» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
551 / 1508
»»

enemon ::

BorutO je izjavil:

gandolfino je izjavil:

Borut..trenutno jadraš na valu uspeha in želiš še več, mogoče sanjaš o milijonu, veliko je takih kot ti, tudi sam jadram na uspehu kar v bullrunu ni težko,
a zapomni si eno stvar: dobičke bo ven pobrala le peščica najbolj previdnih, najbolj srečnih, najbolj informiranih..
Na koncu se ti lahko zgodi, če ne boš vnovčeval dobičkov sproti, da boš Shiba milijardni bag holder z vrednostjo 20$
Malo si preberi o tem na netu..kako se sproti ven jemlje..npr pusti si pa še vedno 15% moonbag v slučaju da gre še x100

Razumem da te žene želja še po x100 od tega kjer si zdaj..to je poglep in to pokoplje na koncu večino v kripto trgovanju

Mah, ni želja, notri sem vložil denar, ki mi ga ni škoda. Glede na to, kako hitro raste, je možno, da prišloi do 0,001 oz. zame milijona, če pa ne bo, pa tudi ok ... bom pa dvignil ven, ko bom pač mislil, da mi bo ok. Itak bo pa še ta coin šel stokrat gor pa stokrat dol ... To, koliko je v zadnjih dveh dneh naraslo, sem mislil, da bo tako dolgo raslo celo leto. Meni je samo važno, da pridem do cifre z vsemi coini skupaj do ene dobre hiše + kakšen nov avto, to pa je vse ... če bo pa tisti čas ševedno lepo raslo, bom pa še pustil ene coine notri, ki se mi bodo zdeli zelo dobičkonosni. Ampak shiba mi je do danes naredila največji plus na blagajni. :)

Imam pri 0,001 nastavljen sell order, tak da ne rabim veliko.

Torej si kupil milijardo shiba ine? Dober bag ;)

lotar123 ::

Kripto je izjavil:

gandolfino je izjavil:

Meme coini delajo kriptu dejansko škodo..v smislu da lahko resni vlagatelji in Peter Schiff rečejo: lejte Doge je na 4. mestu po kapitalizaciji, je pa neuporaben, inflatorni, meme kojn ustvarjen kot zajebancija..
In to dejansko jemlje legitimnost kripto svetu.
Poleg tega da odžirajo inflow resnim kripto projektom.
Ampak v današnjem hitro se spreminjajočem svetu je nenormalno normalno..

Mogoče se bo rast resnih projektov zdaj malo ustavila ker izgleda da prihaja meme coin season, in bo to podaljšalo sam bullrun, ko se pa meme mrzlica čez poletje umiri, pa gremo nadaljujemo..ena taka čisto moja špekulacij

Večina imetnikov meme coinov se bo zbudila z velikanskim tičem v ta zadnji...in zelo močnim glavobolom, ko bo nekega dne konec divje zabave. Večina ne ve kdaj je treba izstopiti. Saj veste kako gre...še malo, pa še malo, saj gre, ja dajmo še malo, to the moon...

Zadeva je sila preprosta, v te kovance se vlaga minimalno, sam osebno vedno 0.05BNB, ko kovanec naredi x2,5 poberem vložek in 20%, potem pa pustim, če kovanec ne naredi v 14 dneh ničesar ga prodam, neglede na ceno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lotar123 ()

IL_DIAVOLO ::

gandolfino je izjavil:

Meme coini delajo kriptu dejansko škodo..v smislu da lahko resni vlagatelji in Peter Schiff rečejo: lejte Doge je na 4. mestu po kapitalizaciji, je pa neuporaben, inflatorni, meme kojn ustvarjen kot zajebancija..

Mogoče se bo rast resnih projektov zdaj malo ustavila ker izgleda da prihaja meme coin season, in bo to podaljšalo sam bullrun, ko se pa meme mrzlica čez poletje umiri, pa gremo nadaljujemo..ena taka čisto moja špekulacij

Moja špekulacija v tej poplavi meme shita pa je, da bo bear sooner than we thought.

Ali pa ce pride kaksna regulacija kripta.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

miha98 ::

Alo lak je z ethwriumom.. se splača kupit?

Doge se pa nekoliko kislo drži na 0,5 USD... Elon nič twitnil danes?

Zgleda da se bo zdaj pumpalo moon kovance.

lotar123 je izjavil:

Kripto je izjavil:

gandolfino je izjavil:

Večina imetnikov meme coinov se bo zbudila z velikanskim tičem v ta zadnji...in zelo močnim glavobolom, ko bo nekega dne konec divje zabave. Večina ne ve kdaj je treba izstopiti. Saj veste kako gre...še malo, pa še malo, saj gre, ja dajmo še malo, to the moon...

Zadeva je sila preprosta, v te kovance se vlaga minimalno, sam osebno vedno 0.05BNB, ko kovanec naredi x2,5 poberem vložek in 20%, potem pa pustim, če kovanec ne naredi v 14 dneh ničesar ga prodam, neglede na ceno.

Samo določeni kovanci gredo veliko več kot x2,5, tudi več kot x1000.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

anzetko123 ::

Živjo. Sem dokaj nov v kripto sceni. Bi si mogoče lahko eden od vas profijev vzel 2 minuti časa in mi na hitro razložil kako prenesem denar iz binanc na metamask.

Hvala že vnaprej:)

Mato989 ::

anzetko123 je izjavil:

Živjo. Sem dokaj nov v kripto sceni. Bi si mogoče lahko eden od vas profijev vzel 2 minuti časa in mi na hitro razložil kako prenesem denar iz binanc na metamask.

1. Greš na Binance (ko si prijavljen)
2. Greš na Wallet (Fiat and Spot)
3. Kovanec ki bi ga rad prenesel daš na desni strani "Withdraw"
4. Greš na metamas, stisneš deposit kovanca ki bi ga rad poslal tja, in prekopiraš address
5. Na binance withdraw vneseš not vse podatke in PREKOPIRAŠ address iz metamaska
6. PAZIŠ da izbereš pravi chain kjer pošiljaš (ERC, BSC etc)
7. Pošlješ

*** Prvič če je večja količina in če ti ni škoda feejev raje pošlji manjši znesek, ko pride ponovi za drugega enako =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Safemoon na coingecko tik pred XTZ.

anzetko123 ::

Mato989 je izjavil:

anzetko123 je izjavil:

1. Greš na Binance (ko si prijavljen)
2. Greš na Wallet (Fiat and Spot)
3. Kovanec ki bi ga rad prenesel daš na desni strani "Withdraw"
4. Greš na metamas, stisneš deposit kovanca ki bi ga rad poslal tja, in prekopiraš address
5. Na binance withdraw vneseš not vse podatke in PREKOPIRAŠ address iz metamaska
6. PAZIŠ da izbereš pravi chain kjer pošiljaš (ERC, BSC etc)
7. Pošlješ

*** Prvič če je večja količina in če ti ni škoda feejev raje pošlji manjši znesek, ko pride ponovi za drugega enako =)

Hvala ti.

IL_DIAVOLO ::

Ni ravno tako, metamask adress prekopiras iz uporabniskega računa metamaska. Je unikaten naslov za vse tipe kovancev. Network je pomemben da wallet ve, kam ga mora umestiti.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

gandolfino ::

TA za $tel:

Bo Tonis dopolnil ce sem se kaj zmotil!

Mato989 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ni ravno tako, metamask adress prekopiras iz uporabniskega računa metamaska. Je unikaten naslov za vse tipe kovancev. Network je pomemben da wallet ve, kam ga mora umestiti.

Jaz sem skopiral svoj response ja, za metamask nisem "strokovnjak" nisem bil gor že od 2018, tak da ja, poslušaj Diavolota... ampak v osnovi pa je tako, za vse menjalnice... bistvo je da deposit address najdeš in skopiraš!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

paradoxxx ::

Ne vem kam to pelje s temi psi, samoyed na SOL airdrop vreden več kot 13k$ zdej:
https://www.coingecko.com/en/coins/samo...

XRPNERD ::

gandolfino je izjavil:

Fak it.. spremenu za par stotakov Kai na Gate.io v Akito Inu..
Just go with the flow..catch the cash or lose it all

Mal za foro..KAI boooooorrrrriiing

Akita Inu boooooom

gandolfino je izjavil:

Borut..trenutno jadraš na valu uspeha in želiš še več, mogoče sanjaš o milijonu, veliko je takih kot ti, tudi sam jadram na uspehu kar v bullrunu ni težko,
a zapomni si eno stvar: dobičke bo ven pobrala le peščica najbolj previdnih, najbolj srečnih, najbolj informiranih..
Na koncu se ti lahko zgodi, če ne boš vnovčeval dobičkov sproti, da boš Shiba milijardni bag holder z vrednostjo 20$
Malo si preberi o tem na netu..kako se sproti ven jemlje..npr pusti si pa še vedno 15% moonbag v slučaju da gre še x100

Razumem da te žene želja še po x100 od tega kjer si zdaj..to je poglep in to pokoplje na koncu večino v kripto trgovanju

Haha kere bruke, da daješ kripto nasvete nekomu, ki je naredil že 100x na meme coinu v katerega si danes šel zaradi FOMO. In to v dveh zaporednih postih. :))

Da bi shiba prehiti doge, bi morala biti ena shiba vredna 0,000163 USD.

Phantomeye ::

enemon je izjavil:

sej če se ne motim shiba burna tokene ob transakcijah?

hamez66 ::

Sem kupil nekaj HOKKa, ker ga shilla ista bejba, ki je pred 3 tedni shillala shibe. Sem pa za transakcijo plačal 235$ v eth. Nje

Aston_11 ::

hamez66 je izjavil:

Sem kupil nekaj HOKKa, ker ga shilla ista bejba, ki je pred 3 tedni shillala shibe. Sem pa za transakcijo plačal 235$ v eth. Nje

Imaš. Ne rabiš več. Včasih je bilo fasunga za 2 tedna tak dnar.

Dober dan ::

Kovanec HOGL ima kdo?

Phantomeye je izjavil:

enemon je izjavil:

Ne vem če... Nikjer ne najdem tega. Dela pa to safemoon.

KappaPride ::

Clown fiesta

Phantomeye ::

enemon je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

enemon je izjavil:

Ne vem če... Nikjer ne najdem tega. Dela pa to safemoon.

safemoon, safelight, khm.. charizard, s temi sm bil v stiku

sufler ::

Priporocam na uniswapu $mally $munch $hokk(ze raste) $kishuinu $keanu $labra

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sufler ()

DeeJay ::

Dans se je po treh letih odklenu Dfinity. ICP je poletel do 1600$. Seed je bil zelo srečen, k so kupoval po 0.05$ :)
Don't f with me.

PrihajaNodi ::

DeeJay je izjavil:

Dans se je po treh letih odklenu Dfinity. ICP je poletel do 1600$. Seed je bil zelo srečen, k so kupoval po 0.05$ :)

Si kupil kaj v preselu?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

gandolfino ::

Za še posebej raziskovanja željne ala mandlc, xpnerd imam special gem! Vajin doprinos communityju je nepogrešljiv, karakterja slična, zato se zmenta kdo bo resistance kdo support.. evo ga:
$BitGay
https://bscscan.com/token/0x98fc5b3a39d...

Lahko da bo zeleni dildo, lahko da se bota zjutraj s tičem v riti zbudla kot je eden prej lepo grafično opisal te risky shitcoine.
Zmenta se kak vama najbolj ustreza. Upam da dosežeta klimax.
Uspešno raziskovanje in vlaganje!

PrihajaNodi je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Si kupil kaj v preselu?

Ne samo airdrop mam, sam je to long term hold in dokupujem dipe.
Don't f with me.

PrihajaNodi ::

Kdaj pa so talal airdrope?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Tm nekje 2018 si se lahk prjavu. Mel so več nivojev. Uni k so bli hitri so dobil okol 120 ICP. Zadnji je bil pa okol 25 ICP.
Mogu si pa narest KYC in vse.
Mam kolege k so prjavl cele familije in majo zdej po 10 accountov polnih po 120 ICP. Lepa igra hehe.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

Ne razumem, zakaj mi na uniswapu kaže, da je en hokk 0,0008 ETH, kar je 3 USD lol. Kaj je narobe? Kaže, da za 0,05 ETH dobim 58 hokk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

XRPNERD ::

gandolfino je izjavil:

imam special gem!
$BitGay

A to ti je bojfrend poiskal?

Likalnik ::

Fantje...je tole legit? Da podarijo Shiba...ampak najprej jim moras ti poslati potem pa oni teb nazaj se enkrat vec

https://shiba-give.com/

Likalnik je izjavil:

Fantje...je tole legit? Da podarijo Shiba...ampak najprej jim moras ti poslati potem pa oni teb nazaj se enkrat vec

Kaj mislš?
Don't f with me.

ajfon ::

Lep pozdrav,

zanima me zakaj mi negre prodati Kishu inu na Uniswapu?

Piše da ni likvidnosti? OK, ampak ka zdej?

Lp

ajfon je izjavil:

Lep pozdrav,

Lp

Čakaš da pride do likvidnosti :) Če je nikol ne bo, maš pač ničvredne tokene.
Don't f with me.

enemon je izjavil:

Ne razumem, zakaj mi na uniswapu kaže, da je en hokk 0,0008 ETH, kar je 3 USD lol. Kaj je narobe? Kaže, da za 0,05 ETH dobim 58 hokk.

A ko swapneš ti da po pravilni ceni in samo pred nakupom kaže narobe?

CoreySteel ::

ajfon je izjavil:

Lep pozdrav,

Lp

Si na V2?
Twitter: @CoreySteel_

Na yt je elon musk live in tam shilla Shibo in prav tako ta give away...zato sem vprasal...ker ponavadi je to scam...

Akaktus ::

Dober dan je izjavil:

Kovanec HOGL ima kdo?

jaz ga imam že nekaj časa, pa sem zaenkrat v minusu
je pa legit developer in ne bo rugpull, sem v telegram chatu, pa je nice community, problem projekta pa je da majo slab marketing.

Dober dan ::

Akaktus je izjavil:

Dober dan je izjavil:

Kovanec HOGL ima kdo?

jaz ga imam že nekaj časa, pa sem zaenkrat v minusu
je pa legit developer in ne bo rugpull, sem v telegram chatu, pa je nice community, problem projekta pa je da majo slab marketing.

Bom razkiral par USDT, pa bomo videli.

Kripto ::

Likalnik je izjavil:

To se že od daleč vidi, da je najverjetneje nateg. Zakaj bi ti nekdo poslal še enkrat več kot si ti njemu poslal...Se ti je že kdaj zgodilo, da si kam poslal 1000 EUR oni pa tebi nazaj 2000 EUR?

Money is mindset!

Zezz ::

ajfon je izjavil:

Lep pozdrav,

Lp

Haha se je že začelo, o tem sem govoril lol. Eni bodo ostal miljonarji le na papirju :)

Ja tudi meni je cudno....ampak zakaj bi promoviral to v svoji live predstavi na yt

Zezz je izjavil:

ajfon je izjavil:

Lep pozdrav,

Lp

Haha se je že začelo, o tem sem govoril lol. Eni bodo ostal miljonarji le na papirju :)

Najboljš bo una ko bo začel na hitro padat, boš hotel na hitro prodat pa nebo kupca :)

Likalnik je izjavil:

Ja tudi meni je cudno....ampak zakaj bi promoviral to v svoji live predstavi na yt

Nateg je. Ne promovira nicesar.
Don't f with me.

endelin ::

DeeJay je izjavil:

Mam v gmailu polno te pošte od dfinity. dfinity nisem nabavil od vsega ostalega v tistem času:)) pa ravno dfinity ne;((

Opa spet vse pada

endelin ::

Spet drop;((

Haha par stotakov na minuto8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Senior Dev ::

Kako sem SHIB dobro dumpal na budale. Sicer malo pod vrhom ampak vrhunsko.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

KappaPride ::

Drama, prej pa par jurjev na dan gor
CZ gang mora dampat tezke vrece shibe
««
551 / 1508
»»