kriptobog je izjavil:

Kripto je izjavil:

kriptobog je izjavil:

tonis je izjavil:

80% sem zunaj.

Jp. In imamo kar lep razpon do ath, kaj šele, da ga odpiči na nov ath.

Ja razpon je lahko tudi do 40x če ga kupiš v času nore poletne razprodaje. In kar je najboljše pri XRP je to, da to eden najmanj tveganih kovancev.
Pa če nam je XRP všeč ali ne.

Money is mindset!
««
677 / 1505
»»