» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
550 / 1508
»»

Phantomeye ::

Likalnik je izjavil:

A se Kishu ina samo preko metamask lahko dobi? Kucoin, trustwallet, pancake nic ne pride v postev?

eth wallet mora bit oz. network.

Dumber ::

Kaj točno pa je razlog da Kishu pridobiva?

Dumber je izjavil:

vreme, pa položaji planetov :D

strawman ::

Dumber je izjavil:

Za ikono ima kuža.
To je v trenutnih časih dovolj za 1M kapizalizacijo. /s

Pridobiva zaradi istega razloga kot ostali altcoini - ljudje vidijo zeleno.

GupeM ::

sloxl8 je izjavil:

Iz objave na Binance:
"Before being able to trade in the Innovation Zone, all users are required to visit the web version of the Innovation Zone trading page to carefully read the Binance Terms of Use and complete a questionnaire as part of the Initial Disclaimer. Please note that there will not be any trading restrictions on trading pairs in the Innovation Zone."

Meni ni bilo treba nič na webu. Na home screenu sem pod v Ranking List sekciji kliknil Gainers in je bil par SHUB/USDT na vrhu. Ko ta par klikneš, ti odpre graf, nato tam klikneš BUY. Nato dobiš kratek "kviz" z dvema vprašanjema in gumbom za potrditev, nato lahko tradeaš. Od takrat naprej se pojavi tudi v searchu.

GupeM je izjavil:

sloxl8 je izjavil:

Iz objave na Binance:
"Before being able to trade in the Innovation Zone, all users are required to visit the web version of the Innovation Zone trading page to carefully read the Binance Terms of Use and complete a questionnaire as part of the Initial Disclaimer. Please note that there will not be any trading restrictions on trading pairs in the Innovation Zone."

Meni ni bilo treba nič na webu. Na home screenu sem pod v Ranking List sekciji kliknil Gainers in je bil par SHUB/USDT na vrhu. Ko ta par klikneš, ti odpre graf, nato tam klikneš BUY. Nato dobiš kratek "kviz" z dvema vprašanjema in gumbom za potrditev, nato lahko tradeaš. Od takrat naprej se pojavi tudi v searchu.

Pri kvizu moraš jasno dat vedet, da lahko s tem izgubiš denar :D

enemon ::

Super, ETH-ja se sploh ne da poslat z Binanc wtf

BorutO ::

Qcube je izjavil:

BorutO še malo in bo največji kripto magnat v slo takoj za jypeom in kakobom :))

Imam že za en zelo dober avto keša. :P zdaj lovim hišo. :P Mah, kaj bo bo, ne bom dvignil ven preden ne pade milijon. :P

Shiba Inu v januarju po 50 dolarjev dnevnega volumna, zdaj pa top 20 kovanec lol

hehe, na koncu vsega tega ali bom ob dobri dve gajbi pira ali bom imel pa za stanovanje (ja sanjam lahko :P)

kow ::

enemon je izjavil:

Super, ETH-ja se sploh ne da poslat z Binanc wtf

Hja, centralized finance. Kaj pa uporabljas srot :))

gandolfino ::

Fantje ne lovit vročega kostanja.. raje ga naberimo frišnega v gozdu..
Iščimo naslednji sveti gral oz naslednji Shibu Ina
BorutO - ti maš nos za take stvari..

Jaz sem dal 200usd cca 50 dni nazaj v Hoge.. težka bo s tem nič ne vidim hajpa

Zgodovina sprememb…

gandolfino je izjavil:

Hint: sortaj coine po ceni od najnižje do najvišje in vloži v top 10.

gandolfino je izjavil:

Spremljaj Elona Muska. ;) Jaz sem okoli 5 minut za tem, ko je musk omenil shibo, kupil. :) Še sanjalo se mi ni, da bo naraslo za toliko.

BorutO je izjavil:

gandolfino je izjavil:

Spremljaj Elona Muska. ;) Jaz sem okoli 5 minut za tem, ko je musk omenil shibo, kupil. :) Še sanjalo se mi ni, da bo naraslo za toliko.

ziher bo še omenil, plus zdaj lahko kupijo tisti, ki znajo samo na binance

Ja, še na binancah bom jih pokupil čim več ...

IL_DIAVOLO ::

Morison je izjavil:

endelin je izjavil:

Pasji sklad spet raste.
Senior Dev > warren Buffet

Hahaha, eni so se spet pokakal.
Prodal po 0,60(seveda govorim v €):P in spet kupil po 0,38. Sedaj gre dogi spet na luno. :))Hahaha. Najlaže zasluženih par tisočakov ever. Raznorazni bedaki pa holdajo svoje coine in čakajo kdaj se jim bo prikazala marija.
Toliko o tem kdo ima kaj pojma.
Samo kdo sem jaz, da bi vas učil, samo "gambler, ki nimam pojma".:P

ps
Da ne bo kakšnih nesporazumov, kdo je prvi začel z bedaki.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Musk je spet nategnil doge bedake, ki so mislili da bo cena poletela.

Upam, da se ostale dog kovance potegne za sabo in da hitro pocrkajo.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ker so nabili eth feeje, pa se gamblerji ki nimajo pojma o kriptu in legit projektih.

Die fast plz

Sem longterm hodler, ce ne ta bull pa naslednjega. Bomo videli kaj bo tudi davčna rekla pri takem profitu v roku 1 meseca :)

V roku 5 let ne bo taki problem :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

endelin ::

A veš uno ko človek preuči 100 projektov z najboljšimi tehnikalijami a potem penzija coin doge in shiba:))

Apofis ::

Kdaj dafak so pa oznanili shiba na binance???

Apofis ::

Dober dan je izjavil:

A ma FOX kaj potenciala?

Jah, skupnost kr raste, tko da...

RatedR ::

Apofis je izjavil:

Kdaj dafak so pa oznanili shiba na binance???

Men tud ni blo jasno ko danes vidim da je bil listan...hitro pretvorit v USDT nekaj :))

cruzy993 ::

uf uf uf uf... =) kater coin bo naslednji sveti gral !?! :)) za avto je! treba je še kak vikend zrihtat kje na morjiu;)

blazkj ::

Kishu ima market cap še 100x večji od Shibu, to je tolk enih 0, da se zmeša. Po drugi strani, če pride cena npr do enega centa (v tem pasjem marketu nič ni nemogoče) se lahko "upokojiš" z 10 eur.

Je pa to po drugi stani najbrž tudi GDP evrope oz visje :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blazkj ()

endelin ::

cruzy993 je izjavil:

uf uf uf uf... =) kater coin bo naslednji sveti gral !?! :)) za avto je! treba je še kak vikend zrihtat kje na morjiu;)

Ko bo konec bulla ne bo več za avto ker te bo pojebal FOMO;)

cruzy993 ::

endelin je izjavil:

cruzy993 je izjavil:

Ko bo konec bulla ne bo več za avto ker te bo pojebal FOMO;)

Sej zato pa vikend, kjer bom uzival do konca svojih dni! 8-)

sentiš ::

A Shiba je meme coin al je kaj potenciala tukaj? Hočem reči ali sem zamudila?

Itak, da je meme, ampak ogromno meme coinov je kar daleč prilezlo ... Po moje še ni prepozno.

PacificBlue ::

I’m out.
:3

Anney ::

Zanimivo koliko novih obrazov človek vidi tukaj, zdaj ko je era psov. :) Vsi too theee moon, za vstop nikoli ni prepozno danes si in, če je na portfoliju.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

RatedR ::

sentiš je izjavil:

A Shiba je meme coin al je kaj potenciala tukaj? Hočem reči ali sem zamudila?

Podobno kot doge, prepozno bi rekel da ne ker je bil šele danes listan na Binance

Fak it.. spremenu za par stotakov Kai na Gate.io v Akito Inu..
Just go with the flow..catch the cash or lose it all

Mal za foro..KAI boooooorrrrriiing

Akita Inu boooooom

Zgodovina sprememb…

Borut..trenutno jadraš na valu uspeha in želiš še več, mogoče sanjaš o milijonu, veliko je takih kot ti, tudi sam jadram na uspehu kar v bullrunu ni težko,
a zapomni si eno stvar: dobičke bo ven pobrala le peščica najbolj previdnih, najbolj srečnih, najbolj informiranih..
Na koncu se ti lahko zgodi, če ne boš vnovčeval dobičkov sproti, da boš Shiba milijardni bag holder z vrednostjo 20$
Malo si preberi o tem na netu..kako se sproti ven jemlje..npr pusti si pa še vedno 15% moonbag v slučaju da gre še x100

Razumem da te žene želja še po x100 od tega kjer si zdaj..to je poglep in to pokoplje na koncu večino v kripto trgovanju

lotar123 ::

Danes se po raznih krogih ogromno govori o $CATE, danes listan na palačinki....

BorutO je izjavil:

gandolfino je izjavil:

Vemo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

lotar123 je izjavil:

Danes se po raznih krogih ogromno govori o $CATE, danes listan na palačinki....

Tnx nabavil za simboličnih 60$
Upam da bo kdo še obudil Chiwawo $WAWA v kero sm vrgel 0.3ETH..

Kaki bedaki lol.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

lotar123 ::

Nekaj so kripto resne investicije, nekaj je pa kripto zabava...

Vse kar imajo bodo zmetali v cucke.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Akita Inu je moja zabava..preverim čez teden, dva če sem že x100 :P

Đavolo ne obsojaj..meme kovanci so del scene so trenutno vroča stvar..v kripto bojo preko Tiktoka ipd pripeljali milijone novih vlagateljev..
Kar je za adopcijo kripta samo dobro.. da postajo vedno bolj mainstream

Zgodovina sprememb…

Da je boste rekli da nisem in:

https://www.dextools.io/app/pancakeswap...

20$ bo postalo jurja lol
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

gandolfino je izjavil:

Borut..trenutno jadraš na valu uspeha in želiš še več, mogoče sanjaš o milijonu, veliko je takih kot ti, tudi sam jadram na uspehu kar v bullrunu ni težko,
a zapomni si eno stvar: dobičke bo ven pobrala le peščica najbolj previdnih, najbolj srečnih, najbolj informiranih..
Na koncu se ti lahko zgodi, če ne boš vnovčeval dobičkov sproti, da boš Shiba milijardni bag holder z vrednostjo 20$
Malo si preberi o tem na netu..kako se sproti ven jemlje..npr pusti si pa še vedno 15% moonbag v slučaju da gre še x100

Razumem da te žene želja še po x100 od tega kjer si zdaj..to je poglep in to pokoplje na koncu večino v kripto trgovanju

Končnno eden, to se mu že jaz svetoval pa ne vem kaj je naredil. Pametno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Kai mi je hiberniral dolgo malo gor malo dol... evo Akita že +18% po pol ure:))
Pizda nimam jajc fuknat 50jurjev v akito in naredit mogoče 500k al pa 5k..no zato nimam jajc

Sej si se rodil z njimi, ajmo, bodi faca, flikni not, pa se gremo novega bodočega Merlaka. Zapuščenih hotelov je veliko, boš že najdel svoj teritorij. :)

Anney je izjavil:

Sej si se rodil z njimi, ajmo, bodi faca, flikni not, pa se gremo novega bodočega Merlaka. Zapuščenih hotelov je veliko, boš že najdel svoj teritorij. :)

Saj mama že z Nodijem zmenjeno investicijo, lahko še ti primakneš svoj milijon, bomo zgradili še višje...gradove v oblakih;)

Meme coini delajo kriptu dejansko škodo..v smislu da lahko resni vlagatelji in Peter Schiff rečejo: lejte Doge je na 4. mestu po kapitalizaciji, je pa neuporaben, inflatorni, meme kojn ustvarjen kot zajebancija..
In to dejansko jemlje legitimnost kripto svetu.
Poleg tega da odžirajo inflow resnim kripto projektom.
Ampak v današnjem hitro se spreminjajočem svetu je nenormalno normalno..

Mogoče se bo rast resnih projektov zdaj malo ustavila ker izgleda da prihaja meme coin season, in bo to podaljšalo sam bullrun, ko se pa meme mrzlica čez poletje umiri, pa gremo nadaljujemo..ena taka čisto moja špekulacij

spegli ::

Jz bom probu long btc

gandolfino je izjavil:

Mah, ni želja, notri sem vložil denar, ki mi ga ni škoda. Glede na to, kako hitro raste, je možno, da prišloi do 0,001 oz. zame milijona, če pa ne bo, pa tudi ok ... bom pa dvignil ven, ko bom pač mislil, da mi bo ok. Itak bo pa še ta coin šel stokrat gor pa stokrat dol ... To, koliko je v zadnjih dveh dneh naraslo, sem mislil, da bo tako dolgo raslo celo leto. Meni je samo važno, da pridem do cifre z vsemi coini skupaj do ene dobre hiše + kakšen nov avto, to pa je vse ... če bo pa tisti čas ševedno lepo raslo, bom pa še pustil ene coine notri, ki se mi bodo zdeli zelo dobičkonosni. Ampak shiba mi je do danes naredila največji plus na blagajni. :)

Imam pri 0,001 nastavljen sell order, tak da ne rabim veliko.

gandolfino je izjavil:

Anney je izjavil:

Saj mama že z Nodijem zmenjeno investicijo, lahko še ti primakneš svoj milijon, bomo zgradili še višje...gradove v oblakih;)

Bodita duo, če bo trio, se bomo še bolj kregali za denar, sej veš tu se vse začne in konča. Ostanita dobra partnerja. Go with the flow. Maš to.

Kripto ::

gandolfino je izjavil:

Meme coini delajo kriptu dejansko škodo..v smislu da lahko resni vlagatelji in Peter Schiff rečejo: lejte Doge je na 4. mestu po kapitalizaciji, je pa neuporaben, inflatorni, meme kojn ustvarjen kot zajebancija..
In to dejansko jemlje legitimnost kripto svetu.
Poleg tega da odžirajo inflow resnim kripto projektom.
Ampak v današnjem hitro se spreminjajočem svetu je nenormalno normalno..

Mogoče se bo rast resnih projektov zdaj malo ustavila ker izgleda da prihaja meme coin season, in bo to podaljšalo sam bullrun, ko se pa meme mrzlica čez poletje umiri, pa gremo nadaljujemo..ena taka čisto moja špekulacij

Večina imetnikov meme coinov se bo zbudila z velikanskim tičem v ta zadnji...in zelo močnim glavobolom, ko bo nekega dne konec divje zabave. Večina ne ve kdaj je treba izstopiti. Saj veste kako gre...še malo, pa še malo, saj gre, ja dajmo še malo, to the moon...

Money is mindset!
««
550 / 1508
»»